FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Na de ha jobb lesz akkor nem megy tönkre, bár igaz lehet úgy is jobb, hogy beszarik. Na legyen köv futamon 3. mint tavaly aztán jó 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Istencsászár
Inkább ne menjen tönkre alatta😊, mer jó volt, csak mégse volt jó, de ez DC skill, lehet más ilyen váltóhiba miatt már bepánikolt volna.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

leoon
lesz még jobb futama is Kiminek...

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

Istencsászár
Ez megint olyan hogy a McLaren kibírt mûszaki gond nélkül 4 versenyhétvégét a Ferrari pedig 2õn tönkrement. A napokban is arról volt szó hogy Alonsó essen ki, erre Kimi esett ki, lehet ennyire nem kéne erõltetni a dolgokat, mer visszafele fog elsülni.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Shep
Ismét DC volt a legjobb, végre ismét bizonyít, remélem legközelebb mégjobb lesz a gép is alatta.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

b-type
<#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

"Bár elõbbire talán az ok, hogy eljött Raikkonen, aki szétcseszte az autót állandóan.
A baj csaj azt, hogy most a Ferrarinál csinálja ugyanezt."

Lol. Erre csak ennyit tudok mondani.

Majd kíváncsi vagyok milyen képet vágsz, amikor Alonso alatt elfüstöl majd a McLaren, Kimi meg világbajnok lesz.
Istencsászár
Vitázni felesleges az itteni erõviszonyokat nézve csak anyázás lenne, vélemény lehet... de inkább ne, mer a flém felesleges, meg az ugatás is.

kulabácsi
hát nézd a második boxkiálás elött 20 másodperc volt, te ezek után széthajtanád az autódat? gondolkodj logikusan és rájössz h megvan az!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

BaliBoy
Figyelj. Ne azt nézd, hogy a végén mennyi a különbség mert nem tudhatod, hogy ki mennyit spórolt. Inkább azt nézd, hogy mennyivel volt gyorsabb az elején, közepén akár Hamiltonnál, akár Alonsonál akivel nem mellesleg 1forma taktikán voltak.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Alexease
Ha meg akar valaki vitatkozni a start-on, itt a felvetel😊 Erosen fos minoseg, mivel nincs TV-m, csak TV-kartyam, es a kabel-tv sincs bekotve, igy csak 2-3 meter vezetek szolgaltatja a komoly vetelt😉))

http://alexease.extra.hu/files/F1_Barcelona_Start_FoshQuality.avi (AVI, DivX, 11Mbyte)( 😊))))

INeedspeed
7 másodperc az aztán nagy fölény....

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

kirol
Még az én vérnyomásom akkor megy fel, amikor ez az idióta Palik nyomja a hülye dumáját, hogy nézd már, most biztos felment Raikkonen pulzusa 10-re.

Hát szerintem pont ellenkezõleg van. Nézzétek meg a tegnapi idõmérõ interjút. Tökéletesen látszik, hogy zavarban van, meg ideges. Legalábbis erre utal a testbeszéde. Folyamatosan piszkálja a fülét, az orrát, a haját, a mikrofont vagy 20x megigazítja, pegig még hozzá nem is szólt senki, na meg a pohatar is vagy 50x felemelte, bár ennek oka inkább az alkoholizmusára vezethetõ vissza.

Tehát ez a sok pótcselekvés nem olyan dologra utal, hogy hû de nyugodt, mert akkor csak simán elaludna.

kirol
Jaj a Ranault az elég szánalmas. Nem értem a Merci hogy lett ilyen jó, a Renault meg ilyen szar.

Bár elõbbire talán az ok, hogy eljött Raikkonen, aki szétcseszte az autót állandóan.
A baj csaj azt, hogy most a Ferrarinál csinálja ugyanezt.
Jaj Istenem, minek hozták ide. <#falbav>

Bandee1987
Gratula Massának, nagyon jól nyomta, remek taktika. Kimiért kár, majd legközelebb. Emléxem, egyszer Schuminak is hasonló volt a helyzete, asszem még Ausztriában, ott is lángolt a kocsi a boxban, de nyert 😊

Ja, és gratula még Takumának is 😊)))

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

5w0rdf15h
<#eljen><#eljen> Massa nagyon zsírul csinálta, Coulthard is behozta a végére, renaultok megin leszerepeltek...

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

kulabácsi
nemtom ki írta tegnap h lóf@szt van fél másodperc a ferrariban körönként, hát pedig én ezt láttam😊 igen nagy fölénnyel nyert massa, csak így tovább!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

b-type
Igaz nem bement (kanyarfelõl nézzük a támadást), de mellément egyszer...jó az végül is egy vesztes pozició volt, inkább a következõ elgyorsulás volt a fontos, amit azért Kimi teljesített is.
Lapos volt, tényleg lapos volt, de azért voltak benne pillanatok.

Massa kemény volt, de ez kellett, sok lett volna ha hagyja hogy Alonso elvegye töle az ívet.
Tartani kellett, és jó volt...kis csata, de kellett.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

"Azon kívül hogy Massa kitette Alonsot, Alonso bement Kimi mellé,"
csak szeretnéd
.
Alonso elb*szta, kimi kiesett. nem volt semmi "bement"

Istencsászár
Biztos van, ilyen levelezések hatnak némely csatornára, de akkor kell egy "hivatalos" szöveg, és aki tudja elküldeni.

Alexease
Hammilton! <#eljen><#worship> Sato!!! <#eljen><#worship>
kirol
Sató is jó volt, meg Heidfeld mit alkotott a kerékcsavar nélkül.

De a legkirályabb az elején Massa volt. Kis köcsög Alonso azt hittem, majd Massa csak úgy elengedi. 😊

Istencsászár
Szép volt Massa!, bár a rajtnál kicsit túl agresszívis volt.
Kimi megint elaludt...
Hamilton hozta a szokásost .
Alonso csalódás.
DC óriásit ment!
Sato is nagyot ment!

Alexease
A reklam gusztustalan volt, meg ha kint termeszetes is. Ha van valami retekklubbos e-mail, akkor ossze lehetne fogni, es neki allni bombazni oket! Bar valszeg l*sz*rjak...
b-type
gratta Massa-nak, szép kerek gyõzelem volt.
Coulthard-nak, Sato-nak dettó, kemény volt.

kirol
Na álmomban nyert csak Massa, mi?

Szuper volt Massa! Csak így tovább.

És Hamilton is zsír volt. Beszopatta Alonsot.<#eljen>

Kimi meg most is b@lfasz volt, mint mindig, a rajtot is elkúrta, meg a kocsit is. Érdekes, hogy mindig nála romlik el az autó, legyen az merci vagy bármi.

HUNtalicska93
hát ja,én is néztem délelõtt a gp2-õt,ami qurva izgi volt,aztán porsche super cup,az is jobb volt mint a mai f1,és a csúcspont az SBK ami zseniális volt amiket elõzgettek,na ennyit az f1-rõl,itt mi megy,taktika,taktika,taktika <#szomoru1>

csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)

Istencsászár
Azon kívül hogy Massa kitette Alonsot, Alonso bement Kimi mellé, és Button nekiment Barinak, semmi nemvolt... semmi, 1 db elõzés sem, 1 db sem!!

Mé jó hogy elõtte néztem a SBK-t ahol az elsõ kettõ oda vissza elõzte egymást körökön át...

Hol tart ez az F1???

b-type
hát mert éppen nem történt semmi (éppen most sem).
de én spec. élõ adásban alapból útálom a reklámot.

Shiwo
de az, hogy reklám jön/reklám volt, az kitakart mindent.. maga a reklám valóban osztott-képernyõben történt..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

SLICK
Elvégre nem maradtatok le semmirõl 😊 igaz én is ledöbbentem a reklámon XD

INeedspeed
dehogynem nincs mindig karácsony vaazzzeee😄

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

Remélem ez nem lesz tendencia, mondjuk a német rtlen teljes képernyön megy...

akyyy
ehh én a fia helyében büntetném orbaszájba még csõdbe nem jut, hát eleve tele van az autók reklámokkal meg a pálya is, miegymás.... erre pff...

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

HunnernesKonge
Kockááák még F1 közbe is a gép elõtt ültök 😄 (énis)

Nem büntethetik meg õket, mert adták az élõképet is 😞
Shiwo
remélem megbüntetik õket <#hehe>

Shiwo
nabazze..a retek-klubb csak betett reklámot az F1-be..

HunnernesKonge
Azakomoly. REKLÁM B*ZDMEG. Hogy fordulna fel az rtlklub
b-type
reklám bazz, faxom ki lesz ha ezt most bepróbálják 😞

Anyám reklám menetközben....na elmennek a büdös francba

akyyy
úramisen rtlklub<#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

BaliBoy
Na ne szo... reklám??

gman906
Reklám? ez most komoly?

Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |

Ferrari utánégetövel...az igen mi lesz itt még ma

BaliBoy
Hogy osztja már Gyulát. 😄DD

5w0rdf15h
sajnos el 😞

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

akyyy
dehogynem😄

Kit--Kat
ÛÁhhhhhhhh ez nem lehet!!! Egy Ferrari sosem romolhat el!!!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

hát b+ ilyen nincs kimi 😞((

Shiwo
off...Kimi o.O