182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Nicole Scherzinger én is beválalnám
-
Hamilton nem az F1el kezdte a pályafutását ( Gp2ben még durvább volt ), a sok marhaságot a rajongók beszélik bele a dolgokba... -
Mert? Azért kicsit érdekes, hogy az a több mint 15sec elfogyott 1 kör alatt Glock és Hamilton között.
Visszajátszásból megnézve nem volt valami vizes a pálya a célegyenes előtti kanyarban.
Dehát az van.
Azért a csapat győzött! FERRARI! -
Itt a kovetkezo, szokasos, elmaradhatatlan primko, mar hianyoltam:)
Csodalkoztam is, hogy meg nem irt be semmi gyokerseget:)
-
vass17 #74492 Ne már, ennyire rossz emberismerő vagy? Amugy sincs kevés pénzük, sajnos egyhamar nem fog visszavonulni...:( -
jaja, ennél kegyetlenebbet nem is tudok elképzelni.
átmegy a zászló alatt és a fülére órditják hogy te vagy a bajnok, pár másodperc múlva meg mondják hogy mégsem, bocsi.
amúgy meg valóban a csapat keze is benne van hogy nem jött össze. -
Én HAMILTON druker vagyok de sajnálom Massa-t! Szegénynek elmondták hogy VB nyertes vagy és rá 10sec re Bocsi tévedtünk mégsem! -
Djemba #74489 ÍGY VAN -
porkesz #74488 Gratula a Ferrarinak a vb címért!
Massat nem kell félteni jövőre megmutatja hogy hogyan kell vb címet nyerni 2-3 versennyel a vége előtt! :) -
Ja Sebastian Vettel meg király volt!

Sebastian Vettel

Timo Glock

-
msgreg #74485 Amúgy érdekes,h Hamiltonnak még Pussy cat dollsra is van ideje járni:S
Szerintem mihelyt elég pénze lesz szépen visszavonul,és senki sem fog rá emlékezni...
ez az egész hamilton egy nagy reklám...nehiszem,h akkora nagy lenne a családban az összetartás (az apja pl. nekem nagyon nagyképűnek tűnik...)
Jah és nálam ott végleg elásta magát az öreg,mikor azt mondta tavaj évvégén egy riporternek,h:Fogadni mernék magával,h a fiam 8!!! vb címet fog nyerni:D ugyanmááá Schumacherhez azért nemkéne hasonlítani...nah mind1 szerintem tehetséges,de a pénz,meg a hírnév szerintem nemmindenkinek tesz jót! -
ja jó gazdag hozzám képest :( -
Szabi1991 #74483 ez sztem verseny előtti kép :p -
-
ShaiHulud #74481 szoktal TV-t nezni? -
Kubica-nak már meleg volt a gumija
gyorsabb köröket tudott
feltartották ezért elözőtt mert fontod volt neki a pont a vb 3 helyének megtartásához
ha előbb előz akár pár pont jöhetett volna -
nemtom, de ezekután elgondolkodhatna végre komolyan a Ferrari, hogy szerződtessük má le ha Felipe vagy Kimi valamikor elmegy a csapattól. -
vass17 #74478 Persze a többi a brit hibája volt, Vettel Kubica nélkül is simán megverte volna
-
Ez a lényeg! -
ShaiHulud #74476 inter -
ShaiHulud #74475 ezt te sem gondolod komolyan. az rendben van, hogy ha az elejen feltartja hamiltont az jo lett volna, de kozel sem biztos, hogy akkor ugyanez lett volna a vegjatek es az idokulonbsegek mint most, mert az nem csak harmojukra lett volna kihatassal es ki tudja milyen esemenyek tortentek volna, esetleg olyanok amikbol hamilton meg kedvezobb helyzetbe kerult volna mitn ahogy vegul tortent. -
Hát grat MClarennek, meg Hamiltonnak szép volt, a FIA meg akárhogy nyomta a ferrarit, nem sikerült nekik az egyéni győzelem beszívták, bár Massát legalább annyira sajnálom mint amennyire elismerem Hamiltont, szvsz mindketten megérdemelték volna. -

Eddig az a legjobb , hogy "..a köcsög Glock, miatta nyert Hamillton ! " :))))))

-
jaja
csendben kellett volna kullognia mögöttük kb... -
Aaell #74471 Hogy-hogy itt vagy? Nem tudod mire költeni a pénzedet? -
porkesz #74470 Helló Sieg!
Hogy állunk?
Ki a Köcsög? -
McCartman #74469 de figyeljetek..
Vettelnek felrakták az intermediate gumikat vagy szárazon szopatta hülyére Lajost? -
vass17 #74468 Azért ismerjük el Kubica tisztességtelen is volt némileg. Ilyet csinálni ennyire szoros helyzetben?...[nem vagyok Hami drukker, de akkor sem szép...] -
Megvan a VB ^^
Szép volt Ferka
-
msgreg #74466 jah és massát meg nemkell szerintem sajnálni!
többször is a padlóról állt fel,most ez jövőre még erősebbé teszi,és ha még kimi is összekapja magát... -
Hát én remélem, hogy barack nyer. Nehogy már az a kriptaszökevény! -
En csak ilyenkor szoktam benezni ide:
- Rohogni: hogy mennyien jobban tudnak mindent, meg vannak gyozodve az igazukrol, es technikailag mennyire felkeszultnek hiszik magukat;) Foleg az a fajta, amelyik meg irni olvasni sem tud rendesen:D
- Megdobbenni: hogy ilyenkor milyen sok emberbol jon elo az igazi enje, az egyszeru tirpak bunko:)
-
Massa hibázásairól nem Hamilton tehet és fordítva sem... a versenyen millió tényező van amitől kiszámíthatatlan. Az a lényeg h ki hány pontot szed össze, a többi nem számít, sose számított, sose fog. -
markastor #74462 A Holdon.. -
haha
álmodik a nyomor xD -
Ezt mondom én is, sokkal jobb lett volna, ha Hamilton simán bejön 5. -nek és kész.
Milyen már, hogy nem látták az előzést és rászólnak Világbajnok vagy!
Majd ja mégse, bocs.
-
ShaiHulud #74459 nem tudom lattad-e, hogy volt meg 2-3 kanyar is a celegyenes elott:P es ott eloztek meg. -
WNW #74458 Vahaha, majd el felejtettem.. Azt a 6-10 sec kozotti kulonbseget amivel Glock meg beerhetet volna, siman ossze lehetett volna hozni, ha valaki nem csak autokazik vegig a versenyen voros kocsiban a senki foldjen, hanem teszi a dolgat................. De ezt valaki fel nem erheti esszel, es megmondtam, hogy ez lesz a Ferrari veszte... Sajna bejott................... -
Dj Siegfried #74457 nah már csak obama hiányzik és teljes az uralom :( -
drámai volt a vége
abba reménykedtem jobban esik majd az eső
Kubica 15 ről ha jól emléxek 10.re hozta a verdát
ha jobban esik Heifeld és Kubica pontszerző lesz vagy dobogós