FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem azt mondom, hogy nem értem meg, csak ennek ez a következménye, hogy ettõl még nehezebb lesz beilleszkednie, ennyi.

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Count Adyn
Ez a 19ezres max fordulat nagyon jól jött a mekinek szvsz

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

sharpshooter
ez egy meglepõen értelmes komment hetek óta a topicban elõször

\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"

a.carkey
Az kb. olyan, mint a Mekinél: Alonso sztárként jön oda, aztán az kezd kiderülni, hogy lassabb, mint Hamilton, gyengébb versenyzõ? Persze, persze ...

És a Ferrarinál? A korábban szinte semmit fel sem mutató Massa, meg szárnyal. Akkor ez azt jelenti, hogy Kimi lassabb mint Massa, gyengébb versenyzõ? Persze, persze ...

Massa ugye pár éve ott van ilyen vagy olyan szerepben. Imádják csapaton belül, együtt fejleszti a mérnökökkel az autót, stb. Schumi is ott golyózik a képen, csak Kimi fasza lett tele azzal, hogy itt is baromságok miatt esik ki.

Enyhén szólva megértem.

Az év végére mégis miért hiszem azt, hogy annak nagyobb a valószínûsége, hogy Alonso és Raikkonen között döl majd el a VB, mint Massa és Hamilton között? Talán mert MOST MÉG jobbak, mint a másik kettõ ha VB címrõl van szó? Sok minden kell a jó szerpléshez. Alesi pl. 1990 elsõ felében mekkora nagy versenyzõnek lett kitalálva, aztán a szezon másik felében meg semmit sem csinált.

Miért jöhet ki a végén a tapasztalat? Talán azért, mert a szezon elég sok versenybõl áll. Bár valóban nehéz sok pontot ledolgozni ilyen kiélezett körülmények között, de azért nem lehetetlen. Ha Raikkonen ráérez a Ferrarira, szerintem nem Massa fog dominálni, bár kétségtelen, hogy most nagyon eltalált valamit. Kérdés, hogy ha teszem azt õ is kiesik 1x, vagy 2x baromságok miatt (ütközés startnál, elektronikus probléma egy 100 forintos alkatrész miatt), akkor is ilyen lelkes lesz-e?

Az biztos több ilyen baromság miatt nem kéne kiesnie senkinek sem az éllovasok közül. Ha hibázik, az ok, na de mûszaki, nem motor jellegû probléma miatt? (Még a motor is érthetõ(bb)).

Most jön ez a három pálya: Monte Carlo, Montreal, Indianapolis.

Ebbõl kettõ nagyon technikás, harmadik motorérzékeny. Indianapolisban a Meki utoljára 2004-ben fejezett be versenyt. Alonso Montreal fenegyereke, Monte Carloban meg bármi történhet. Meglepõdnék, ha Hamilton az élre kerülne. Ráadásul ugye nem az lesz, hogy 1 autó megy, majd a többiek egyenként, hanem mindenki egyszerre, és ha Sato nekicsapja, akkor ha pl. Raikkonen ha gyors körön van, rákefélhet. De bárki más is. Szóval ez megszórja majd a helyezéseket. Nem lesz ilyen egyértelmû az elsõ négy ...

Montrealban meg minden megtörténhet. Emlékezzünk anno pl. Mansell az utolsó körben "esett ki" az élrõl. Kimi és Alonso is nyert ott, úgyhogy ha nincs technikai galiba, nem lesz rossz verseny.

És azért tegyük hozzá, amit egyesek hajlamosak elfelejteni, hogy a Meki még mindig Mercedes motorral megy. És hiába írják, hogy más idõszámítás kezdõdött Alonsoval ott, stb, azért mégis irtó szerencsétlen szezonokat tudtak produkálni a Mercivel, és sokszor buktak Vb-t a motor miatt. Nem hinném, hogy ez idén sokban változott, max. még várat magára ...

PS:
Amúgy láttam egy hasonló képet az elsõ nagydíjról, ahol meg Massa hiányzott a képrõl ...

A medve nem játék.

a.carkey
Jaj mekkora hülyeség már ez!

A medve nem játék.

b-type
Elvehették volna, de akkor beléjük megy a mezõny..sztem egyszerûbb egy pályán kivûl lévõ versenyzõnek figyelni, mint az egész mezõnynek (ha Kimi/Luis elveszi a gázt, akkor Nick, Robert is el kell hogy vegye..és így hullámzik végig 😊 )
De igazából nem téma, mert végül is nem lett belöle semmi, csak sztem lehetett volna tompább szögben is visszajönni a pályára.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Count Adyn
Bizony fõleg a rajt után mikor azért pörög az adrenalin tuti mindenkibe, tudják hogy az elsõ kanyarba versenyek dõlhetnek el manapság...
Inkább mormol egy gyors imát, minthogy elvegye a gázt bárki is😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

sharpshooter
rendszeres véradó vagyok (igaz, mostanában sört nem kapunk), a vizsgálatnál szokott 110/70-re felmenni a vérnyomásom (nagyapámé 90/60 volt, így örökség) - de biztos, hogy én sem vártam volna meg, hanem kiszedtem volna a ferrariból (így kisbetûvel, többet nem érdemel az a talicska) egy kábelköteget és a felelõs tervezõ/technikus nyakára tekertem volna, hogy azzal játszon, ne az én VB pontjaimmal...

gondolom ez sem segít a beilleszkedésnél...

De az sem hogy elhúz a versenyrõl 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

mondjuk Kimi, Hamilton is elvehette volna gázt, de meg akarták elõzni, így õ sem tették 😊. Csak a pozicíó, ez a lényeg, minden élmenõt ez érdekel, nem csak Alonsot 😊). Ha Alonsoba belecsattannak õk is hibásak, felkészülhettek rá, hogy visszajön
Monacoi eset más, sárgazászlós száguldás

sharpshooter
én azon csodálkozom, hogy nem hagyja el az egész F1-et, ha vki ennyire szerencsétlen, az inkább ne erõlködjön, mert még a végén egy komolyabb balesete lesz...

amit a srác mentálisan átélt, abba szerintem már mindenki belerokkant volna - Mika ennél kevesebb miatt is zokogott...

a másik, hogy Massa-t látványosan jobban kedvelik, gondolom ez sem segít a beilleszkedésnél...

nagyon ciki azért, hogy csak Kimi nincs rajta, sõt inkább durva... Ez nem tesz jót a csapatösszhangnak, Massat meg tényleg lesz*rja, hogy végig se nézte a futamot élõben, azért ilyet nem szokás csinálni. A bizalmam benne kezd inogni

sharpshooter
a finn szerintem totál padló most, Õ is tudja, hogy ebben a szar pontrendszerben 8 egységet behozni szinte lehetetlen...

elvan b*szva az egész 21.századi F1 ahogy van: nem jó a pontrendszer, nem lehet elõzni, az autók lassan Clio Kupa szintre vannak lebutítva...

Kit--Kat
Na ja, egy nem kicsit haloványabb technikával az élmenõkhöz képest.

Azért DC 97ben verte Hakkinent, még õ engedte maga elé az uccsó futamon ahol nyerte az 1. versenyét.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
Ha arracélzol Kimi nincsa képem nem illeszkedett be stb. Hááááát én is elmentem volna a halálba a kiesésem után rögtön, ilyen nincs tényleg.... De amúgy nem úgy tûnik mint aki 110%ban benne lenne a csapatban, ezt aláírom, elég másutakon jár, mintha még nem kötelezte volna el a csapathoz magát teljesen, hanem félig-meddig kívülálló lenne.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Egyébbként visszaköszön a McLarennél a 15 év,mikor is Hakkinent ültették be újjoncként a tapasztalt pilóták mellé,azthiszem volt Brundll,ugye Coulthard meg még Patrese is azt hiszem,(de majd a statisztika buvárok kijavítanak)és mindet rendre verte....

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Na ez az a pálya ahól kökemény vizsga lesz neki koncentrációból..
És mint láthattuk az elsö 3 futamon még,nem birta a végét,viszont itt a Spanyolon már igen..
Én tutira vettem itt is elfárad a végefelé és befogja Alfonz, de nem..
Ha ezt az akadályt is jól veszi,akkor már csak esõbõl kell vizsgáznia és akkor azt mondom Massa és õ közötte dölhet a el a vb sorsa..

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Na nem is lett oda emelve,de az tény Sumi is igy kezdett,bár õ nem a top csapatban,de neki is a 92-es éve csak podium volt,vagy kiesett...

Off
Ne legyél már olyan negatív kisugárzású
ON

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

Mifelénk az etnikáknak van ekkora családjuk,és speciel kereket leszerelni ök is tudnak ennyi idö alatt.Ralf tempoját elnézve alatta autot is.....
DDDDDDDDDDDDDDDDDD.
Igen,a Ferrari érzelmileg túlfütött csapat,Kimi meg nem az.
Nehéz dolga lesz.
De ha mondjuk Kimi feljavul a szezon második felére,akkor legalább ugy fájhat a feje J.T.-nek is mint mostanság Ron-nak.
Talán az lehet a magyarázat, hogy a Ferrari olyan mint egy nagy család. Kimi egyenlõre nem fér be(vagy még nem illeszkedett be).

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

passatgt
most én vagyok hülye és azért nemértem?

Istencsászár
Egyenlõre ez a Ferrari, nem pedig Kimi.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Majd Monacoban tapsolunk Kiminek. Jó lenne.

Kit--Kat
Majd meglássuk😄
Én végre 1 Kimi gyõzelmet várok, ideje lenne villantani valamit.

Persze igazad van.
Csak ilyenkor tolulnak az agyamba a kérdések.
Most akkor hogy is van ez,van egy szupertehetség,de oda adjuk egy kis csapatnak,hogy szerezzen tapasztalatot,aztán már ha meg tudja szerezni a 17. helyet visszahozzuk,és csinálunk belöle bajnokot.
erre itt van ez a ficko,minimális Gp tapasztalat,zéro F1 tapasztalat,és stabil mint az atom.Hát ha még hozzá vesszük,hogy a csapata elbaxta a stratégiáját a második futamon.

Szerintem Monaco két esélyes Hamiltonnak,vagy oda csapja,vagy nyer.
Hát nem tudom:
Ralfi Indy balesete nem volt akkora mint DC lezuhanása. Embere válogatja, úgy látszik ha kis Schuminak nem megy a verseny akkor pénzpörgetésben már körrekordokat döntöget. Nem tudom, hogy kiírta a Toyotával kapcsolatban a kocsi építõ pilótát, más szériákban ahol indultak jók voltak(mármint a Toyota). Vagy az F1 kemény dió lenne a számukra?
2004-ben a BAR-t mint vb aspiránst emlegették, mára vége ennek hála az idei gépnek is.
Hamiltonra kell vigyázni, kiváncsi vagyok ki lesz aki öt is ugráltatni fogja.

Kit--Kat
Viccen kívül, minden elismerésem az övé szó sem róla, de ez azért még korai, hogy Schumacheri magasságokba emeljétek õt. Meg ugye kicsit más utat jártak be, Luis top csapatba került kapásból. Ahol viszont durván helytáll.

Én azt nem szeretem,ha néha a fiam kedvéért bohocot csinálok magambol,de hogy rajtam röhögjön a világ...

De tényleg érdekes,hogy egy egy csapat mélyrepülése,mennyire tudja csökkenteni egy egy pilota ázsioját.
Ugye ott volt Villeneuve,akit maga alá temetett a BAR.
Ha nem vigyáznak Button,és Rubens is igy járhat,máris kevesebbet ér a nevük mint pár éve,még jo partik voltak a pilota piacon.
És ennek az ellenkezöje D.C. akit mindenki temetett a Mc-után,és most teljesen kivirult.
Kit--Kat
Schumacher a köbön? Inkább köbgyökön<#hehe>

Count Adyn
Bõvebben: miért jó Ralfnek lenni?
-Nem csinálok semmi komolyat, élvezem az autózgatást
-Szénné keresem magam
-Tarthatom magam harmadik legjobbnak igyis
<#idiota>

Count Adyn
Én lennék bárki😄

Na,ezt én szoktam mondani.
Mondjuk ettöl igaz is lehet,nem csak statisztikailag.
Sok embernek nem,de speciel az F1-böl 3 embernek nem lennék a börében.
az elsö Ralfi,amit müvel az már az égö kategorián is túl van,ha nem a Toyotárol lenne szó már bármelyik más csapat uj fiut inditana Monacoban.
Tetszik nem tetszik ö abbol él,hogy volt még egy Schumacher az F1-ben.
Érdekes,hogy ö is azokközé tartozik,akik jobban mentek egy kis csapattal,mint egy esélyessel.mentségére legyen talán az Indianapolisi balesete.
A másik ficko az Kimi.Számomra már már Manselli pech szériát mutat fel,ha igy halad akkor 2010 ben lesz bajnok a BMW-vel.De komolyra forditva,ott van Massa,aki ugy látszik kb. annyira jo mint ö,viszont az egész Ferrari csapat(Sumi-tol)szereti,mig Kimi még mindig csak idegen testnek látszik.
És legvégül akinek semmiképp nem lennék a börébe az Ron.Van egy érzékeny,tapasztalt kétszeres bajnoka,aki valamiért nem ugy teljesit,ahogy elvárnák,vagy csak ennyi van benne.Mig van egy zöldfülü Sumaher a köbön,fickoja,aki lassacskán nem azzal szerez meglepetést ujjonc létére,hogy megnyeri a VB-t,hanem azzal,ha nem.És mond Ron te kit választanál?
Elnézést: érzékeltetni.

Csak azt akartam ezzel érzékelteni, hogy hiába van egy csomó szerencsés, csak egy kapja a koronát.

Igazad van. Visszaszívok mindent. Elõre a jövõbe😊

Cak az a baj,hogy itt teljesen felesleges 10 évvel ezelõtti távlatokról beszélni,mert hát ugye az interneten már mindenki kiokosodott és zsebbõl jön a válasz mindenre..
A statisztika buvárai,egybõl megis állapitották,hogy Suminak Hakkinenen kivül nem volt ellenfele,ezért volt olyan könnyü dolga...
Mintha csak Prost,Senna,Mansel,Hill abban az idõben egy másik F1-ben versenyeztek volna..
Nos azóta én igyekszem tartozkodni a régmúlt felelevenitésérõl,legalább is itt a topicban..

Istencsászár
Privátba jöhetnek a példák ha már ennyire nagy az összhang. Nem szeretem ezt...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Talált. Patrese-t is ide akartam még írni, meg a többieket akik végül a futottak még kategóriát szaporították. Sok volt a tehetséges pilóta csak sajnos szinte mindig egy idõben versenyeztek.

Kit--Kat
Sohasem váltották be a hozzájukfûzött reményeket. Alesi 1 futam gyõzelemig jutott, Berger azért lényegesen messzebbre.

Kit--Kat
Na igen...

norbi56
berger és alesi velük mitörtént?

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Na igen, Alonso-t onnan ismertem, hogy a Minardi-ban mutatták amikor lekörözték. Utána Briós elvitte a Renault-hoz és berakta a mókuskerekébe. Világbajnok lett és elhitették vele,hogy bekerült az F1 istenek közé. Nálam elásta magát amikor Kanadában nem tudta megelõzni Fisicót és sírt mint egy kisgyerek. Talán most a McLaren-nél kilábal ebbõl.
Ralfi egy nagy talány számomra. Jordan-nál mutatott valamit, egy jó Williams ha lett volna, jobb lett volna. De utána meg a Toyotánál elkezdte a süllyesztõt. Szomorú. Monty gyerek, hmm, ne lenne annyira önfejû. Nekem a Cart-s eredményei után mindig az egyik kedvencem lesz. Ott láttam egy jó csapatban egy akkori jó kocsival igazi élményautózást bemutatni. Schumit kritizálni se merem. DC, igazatok van a feltámadását illetõen, szegény a McLarennél majdnem a nyugdíjba került.
A szimpátia meg szerintem veszélyes egy sport, volt már, hogy öltek miatta.
Kimi-t meg féltem, hogy nehogy úgy járjon mint Berger és Alesi.

norbi56
most néztem a GPshop.hu-n vagy min 4000FT 1 BMW-s kulcstartó<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#conf><#conf><#duhos2><#csodalk>

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

norbi56
Hajrá BMW!

Igazábol senki sem hibáztathato a balesetért.
Massa nyilvánvaloan nem akart még egy Sepangot,és nem akarta a gázról elvenni a lábát-
Alonso meg,mivel jobban rajtolt,gyorsabb volt az egyenes végén,egyértelmû volt,hogy megprobál elözni.
Igazábol a rázokö volt a ludas,az dobta meg Massát,és ugy lökte meg kissé Alonsot,aki ezután gépészkedte magát a fûre.

Massának a rázokö volt a szerencséje is,ugyan is ha Alonso nem megy a für,nagyon nagy valoszinüséggel a következö balosban ö fordul kedvezö helyzetbe.
Istencsászár
Figy, arról nem tehetek hogy nem tudok a Ferrarinak szurkolni ( nem is akarok ), és Kimi-nek se ( mivel odament ), sõt ez nem az a Kimi aki a McLarennél versenyzett, Sumit meg 1szerûe sose volt szimpatikus, de ezt tudod.

alonso82
grat az elsõ körhöz😄

alonso82
a képebõl én '98 Spa-t mondok
a gyõztes innentõl gyerekjáték...