182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
dav1d #75170 "Amit én is elismerek, hogy ha fordított lett volna az eset akkor meg lehet, hogy Massa vagy Kimi riválisát nyomták volna hasonlóképpen de nem ez történt."
remek logikád ráagattam a tavalyi évre nem nem te mondtad hanem én, kinek vannak szövegértelmezési problémái? tiszta nyomor b+ -
Persze hogy mutogatják hiszen ott ül a McLaren boxba... ugyan úgy mutogatják Massa édesapját és testvérét meg a többieket, akikről az adott verseny szól, amugy ezt a tévések vágják be nem a McLaren:) ehhez nekik semmi közük... -
Erre neked már inkább nem is írok semmit. Komoly szövegértelmezési problémáid vannak. Olvasd el mégegyszer amit írtam aztán utána még párszor és csak leesik neked is mit akartam mondani. Ha nem, akkor sajnálom... -
Jajj... még mindig ez a téma?
Harry Seldon, légy szíves fáradj át a Ferrari topikba és ott ki öntheted a szíved, de ez nem a gyűlöljük Hamiltont és a tesvérét topik, meg nem a gyűlöljük Massát topik, hanem egy Forma 1 topik ahova minden szurkoló betéved, és amit te művelsz arra itt semmi szükség hiszen mint látható a többség nem ért egyet veled és nem vevő erre... leglábbis nem azzal vana baj hogy mit gondolsz, naggyából mindenki tudja már hogy a másik kinek miért szurkol, ezen felesleges lovagolni, ez nem fog megváltozni, de a gyűlölködést haggyuk... ez F1, senkinek sem a rokana egyik pilóta sem, egyátalán nem ér annyit hogy ezen bárki is a másiknak essen... akinek ennyire tultengése van az vezesse le valami hasznos dologgal.
-
Arról miért feledkeznek meg ezek a "nem elvakult" emberek, hogy a kémper büntetésének egyik fő tétele az volt, hogy átvizsgálják az idei konstrukciót és ha bármi gyanúsat találnak benne akkor azt kicseréltetik rajt. Valahogy mégis elindultak.
Lehet mégsem használták a ferrari fejlesztéseket? Hmm-hmm... -
dav1d #75165 aha értem tavaly nem nyomtak senkit persze idén igen mintha nem ugyan az a szervezet lenne -
Nyugi a Prost, a LAuda, a magyar szakértők kismiskák ezekhez a forumozokhoz képest. Ezek a forumozok itt tudják mi történt ők értenek hozzá, a szakértők meg nem.
Sztem Glockot pereljétek be!:) -
Szerintem nektek elkéne menni a FIA-nak dolgozni és mindent megoldanátok. Látom ti tudjátok mik zajlottak meghát eleve a mci nem isindulhatott volna. Az hogy Massa meg nekimegy Bourdaisnak és még a Bourdais kap büntetést az senkit nem érdekel, Hamit sztem is jogosan büntették meg de akkor Trullit is megkéne büntetni és MAssát is.
Tudom ti még ezt is megfogjátok meg meg is tudjátok magyarázni, ezért kéne ott dolgonotok. Nem is értem mit forumoztok itt.
Amugy meg még ha csalt is MC-laren, a Ferrári kussolt és felvette vele a harcot. MAssa nem volt képs nyerni, Hamilton nyert ennyi! Ha ellopták az anyagot és azt használták az évbe akkor egynlő esélyük volt a győzelembe. Massa alul maradt Hamilton nyert! Ezt ennyire nehéz folfogni? Jöttök itt ezzel a hülyeséggel hogy csalt a McLaren.
Ember azóta eltelt majdnem 1 év. Év eléje óta mértnem ezt hangoztatod és aláírásokat gyűjtögetsz? Ezek ilyen kreált magad megnyugvását szolgáló érvek, amikot valahol láttatok hogy irnak és ti ezt felvettétek és ezt hangoztatjátok mert jól hangzik...
Mert biztos a Ferrári csak ugy lenyelte volna hogy a másik csapat végig csal.
Ők is elfogadták a döntést és eggyetértettek vele. De tuti az is bunda volt. Persze mindent meglehet igy magyarázni.
Amugy meg Harry Seldon igen arról beszélek hogy az ő öccsét is mutogatják: érdekes hogy azt nem veszed észre.... kitaálátad magadnak hogy a köcsög kis Hamilton tesójával építenek imázst, de ugyanakkor a köcsög kis Massa tesóját és ugyanigy mutatják és azzal építik. -
Mondtam valahol, hogy tavaly kit nyomott a FIA? Nem. Ne forgasd ki a szavaimat légyszi! Kösz. -
Ebben tévedsz. :)
Én max anno Suminál háborogtam, amikor (főleg pályafutása elején) folyamatosan voltak sunyibbnál sunyibb ügyei, csak ahhoz aszisztált a FIA is.
Most Hamiltonnak is vannak (nem is tagadom) de őt még azért is megbüntetik amiért nem kéne. És ezt nem csak én gondolom így, hanem nálam sokkal nagyobb F1hez értő emebrek is. -
dav1d #75160 akkor tavaly a Fia nyomás ellenére sikerült elbukni 17 pontot grat remek logika de szvsz emeletes baromság ez a post : #75157 -
Tök jó mikor kétfelől dobálják egymást az emberek két külön hülyeséggel:D -
dav1d #75158 a 2005ös meg 2006évben meg pont a hozzád hasonló emberkék hurrogtak Alonso ellen hogy nem megérdemelt Vb cím nagyképű mázlikirály csalonzó stb most akkor hogy is van ez? -
Bocs, de rajtad kívül az emberek 99%-a látta, hogy a FIA azért nyomta pontokkal Massát, hogy végig nyitott legyen a VB cím sorsa mert ha előbb derül ki akkor qrva nagyot buknak a nézőszámcsökkenés miatt.
Vicces, hogy ennyire egyértelmű dolog neked nem tűnik fel. Már a riportere is csak röhögtek azon, hogy ugyanazért a dologért amiért Hamiltont megbüntették másnak az esetét még csak nem is vizsgálták.
Meg amikor az említett előzéses büntetés után már végighallgatták a tanukat majd benyögték, hogy nem is kell tárgyalni az ügyet és nem jogos az óvás. Vicc az egész.
Amit én is elismerek, hogy ha fordított lett volna az eset akkor meg lehet, hogy Massa vagy Kimi riválisát nyomták volna hasonlóképpen de nem ez történt.
Elérték a céljukat? Elérték. Az utolsó kanyarban dőlt el a VB cím sorsa. Ha nincs az a sok ajándékpont akkor már akár 2 futammal ezelőtt is eldőlhetett volna mert csomóan nem nézték volna, pl. a hozzád hasonló szemellenzős ferrari fanok biztos nem. És azokból pedig elég sok van.
-
dav1d #75156 "FIA támogatással nem sikerül ugye? " javítva-->támogatássa nélkül mivel a Mclaren kapott bazi nagy támogatást azzal hogy egyáltalán versenyezhetnek idén ugyh én most a meki helyében kussolnék
-
Őszintén szólva engem kicsit sem érdekel, hogy személyszerint te vagy akárki más elismeri-e, hogy Hamilton megérdemelten nyerte meg a vb címet mivel ez aztán semmin nem változtat az ég világon.
Arra sem emékeznek már sokan és nem is nagyon emlegetik fel, hogy Hamilton az első évében 2 futammal a vége előtt 17 ponttal vezetett és onnan bukta el (részben a csapatnak, részben magának köszönhetően) a címet.
Mindenki csak arra fog emlékezni, hogy Kimi megnyerte Hamilton a 2. lett.
Ettől még lehet ámokfutni itt a fórumon legalább jókat lehet röhögni.
-
WNW #75154 Ez a FIA tamogatas ugyan az az urban legend, mind a Glock lefizetese.. Hami azt kapta buntibe, amit megerdemelt.. Massa is kapott olyanert amit megerdemelt, es olyanert is amin lehet vitatkozni.. -
Harry Seldon #75153 Na, megint a FIA-Ferrari összeesküvés elmélet! :D És Hamilton mindkettőt legyőzte, a legkisebb fiú, aki istenek ellen harcolt és győzőtt!
Ember, ha a FIA elhatározná, hogy márpedig x vagy y lesz a VB, akkor az lesz. Kellő hatalma van hozzá. A jelek szerint akkor Hamilton csókolt össze a FIA-val?
Ne legyél már nevetséges... -
Akkor legalább megnyertétek volna a VBt komoly kihívó nélkül és nem menne itt a hiszti. Ha már a pályán meg FIA támogatással nem sikerül ugye?
-
dav1d #75151 "Massának az utolsó versenyre már matematikai esélyének sem kellett volna lennie "
Ha meg eltiltják a mekit nem hogy matematikai de lófax esélyük sem lett volna a vbre
-
Harry Seldon #75150 No comment, öregem. -
Harry Seldon #75149 Jólvan, azért mert te még "kistakony" vagy - ha már kor alapján minősítgetünk ugye... -, nem fogok igazat adni, "felnőtt" módjára, mert azt hiszed, hogy azt úgy illik. :D
Az messze nem érdekel, hogy mennyi idősnek gondoltál, szinte már természetes, hogy egy fórumos vita során előjönnek ezek a degradáló "érvek" is, amiket igen kisstílűen előhozol, csak hogy igazolhasd, te mennyire értelmesebb vagy fiatalon. :D Ez aztán a megalapozott megállapítás, kiegyensúlyozott és nem hisztis, á, dehogy!
Hisztizek? Én nem tudom, te milyen hangsúlyt adsz a mondataimnak, egy kivételével tökéletes nyugalomban ütöm be a szavakat, messze nincs itt hiszti. Ja, vagy az nálad már hiszti, ha nem bólogatok? Ha kitartok az álláspontom mellett? Akármilyen baromság az - szerinted?
Tények és vélemények: Mindenki számára a saját véleménye tény, legalábbis akként kezeli. Tény, hogy Lewis lett a világbajnok, aztán innen kezd szerteágazni a dolog szubjektív észrevételekre, hogy vajon hogyan, miért, megérdemli, nem érdemli, stb, és ezen vélemények gazdái bizony saját véleményüket tényként kezelik. Mi itt a gondod?
Igen, az egyetlen szilárd tény az, hogy az arc VB lett. Emellé azonban megannyi értékelés csapódik, és nem is lehet megtiltani, hogy a cím megítélésében különböző észrevételek ne lássanak napvilágot.
Elhiszem, hogy a jelek szerint igen egyszerű lelkednek jót tenne a teljesen egységes megítélés, de ha a vélemények - tudod: személyenként tényként kezelt benyomások - különbözősége téged ennyire zavar, igen csak idegbajos életed lesz a továbbiakban, ezt elárulom. :) -
madmanic #75148 ez kinek a testvére..? -
-
-
Nem akarlak megsérteni de már nevetségessé tetted magad, nem kellenek ide ellenérvek. Amit leírtál annak nagyrésze tény, csak kihagytál (nem kifelejtetted, ezért vagy szemellenzős) sok olyan tényt ami miatt Massának az utolsó versenyre már matematikai esélyének sem kellett volna lennie a vb címre.
Megnéztem az adatlapodat, aszerint 30-35 év körüli volt. Én arra tippeltem látatlanban, hogy olyan 15-20 között vagy _maximum_ mert ez, ez a hisztit amit itt művelsz ez kb. ilyen szintre vall. Bár engem nem idegesít, legalább jókat röhögök.
Itt egy példa:
"Nálam és még sok millió embernél Massa a világbajnok. Lehet, hogy a britteknél Hamilton az, de máshol nem igazán, lévén, világszerte utálják, mint a romlott szart. Országos bajnok a csávó, ennyi. :D"
Azt meg megtanulhatnád ennyi idősen, hogy van különbség vélemény és tény között. Amit te látsz valahogy, attól még nem biztos, hogy az tény is.
-
Nyugi, visszafog ütni ez még Hamiltonnak, az el kövtekező években, hogy tahó és azt hiszi ő van csak a pályán. -
Jó elég lesz már, ne égesd a Ferrari drukkereket.
Egy felnőtt ember tudja már tisztességesen feldolgozni, a vereséget, vegyél példát Massáról.
Ennyi, Hamilton nyert, megérdemelte, lépj már túl ezen, ezt fogod írogatni márciusig??? -
WNW #75142 >És tudod mi teszi igazi versenyzővé? Amit te utálsz. Gyors, agresszív,
>VERSENYEZNI AKAR, nem a pontokért autózni. A pályán verseny van, nem
>előzékenységi, vagy uvariassági bemutató. Mindenkinek ilyennek kellene
>lenni, nem rinyálni verseny után, h jaj-jaj, leszorított, megelőzött.
Nos sracok azert ez egy kicsit kifordult erkolcsi felfogas, ezert is allunk ilyen szarul tobb tenyezoben a vilagon, meg kies kis hazankban is.. Azert mar ne tekintsunk peldakepnek olyan embereket, akik gatlas nelkul tortetnek at mindenen, akar mas eleten is.. Vannak hatarok, amit azert illik betartani... Attol meg lehet jokat versenyezni, es elozni, hogy a megelozottet nem szoritjuk ki a palyarol, stb.... Mellefogasok benne vannak, akar utkozesek is, de ha szandekosak, es tobbszor elofordulnak, akkor mar vegyuk eszre, hogy ez mar nem verseny, hanem valami mas....
-
Nem, azt nehéz elviselni, hogy a kis kedvenced győzelme után még itt nekiállsz belinkelni a fórumba ezt, ami már ötvenedjére látni elég idegesítő. Tavaly nem kezdtem el én is paraszt módon viselkedni, hanem inkább örültem Kimi meg a Ferrari sikerének. Én is elkezdjek hasonló szarokat linkelgetni ötvenedjére? Elsőre még elment, de amikor már ötvenszer is ezt kell látnom, akkor elég szar. -
Harry Seldon #75140 1. Nem ilyen vagyok, de amilyet kapok, olyat adok. Sajnálom, hogy van, akivel így kell beszélni, a többséggel szerencsére nem ez megy, nyílván észrevetted, csak ugye de jó lecsapni egy ilyen posztra végre.
2. A miniszter nem az országot képviseli, tájékoztatnálak róla. Max papíron. De ha szerinted népképviselet van itt, akkor fejtsd ki gyorsan, hogy ezt mire alapozod. Életemben nem dobáltam egyébként senkit.
Az életem egyébként teljesen rendben van (saját kecó, jó állás, gyerke, nő... :D), de nyomjad csak, hogy nyomrult az életem, csak hogy igazad legyen, bár mondjuk néhány posztból feltérképzeni valakinek az életét, kábé súlyos ostobaságra utal. Ja, és rosszindulatra.
Mi van Massa öccsével? Biztos átszaladtam felette, de majd visszaolvasok. Gondolom, arról van szó, hogy őt is mutogatják. Hát nem hinném, hogy egy egészséges srác látványa annyi részvétet ébreszhet a nézőkben, mint Lewis testvérének látványa.
Alapesetben pedig Lewis VB-címének milyenségéről folyt itt avita, én is azt vetettem fel elsősorban, ha nem zavar. Épkézláb ellenérvek még mindig nem születtek e témában...
Szeva... -
Hát ez azstán, ne most látszik miylen vagy...:D
Te én nem szeretem a minisztert, de nem vagyok akkora gyökér hogy megdobájam mert az országot képviseli, Akármennyire utálom is épp az adott miniszterelnököt, ilyet nem csinálok. Nekem van más dolgom is minthogy ezzel foglalkozzak, neked nincs és ilyenekn cseszed fel az agyad, csak ezen tudsz gondolkodni ahelyett hogy csinálnád a magad dolgát hogy előlrébb juss.
És lám igazam volt, az életbe is mást okolsz a "nyomorúságodért".
Massa öccsére meg nem tudsz válaszolni. Asszem be is fejezhetjük, sajna most itt végleg elástad magad, hogy miből fakadnak az érvek és ezek falba ütközése. Érdemleges választ nem tudsz adni.
Ráadásul int irtam Kimi szurkoló vagyok és Hamiltont nem szeretem és Massát sem, csak látom a fát tudod, te csak az erdőt:(
Na bye.. -
Harry Seldon #75138 Gyökér a kurva anyád te kis csicska. Nem az a gusztustalan, te fogyatékos senki, hogy rokkant az a ember, hanem az, hogy ezt tolják a néző pofájába állandó jelleggel, minden versenyen. Jó, egyszer-kétszer mutatják eleinte, rendben, tudjuk, együttérzünk, satöbbi. De állandóan??? Pfff... Nem az állapota a gáz, hanem az, hogy ezt marketingre használják. Képes vagy felfogni a mondandómat, vagy rajzoljam le?
Kocsmába meg max te járhatsz ezzel a stílussal - félreértés ne essék, most cska azt kapod, amit adtál -, és abban igazad van, hogy ha ilyen hangon szólnak hozzám az utcán, akkor lenyomok egyet. De a magadfajta netcigány féregnek nem tudok, mert csak itt nagy a pofád, miután síkideg lettél, hogy a "nyomorék" érveimen nem találsz érdemleges fogást. Ennyi voltál kiscsicska.
Ha további problémád van, PM. Állok elébe.
És védd csak a szélhámos féreg, nemzetgyilkos minisztereidet, a legkevesebb, hogy megdobálják őket, minimum lógatni kéne mindet. -
Harry Seldon #75137 Hát szerintem picit több a Ferraris - és ezzel együtt Massa-Kimi rajongó - mint a csalófos meki fan. Akiknek aztán lehet egy mentalításuk, ha a tavalyi után még van gyomruk ezeknek szurkolni... Kábé mintha a nácikat isteníteném...
"Gyors, agresszív, VERSENYEZNI AKAR, nem a pontokért autózni."
Igen, pont ezt láttuk az utolsó versenyén is. :D Döntsük már el...
Hamiltonról pedig kb annyit tudok, mint amit bárki tudhat róla kívülről. Nme a tehetségté nem ismerem el, mert az baromság lenne - igen, roppant tehetséges a srác -, de ez a címe nagyjából szart sem ér a szememben az idei teljesítménye tükrében. -
madmanic #75136 nekem kéne a napszemcsije... 
tiszta Beastie boys -
Még valmi: Massa tesója véletlenül nem szokott minden versenyen ott lenni?!... te láma... -
legyél már rokkant,csak 1 napra,de megtudnád mit érezhet ő...aki már mittudomén hány éve rokkant...faszkalap! 
-
Amugy témát lezártam, hozzád nem szolok többé. MEg az egészet lezártam tök felsleges erről vitatkozni. BYE -
nehéz elviselni mi? :DDDddd -
Hogy látná be? hülye vagy? Az ilyen sose látja be csak mondja az idióta kifogásait és nem gondolkodik.