FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HUNtalicska93
áhh te beteg vagy...akkor én meg azt mondom dögöljön meg kimi,na kvittek vagyunk <#idiota>

csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)

INeedspeed
spongyát rá 😄

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

Count Adyn
Én semmiképp, te vergõdtél, csak erre óhajtottam felhivni ifjonti figyelmedet😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

INeedspeed
Majd meglátjuk country boy h ki fog pofára esni<#vigyor4>

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

Istencsászár
1 mpvel jobbak a Ferkák, mert ugy fog kijönni a + fél mps elõny, no para😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Count Adyn
Pff az ienek mint te szoktak nagyon pofára esni😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

INeedspeed
Meki verhetetlen a 3. edzésen is ! Hol a ferka? még mindig altat?

desigo
csak sérülés ne legyen...
Count Adyn
Kubica 1.21.3 😮

bardocz
loál ebben van vagy 3 centis hajlás naggyon gáz tuti tiltják XD
az érdekes durván 2éve nem írok ide rendszeresen...téged meg most látlak itt elöször, de mind1 stop flame gyõzõn a jobbik<#worship>

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Count Adyn
Én még arra leszek kiváncsi mire fog jutni Kocka, nagyon érzi most😄

sharpshooter
a Tiéd meg erõltetetten okoskodõ, személyeskedõ - fõleg ismerve korábbi idióta kommentjeidet...

\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"

egyéként én 1x se kivántam se a szurklóknak se Kiminek hogy essen ki...azt szerettem volna amit lejelbb írt totti hogy vérre menõ küzdelem legyen
(nem hallgatom meg nem eszem de pláne nem nézem le azokat az embereket akik ott élnek vagy mást szeretnek mint én) a te gondolkodás modod szörnyen gyerekes...

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

sharpshooter
arról, hogy nem esik az esõ Etiópiában arról a skótok tehetnek?
nem, de mégis kívánom nekik, hogy essen😊

Alonso is essen😊

nem vagyok Teréz Anya, van aki bizonyos nációkat utál, van aki más nemibeállítottságú embereket - én Alonso-t...
biztos van amit Te sem szeretsz (zene, étel, ember, náció) - mégsem kérem rajtad számon...

ez egy fórum, ahol véleményt lehet nyilvánítani - nem káromkodtam, de fajgyûlöltem, nem politizáltam - van még kérdés?

Punker
én qrvanagy balesetet akarok látni akkorát hogy az Aguri nyerjen a végén, mert akkor a köv futamon tuti mégnagyobb pörgés lesz <#eplus2>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Istencsászár
Ha az neked jobb... és aki Kiminek szurokolt?? éveken át mióta az F1be kerül?? -.- nemértelek. Szvsz most is, semmi bajom ha nyer.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

nameg a szurkolói...

csakis Alonso a hibás ezekért ugye?

Istencsászár
Ha nem is azért 1.21 eleje biztos lesz, de szvsz 20 is simán 2 csapatól elvárható.

Istencsászár
Erre volt az FIA-nak 2 hete. Ott volt a hivatalos teszt és a tegnapi nap, ha ezek után kezdi el a kavarást, akkor megint a testület szegénységi bizonyítványa, és nem léptek elõre semmit a tavalyi botrányos dolgaik óta.

sharpshooter
nem Alonsonak akarok rosszat, hanem a szurkolóinak - ismerjék meg, amit mi éreztünk, míg a finn a nyekklárent vezette

sharpshooter
én is azt szeretném, mint Te - csak a végén essen ki Alonso😊))

Count Adyn
Coulthard meg 2 tizeddel mögötte😊 Szvsz tán 1.20 alá is bemennek majd idõmérõn.<#vigyor2>

magyar mentalitás... nem hogy jól verje el a kedvenced Alonsot, nem...essen ki...én meg kéz és lábtörést kivánok neked ha mégilyeneket kivánsz másnak, igaz ugy sem fog meg történni amit írtál ez (90%)

Istencsászár
Teljesen tök mind1 hogy ki nyer, mer az Ferka vagy Meki lesz, csak legyen csata... nem is értem azt a mentalítást aki arra vágyik hogy essen ki a másik... ki a franc nézi emiatt a futamot??? én versenyt akarok látni, elõzéseket, agresszíót, bevállálásokat az utolsó körig esélyt a gyõzelemre.....

sharpshooter
livetiming-on is...😊

sharpshooter
én is remélem, csak az utolsó körben essen ki...
így amit Te szeretnél az is megtörténne és az is, amit én - így igazságos😊

a.carkey
Nem tudom mennyire élõ az RTL közvetítése, de ott Kimi vezet ...

A medve nem játék.

HUNtalicska93
eléggé irreális

csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)

álmodban?

Count Adyn
Nem fogják betiltani szvsz😊

INeedspeed
Egyezek a totti véleményével alonso mindent megtesz h poleba legyen majd.........és remélem sikerül is neki😄

HUNtalicska93
jaja😞 nem olyan látványosan,de azért elõnyt jelent,és ezt be is fogják tiltani

BaliBoy
Hajlik az biza. Az elsõ kanyar elõtti fékezõnél nagyon jól látszik, meg a videó vége elõtti kanyarkombináció elõtt is látszik, hogy centiket hajlik.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

BaliBoy
<#eljen><#vigyor2>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

kirol
Az idõmérõt, meg a futamot is Massa nyerje!
Lewis meg bealázhatja Alonsot a hazaiak elõtt!

sharpshooter
idõmérõt...😊

futamot Kimi...
Lewis pedig az utolsó kanyarban megelõzi Alonso-t, aki ettõl kanada-szindrómát kap😊

kirol
<#vigyor3>

Na remélem Massa fog nyerni!

sharpshooter
szerintem ne vegyék le, hanem nyerjen Alonso vele, majd vizsgálat és pontok törlése: Alonso - 10, McLaren-t nullára<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#gonosz2><#gonosz2><#gonosz2>

sharpshooter
<#eljen><#eljen><#eljen>

b-type
egy avi hogy hajlik-e a Merga elsõ szárnya
sztem igen, bár remélem nem annyira hogy le kelljen szedni, mert nekem bejön ez az elem.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

alonso82
Alonso
Heidfeld
Hamilton

Én is!

Hamilton
Kimi
Massa
...
18. Alonso =)
a.carkey
Kimi
Felipe
Lewis

vagy

Felipe
Kimi
Lewis

vagy

Lewis
Kimi
Heidfeld

lesz a sorrend.

Alonso kiesik ...

A medve nem játék.

HUNtalicska93
akkor beszállok a tippelgetésbe:
Alonso
Hamilton
Fisichella <#ravasz1>hátha feltámad a rönó,és egy izgi futam lesz
Kimi
Massa
Kovalainen<#wow2>
Heidfeld

Istencsászár
A Ferrari megint a kocsi beállításaira panaszkodik, nincs meg balansz, mint Malájban... a Meki pedig az elsõ körben is ugyan olyan gyors mint a 10.ben. Szerintem holnap könnyû autóval Alonso polba fog menni, és meg próbálja kiautóízni a biztos elönyt a versenyen, persze SZVSZ.

Tippem

Alo
Hami
Kimi

a.carkey
Akkor meg? Várjatok már holnapig! Ott úgyis kiderül minden.

Ez nem 1991, mikor én is sokszor ott ültem az Eurosport elõtt, és vártam a pénteki idõmérõt, meg a prequalifikációkat, és bíztam, hogy már az elsõ nap eldõl minden, és szombaton egy esõ betesz mindenkinek. Most már csak megyegetnek pénteken, tesztelgetnek, aztán szombaton a 3. edzésen, vagy még késõbb, az idõmérõn csapnak az asztalra, és akik pénteken elõl voltak, örülnek, ha bekerülnek a legjobb 10 közé ...

A medve nem játék.

Istencsászár
"És a Rönó lehet hogy jobb, de üres tankal mentek, ezt Symonds vallotta be, tessék olvasni is cikkeket..."

Tessék olvasni a hszeket is<#zavart2>

Amugy tényleg felesleges mer napnál is világosabb h a sorrend ugyan az mint volt, Ferka=Meki, a dobogó 3 foka normál esetben megint e két csapat közt fog eldölni, a taktika fontos lesz, emlékezzünk tavaly Alonsoék nagyon megverték taktikában a Ferkákat az elsõ etapban.

a.carkey
Istenem! Nem unjátok, hogy az szabadedzésekbõl meg a tesztekbõl vonjátok le a következtetéseket?
Persze, persze. A két rönó annyira zseniális, hogy tuti lúzerbõl rögtön a 2-3. helyre kerültek, sõt, az eddig remeklõ Hamiltont is szételõzték, mert "jók", "istenek".

Aztán jön a 3. szabadedzés, majd az idõmérõ, és mindenki felébred, a rönók meg azért küzdenek majd ismét, hogy benne legyenek az elsõ 15-ben ...

A medve nem játék.