182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
msgreg #74378 Nekem Massa a világbajnok!!!
Egyértelmű,h ő érdemelte volna meg...
-
Kubica zavarta be.. -
szánalmas vagy ezért mert egy szar csaló csapat és megbüntetik érte nem biztos hogy a ferrari a hibás... -
-
nem figyelte vki, feka visszarakta a kormányt a végén? ha nem rakta vissza milyen büntetés jár? -
ennyi Hamiltonb megnyerte a VB-t én megmontam előre, azonban massát sajnálom nagyon:S de örülök hogy hami nyert
-
elmondta a kötelezőt szerényen...
de azért eléggé megtört :/ -
Igen ez telejesen egyértelmű.. Massa sokkal jobban teljesitett. De mint a többiek is irják itt a vége a lényeg.
De én ugy gondolom, hogy aki egy ilyen mezőnyben, egyátalán egy ilyen helyzetben vb tud lenni az függetlenül mindentől megérdemli.. Ez a lényeg!
Szóval gyöztünk is meg nem is:D Majd jövőre.. -
lol, haver személyes üzije msn-en:
"basszameg :( Massa :(:(:( Glock neked meg anyád. Hamilton neked meg mégjobban" -
miért kell mindig odatenni, hogy nigger, boxos, stb? :/ ez is olyan ami valamit megmutat rólatok... -
több csalás?eggyet mondj idén..
és hoyg massa hány versenyt nem fejezett be önhibáján kívül -
van aki ezt nem tudja elfogadni, lessz még itt sírás egy ideig :) -
mardal #74367 Elismerem hogy jó pilóta Hamilton de nem érdemelte meg mert egy Torro Rossoval nem szabadna megelőzni egy Mclarent. Hamilton csak egy mázlista remélem megfingatják jövőre. -
élvezze ki mert többet nem lesz ilyen :D -
Nagyon szimpatikusat nyilatkozott Massa! Respect!
-
ne búsuljatok Ferrari szurkerek,jövőre még több csalást fognak intézni az FIA-sok Hamilton ellen,szal no problem,ha már csak úgy megy...ÉLJEN A BRIT!!!! -
Erre a msotani hamiltoson versenyre még Baumgartner is képes lett volna.... -
ShaiHulud #74362 pedig tok jokat mondott. o.O -
massa korrektül nyilatkozott -
ha már a futamon nem sikerült neki jó erdményt elérnie még Vettel is lenyomta szal ez már kicsit érzékelteti a helyzetet szerintem... -
na nem rajta múlott...
nekem mától a személyes favoritom Vettel...
a kis geci, a bokszos nem bírta vele tartani a tempót, ha nincs a fasz Glock, akkor most más a felállás... :) -
-
hát... ha belegondolsz, van mire :D -
De utálom érte :DD -
Vettel a best. Meg Kimi :) -
Hamilton a VILÁGBAJNOK!!! és ezt nem kell megmagyarázni 
-
vagy ALonsó:D -
gratulálok neked a szerény véleményed kinyílvánításáért...
köszönjük esmese... -
ja :( -
:o -
ShaiHulud #74350 massanak gyak a ferrari csapat vettel el a vb cimet, pl nyalokas uzemanyagcsoves eset, kerekcserek, muszakihibak, amugy massa jobb volt iden hamiltonnal. szerintem. -
ÓÓ hogy rohadjon ketté hamilton is. Hajrá Massa szépvolt :) -
Mit erdemelt meg ? Ulj le magadnak. Az utobbi evek leggyengebb VB szereplesevel nyert meg 100 pontot sem erte el 18 futam alatt 10-8-6-os rendszerben es eppen legyozott oriasi makkal egy kozepszeru versenyzot, mint Massa aki ket futammal kevesebbet fejezett be.
Egy vicc. Vettel egy tehetseg, rajta latszik, mert egy kozepes autoval is csodakra kepes, a nigronak meg kell egy szerencsetlenkedo Glock, hogy kimakoljon maganak egy VB cimat, ha mar sajat erobol nem megy. -
GLOCK JÖVŐRE MEGY KOVI HELYÉRE... :DDDD -
a legszomorubb az egészben, hogy Hami még relative szimpatikusnak indult újoncként..tavaly év végére elég nagy arca lett..idén XL-es arcal kezdte és XXL lett a végére..most, hogy vb lett, valszeg ezentul csak a mozivászonra fog beférni, akkora lesz neki.. -
ha ez lett volna, ha az lett volna.... ilyen nincs!
mindenki ezt hajtogatja, de ilyen nincs egy ilyen sportban, fogadjátok el. -
G_ArchAngel #74345 WNW, Te ritka nagy dilettans vagy, szerintem autot se vezess, ha azt gondolod, hogy minden a szanalmas almaid szerint tortenik a kozutakon...
a lenyeg:
-
nekem mátol kezdve VETTEL a favoritom...
a kis geci... :) -
dráma -
Apu majd lecsukja remélem