FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért felejtik el ezek a majmok, hogy Kimi az elõzõn kiesett, a mostanin meg hátulról indult. Monacoban meg NEM LEHET A MAI F1-ES AUTÓKKAL ELÕZNI! (Ahogy a versenyen is láttuk, ill. nem láttuk ...) Hátra van még a szezon nagy része. A mostanin is pontot szerzett. stb. Egy Ferka van alatta. Miért kell leírni?! Ráadásul pont õt?! Massa miért nem kap? Elég rendesen megrecskázta a két Meki õt is.
A medve nem játék.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Hogy a picsába lenne valakinek 28 pontja a VB-n ha nincs benne tûz? ne hülyéskedj már... Barrichelloban nincs tûz vagy Buttonban.
De Raikonnenben? Most szarul ment. Elsõ futamot megnyerte. Idén mellette Alonso és Massa nyert még. Mindketten 2-szer.
Majd Raikönnen Malaysiában és Bahrainben is dobogós volt (ugye itt Alonso és Massa nyert). Spanyoloknál elektromos hiba miatt kiesett (itt is Massa nyert) és a mostani hétvége nem feküdt neki (Alonso nyert). Hamilton kurva tehetséges. Mi sem bizonyítja ezt jobban mnt a 4 2. helyezése és az egy 3. Kíváncsi vagyok mikor jön az elsõ futamgyõzelme...
Raikonnent már leírod??? Hátra van még 12 futam!!! És csak 15 pont a hátránya. Ha minden versenyen is csak 2-t tud ledolgozni mert Alonso a 2. õ az elsõ már akkor nyert. és ez ideális felállás tudjuk, hogy még keményen meg lesz kavarva ez a bajnokság szerintem ezzel a 4 tehetséggel a toppon.
Szóval valaki azt mondta itt az elébb, hogy izgalmas volt amikor Schumi egyedül körözgetett mert legalább a 2 helyért volt verseny. Most 4 ember küzd a VB-ért 4 igen potens autóban... És erre mondjátok hogy unalmas... (és talán a BMW tud meglepetést okozni bár nagyon távol vannak.)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
nincsen benne tûz csak Hamiltonra kell nézni!
Vannak felsõbb érdekek is, mint egy ifu titán csillogása.
A lényeg, hogy jól mentek a mercik, remélem képesek lesznek átvinni ezt a formát a gyorsabb pályákra is.
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
„A versenygép ráadásul nagyon gyors is volt, végig remek tempót tudtunk diktálni. Mindketten nagyon gyorsak voltunk, de tudtam, csak megközelíteni tudom Fernandót, megelõzni nem lesz módom. De természetesen ott loholtam mögötte. De hát õ egy kétszeres világbajnok, aki csak ritkán hibázik. De ma valóban jóval a többiek elõtt jár
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Hamilton a nehezebb autoval is gyorsbb volt,vagy ugyan olyan volt mint Alonso.
Nem értem milyen egy kiállásos taktikárol beszél.
Hamilton a teljes mezönyböl 7.-ként állt ki az elsö tankolásra a 29. körben.Ha ez 1 kiállásos lett volna,akkor vagy elbaxottab volt mint a BMW-é,vagy nem az volt.
Ha egy kiállásos taktika lett volna,akkor maradni kellett volna még üzemanyagnak az autoban,de igy is 1 mp-vel tovább tartott a tankolás mint Alonsonak,és utána egyforma idö mulva jöttek ki megint.
Akik egyszer tankoltak:
Heidfeld 32. kör
DC 42.
Sutil,Wurcz,Kova 44.kör
Kubica.Speed 45
Trulli,Kimi 47
Ralf 49
A 29 kör nagyon kevésnek tünik.
""Emiatt lényegében már a futam elõtt el kell dönteni, hogy egy csapat két versenyzõje közül melyik szerezze meg a gyõzelmet. A kerékcserék elsõ hulláma után Lewis egy kiállásos stratégiáját is átváltoztattuk egy gyorsabb két kiállásossá, majd mindkét autót lelassítottuk, hogy kíméljük a fékeket."
Gondolom ez a lassitás dolog fricska a Ferrarinak.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A leosztás egyértelmü volt a Spanyol a megfontolt bajnok,az Angol meg a villogo ujonc.
Nem irigylem Ront.
Érdekes, amit Hamilton állít, de az is amit Alonso, igy a sose tudjuk meg mivolt, de ha Alonsonak hiszünk akkor Hamilton állítása helytelen akkkor meg ezvan... amugy Hamilton nagyon ingadozott 1-2 esetben a futamon, Alonso pedig nem, majd máskor összejön neki, csak na kapkodjon ennyit, kicsit stabilabban és akkor elõzhetett is volna, persze ha csak gyorsabb volt, de a boxban való elõzés... hát arra nem lennék büszke, de talán ez egy jó modja a mai F1nek a pozíció szerzésnek...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Egy elsportolonak, versenyzonek mindig az a legfontosabb (persze a reszvetel mellett😄D), hogy gyozzon, a legjobb, leggyorsabb legyen. Ezert gyakorol, edz, tanul, keszul, kuzd, stb. De az F1-ben barmit csinalhat, ha nincs az elso 2 csapatban teljesen eselytelen a jo eredmeny. Milyen erzes lehet, hogy barmit csinalsz, barhogy kuzdesz tudod, hogy sosem ersz el semmit?!😊)))))
Persze a hirnev, a presztizs, az elvezet, a penz potolhatja bizonyos fokig az eredmenytelenseget😉))
A Merci, BMW, Ferrari, Toyota, Honda "komoly" autokat is gyart, nekik megeri beletenni a penzt, mar csak a fejlesztesek miatt is (az F1 prototipus verseny). De egy Renault szinte csak utcai autokat gyart, ahoz teljesen felesleges😉
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Azért most legalább van valami verseny. Na bumm a Ferrarinak most nem jött össze. ÉS?
Még van egy csomó futam...
Ha flusztrált volt,ha nem,azt látni kell,hogy a Ferrari ezen a hétvégén egy szinten volt a mezönnyel,ugy meg nem lehet elözni,ha van benne tüz,ha nincs.
Kiváncsi lettem volna,hogy Rosberg hanyadik lett volna,ha a rajt után nem ütközik Fisikoval,és Heidfeldel.
Szerintem az idén Kimi-nek elmen a VB.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Olyan világbajnok lenne a gyerek a Ferrarinál, mint a pinty.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Lehet nagyon korai,de nálam 3-om esélyessé vált az idei vb....
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Szerintem irtó nagy szar volt az egész. Ha ez lesz a F1 idén, ill. jövõre, nem jósolok neki nagy jövõt.
Akkor inkább nézek egy kockát 1 óráig. Az is izgalmasabb, mint ami ma F1 címszó alatt fut.
A medve nem játék.
2. Lewis Hamilton GBR McLaren-Mercedes B + 4.095 78
3. Felipe Massa BRA Ferrari B + 1:09.114 78
4. Giancarlo Fisichella ITA Renault B + 1 kör 77
5. Robert Kubica POL BMW-Sauber B + 1 kör 77
6. Nick Heidfeld GER BMW-Sauber B + 1 kör 77
7. Alex Wurz AUT Williams-Toyota B + 1 kör 77
8. Kimi Räikkönen FIN Ferrari B + 1 kör 77
9. Scott Speed USA Toro Rosso-Ferrari B + 1 kör 77
10. Rubens Barrichello BRA Honda B + 1 kör 77
11. Jenson Button GBR Honda B + 1 kör 77
12. Nico Rosberg GER Williams-Toyota B + 1 kör 77
13. Heikki Kovalainen FIN Renault B + 2 kör 76
14. David Coulthard GBR Red Bull-Renault B + 2 kör 76
15. Jarno Trulli ITA Toyota B + 2 kör 76
16. Ralf Schumacher GER Toyota B + 2 kör 76
17. Takuma Sato JAP Super Aguri-Honda B + 2 kör 76
18. Anthony Davidson GBR Super Aguri-Honda B + 2 kör 76
máskor összesen ennyien indultak 😞
Kimi hozta a bélsár formáját, még Speed is jobban ment.
Hemiltont sajnálom, hogy nem tudta megelõzni Csabit, és így csak második lett, pedig nagyon kijárt volna neki most egy elsõ hely.
Csabi meg hát sajna nyert, összeszedte magát kicsit.
Összességében egész rossz kis verseny volt, az utolsó 20 körnél volt egy kis izgalom, amikor Hemilton feljött Csabira, de semmi más extra nem volt a szokásos vonatozáson kívül.<#szomoru1>#szomoru1>
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Láttátok hogy Hamilton a legutóbbi kiállásáról kijövet átlépte a záróvonalat ? <#fejvakaras>#fejvakaras>
rosberg esett vissza sokat...