182274
  • msgreg
    Nekem Massa a világbajnok!!!
    Egyértelmű,h ő érdemelte volna meg...
  • Nathan66
    Kubica zavarta be..
  • kifli
    szánalmas vagy ezért mert egy szar csaló csapat és megbüntetik érte nem biztos hogy a ferrari a hibás...
  • MaSzKa

• bujcsik555
    nem figyelte vki, feka visszarakta a kormányt a végén? ha nem rakta vissza milyen büntetés jár?
  • DJKonya
    ennyi Hamiltonb megnyerte a VB-t én megmontam előre, azonban massát sajnálom nagyon:S de örülök hogy hami nyert
  • desigo
    elmondta a kötelezőt szerényen...
    de azért eléggé megtört :/
  • gordon 24
    Igen ez telejesen egyértelmű.. Massa sokkal jobban teljesitett. De mint a többiek is irják itt a vége a lényeg.
    De én ugy gondolom, hogy aki egy ilyen mezőnyben, egyátalán egy ilyen helyzetben vb tud lenni az függetlenül mindentől megérdemli.. Ez a lényeg!

Szóval gyöztünk is meg nem is:D Majd jövőre..
  • nearoalregje
    lol, haver személyes üzije msn-en:
    "basszameg :( Massa :(:(:( Glock neked meg anyád. Hamilton neked meg mégjobban"
  • Hegi90
    miért kell mindig odatenni, hogy nigger, boxos, stb? :/ ez is olyan ami valamit megmutat rólatok...
  • Firerock
    több csalás?eggyet mondj idén..
    és hoyg massa hány versenyt nem fejezett be önhibáján kívül
  • UnknownAsshole
    van aki ezt nem tudja elfogadni, lessz még itt sírás egy ideig :)
  • mardal
    Elismerem hogy jó pilóta Hamilton de nem érdemelte meg mert egy Torro Rossoval nem szabadna megelőzni egy Mclarent. Hamilton csak egy mázlista remélem megfingatják jövőre.
  • kifli
    élvezze ki mert többet nem lesz ilyen :D
  • BaLeeX
    Nagyon szimpatikusat nyilatkozott Massa! Respect!
  • adeex7
    ne búsuljatok Ferrari szurkerek,jövőre még több csalást fognak intézni az FIA-sok Hamilton ellen,szal no problem,ha már csak úgy megy...ÉLJEN A BRIT!!!!
  • Sas6
    Erre a msotani hamiltoson versenyre még Baumgartner is képes lett volna....
  • ShaiHulud
    pedig tok jokat mondott. o.O
  • passatgt
    massa korrektül nyilatkozott
  • kifli
    ha már a futamon nem sikerült neki jó erdményt elérnie még Vettel is lenyomta szal ez már kicsit érzékelteti a helyzetet szerintem...
  • fifi
    na nem rajta múlott...

nekem mától a személyes favoritom Vettel...
    a kis geci, a bokszos nem bírta vele tartani a tempót, ha nincs a fasz Glock, akkor most más a felállás... :)
  • Solten
  • Hegi90
    hát... ha belegondolsz, van mire :D
  • zolo
    De utálom érte :DD
  • Solten
    Vettel a best. Meg Kimi :)
  • GhostRider1 #74355
    Hamilton a VILÁGBAJNOK!!! és ezt nem kell megmagyarázni
  • Firerock
    vagy ALonsó:D
  • Nathan66
    gratulálok neked a szerény véleményed kinyílvánításáért...
    köszönjük esmese...
  • zsutyesz
    ja :(
  • Hegi90
    :o
  • ShaiHulud
    massanak gyak a ferrari csapat vettel el a vb cimet, pl nyalokas uzemanyagcsoves eset, kerekcserek, muszakihibak, amugy massa jobb volt iden hamiltonnal. szerintem.
  • Sas6
    ÓÓ hogy rohadjon ketté hamilton is. Hajrá Massa szépvolt :)
  • [Jakuza]
    Mit erdemelt meg ? Ulj le magadnak. Az utobbi evek leggyengebb VB szereplesevel nyert meg 100 pontot sem erte el 18 futam alatt 10-8-6-os rendszerben es eppen legyozott oriasi makkal egy kozepszeru versenyzot, mint Massa aki ket futammal kevesebbet fejezett be.
    Egy vicc. Vettel egy tehetseg, rajta latszik, mert egy kozepes autoval is csodakra kepes, a nigronak meg kell egy szerencsetlenkedo Glock, hogy kimakoljon maganak egy VB cimat, ha mar sajat erobol nem megy.
  • Solten
    GLOCK JÖVŐRE MEGY KOVI HELYÉRE... :DDDD
  • Shiwo
    a legszomorubb az egészben, hogy Hami még relative szimpatikusnak indult újoncként..tavaly év végére elég nagy arca lett..idén XL-es arcal kezdte és XXL lett a végére..most, hogy vb lett, valszeg ezentul csak a mozivászonra fog beférni, akkora lesz neki..
  • UnknownAsshole
    ha ez lett volna, ha az lett volna.... ilyen nincs!
    mindenki ezt hajtogatja, de ilyen nincs egy ilyen sportban, fogadjátok el.
  • G_ArchAngel #74345
    WNW, Te ritka nagy dilettans vagy, szerintem autot se vezess, ha azt gondolod, hogy minden a szanalmas almaid szerint tortenik a kozutakon...

a lenyeg:

2008-as év Formula 1 világbajnoka: Lewis Hamilton!!!
  • fifi
    nekem mátol kezdve VETTEL a favoritom...
    a kis geci... :)
  • DannyL
    dráma
  • desigo
    Apu majd lecsukja remélem