182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Jó volt Alonso, de nem meglepetés, annyira nem mint, hogy Kimi megint hátrányba került a késői kerékcseréje miatt. -
Nagyon jól autózott Alonso is ma. -
Bár mindenki ezzel van elfogalva de Alonso simán bejött Massa mögött, megverte simán a vb autóban ülő Kimit meg a többieket... na ez munka volt. -
Azt a kamerát nagyon elbaszott helyre rakták sajna. -
ShaiHulud #74688 latszik csak 2002 ota koveted.:\ ez lehet a baj akkor. -
én is, meg különösképpen azért sajnálom, mert nem láthattam sisakkamerás képeket futam közben -
Ma nem volt Hamilton tökéletes, ma Massa volt tökéletes, de nem is értem miért ebből a futamból kell kiindulni. Massának nem volt veszíteni valója, neki győzni kellett, Hamiltonnak pedig az előnyét megtartani, semmi más... megcsinálta, ennyi Massa és Hamilton is elérte a mai napra kitűzött célját. -
de én azt nézem
mindig sok pénz fizettek neki szinte sokszor a semmiért
más pilóta kevesebb pénzért jobban vezetett volna és eredményesebben
csak mindig az volt róla a hír hogy a saját jactján kiket doogogat meg :D -
ShaiHulud #74684 hat de baszki a mezony fele unalmas. o.O nem ertem miert kell baszogatni most, hogy mar befejezte. en nagyon sajnalom, hogy igy elbasztak a bucsufutamat :( -
Interjú a világbajnokkal -
Mi az a "végső győzelem" ? :))))
Annyi köze volt hozzá, hogy megteremtette a lehetőséget ehez a végső győzelemhez ! :))))
Képzeld el mi lesz itt ha majd nem vét amatőr hibákat, higgadtabb lesz stb ... -
Csak ki akar másodhegedűs lenni:) -
Ezen majdnem megkönnyeztem... a nevetéstől:) -
Egyetértek! Én is így gondolom! -
Harry Seldon #74678 Persze, szerintem ki is rakják a csapattól. Ezt nem lehet csinálni éveken át, töröm az autót, miközben a csapattárs erőn felül teljesítve az élvonalban autózik.
Kicsit sajnálom, esetleg nem rögtön a franciáknál kellett volna kezdenie, rutinra szert tenni egy Force Indiánál, bejárni az F1 szamárlétráját, és akkor esetleg elfért volna pár év elteltével egy topcsapat másodhegedűsének. -
inkább Sato jöjjön vissza :D
Nelson P. szintén felejtős évet zárt
apja jobb volt sokkal -
olyan soha nem volt
de ez miért számít?
csak azért hogy megnyugodjál? -
végig követtem DC pályafutását 2002-től
elég volt belőle
unalmas volt már -
Mert ennyihez ért. -
Harry Seldon #74673 Coulthard ettől függetlenül egy önmagához képest undorító évvel búcsúzott. Ő volt 2008 Satója, sajnos. -
És melyik évben volt BMW fullgyári csapat? -
Kellett hozzá Kubica balfaszkodása is,de szerintem anélkül is meglett volna neki. -
ShaiHulud #74670 miert kell baszogatnod?
nem tehet rola hogy kiesett. az a nyomorek rosberg pockolte meg hatulrol neki nakajimanak. -
tévedsz
2003-ban az utolsó 3 futamig 1. volt
és sokáig vezették a csapat vb-t is akkor -
Harry Seldon #74668 Zseniális volt a srác, újdonsült "világbajnokot" iskolázott.
-
Mai teljesítménye után főleg:) -
Harry Seldon #74666 Eljön annak is az ideje. :) -
BMW egymaga soha nem volt legjobb... -
1 év múlva már csak: Hamilton a 2007/2008-as világbajnok.
ezt magyarázd el
mert nem értem
Hami csak most 2008-ban vb idáig -
Harry Seldon #74663 Már akinek. Én pl tökéletesen fogok emlékezni minderre, és nem hinném, hogy ezzel egyedül lennék.
Én is reménykedem Kimiben, mert ha jövőre is azt csinálja - vagyis nem csinálja - amit idén, akkor teljes joggal búcsúzhat a sportágtól.
Massa pedig nem érdemli meg, hogy lekezelő modorban beszéljünk róla, a legutolsó méterig küzdött. Minden megbecsülésem az övé idén, annak ellenére, hogy Kimit favorizálom. -
vettel ferrariban ülne szénné verne mindenkit:) -
ez nem volt igaz 2001-2003-ig
ott a bmw volt a legjobb autó
csak Monty párszor porul járt mások miatt :(
Ralf meg balfék volt -
Matte #74660 szép.
ma.
1 év múlva már csak: Hamilton a 2007/2008-as világbajnok.
Senki le nem szarja a körítést. Massa meg elmehet a...
ja nem. már el is ment.
u.i: remélem jövőre kimi nyer. -
Csak a BMW még így sem tud ütőképes autót összedobni,a mekláren és Ferrari meg pár hónap alatt dob össze olyat,hogy a szegény béjemvécskéd csak nézi,hogy ódejólenne,ha nekünk is ilyenünk lenne... -
-
azért készültek, mert látták, hogy 2008 már elúszott nekik, amúgy minden évben ezt csinálják, aztán a Ferrari meg a McLaren mindig megveri őket -
A gyengék mindig ezt csinálják.. Meg az élcsapatok is ! .DDDD Szal ez semmit nem jelent ... -
Harry Seldon #74655 Igen, a BMW-n és a Hondána ez kimondottan látszott... 
Egyébként a Ferrari hagyományosan nem évközbeni toldozgatásokkal készül a következő évadra, de gondolom, ezt Te is tudod, csak perpillanat elfeljtetted.. -
Red Bull Racing: David Coulthard nem így képzelte az utolsó versenyét
hát hogy máshogy?

-
sztem esélytelelen lesz jővőre a vb a ferrarinak
sok csapat már év közepén a 2009-es évadra készült jobban
pl BMW Honda Renault