182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
mondjuk azt néztem hogy hami nem nagyon szaladt a barátnőjéhez örülni, valahogy háttérbe szorult(bár szerepelt már eleget a mai napon:D) -
msgreg #74454 nemtom azért a célegyenesre még rátolhatta volna(mondjuk én tuti összeszartam volna magam szakadó esőbe sima gumikkal...:S)
-
erre itt senki sem kíváncsi... -
Nem gond, magadat minosited:) -
Aaell #74451 Te nem érted hogy massa több pontot bukott önhibáján kívül mint hamilton? -
komolyan én szégyenlem magam, egy-két tirpák paraszt miatt !!!! Remélem repkednek a bannok és tíz perc múlva csendbe maradnak ! -
Szegény Massa, ott ülni a szobában két világbajnok között, ráadásul nincs szarabb annál, mikor már elhitte hogy nyert és mégse wáh sajnálom nagyon, pedig nem a kedvencem ő se. Mikor ő átment a célvonalon akkor még világbajnok volt az állás szerint...
Végülis jó év volt, a ferrari csak magára vethet, ők baszták el az egyéni címet visszaadva a kölcsönt, csak jobban elosztott kapitális hibákkal. Jövőre meg remélem lesz egy hasonlóan izgalmas évünk ahol már Alonso is játszik:) -
Alonso szépen beelőzte... -
cargame #74447 Hat ez szep volt mindenkeppen...:( -
hülye gay....nem hiszem el!!!! 

-
Mert miatta nem nyert Massa! 
Valaki kell. -
Rendesen belassult az sg
-
a mocsok cigány lett bajnok a kúrva annyját
bocsi a kifejezésért de nagyon gyülölöm -
^^ -
Egyel alá kattintottál, akkor .... :DDDD -
a büdös cigánynak? hisz ő csak a futamot nyerte meg...nem értem -
El lehetne kezdeni büntipontot osztani...
szégyen itt egy-két ember -
Glockot miért is szidjuk?
ez olyan mintha a jégen versenyeznél te cipőbe egy korcsolyás ellen... -
G_ArchAngel #74437 A karibok kozelsem afrok...
Negert es boxost meg mindenki keresse a sajat csaladjaban... -
huh ez szep volt. :D komolyan az utolso két kört végig ugráltam a TV előtt.
Jövőre legalább ilyen izgalmas futamokat! -
jók a képek? :DDD
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=962870403&no=74400
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=962870403&no=74375
Kubica sajnos nem maradt 3. :( -
msgreg #74434 Két évre tényleg megérdemelné...
DE TŐLEM NEM KAPNÁ MEG:D:D!!! -
"rasszista " ???
ha néger hát néger...
vagy nevezzük mondjuk töröknek, az jobban teszene? -
madmanic #74432 ?
ez most mi? -
Aaell #74431 kaptam 3 büntipontot ezért: "és akkor mi van? csak több lesz rá az esély, hogy niggergeci kiesik"
Azóta legalább 2szer láttam hasonlóan durva szöveget, ők miért nem kapnak?
Gondolom azért csak én kaptam, mert én nem nyaltam neki... -
madmanic #74430 Egész évben nem volt moderátor, elszaporodtak ezek a kis pöcs rasszista divatdrukkerek...
De hát Hamilton világbajnooooooooook!!!!!!!!!!!!
-
180? nálam több volt :DDD
-
madmanic #74428 Egész évben nem volt moderátor, elszaporodtak ezek a kis pöcs rasszista divatdrukkerek...
De hát Hami
lton világbajnooooooooook!!!!!!!!!!!!
-
ez embertelen volt.
...mikor massa megtudta hogy mégsem ő nyert...áh...ez kemény volt az már biztos -
ShaiHulud #74426 timo glock nem tehetett semmirol. csoda vegig birta azzal a gumival, vagy annak jobban orultel volna ha kimegy az utolso ket korbe a boxba kereket cserelni es amiatt lesz hamilton az 5. ? akkro meg az izgalom sem lett volna itt a vegen. -
Massa ugyan ugy nagyot ment a hazai fuamán mint ahogy Hami az Angol nagydíjon... Massának pont az utolsó futam volt a hazai, pech... de ebbe kár többet belemagyarázni. Hamilton visszakapta azt a 1 pontot amit "elvett" tőle az Fia pl a Burdé büntetéssel... ez volt a minimum, Glock meg akár kimegy akár nem meg lett volna előzve. -
???
-
Be van lassulva a forum, es szaporodnak a duplikalt hozzaszolasok;) -
COFair #74422 nem tudom miért, de nekem erről a fekáról mindig a Pákó jut eszembe... mindketten a beképzelt majmok családjába tartoznak... remélem egyszer jól orrbavágja valaki mindkettőt. meg a hamiltonpapát is (méghogy 8xos világbajnok lesz, haha. kicsit sokat képzel a kisfiáról) .. -
cargame #74421 :(:( 

ennyi roviden
-
madmanic #74420 ÍGY VAN 

-
Ilyenkor honnan kerul elo ennyi primitiv ember?! 

-
bigbigle #74418 Az a hülye kis kö..ög Hamilton nyerte meg a VB. -
ldavid #74417 ha ez nem szívás akkor semmi, na de lapozni kell, majd jövőre -
WNW #74416 Hat dilettans az Te vagy... Kar hogy nem vagy csapatfonok a MClarennel, akkor iden a Ferrarinak semmi gondja nem lett volna veluk..:)