FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha csak az élbojt nézem unalmas volt,de mind a nyolc pontszerzönek nagyon tudok örülni.Olyanok szereztek pontot,akiknek szurkolok,és már megérdemelték.
Még akkor is,ha ezen a futamon többet hibáztak a csapatok,mint az elmult évben összesen.
Punker
nagyon jó futam volt (most néztem meg csak) Sato 😊))))))

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

mire gondolsz amikor azt írod "percenként változik" ?

Egyébként 2003-ban ugyanitt a rajt után Barcelonában Schumacher is megcsinálta ugyanezt Barrichellóval. Hamiltonra kiváncsi vagyok hogy mostantól hogyan fog teljesíteni az élenállásának a tudatában. Kimit sajnálom, elõfordulhat ilyen bárkivel, bár igaz hogy a Ferraritól ez nem megszokott. Monaco szerintem Raikkönen pályája, de persze ne jósoljunk semmit. Bár bízom benne. Forza Ferrari
így van

Lol!!
Látom akkor nálad ez az álláspont percenként változik<#mf1>

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

INeedspeed
Szerintem meg megpróbálta és bennt volt massa erõszakosabb volt a megszokotabbnál és ha alonso nem megy le a pályáról akkor mind2nek Game over ennyi!és Hami nyer 😛

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

ugyanezen az állásponton vagyok én is !

sajnos igazad van, Alonso most hibázott, rosszul mérte fel a helyzetet

sharpshooter
Az elsõ kanyarban történtekrõl…

Még bizonyosan sokáig téma lesz a 2007-es Spanyol GP elsõ kanyarjában történt Massa-Alonso incidens, ám a belsõkamerás felvételeket nézve a helyzet egész egyszerûnek tûnik.

Fernando Alonso ugyanis remekül választotta ki az ideális ívet, és amennyiben Massa helyett valaki mással csapott volna össze, akkor nyilván sikerült is volna befordulnia elsõként. Ám azt, hogy ez nem így történt nagy részben magának is köszönheti.

Felipe Massa már anno megmutatta például Juan Pablo Montoya ellen is, hogy nem abból a fából faragták, aki csak úgy más elõnyére hamar a fékbe tapos. A kolumbiaival a híres Eau-Rouge-ban csapott össze, ám azt talán rajta kívül senki nem gondolta, hogy õ lesz az, aki onnét gyõztesen jön ki. Már akkor meglepte a világot, és ez nem történt másképpen most sem.

Alonso azonban úgy gondolta, hogy mivel õ van már némileg elõrébb, jogosult megválasztani a következõ ideális ívet is, ám ott akkor -meglepõ módon- még Massa gépészkedett. Miután más helye nem maradt (értsd: nem hagyott neki Alonso-, keményen ráhajtott a jobb oldali kerékvetõre, ami azonban megdobta a Ferrari hátsó részét, s emiatt Massa korrigálni kényszerült. A korrekció ellenére is vészesen rácsúszott Alonso autójára, és az ütközés elkerülését csak a spanyol reflexeinek köszönhetik, mert miután az észrevette, hogy jön a Ferrari, rögtön lerohant az útról. Hogy ezek után ki mentette meg õt attól, hogy ne álljon bele Lewis Hamilton, vagy Kimi Raikkönen autójába, az már megmagyarázhatatlan.

A némi érintkezéssel egybekötött eset tehát valódi versenybaleset, mely két rendkívül agresszív versenyzõ mentalitásából adódott. Hogy végül épségben mentek tovább, azt pedig a tapasztalatuknak és a zsenijüknek köszönhetik.

formula.hu

\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"

Már ne haragudj,de ez megint mi?
Ja mert Palik azt mondta körbe?
Massa jött le a versenyvonalról,mert belülrõl várta a támadást,Alonso taktikát váltott és elõbb foglalta el a 2 kanyar pozicióját,De Massa nem sz@rt be és kitessékelte a pályáról.. ennyi történt,nézd újra..
Hozzá teszem egy ilyen manõver miatt 9 éve Sumitól elvették az összes pontját,amikor egy hasonló megcsinált vilnövvel...

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Kit--Kat
Kimi kiesése, most a Ferrari szégyene😞

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

BaliBoy
Ez nem meglepõ. Mivel Alonso volt kívül, ergó neki kell megkezdenie a kanyarodást hamarabb. De ez akkor sem magyarázza miért húzott rá Massára. Massa meg (nézd meg még1x) az ideális íven tartja az autóját a kanyarból kijövet. Alonso 'bénázta' el mert nem tudott Massa elé kerülni mégis ráhúzta a kormányt. Ennek következtében a kanyarból való kijövetet megszívta.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

sharpshooter
OFF

video
ha kicsit értesz franciául és követed a külpolitikát, akkor megérted mit üzennek az afrofranciák a "magyar emigránsnak"

ON

INeedspeed
Én meg úgylátom h alonso elsõnek fordul el a kanyarnál csak massa ott felejtette magát a belsõ iven és utánna miután összekoccoltak lezavarta lonzit a pályáról ennyi....

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

Alonso ott követte el a hibát amikor a rajt után az elsõ kanyar elõtt külsõ ívre húzódott és megpróbálta körbeautózni Massat

passatgt
off:aláírásod mit jelent?

on:

Pedig olyan egyszerû rá a válasz,keresgélni sem kell...
17 éve a Mcl-en mitõl volt olyan jó,96-tól a ferka vajon mitõl?
95 benetton, 2006 rönö,hú és még mennyi példa volna erre....

bardocz
jah és még heidfeldnek is gratulálok,hogy csavar nélkül 200-al mert menni 😄 kár hogy megadta magát alatta a kocsi
Count Adyn
Olvasd végig mit irtam, aztán gyakorolj még ha nem megy a szövegértés, illetve nem érzed az iróniát. Rühellem az ilyeneket.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

sharpshooter
Az a baj, hogy Einstein-nel nem tudom összehasonlítani, pedig szerinted még Albertnél is nagyobb zseni volt...

BaliBoy
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy Alonso ráhúzta Massára a kormányt, aki nem mellesleg az ideális íven haladt. Nc.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

INeedspeed
Szánalmas miket irsz mehetnek nyugdijba mert van 1 pár balszerencsés versenyük istenem...rühellem az ilyeneket:S

Count Adyn
Reméljük köv versenyen már megmutatja, hogy mit is tud.
Elsõ kanyarról: Alonso bepróbálta kivülrõl, meg akarta ijeszteni massát, és elmenni, massa ugy megijedt hogy lezárta az ivet és alonso kénytelen volt elmenni legelni.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Teljesen egyetértek !

Istencsászár
Egy Vb-nek már nem kell bizonyítani, mert új arcok mindig jönnek... Msnek sem szégyen a pályafutásában hogy 2szer elverte Alonso vagy elõtte Mika, hanem ez van, jött egy másik emberke aki abban(azokban) az években jobb volt. A nyomás Kimin van, persze Alonso is nyerni akar még és fog is, és biztos idegesíti, de már elérte azt amit egy pilóta elérhet 2szer is.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

INeedspeed
voltál a szektásbácsinál ?

Megin abba a hibába esel,Kimit meg Alonsot akarod összehasonlitani Sumival...
Én elhiszem neked csak ennyi véleményed van,de minnél többet emlegeted ,annál jobban röhögnek rajtad

Sok volt benne a benzin, megelõzte volna Hamiltont.
"Nem értem a Merci hogy lett ilyen jó" - új fõszponzor (Vodafone) + xx millió dollár, Alonso (2x világbajnok), Hamilton (4 futam - 4 dobogó), 2007-ben az F1 legnagyobb költségvetésû csapata !

INeedspeed
LOL az sg sry

sharpshooter
Lewis egyszerûen mindenkit lemos, ha Õ van a 2. rajtkockában akkor Massa vagy nem lesz elsõ vagy kiesik az elsõ kanyarban...
Nagy szerencséje van MS-nek, hogy visszavonult, mert így csak Alonsonak és Räikkönen-nek kínos a dolog...
Mondjuk a finn lehet csak ígéret marad, de egy 2× VB-nek ez már igazi lelki terror - lehet Alonso autója megsérült, ami majd kifogásnak jó lesz, hiszen láttunk már nem egy pilótát sérült autóval csodát tenni...
Mert ugye tudjuk, hogy Alonso már azért is lassabb volt, mert lámpa esett az autóra - most meg egy kis fû és por összekoszolta...
(MS-nek az sem volt akadály, hogy letört az oldalsó légterelõ...)

INeedspeed
Alonsórol inkább nem mondok semmit szépen bement elé az elsõ kanyarban massa meg ledobta a pályáról enyhén megfogalmazva.......LOL és épp ezért mert sérült az autó alonso csodának tartja azt is h dobogós lett

INeedspeed
Alonsórol inkább nem mondok semmit szépen bement elé az elsõ kanyarban massa meg ledobta a pályáról enyhén megfogalmazva.......LOL és épp ezért mert sérült az autó alonso csodának tartja azt is h dobogós lett

INeedspeed

Én meg annyit tennék hozzá,nézzél meg több f1 es futamot,fõleg belsõkamerásokat,fülelj és figyelj a részletekre....

bardocz
akkor azt talán még õ sem tudja széthajtani😊
sharpshooter
elektromos hiba miatt esett ki

Istencsászár
Hamilton Kimit mosta le a rajtnál. Alonsot azért elõzte meg mert le kellett mennie a pályáról, és ott kapott az autó meg a gumi is... lehet másogy alakul ha nem igy történik, de lehet hogy nem

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ehhez csak annyit, hogy egy F1-es szintû versenyzõ nem vált vissza 200-as tempóról "véletlenül" 3-as helyett kettesbe, pláne nem 20x egy versenyen!

bardocz
na meg kimi alá meki nem tudott kocsit építeni,lehet most is õ hajtotta szét,amitõl tönkre ment,igaz ez nem motor volt
Count Adyn
Nem az a baj Kimivel hogy kiesett, hanem hogy rajtnál megint megelõzték, és utánna nem tudott közel se maradni Hamiltoihoz az a gáz. A technikai hib az benne van a pakliban sajna.

Ezen az alapon Kimi is,hogy már megint lerajtolta az a "kezdõ"
És akkor hogy tárgyilagosak is legyünk..Én is bepróbáltam volna azt az elsõ kanyart,nem csak azért mert erre épült a taktikája,hanem azért is mert Massa ezeddig még nem mutatott ekkora agresszivitást..
Aztán,hogy milyen lett utánna az autója,azt meg õ érezte..
Természetesen , ez mit sem von le Hamilton zsenialitásából...

bardocz
hu de jó verseny volt kár hogy raikönnen kiszált elején

massa nagyon odatette magát nagy bátorság volt otthagyni kocsit elsõ kanyarban,alonso meg elgondolkozhat azon hogy egy "kezdõ" hogy ver el egy 2szeres világbajnokot
DC meg sato is nagyot alakított grat nekik is,meg hamiltonnak is hogy vezeti a ranglistát
"másodszor olyan, hogy autót "szétcseszni" nincs mivel nem lehet,"
Hogy ez mennyire nem igy van,arra csak 1 példát mondok,a legegyszerübbet.
Pl.200 nál nem 3-asba,hanem 2-esbe "sikerül" visszapakolni,ilyenkor a motor kipöröghet 20ezerig is és rohadtúl nem egézséges se a motornak se a váltónak..ez a durvább,de ilyet is láttam már bõven..
Ebbõl a sürübben elõforduló változat,egyszerüen csak a rossz ütemû visszgang...
Ezt megcsinálod 20x egy versenyen,annak a motornak,vagy váltónak annyi...

Alexease
Valami megszallott F1-es, keressen nekem egy Valencia palya terkepet (a tervezett utcairol)😊 Talatam ezt-azt, de azokon 90%-ban nem a meglevo utakra van tervezve a nyomvonal, hanem keresztul mindennen, teljesen friss aszfaltra (vasut, gyartelep, kikoto, epuletek, stb)?!?! Kepesek lennenek nullarol epiteni egy palyat a varos "kozepebe"?! Jo, jo az nem Magyarorszag, nem 5km/ev az utepitesi sebesseg, de azert megis...😊

A lenyeg, hogy kellene egy terkep, hogy kiprobaljam jatekban, milyen is lenne/lesz a nyomvonal😉 THX!
kirol
Ja, mi a fütyi volt ez a reklám?
Beszarás. Német RTL-en eddig is volt, de mi ez a rendszer, hogy bár ide is berakták ezt a szar ásványvizet, vagy mit.

Nem Kimin múlott, hogy elszállt alatta a Ferrari ugyanis ez elõfordul így 2 versenyhétvége után, másodszor olyan, hogy autót "szétcseszni" nincs mivel nem lehet, mert a pilóta a boxból kapott utasítások alapján állít az autón. Massához pedig csak annyit fûznék, hogy 3 pole, 2 gyõzelem !!! DE a pontverseny állása 1. Hamilton, 2. Alonso a konstruktõröknél pedig 1. McLaren, 2. Ferrari, szóval hiába nyert a Ferrari 4 futamból hármat és ez még csak a kezdet.

Mulass inkább a saját ostobaságodon..
Amióta itt garázdálkodz,egy értelmes gondolat nem volt még a hsz-idben..
Valakit megvisel egy baleset,valakit nem,van aki könnyen átlépi van aki nem ,ez ilyen egyszerû..
Ha most meg kellene válaszolnod a 2. 10 ben melyik pilóta jobb nála,sz@rba lennél megint..
Te is azok közé tartozól akik az utóbbi 3-4 évben véletlenül megnézett 1-2 futamot és a saját nyelvén leforditja Palikék marhaságait...
Ennél sokkal komolyabb volt ez a topic,de hát a F1 sem a régi már..

Count Adyn
Massa<#eljen>
reklám<#levele>
Alonso meg Kimi mehet nyugdíjba lassan ha ez igy marad😄