FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Ha van téma akkor az a baj, ha fikázni vagy beszolni kell akkor nincs baj... nehéz pár emberen kiigazdoni....

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bardocz
pedig jobb lenne ha behúznád a farkadat és észrevennéd magad...semmi sértõ nem volt abban,amit írt...
Count Adyn
<#felkialtas> on the way😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

INeedspeed
Még akkor sem ha bölcs 35-40 év közötti vagy

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

INeedspeed
ó mennye mán ki a fax vagy te itt h helyeselsz?menj helyeselj máshol én nem nyelem le h sértegetsz mint a többi marha aki behúzza a farkát!

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

b-type
ez jó érv: .."akkor se"
😄

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

INeedspeed
akkor se könnyebb a forma1 mint a motorsport........

akyyy
Tud valaki egy jó kis leírást a 2007-es szabályokról, újjításokról, változtatásokról? lehetõleg magyar😄

egy bemutatót kell készítenem, és legelsõ ichetként az f1 támadott meg 😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Istencsászár
Nézz WTCC-t, GP2-õt, A1GP-t 😊)

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

leoon
Erre azért kíváncsi vagyok, biztos jó lenne.

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

bardocz
itt kapaszkodnod se kell mert megtart az öv,najó nyomja a mellkasod,de motoron 300-ról lelastíni kicsit más érzés és lábbal nem tudod úgy tartani magad hogy kézzel ne kelljen qrva erõsen
Istencsászár
Két futam egy hétvégén?

A Renault csapatfõnöke, Flavio Briatore úgy véli, hogy a szoros csata ellenére sem elég izgalmas a Formula-1. Az olasz szakember egy különös ötlettel állt elõ: "Két versenyre van szükségünk. Egy 45 perces sprintfutamra délelõtt és egy egyórás versenyre délután."

A sprint futam idõmérõ edzésként funkcionálna, az elsõ nyolc helyezett fordított sorrendben sorakozhatna fel a rajtrácsra. Mindkét futamon pontokat lehetne szerezni. A boxkiállás - a kerékcsere és a tankolás - kimaradna a programból.

A Renault csapatfõnöke úgy véli, hogy ez sokkal többet lendítene az üzleten, mint a hibrid autók bevezetése. "Ez 25 - 30 milliós dolláros fejlesztést igényelne és nem javítana a show-n."

Az öreg néha beszél mostanában de akkor a lényegre tapint.

INeedspeed
fáradt vok.......elirtam tehát nem könnyebb a motoros sport mint az f1......ezt akartam mondani sry

INeedspeed
én is nézek más technikai sportokat de van dóga 1 f1 es pilótának is sztem nem könnyebb a motorsport mind a motoros szériák itt is 300 ról lassitsz és itt nem 20 kör van hanem 52 kb átlagba na mind1

DjDano
Aki más versenysorozatokért van oda hát legyen, de nem kell teleszemetelni a topikot az errõl szóló istenítõ szövegekkel

sharpshooter
még hetekig unalom van, addig jobb ez, mint Kimi/Alonso fikázás

\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"

leoon
Amúgy magyarázzuk itt, h mér jó ez meg mér jó amaz, de ez F1 Topic. <#nevetes1><#nevetes1>

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

b-type
Nincs itt kövezés 😊
A WTCC akkor jó ha jó,..de akkor nagyon jó.
Na ez igen hülyén hangzik, de tényleg...van hogy nem jó az elsõ futam, de a rajtsorrend megvariálása miatt jó a második. De van hogy egyszerûen bizonyos pályán széthúzódik a mezõny, és nem mozdul semmi.

Viszont vannak pályák ahol egyszerûen megbolondul a mezõny, ott nagyon jó 😊

Szeretjük.
A mai F1-t pedig nem az olyan izgalmakért nézzük, mint a felmerült csatásabb technikai sportokat, mert ha igen akkor csalódás.
A WRC-t sem csatákért nézzük, mert kasztni nem ér kasztnihoz a WRC-ben...másról szól.
Ahogy az F1 is.
királykategória az F1,..a Formula sorozat királykategóriája, talán még azt is el lehet rá sütni hogy az autósportok csúcsa (bár én már itt másvéleményen vagyok), de versenyhelyzeteket tekintve vannak bõven nála jobbak,..vicces lenne azt mondani hogy izgalmasabb volt mondjuk a legutóbbi F1-s futam...ahol pedig jó elõzés is történt, mint a hétvégi MotoGp.
Az F1 az F1, én is azért nézem mert az F1.t nem hagyhatom ki a figyelemmel kisért sorozatok közül,...és reménykedem benne hogy egyre jobb lesz 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
Nem baj, gondolom nagy rutinnal kezeled a helyzetet. 😊

Szal nem csak olyan technikai sportokat kisérek figyelemmel ami a legek legje, ezek szerint veled ellentétben ha ezt nem érted.

kiszedik jövõre a TC-t elvileg, egy fokkal jobb lesz végre, több pici hiba, és különbségek lesznek kigyorsításkor.

A MotoGP a motor voltából kifolyólag jobb bármilyen autóversenynél. Hát a WTCC-t, DTM-t is tönkreveri izgalomban. Kövezzetek meg, de én nem látom annyival izgalmasabbnak WTCC-t DTM-t az F1-nél, mint ahogy sokan mondják mennyivel jobb.

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

sharpshooter
én is, csak ez olyan mint a foci - ott tojás és amerikai, itt gömbölyû és soccer😊

nekünk az F1 szeretet a múlton és a legendákon alapul, még azoknak is jut belõle, akik most kezdik nézni, odaát ellenben autóverseny van, ami izgalmas, itt pedig elhisszük, hogy miénk is jó (pedig nem az) - de ettõl még nézzük futamról futamra...

leoon
Engem nagyon nem érdekel, leszarom az USA-t!Õk azt nézik mi ezt.

sharpshooter
mondjuk ezt az USA-ban kiröhögnék, ahol többen néznek más szériákat, mint F1-et az egész világon😊

leoon
Így van! Nem kell sztem hasonlítgatni, h melyik a jobb! Nah, demind1.

INeedspeed
Nem értelek akkor mit keresel itt?

sharpshooter
ja, meg a kocsihajtásé és a sporthorgászaté...😊

Forma-1 az autóversenyek csúcsa. PONT

b-type
Dehogy nincs 😊
A MotoGp keresztbever versenyélményben egy jelenkori F1-t, keresztbe és körbe.
Itt nem ez a téma, de ha már felmerült..
Nincsenek övek...amikor 280-ról veszik a féket, akkor van a két kar támasznak, amivel még az mellett adagolják a féket...és amíg a motorfékhatás nem rendezõdött a 4takkos királykategóriában akkor még adták mellé a gázt...mindezt a legszûkebb féktávon egymással harcolva.
Egy sikán is másként néz ki motoron mint egy leszorított autóban.
A keresztbecsúszásos fékrõl és a keresztbecsúsztatásos kigyorsról nem beszélve.
Az F1-ben meg ugye TC.
Na és mindezek mellett nagy csaták és elõzések.
Vmint amin fel is szaladt a szemöldököm, most törökben aszfaltos volt a bukótér, ketten törtek is a balesetnél 😞

Szal az F1 az más, a MotoGp meg izgalmas. 😊

DjDano
A forma1 akkor is minden autó és motorverseny csúcsa, nincs vita! 😊

Istencsászár
Teljesség igénye miatt irtam oda, mivel a MotoGP mellett a SBK is egy neves világbajnoki sorozat.

Istencsászár
Szerintem meg nem. Amig ilyen különbségek lesznek az istállók közt a fejlesztésekben, addig szét lesz szakítva a mezõny több részre. Most is totális egyed uralom van, csak véletlenül 2 csapat miatt, de a többieknek esélye sincs beleszólni a gyõzelembe...

INeedspeed
A forma 1 akkor lesz gyerekek izgalmas ha megszûnik ez a marha egyezmény a V8-akkal és több elektronikai segitséget kivesznek......nem kell oldalakat magyarázni ennyi a magyarázat.........

Kit--Kat
1 Super Bike sehol sincs 1 F1es versenyautóhoz a beleölt fejlesztéseket és az innovációkat tekintve.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

leoon
Hát nem tom, de nem hinném, hogy a Forma1 könnyebb lenne mint mondjuk a Motogp!!!!!!Mondjuk ez csak szerinted van így mint ahogyan írtad is, de mind1...Sztem meg azért sokkal nehezebb 1 f1-es gépet elvezetni, mint mondjuk 1 motort! De WRC-vel már 1-et értek, ott sztem sokkal nagyobb koncentrációra és tudásra van szükség!

Nem arról van szó,hogy én lennék az okos,esetleg tapasztaltabb és rutinosabb,de soha nem állitok marhaságokat,fõleg úgy,hogy át sem éltem..

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Igazad van,tényleg hamar felkapom a vizet,de hát ilyen vagyok nem tehetek róla....

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

sharpshooter
hagyd...
én a JPS fekete Lotustól nézem az F1-et, apámnak meg dízel autója van😊

de Õ okos, mi pedig nem😊

Istencsászár
Szerinted... pedig az F1 csak a formula autók lege, ahogy a MotoGp a motorok lege ( meg a Superbike ), a WRC-k a rallyk lege és stb... az utóbbi kettõ sokkal de sokkal nehezebb, látványosabb mint a Forma 1 ( persze szerintem ), de semmikép sincsenek technikában lemaradva. Az egyik két kerekû csodák a másik meg kasznis négy kerekû csodákat felvonultató sorozat.

Istencsászár
Gabor_(HSF), szerintem õ nem írt semmi sértõt, ellenben veled, szal nemtudom mire fel kapod fel a vizet... lehet te ilyen személyiség vagy, de itt ezt felesleges játszani, mer semmi értelme... jó te láttad, mi nem láttuk mer fiatalabbak vagyunk, bocsánat érte, de attól még lehet véleményünk, és az sem kizárt hogy láttuk mivel meg lehet azokat a futamokat szerezni és megnézni... tehát semmirõl nem maradtunk le...

sharpshooter
látom a vörös függöny megint lement...

szánalmas...

DjDano
Tudod a Forma1-hez nem érhet fel egyik autós, motoros széria sem. Számomra legalábbis semmiképpen... még akkor sem ha máshol sokkal több elõzés van. A Forma1 más dimenziót képvisel

Te érettségiztél? pedig ha innál az jobban látszana rajtad...

Attól még,hogy apád kicsijából leszívtál 2 liter benzint,még nem jelenti azt,hogy tudnád is azt, mitõl sziv egy motor...
Mint ahogy az sem számit lószart sem,hogy harminegynéhány éves korodra játszod a nagyvagányt...

Dugulj má be! Te olyan sötét vagy ehez a dologhoz,hogy a korom is hipo melletted...

sharpshooter
korán érõ gyerek voltam oviban érettségiztem😊

sharpshooter
Álljál már le...
Hiába lett 7× VB, rosszkor versenyzett - soha nem fogják az F1 rajongók ezekkel a srácokkal egylapon emlegetni...
Nagyszerû pilóta volt MS, de pár év Mika-n kívül nem volt igazi ellenfele...
Se Kimi, se Monty, se Alonso - MS, ha vesztett, akkor 90%-ban a technika miatt, ha a régi nagyok buktak, akkor annak a kemény harc volt az oka...

Azé,mert prost vs senna van kiírva,holott ez 3ojuk csatája volt...
és ez tartott 2.5 éven kertesztûl,ráadásul ez pont azaz év amikor Sumi itt csak azért nem lett vb,mert elkaszálták mindenért,pontosabban már azért is pontot vontak le tõle,ha állva pisált...
A 93-mas év egy bunda volt,mert senki sem nézte jószemmel,hogy egy újjonc vb legyen...
De hát ez történelem,ti még akkor ovisok voltatok....

Istencsászár
Mer nem róla szol a muvi?

SZAR A FÕCIM!!!
SUMI nevét miért is hagyták le? mert kezdõ volt?
Én jol emlékszem ezekre a versenyekre,ez 93-94,bõdületes csaták,ilyesmit már nem fogunk látni az F1-ben,csak videon....

bardocz
és itt heten mennek egymás mellett eg öten esnek be egy kanyarba?persze ez is egy jó videó de azért izgalmasabb az ha öten mennek közel egymáshoz egy bolyban és a célegyenesben dõl el ki nyeri meg a futamot
INeedspeed
Dehogynem nézd csakmég annak idején