FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még akkor is,ha ezen a futamon többet hibáztak a csapatok,mint az elmult évben összesen.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Látom akkor nálad ez az álláspont percenként változik<#mf1>#mf1>
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..
Még bizonyosan sokáig téma lesz a 2007-es Spanyol GP elsõ kanyarjában történt Massa-Alonso incidens, ám a belsõkamerás felvételeket nézve a helyzet egész egyszerûnek tûnik.
Fernando Alonso ugyanis remekül választotta ki az ideális ívet, és amennyiben Massa helyett valaki mással csapott volna össze, akkor nyilván sikerült is volna befordulnia elsõként. Ám azt, hogy ez nem így történt nagy részben magának is köszönheti.
Felipe Massa már anno megmutatta például Juan Pablo Montoya ellen is, hogy nem abból a fából faragták, aki csak úgy más elõnyére hamar a fékbe tapos. A kolumbiaival a híres Eau-Rouge-ban csapott össze, ám azt talán rajta kívül senki nem gondolta, hogy õ lesz az, aki onnét gyõztesen jön ki. Már akkor meglepte a világot, és ez nem történt másképpen most sem.
Alonso azonban úgy gondolta, hogy mivel õ van már némileg elõrébb, jogosult megválasztani a következõ ideális ívet is, ám ott akkor -meglepõ módon- még Massa gépészkedett. Miután más helye nem maradt (értsd: nem hagyott neki Alonso-, keményen ráhajtott a jobb oldali kerékvetõre, ami azonban megdobta a Ferrari hátsó részét, s emiatt Massa korrigálni kényszerült. A korrekció ellenére is vészesen rácsúszott Alonso autójára, és az ütközés elkerülését csak a spanyol reflexeinek köszönhetik, mert miután az észrevette, hogy jön a Ferrari, rögtön lerohant az útról. Hogy ezek után ki mentette meg õt attól, hogy ne álljon bele Lewis Hamilton, vagy Kimi Raikkönen autójába, az már megmagyarázhatatlan.
A némi érintkezéssel egybekötött eset tehát valódi versenybaleset, mely két rendkívül agresszív versenyzõ mentalitásából adódott. Hogy végül épségben mentek tovább, azt pedig a tapasztalatuknak és a zsenijüknek köszönhetik.
formula.hu
\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"
Ja mert Palik azt mondta körbe?
Massa jött le a versenyvonalról,mert belülrõl várta a támadást,Alonso taktikát váltott és elõbb foglalta el a 2 kanyar pozicióját,De Massa nem sz@rt be és kitessékelte a pályáról.. ennyi történt,nézd újra..
Hozzá teszem egy ilyen manõver miatt 9 éve Sumitól elvették az összes pontját,amikor egy hasonló megcsinált vilnövvel...
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
video
ha kicsit értesz franciául és követed a külpolitikát, akkor megérted mit üzennek az afrofranciák a "magyar emigránsnak"
ON
Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..
17 éve a Mcl-en mitõl volt olyan jó,96-tól a ferka vajon mitõl?
95 benetton, 2006 rönö,hú és még mennyi példa volna erre....
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Elsõ kanyarról: Alonso bepróbálta kivülrõl, meg akarta ijeszteni massát, és elmenni, massa ugy megijedt hogy lezárta az ivet és alonso kénytelen volt elmenni legelni.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Én elhiszem neked csak ennyi véleményed van,de minnél többet emlegeted ,annál jobban röhögnek rajtad
Nagy szerencséje van MS-nek, hogy visszavonult, mert így csak Alonsonak és Räikkönen-nek kínos a dolog...
Mondjuk a finn lehet csak ígéret marad, de egy 2× VB-nek ez már igazi lelki terror - lehet Alonso autója megsérült, ami majd kifogásnak jó lesz, hiszen láttunk már nem egy pilótát sérült autóval csodát tenni...
Mert ugye tudjuk, hogy Alonso már azért is lassabb volt, mert lámpa esett az autóra - most meg egy kis fû és por összekoszolta...
(MS-nek az sem volt akadály, hogy letört az oldalsó légterelõ...)
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
És akkor hogy tárgyilagosak is legyünk..Én is bepróbáltam volna azt az elsõ kanyart,nem csak azért mert erre épült a taktikája,hanem azért is mert Massa ezeddig még nem mutatott ekkora agresszivitást..
Aztán,hogy milyen lett utánna az autója,azt meg õ érezte..
Természetesen , ez mit sem von le Hamilton zsenialitásából...
massa nagyon odatette magát nagy bátorság volt otthagyni kocsit elsõ kanyarban,alonso meg elgondolkozhat azon hogy egy "kezdõ" hogy ver el egy 2szeres világbajnokot
DC meg sato is nagyot alakított grat nekik is,meg hamiltonnak is hogy vezeti a ranglistát
Hogy ez mennyire nem igy van,arra csak 1 példát mondok,a legegyszerübbet.
Pl.200 nál nem 3-asba,hanem 2-esbe "sikerül" visszapakolni,ilyenkor a motor kipöröghet 20ezerig is és rohadtúl nem egézséges se a motornak se a váltónak..ez a durvább,de ilyet is láttam már bõven..
Ebbõl a sürübben elõforduló változat,egyszerüen csak a rossz ütemû visszgang...
Ezt megcsinálod 20x egy versenyen,annak a motornak,vagy váltónak annyi...
A lenyeg, hogy kellene egy terkep, hogy kiprobaljam jatekban, milyen is lenne/lesz a nyomvonal😉 THX!
Beszarás. Német RTL-en eddig is volt, de mi ez a rendszer, hogy bár ide is berakták ezt a szar ásványvizet, vagy mit.
Amióta itt garázdálkodz,egy értelmes gondolat nem volt még a hsz-idben..
Valakit megvisel egy baleset,valakit nem,van aki könnyen átlépi van aki nem ,ez ilyen egyszerû..
Ha most meg kellene válaszolnod a 2. 10 ben melyik pilóta jobb nála,sz@rba lennél megint..
Te is azok közé tartozól akik az utóbbi 3-4 évben véletlenül megnézett 1-2 futamot és a saját nyelvén leforditja Palikék marhaságait...
Ennél sokkal komolyabb volt ez a topic,de hát a F1 sem a régi már..