182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Massa hány ponttal is nyert volna most? Csak 1-el? Szánalmas.
-
és nézd meg hova jutott?!?! 

-
hehe hol van hamilton az abszolút favoritomhoz képest Sennához, utána csak-a-Schumi:D 3. helyra talán Kimi vagy Felipe kerülhetne. egyébként alonso-t is rühellem, nem csak hamilton mind2 nagyképű tróger 
-
Schumacher is mondta!:D -
pöööerszeee! :DDD Azért mert az édesapja azt mondja??? :DDDD
-
Ne reménykedj! -
8. szoros lesz szerintem:) -
Legyen igazad hogy többet nem lesz bajnok:) -
Csak azért lassult le mert óvatos volt. -
Bocsi hogy igy írok csak még mindig nem dolgoztam fel hogy sajnos Hamilton nyert.(nagyon ideges vagyok) -
szánalmas ez a hamilton, 1 ponttal nyert csak... többször nem is lesz bajnok, gondoljunk pl. a tavalyi évre, akkor sem alakított nagyot az uccsó futamon se, és persze FORZA FERRARI
-
Most már mind1.Hamilton lett a bajnok:(De télleg deltunöen lelasult...Még jó hogy nem integetet hogy mennyél. -
Amugy szerintem tegnap Massa ment végig a pályán ugy hogy nem csuszkált(vagy csak én látam ugy)Mert majdnem minden pilotánál azt látam hogy álandoan ellenkormányoztak.(Akkár hogy is szerintem nagyon szépen ment végig Massa)Csak azt bánom hogy nem ment év elleje otta igy...:(
-
persze es ezt mar akkor tudtak hogy ennyi dont :D felesleges kombinalni, Glock a gumik miatt bukott ennyit.
-
G_ArchAngel #74876 es allitolag most nem a kek alsogatya volt rajta, amivel 10mp-cel gyorsabban tudta volna a versenyt teljesiteni, mert az olyan magikus erovel bir, ami felszaritja az auto elott a palyat... -
szerintem meg Alonso :P -
milyen érdekes hogy glock 14 másodpercet állt a box-ba, és 2 körrel később a többiek csak 9-et... sztem 5 másodperc alatt beért volna célba
elgondolkodtató...
amugy jövőre úgyis raikkonen lesz bajnok :D:D -
coulthard007 #74873 Eurosporton volt már A1! -
hm...ezt az A1GP-t lehet valahol nezni? kivancsi lennek a hetvegi futamra. -
Nem csalódtam a spanyol és francia lapokban. 
-
coulthard007 #74870 A sajtó! -
:DDDDD
A vége a legjobb.
hiiiiiiiiiii XD -
El Protector #74868 Nagyon várom már, addig marad az rfactor :)) -
ez a 9 éves hang mellé nagyon jó -
Akik estleg tudni akarják :
145 nap 07 óra 06 perc van hátra a 2009-es Ausztrál Nagydíjig
-
mahaahaa :DD ez jó, jogos. -
G_ArchAngel #74864 Igen, McLaren-fan vagyok 25 %
Nem, Ferrari-fan vagyok 55 %
Normalisan gondolkodo ember vagyok 21 % -
Hamilton VB bajnok: Hamiltonnak sikerült. Megérdemelte?
Igen, kijárt neki a győzelem 25 %
Nem, Massa érdemelte volna 55 %
Mindketten megérdemelték volna 21 %
vezess.hu/forma1
-
Az is jó volt, Bourdais be is intett Trullinak. :D -
G_ArchAngel #74861 Arrol nincs valakinek videoreszlete, mikor Trulli elkuldte Bourdais-t legelni, a francia pedig Loeb-ot megszegyenitoen jott vissza a palyara?:-) -
Matte #74860 az hogy pár év múlva kinyitják az almanachot, már csak Hamilton vb címe virít ott. -
valahogy én is igy voltam :D -
szines bőrű bajnoka előbb-utóbb biztos lett volna...Hamilton még igen fiatal...és egyértelműen vb címre alkalmas versenyző (tavaly is főszereplő volt, és idén is), ahogy Kimi-nél is, úgy nála is boritékolni lehetett hogy lesz VB címe...Kimi-nek szerencséje (is) amikor végre összejött neki, de a képességei alapján egyértelműen VB címre képes. -
Az állánál volt a kamera, már az időmérőn is így ment, xart se lehetett látni. -
Az de Massa-ék is, mikor szólnak neki, hogy ne örülj, mert nem vagy világbajnok az ott owned!
-
Ne szőjünk már összeesküvés elméleteket könyörgöm.
Ez a VB cím Massa-nak nem most ment el, hanem pl. Szingapurban és a többi hasonló versenyen. Egy világbajnoki év nem egy versenyből áll.
De tudjátok mit szőjük tovább az összeesküvés elméleteket.
Mondok én is egyet.
Megvették a Ferrari-t azért volt náluk ennyi technikai hiba. Mindezt azért, hogy színes bőrü világbajnoka is legyen végre az F1-nek.
Na ehhez mit szóltok?
-
El Protector #74855 FAIL :DDD -
G_ArchAngel #74854 Vettel mennyit fizetett?
Es a ket lekorozott?
-
pont ezt mondtam el írásban én is :P -
:DD milyen igaz :D