182274
  • bardocz
    Ezekért max egy gyengeelméjű ember lesz irigy...
  • MaSzKa
    igazad van
  • vass17
    Egyébként igazad van, sajnos egyik Ferraris sem az agresszivitás mintapéldája, de hát ez van, nem mindenki születik elmebetegnek:)
  • MaSzKa
    nem irigykedtek Hamiltonra?

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=962870403&no=74721

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=962870403&no=74600

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=962870403&no=74648
  • mflex #74728
    " Kova ugyan ebben az autóban fényévekre volt tőle"

B+ ne játszd már megint a mindentudó agyadat, mert kezd kurva unalmas lenni már!
    Azt hiszed tájékozott vagy mindenben, mert játszol egy fos szimulátorral, kocka?
    Írtam már régebben, hogy kérd meg valamelyik admint, hogy változtassa meg a neved "istenbarmára"
    Olvass:

[i]

Kovalainen is kiborult a McLarenre és Hamiltonra!
    Fernando Alonso után Heikki Kovalainan is kezdi elveszíteni a türelmét a McLaren-Mercedesszel szemben. A finn Helsingin Sanomat című finn lapnak nyilatkozva meglepően éles kritikát fogalmazott meg mind csapattársáról, Lewis Hamiltonról, mind arról, ahogyan az istállónál bánnak vele.

Kovalainen csatlakozik azokhoz a véleményekhez, melyek szerint Hamilton sokszor veszélyesen vezet: „Lewis agresszív és kompromisszumokat nem ismerő versenyző és a reakciói erőszakosak tudnak lenni. Időnként pedig túlzóak. Néhányszor már ki kellett térnem a megmozdulásai elől és világossá tettem neki, hogy nem fogom a végtelenségig ezt tenni. Ha semmi sem változik előfordulhat, hogy össze fogunk egyszer ütközni egymással." - mondta.

A finn azzal sem elégedett, hogy az időmérő edzéseken mindig Hamilton kapja a kedvezőbb taktikát, így neki esélyt sem adnak arra, hogy felvegye vele a versenyt: „Nem kell rakétatudósnak lenni ahhoz, hogy rájöjjünk egy kivételtől eltekintve (Brit Nagydíj) mindig én kaptam a nehezebb autót az időmérő edzésre. Ha a világbajnoki címért akarsz küzdeni az első sorba kell kvalifikálnod magad. De így még egy jó időmérő teljesítménnyel is csak 4., 5. vagy 6. tudok lenni. Ez egyáltalán nem segít a versenyen."
    formula.hu
  • Harry Seldon
    Semmit, számomra Hamilton egy mocsok ember. Aki egy ilyen múltú csapatnál képes dolgozni, aki a rokkant testvérét médialátványosságá silányítja a saját népszerűsége érdekében, az számomra nem több egy korcsnál.

Tény, hogy tehetséges, de roppant éretlen és nagyon nagy köcsög. Értékelhetetlen a VB-címe.
  • Kit--Kat
    Én nem mondtam, hogy ajándékba kapta, Massa azért érdemel respectet, mert nem hittem volna, hogy valaha akár 2. helyig feltornázza magát.
    Magasan önmagán felül teljesített.

• Istencsászár
    "miközben Hamilton kocsikat tört a bokszutcában,a sportágban teljesen egyedülálló, elképesztően ótvar amatőr módon"

Elnézte, és ott ő bukott Massával szembe hiszen 0ázot, de ugyan ugy elnézte Rosberg is... az egy ilyen helyzet volt, de tökéletes arra hogy fanatikus utálók évek mulva is felróják neki.

A tökéletes Massa meg egy az egyben kilökte Hamiltont, ehhez mit szolsz? ( itt szintén Hami bukott Massával szemben )

"Ja és Hamiltonnak egyetlen technikai jellegű gondja nem volt"

Erről ő tehet?

"technikai gondokkal küzdő Massával"

egy motorfüstölése volt... marha sok technikai gond, de ugyan ugy Hami is 0ázott 4szer, Massa 5ször...

Pihienj le, lesz még alkalmad utálni Hamiltont... jelenleg ő 2008 világbajnoka, ez van, ne örülj neki, de ezt fejezd be.
  • Harry Seldon
    Azért nekem is kijött a könnyem, amikor szegény Massát megláttam a kocsijában sírni...

Az utolsó három kört szabályosan végig tomboltam, állva, fel-alá rohangálva a szobában, üvöltözve drukkolva, összecsomózódott gyomorral, 300-as vérnyomással. :D Még most is érzem a hihetetlen feszültséget és haragot és csalódást, én nem bánom, hogy egy darabig nem lesz futam, mert ez most nagyon betett nekem. :(
  • Kit--Kat
    Ami tény az, ha Massa a futam első kanyarjából nem elsőként fordul nem nyer (ha a hungaroringi jó rajtját leszámítjuk, ha nem szerzi meg a polet nincs esélye).
    Ilyenek mellett én nem tudom sehogyan se Massát Hamilton felé helyezni, valhogy nem áll össze, ennél több kellene szerintem.

Gondolhatod, mennyire szeretem Hamilton azok után, hogy ő is vastagon benne volt abban, hogy Kimibnek csak ennyi pontja lett, de ami tény az tény, tudása alapján megérdemelte a címet.

Ennyi erővel lehetett volna a fordítva is és a kínai nagydíjjal végződik az idény, akkor mit mondanál?
  • vass17
    Én emlékszem előzésekre tőle is, persze olyan futamon, amit már amugy is bukott. Egyébként egy versenyző nem véletlenül kerül a vb címhez közel, valószínűleg nem ajádékba kapta a pontokat...
  • MaSzKa
    nahszóval a Mclaren F1 GTR LM Limited Edition-on kívűl ez a további jutalma

• MaSzKa
    fogalman nincs
    életbe nem láttam vagy halottam erről az együttesről ff
  • bardocz
    De jobb pozícióba került Kubica manővere után.Meglett volna amúgy szerintem pár körrel később neki.
  • vass17
    Vettelt is ugyanúgy zavarta, szóval nem kell összeesküvést látni benne..
  • Harry Seldon
    Lesz hozzá gusztusuk, vagy a csapat többi tagja is hasonló származású? Mert akkor megértem.
  • Harry Seldon
    Hamilton kiket előzött meg? És hogyan? Mint Kimit Spa-ban? Vagy mint Massát tavaly? :D Az aztán a mutatvány! Massának nem volt kit megelőznie, a sok pole miatt, aztán arról már nem ő tehet, ha elszúrja a csapat a versenyét... Arról meg végkép ne tehet, ha az AUTÓ rosszabb votl, mint a mekié. Mindazonáltal Hamilton több amatőr és hajmeresztő hibát vétett idén, mint a mezőny összesen. Összefoglaló írás erről az eredeti szövegbne olvasható lejebb. Azt nehéz lesz cáfolni, lévén, kőkemény tények....
  • Harry Seldon
    Tavalyi évvel tudsz jönni, amikor egy Scuderia McLarent láttunk a meki helyett? :D Neked aztán van bőr a képeden! Annak az esetnek az okán idén semmi helyük nem lett volna a sportágban, köszönjék meg a FIA-nak, hogy nem lettek kitiltva 2008-ra, pedig az lett volna az igazságos büntetés.

Kimi valóban leeresztett, ez tnem tagadomm, Massa is kacsázott. Aztán Massa fantasztikusan összekapta magát, miközben Hamilton kocsikat tört a bokszutcában,a sportágban teljesen egyedülálló, elképesztően ótvar amatőr módon. És felsoroltam a további stiklijeit, egyszerüen szánalom, amit ez az ember most idén levágott. Tavaly meg csaltak, na, mekkora teljesítmény már mindkét év! :D

Ja és Hamiltonnak egyetlen technikai jellegű gondja nem volt, ennek ellenére csak egy ponttal tudott győzni a technikai gondokkal küzdő Massával szemben. Szerintem ez is a lámaság jele. Jobb autóval ultra minimális győzelem, hát lol! És még Vettel is szétveri! :D :D :D Már ott égett a papírvilágbajnokod...

Egyéb észrevétel?
  • Istencsászár
    Ilyenekbe én már itt nem merek belemenni, de amugy így volt...
  • Kit--Kat
    Én sem szeretem Hamiltont, de emberi kereteken belül, el kell ismerni egy zseniális pilóta, Alonso-Kimi szintű. Akármilyen nagy arcú, ez így van.

Amúgy ezt barátom mondta ezen agyalhatsz ha kell valami:
    "massa egész évben 1 normális előzést nem mutatott be, ezek után nincs miről beszélni..."
    és van benne valami
  • ShaiHulud
    "legjobb autó/csapat tudja megnyerni, más nem..."

megsem :\

ferrari csak azert lett vb, mert mclarennel egy bena kovalainen volt. gyak masfelember vs 2 ember votl a felallas mclaren vs ferrari reszrol.

amilyen hibakat ebben az evben elkovetett a ferrari az nem melto a vb cimre.
  • MaSzKa
    hamilton fogja és végigdoogja az együttest :P
  • Harry Seldon
    Aha, cáfolj rá bármire, vagy inkább az egészre. Hamilton pedig nagyon messze van attól, hogy bármiféle tiszteletet kiérdemeljen.
  • Istencsászár
    " Ezzel a mekivel bárki VB lehetett volna az élmezőnyből"

Kova ugyan ebben az autóban fényévekre volt tőle, amugy a Ferrari lett a legjobb autó, de erről lehet lemaradtál... A Ferrariban is vb lehetett volna Kimi ha idénre nem ereszt le, meg Massa is ha nem veszít pontokat pl év eleji bénázásai, de Hamilton is veszített pontokat szóval ezt még te sem tudod mimagyarázni, bemagyaarázni akármilyen szépen ostromlod Hamilton vb címét. Vb címet csak a legjobb pilóta és a legjobb autó/csapat tudja megnyerni, más nem...

Amugy ha észrevetted itt a vörös ködben tavaly is Hamilton volt az első számú vb esélyes, csak akkor rpsszul jött ki neki, pedig sokkal simábban nyerhette volna mint idén... 2 év 2 majdnem markában tartott Vbből 1et megnyert... ez tényleg szar teljesítmény, egyből az F1es pályafutása elején.
  • Harry Seldon
    Várható volt ez a mélyen ostoba válasz.

Tudod, ha nagyon hülyeségeket írok azt seperc alatt szét lehet kapni, pontról-ponra. De a tényekkel nehéz vittkozni, akkor inkább fikázzuk a tényeket.

Nézd, nyílván ezt tudtad most, erre voltál képes a csekély intellektusod okán. Sajnállak érte, de attól még idióta vagy. Kérsz egy kis aprót?
  • cassoneitaly
    Ejj szegény MASSA megérdemelte volna... Nah jövőre nem lesz ennyire szoros.. Már húzza is a maszkot..
    Sebaj, a konstruktőri cím megvan

És egy kis Xtra, az előbb olvastam valahol...

Kérdem én: Miféle meglepetés-szilveszteri-buli az, amit Ország-Világ tud már Októberben xD
  • MaSzKa
    +fisichella tényleg kimaradt :D
  • bardocz
    Na,ez teljesen jó megoldás.jó a kilátás,és majdnem azt látjuk,mint a pilóta.
  • MaSzKa
    okoska ha nem tudod a körülményeket akkor ne okoskodj itt

• ShaiHulud
    +fisichella, button, sutil. szerintem:)
  • Kit--Kat
    ez elég gyerekes
    Nem igaz, hogy nem lehet megadni a tisztelet annak aki Vb lesz...

Kimit is még sok majom a mai napig mákos VB-nek tartja, hát szánalom az egész.
  • Minstrel
    ChampCar-ban a szeme mellé tették, még az orruk is látszott, ott jó volt a kilátás. [URL=http://www.youtube.com/watch?v=rOUJS3F-5XY]Champ Car "visor-cam" onboard[/URL]
  • bardocz
    Akiket kiszednék az sg-ről egy életre:
    -maszka
    ...

Jah hogy kiszedték már,csak visszasírta magát?:O
  • Istencsászár
    Ilyen szövegre nem lehet mit írni...
  • MaSzKa
    sztem ezek azok a pilóták akiknek sok közük nincs az f1-hez
    vezetésben bénák

ezeket szedném ki én lehet:

7.Heikki Kovalainen
    [McLaren-Mercedes] 5.
    17.Sébastien Bourdais
    [Toro Rosso] 7.

ezeket szedném ki én biztosan:

11.Mark Webber
    [Red Bull Racing] 7.
    12.Nelsinho Piquet
    [Renault]
    14.Rubens Barrichello
    [Honda] 6.
    15.Nakadzsima Kazuki
    [Williams] 6.
    16.David Coulthard
    [Red Bull Racing]

• Harry Seldon
    De vétett amatőr hibákat, és nem volt higgadt. Ez egy papírvb cím, mint már évek óta. A kocsijuk jobb volt, Hamilton azonban csak egy hisztérikus, magától elszállt noob, akit a világbajnokká avatás futamán egy Vettel szanaszét iskolázott. Ezzel a mekivel bárki VB lehetett volna az élmezőnyből, nem kunszt. Csak Hamilton autójának nem voltak technikai csődjei, mint másoknak, ennek ellenére csak egy ponttal tudott "győzni". A láma! :D
  • Harry Seldon
    Én is röhögök, hogy értelmes ellenérvekre már nem futotta.
  • Istencsászár
    Be kell építeni a rostélyba ( pl oda ahol a reklámcsík van, ép a szem fölött ), nem hinném hogy ez akadály lenne.
  • bardocz
    Szerintem ha oldalra helyeznék el,akkor tökéletes lenne.Vagy akkor a szemvonal fölé.Mindkét megoldás jobb lenne ennél szerintem.
  • lac coo
    Igen valahogy feljebb kéne varázsolni, csak ott útban van a rostélynak ... De pont ez a 8 cm hiányzik .