182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
am vettel még egyszer schumi utód lesz az biztos :) most is ferrarival megy vagyis már csak ment -
Szerintem is Massa megérdemelte volna, mert megtett mindent neki is szurkoltam, ugyanúgy Hamilton is megérdemelte, de az meg a saját véleményem, hogy azért nem az utolsó futamon kell megnyerni a vb-t. -
Szerintem az elmúlt két évre megérdemelt egy címet a Hami gyerek. Egész nézhető volt ez az utóbbi két évad. :) -
G_ArchAngel #74412 raadasul karib szarmazasu, igy ezt kisse bebuktad... -
Grat a büdös cigánynak,glock meg kapja be. 
-
sztem itt az lehetne a kiírás
wattafack :D -
Levonnak tőle 5 pontot és Massa lesz a világbajnok természetesen. -
így igaz... -
Ilyen versenyt, mint amilyen most ez az utolsó 3 kör volt! Hihetetlen!
Nagyon sajnálom Massa -t!

Timo Glock 

-
az ucsó kör vajon fent van már youtube-on??^^ -
madmanic #74405 yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss!!!!!!
És helyreállt a rend!!!!
Grat MAssanak, meg a Ferrarinak a konstruktőriért!
De a lényeg:
MEGVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!!!!!!!!!!!!

-
már jópár éve készíttettem. -
Hát, ez volt valami ...!!!
Teszem hozzá, hogy Kubica mi az anyjának állt le ott izmoskodni,azt nem tudom . Pillanatra beszorult mögé Hamilton, Vettel meg pont belül volt és el tudot ugrani mellette ...Mindegy, Hamillton is megérdemelte, de Massa is jó volt.
A nem gyenge érzés lehetett mikor szóltak neki, hogy bocs haver, mégsem te nyertél .... -
Mert boxos azert. Vagy tan nem az ? Afro-amerikainak csak nem nevezhetjuk, mert brit. :D -
na mind1, legalább nem kellet végignézni az idétlen ugrálását ott fent.
ez nyugtató hatású. -
msgreg #74401 egy biztos fiúk és ez már évek óta így van:
a brazil nagydíj BRUTÁLIS!!!
Massa,Kimi,Scumacher!!!(az a futam se volt semmi:D) -
volt itt sírás-rívás kérem szépen :D
-
jü a logód :) -
visszarakta, de pénz -
exyr #74397 azt hittem a szívem áll meg az utolsó körökbe
nálam Massa a nyerő
-
Alonsót se csípem :) -
ha Monza-ban nem biztonságizza be a futamot meg is nyerte volna...egy év sok versneyből áll. -
Végig Vettelért imádkoztam bele se gondoltam igazából, hogy Glockot ennyire utolérik. -
Pedig pont a Hungaroringen dőlt el..... (is) -
G_ArchAngel #74393 ha ez igy mukodne Alonso nem lenne VB, mert nala nagyobb kivaros pilota ritkan van... -
de azért massa nyerjen :) -
övé a különdíj
-
G_ArchAngel #74390 Mondjuk nem csodalkoznek, ha nem ez lenne a vege es a FIA elvenne Hamiltontol - mondjuk, mert nehezen tette vissza a kormanyt - es odaadna a Ferrarinak az egyenit... -
gyerekek ne niggerezzünk, meghogy ha nincs glock, ha nem bassza el a ferrari korábban valamelyik futamot, ha valaki nekimegy hamiltonnak stb. inkább örüljünk, hogy volt értelme végignézni az évadot, hogy hajszálon múlt és nem egy hungaroringre eldöntött évad volt az idei. remélem jővőre is ilyen lesz, független attól, hogy ki nyer a végén. -
Ennek a Hamiltonnak állandóan mákja van. Reméltem, hogy benézi ezt a "biztonságos ötödik helyre autózok" stílust és majdnem úgyis lett. Massa megérdemelte volna szerintem. Aki világbajnok akar lenni az küzdjön. -
*vettelt -
jah azt is összetöri, családi szokás náluk luxuskocsikat törni :D -
ShaiHulud #74385 visszarakta. -
A Bájgúnár Zsolti hanyadik lett?
-
nem zavart semmit mert utánna sem tudott vettelel menni és fettelt is ugyanúgy "megzavarta" -
Massa leszopja Max Mosley-t :OO -
igen, a feka visszarakta te szerencsétlen.
mennyire utálom az ilyeneket... -
Massa faterjába mik azok a katétercsövek?:D -
Hát erre nehéz mit mondani. Számomra egyértelműen Massa a nap hőse. Grat Hamiltonnak.
Egy biztos, ha Massa nyert volna akkor Vettel szobrot kap Maranellóban, de sztem még az én kertemben is :)
Uccsó 3-4 kör nálam a 180-as vérnyomást jelentette.
See ya next year. -
Dj Siegfried #74379
Éljen Massa.....