FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tehát utánaolvasással is rengeteget meg lehet tudni, de mindig értékén kell kezelni ha vki tapasztaltabb...pedig még az is lehet hogy pont az adott témában esetleg nincs igaza.

De ez nem jelenti azt, hogy egy tapasztaltabb csupán a tapasztalatai miatt semmibe veszi a tapasztalatlanabb véleményét, fõleg ilyen hangnemben. Mert most errõl volt szó, senki nem vonta kétségbe a tapasztalatait, annál inkább õ a másik ember kompetenciáit.

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

sharpshooter
Surer: rossz a pontrendszer

A Premiere szakértõje, Marc Surer nincs kibékülve a pontrendszerrel. "Nem értem miért kell ilyen bonyolult szabályzat a Formula-1-ben. Más sportágakban egyértelmûen értékelnek. Nem lehet, hogy egy olyan versenyzõ áll a bajnoki tabella élén, aki még nem nyert futamot. A bajnoki címet annak kellene kapnia aki a legtöbb gyõzelmet szerzi."

\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"

b-type
szvsz tök igazad van,...simán lehet igazad.
Mint ahogy sok éve közvetítõ ember is beszélhet hülyeséget.

Van egy dolog..legalábbis sztem.
Amikor van vkinek véleménye (ami érveken áll), az nem megdönthetetlen.
Sem az övé, sem pedig a tapasztaltabbé.
Tehát ha egy a témában tapasztaltabb ember mond vmit azt azért értékén kell kezelni, mert bár tévedhet is, de mindenképpen sok dolog van a fejében,...akár lehet ez a sok felmerülõ megérzés ami aztán egymás oltja ki, vagy éppen táplálja.
Tehát utánaolvasással is rengeteget meg lehet tudni, de mindig értékén kell kezelni ha vki tapasztaltabb...pedig még az is lehet hogy pont az adott témában esetleg nincs igaza.
Persze ettõl még simán lehet vitázni, hiszen az (általában) építõ jellegû dolog.
A vita jó dolog...szvsz jobb mint ha vége van egy vki igazával.
Szal sztem igazad van.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Count Adyn
Nekemse a szivem csücske^^

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Istencsászár
Verstappen visszatér?
Holland sajtóértesülések szerint Jos Verstappen hamarosan újra Formula-1-ben rója a köröket. A Spyker istálló egyik szponzorának közbenjárásával a Belga Nagydíjon sor kerülhet a visszatérésre. 'Jos the Boss' a tervek szerint a pénteki szabadedzésen lépne pályára.

<#worship>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Õ ekkor kezdte, én 97 után, de arról senki sem tehet hogy a másik 2szer idõsebb és többet látott, ez nem lehet annak az alapja hogy mást leugasson, lenézzen, semmibe vegye a véleményét... errõl senki sem tehet, de mindenkinek nyitva áll az ajtó hogy megnézhesse a régebbi futamokat, erre is jó az internet.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

pontosan erõl beszélek! gyors csak nála nem látok lekesedést az egész iránt, ez zavar...

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

az a baj, hogy MOST nem csinál semmit, és mellé még elsüt néha nagypofájú nyilatkozatokat... Ha tényleg tehetséges, akkor még nagyobb 0, mivel van tehetsége és nem megy neki, akkor már vagy nem érdekli vagy lusta. Ami nagyon nem sportemberhez méltó. Idõsebb Suminak is voltak balesetei, Alonso is brazíliában mekkorát bukott anno, szóval ez nem lehet indok. Aki F1-ben van, azt egy ilyen nem viselheti meg, de nem is errõl van szó. Egyszerûen beleszürkült, vagy az asszony b*sztatja 😊, mindegy, mindeközben azt vallja, hogy a TOP3 pilóta közt van, ez tényleg unszimpatikus.

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

azért 4 év +3x élõbe hungaroringen... mégis csak ad egy kis képet a pilótákról...pl nem 1 futamot bepótoltam..(senna , prost ,stb) sõt még régebbieket is igaz azokból csak részletek voltak. Nem teheetk róla hogy idáig tartott míg megszeretették velem a Forma1et, de azóta elég sokat "tanultam" róla...

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Count Adyn
Persze, én értelek, RS tényleg elég szürke, de nyert már pár versenyt, szal valamit mégis tud, a tehetsége megvan valahol, csak nem mutat semmit.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

sharpshooter
neked meg nem lehet véleményed a II. Világháborúról...😊

szerintem nem a kor lényeg... lehet igazam nálam idõsebb emberek ellen is

Az én véleményem csak ennyi: látok egy focimeccset nagyrészük már lelkes fiatal, de vannak még öregebb "focisták" is akik ugyanugy rugjáka bõrt mint rég és ott van bennük a lekesedés, és látok egy embert aki csak duzogva áldogál a pályán néha felé gurul a labda belerug...na õ lenne Ralf Schumacher... ebben nem is lenne semmi baj ha nem olyan emberek elõl venné el a helyet aki valóban szeretne focizni nem csak pénzt kapni a semmiért! indolokja meg ha nem így van!!!

Ralfról azért had lehessen már véleménye

Punker
2003 óta? és ki mered nyitni a szád? hát akkor neked lövésed nincs mi is volt az F1, igazi futamot még nem láttál.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

na most még idegesebb lesz 😄DD Nem mondhat ellen neki egy fiatal sem, különben jön a személyeskedés, ez most is megtörtént...

Count Adyn
/*apád lehetne😄*/

"innen szép nyerni😊" azt meghiszem de nem fog xD

"Mulass inkább a saját ostobaságodon.."
"Amióta itt garázdálkodz,egy értelmes gondolat nem volt még a hsz-idben.." ezt betudom annak hogy nem bírsz normális indokot összeszedni és muszály kitölteni valamivel a komentedet...

"Valakit megvisel egy baleset,valakit nem,van aki könnyen átlépi van aki nem ,ez ilyen egyszerû.."

Nem való Forma1be ilyen egyszerû ha ennyire fél menjen golfozni vagy sakkozni, Fisichella is elsírja magát ha meglõzik... az F1 nem ilyen embereknk való, ez van barátom!

"Ha most meg kellene válaszolnod a 2. 10 ben melyik pilóta jobb nála,sz@rba lennél megint.."

Liuzzi,Button,Davidson,Webber,Kovalien,Trulli,Kubica,Heidfeld,Albers,Wurz

"Te is azok közé tartozól akik az utóbbi 3-4 évben véletlenül megnézett 1-2 futamot és a saját nyelvén leforditja Palikék marhaságait...
Ennél sokkal komolyabb volt ez a topic,de hát a F1 sem a régi már.."

nem rég, 2003 óta nézem de azóta nem hagytam ki egy futamot sem és az idõmérõt is 80%ban megnézem, számolj utána az hány nagydíj. Palikot nagyra tartja az egész család mint komenmtátort de a szavain csak röhögünk nem beszélve Apámról aki külföldi csatornán nézett elöször Forma1-et még valamikor az öskorban amikor te még azt sem tudtad hogy létezik ilyen! Csak annyit mondok ha egyszer még gyõzni fog Ralf az F1-ben elismerem tudását és elnézést kérek tõled itt nagybetûkkel a forumon! de szerintem ez volt az utolsó éve (ha így folytatja évközben számûzik)

sharpshooter
kell egy kis esélyt adni a lúzereknek - innen szép nyerni😊

Gábort megidézve: a finn annyira nem tud vigyázni az autóra, hogy eltörte a vodkásüveget és a szilánkok elvágták a kábeleket...

Na kiesett ki a 4pilóta közül Vasárnap délután?<#crazya><#taps><#banplz>

kipörgésgátló kivétele sztem javítani fog ezen az elõzmésmentes helyzeten. Nem sokat, de lesznek apró hibák kigyorsításkor 1x-2x.

Kit--Kat
Jaja a Forma 1 az újításról szólt mindíg is.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Hát nem tudom. Elég talán a Tyrrell-re,Lotus-ra gondolni. Vagy a többi más csapat próbálkozására az aerodinamikai kisérletek terén.
Kütyük meg az akkori technikai színvonalat képviselték, az egységesítés meg egyen kasztni, egyen motor. Az már nem Forma-1.

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

Kit--Kat
jaja, az a sok szárny arra van, hogy felkavarja és kellemetlenné tegye a szélárnyékot

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Bucser
egy klasszikus stock car vagy éppen túraautó esteében így van, de a forma-1 autó esetén az elsõ szárnyak a tapdóerõnek lényeges részét adják. És ha beállsz draftba egy autó mögé eza tapadóerõ nem fog érvényeslni nem beszélve arról, hogy a menetszél sem biztos, hogy megfelelõ lesz a motornak és szétdurran ha sokáig ott maradsz.

A mostani hátsó szárnyak elég méretes légörvényt kreálnak maguk mögött és nem pedig folyamatos légáramot ami befogható és ami még fontosabb hatásaiban kiszámítható lenne. Egyedül a draft behúzását szokták kihasználni közvetlen elõzés elõtt, de nem folyamatos szélárnyékban utazással.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

A szélárnyék nem hogy épp elõsegíti az elõzést?
Mert úgy tudom, hogyha valaki szélárnyékban van, akkor az elõtte lévõ autó szinte magára szívja, és ha kiugrik mögûle, akkor elég nagy lendülete lesz, és meg tudja elõzni.

Úgy tudom, hogy a turbulencia az, ami az elõzést nehezíti, mert amiatt nehéz szélárnyékba kerülni, és ez szerintem így is van, mert elég ritkán látni most azt, hogy valaki 3-4 méternél közelebb tudna menni a másikhoz.
2009-ben biztos nem , mivel 5 éves szerzõdése van a Ferrarival

allock
2009-ben megy el, egyik nyilatkozatában volt még régen, bár lehet azóta megváltozott az álláspontja

#hhwnd

Raikkönen sajnos soha nem lesz világbajnok szerencsétlen és ezt tuti egyszer megunja és elmegy nyugdíjba<#szomoru1>

INeedspeed
De most fáradt vagyok ezen vitázni!

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

INeedspeed
nem egészen van ez igy

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

lehet bármilyen szabály az F1-ben, az elõzések számát mindíg a pilóták és a csapatok aktuális formája fogja meghatározni

b-type
99 elõtt még nem volt egy csomó kütyü (ami sztem öli a versenyzõ szerepét).
Egyébként meg te mondtad hogy régebben 'elõzgették' egymást...és mivel ezt a motor egyformaságával együtt emlegetted kézenfekvõ volt arra gondolni hogy az azt megelõzõ idõszakra gondolsz...ami lehet két évvel ezelõtt is.
...amikor viszont nagy 'elõzgetések' sztem nem voltak, ezért is tettem idézõjelbe 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Istencsászár
De 99ben meg elõtte kocka autók voltak, nem ilyan aerodinamikai csodák, amivel nincs is baj, csak túlzás már... azt kéne hogy fél távnál leszedetni az összes elemet... de legkésõbb jövõre, vagy csak olyan elemeket lehessen használnai ami egységes.

Punker
szerintem most már lassan eljutnak oda hogy oldalra is kihat pár métert.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
mit értesz régen alatt? nézz vissza egy 99 elötti futamot nagyon durván nyomták akkor a mostanihoz képest

Akkor inkább olyan aero szabály kellene,hogy azért 10 m-en belül is legyen leszorito ero a mögöttes autonak.
Igaz láttuk már nagyon sokszor,hogy nem ezen múlik,aki akar és tud az elõz.
b-type
Sztem régen sem 'elõzgették' egymást, de ha a GP2-t nézed ott sokkal nagyobb az uniformizáltság, és mégis tök nagyokat elõztek.
..pedig jók a srácok (onnan jött Hamilton is meg még ezaz..)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Punker
építenék át úgy hogy kényelmesen elférjen 2 járgány ÉS a szélárnyék se zavarjon be

Istencsászár
Hát a pálya átépítése semmiben sem számít mivel, azon a részen nem is voltak, még kísérletek sem!

Punker
hát ez részben a 4 hetes szünet miatt is van, meg a pálya átépítések stb 😞

Istencsászár
Az egy dolog, de azért tudnak õk jó versenyt menni, pl elõzõ futam ahol volt pár elõzés ha jól emléxem, de itt még annyi se... annyira szánalmas ez a autóversenynek nem nevezhetõ körözgetés. Jó hogy sztárok ülnak az autókban, csúcsteknikás gépek, de valahogy nem ettõl izgalmas egy verseny... olyan mintha egy 40 kmeres futásnál 20 elindul beáll egymás mögé és mennek, csak inni állnak meg féltávnál, aki elõtte vagy utána gyorsabb, megelõzi amig iszik... ennyi az F1.

Ralfi kezdhetne remegni,ha valami más normális csapatban lenne,az a gond a Toyotánál,hogy nincs egy épkézláb pilota a tartalék sorban sem,nincs kire lecserélni.
Punker
a sok kis biszb@sz szárny nagyrésze szerintem azért van hogy a másikat akadályozza, bár ez csak saját vélemény.

Punker
roppant egyszerû a dolog, régen erõs motorrokkal elõzték egymást, a motorokat lebutították így a kaszni lett az elsõdleges, emiatt szinte lehetetlen elõzni.

Punker
hát szerintem Kiminek nincs sok köze hozzá ha elektronika szállt el, bár lehet tényleg el van átkozva

Istencsászár
Most komolyan, egy Spyker-Toyota elõzésen kívül történt valami csata közbeni elõzés a pályán??? vagy én aludtam el rajta vagy tényleg nem láttam, mert szerintem nemvolt, vagy nem mutatta a tv, de az egyenlõ azzal hogy nem volt értékelhetõ.

desigo
Bár nem volt valami sok elõzés de izgalmas futam volt.
Massa hiba nélkül ment a legjobb autóval grat neki.
Kimi amibe beül az széthullik alóla😞
Hamiltonnak respect a VB elsõségért.
Alonso nem mutatott valami sokat de betudom az autónak...
Coulthard volt a legkomolyabb <#worship>
Az egész Renault csapat ûberszánalom volt.
Sato is jól tolta.
Ralfit meg remélem utoljára láttam...
Punker
hírekbennem volt még Honda-ról valami? tömeges seppuku vagy valami?😊

durva hogy ennyire lesülyedtek...renault dettó.

Punker
Mika óta Hamilton az elsõ Mercis akinek tudok örülni, Massa a rajtnál nagyon jó volt, Sato hatalmas volt.