FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
esélye a gyõzelemre. Az utolsó kerékcsere után ennek ellenére 0,8 másodpercre megközelítette a címvédõt a brit újonc, de ekkor rádión jelezték neki a boxutcából, hogy "vegyen vissza" a tempóból.
És hogy mire is gondolt az újonc? Ron Dennis, a csapatfõnök a verseny után tulajdonképpen beismerte, hogy a McLarennél elõre le volt játszva a futam eredménye. A versenyre Fernando Alonsót öt körrel kevesebbre elegendõ, tehát jóval könnyebb autóval küldték ki, míg Hamilton csak akkor nyerhetett volna, ha a biztonsági autó a pályára megy.
Nem versenyezhettek szabadon
"Most mindenki úgy érzi, hogy Alonsót favorizáltuk, de mi mindig kínosan ügyelünk a sportszerûségre. De ez a pálya megköveteli a csapatban való gondolkodást, ezért nem fogok bocsánatot kérni, amiért arra utasítottam a versenyzõket, hogy lassítsanak, vagy hogy a biztonsági autóra számítva alakítottam a stratégiát. Ezen a versenyen a pilóták dolga csak annyi, hogy gyorsan vezessenek, hogy ezzel biztosítsák számunkra a lehetõséget, hogy eldönthessük a futam kimenetelét. Ez pedig az én dolgom."
"Azt hiszem érthetõen csalódott - mondta Dennis Hamiltonról - De biztosan nem lenne az, ha a biztonsági autó bejött volna. Majd meglátjuk, mi nem kedvezünk senkinek. Lesznek alkalmak, amikor szabadon versenyezhetnek, de ez nem az volt" - tette hozzá a csapatfõnök.
Ron Dennis egy igazi patkány... <#kocsog>#kocsog><#kocsog>#kocsog><#levele>#levele><#levele>#levele>
csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)
De mindegy, ezvan.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
az idõmérõn, nehezebb autóval, hibázva megverte volna a spanyolt, ha nincs Mark Webber...
ráadásul ahogy rajtol Hamilton, simán otthagyhatta volna a spanyolt - erre inkább gyönyörûen megvédte...
(mindegy)
http://gaborszantai.co.uk/
Egyebkent milyen bizonyitek? Hamilton amit mondott hehe biztos nem fogja vissza vonni vagy valami nem lesz itt semmi..
Ezt az alonso gyereket meg igy kell tolni hogy vegre valami eredmenyt elerjen ez az egesz neki kinos de nagyon... eddig is egy nulla volt a szememben hat emg most...
Meg egy adalek egy kicsit mas mint amit Berger nyilatkozott hogy amikor kezdo volt Senna mellett akkor penzfeldobas volt az uj motorert😊) valtoznak az emberek... tanulsag nem kell dollar 10milliokat fizetni egy 2 vilagbajnoksaagot talalt pilotanak ennyi.. akkor talan nem kell csalni hogy nyerjen szerencsetlen😄
Ezerszer megmondták már: a Forma-1 szellemisége és sportértéke halott, csak most még bele is rúgtak...
Lehet csak a sajtó fújja fel és már rég megbeszélték az éritettek az ügyet, de ennek nem szabadott volna idáig fajulnia, de ha mégis megy a rivalizálás akkor Ron fog rendet tenni de akkor Hamilton huzza a rövidebbet.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A medve nem játék.
Jo kapott 69mp-et...de miért is? 1minek külgye a kocsit ha esélye nem volt megverni a mekiket? 2rá fisico abszolut nem volt esélyes...
ment egy szép nyugodt tempot azt csá...
Megvalami... A teljesitmeny attol is fugg, hogy a versenyzo vezetestechnikaja egy-egy palyahoz mennyire alkalmazhato.. Pl. ugytunik Massa technikaja Monacoban nem az igazi, mig mas palyakon O a jobb.. De ez mindegyik pilotanal igy van... Es itt is az van mint a kocsiknal, hogy mennyire kepes egy atlagot hozni..
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Félig igaz, félig nem. Emlékezzetek csak, gyakran fordul elõ, hogy a mérnökök is mondják, hogy ezen a futamon (pl. az USA-ban) nem lesz jó az autó, és mondjuk a Ferrarinak kedvez a pálya. Hallottuk már a Renault szájából is ezt, pedig akkor õk jók voltak. Õk azért csak tudják.
Vagy konkrét példa: pár éve az Arrowsok iszonyat jól mentek (persze saját magukhoz képest) a gyors pályákon, a lassabbakon pedig rendre alulmaradtak.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Motordinamika karosszéria tömeg fékek. MInden számít. Elképzelhetõ, hogy erre a nagyon kanyargós pályára most nem volt jó a ferrari.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Mekkora duma 😄
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Dennis kifejtette: noha Alonso és Hamilton több, mint egy percet vert Felipe Massa Ferrarijára, valójában még fölényesebb gyõzelmet is arathatott volna.
"A tizedik kör után már csak autókáztunk. Elég könnyed versenyt futottunk, akadt néhány apróbb gondunk, de semmi komoly. Nem árulom el, milyen lett volna a valódi tempónk, de sokkal gyorsabb, mint amit mutattunk. Elég nyilvánvaló, hogy az elsõ boxkiállások után mindkét pilótánk mehetett volna gyorsabban is."
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
de én nem szídtam csak mondtam valami!
nekem mindig is õ lesz a kedvencem
15 pont nem a világ,de igy már sok.
Nem párharc folyik a bajnoki cimért,mint tavaly ugye vagy Alonso,vagy Sumi nyert.
Nem tudom elképzelni,hogy egy pilota zsinorban nyerjen.
Egyébként Kimi feltámadása Massa hálojábol fogná ki a szelet.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Alonso-nak meg Hamilton 110%-os hátvéd, így Kiminek nagyon nagyon nehéz lesz ledolgozni a hátrányt.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Miért felejtik el ezek a majmok, hogy Kimi az elõzõn kiesett, a mostanin meg hátulról indult. Monacoban meg NEM LEHET A MAI F1-ES AUTÓKKAL ELÕZNI! (Ahogy a versenyen is láttuk, ill. nem láttuk ...) Hátra van még a szezon nagy része. A mostanin is pontot szerzett. stb. Egy Ferka van alatta. Miért kell leírni?! Ráadásul pont õt?! Massa miért nem kap? Elég rendesen megrecskázta a két Meki õt is.
A medve nem játék.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Hogy a picsába lenne valakinek 28 pontja a VB-n ha nincs benne tûz? ne hülyéskedj már... Barrichelloban nincs tûz vagy Buttonban.
De Raikonnenben? Most szarul ment. Elsõ futamot megnyerte. Idén mellette Alonso és Massa nyert még. Mindketten 2-szer.
Majd Raikönnen Malaysiában és Bahrainben is dobogós volt (ugye itt Alonso és Massa nyert). Spanyoloknál elektromos hiba miatt kiesett (itt is Massa nyert) és a mostani hétvége nem feküdt neki (Alonso nyert). Hamilton kurva tehetséges. Mi sem bizonyítja ezt jobban mnt a 4 2. helyezése és az egy 3. Kíváncsi vagyok mikor jön az elsõ futamgyõzelme...
Raikonnent már leírod??? Hátra van még 12 futam!!! És csak 15 pont a hátránya. Ha minden versenyen is csak 2-t tud ledolgozni mert Alonso a 2. õ az elsõ már akkor nyert. és ez ideális felállás tudjuk, hogy még keményen meg lesz kavarva ez a bajnokság szerintem ezzel a 4 tehetséggel a toppon.
Szóval valaki azt mondta itt az elébb, hogy izgalmas volt amikor Schumi egyedül körözgetett mert legalább a 2 helyért volt verseny. Most 4 ember küzd a VB-ért 4 igen potens autóban... És erre mondjátok hogy unalmas... (és talán a BMW tud meglepetést okozni bár nagyon távol vannak.)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
nincsen benne tûz csak Hamiltonra kell nézni!
Vannak felsõbb érdekek is, mint egy ifu titán csillogása.
A lényeg, hogy jól mentek a mercik, remélem képesek lesznek átvinni ezt a formát a gyorsabb pályákra is.
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
„A versenygép ráadásul nagyon gyors is volt, végig remek tempót tudtunk diktálni. Mindketten nagyon gyorsak voltunk, de tudtam, csak megközelíteni tudom Fernandót, megelõzni nem lesz módom. De természetesen ott loholtam mögötte. De hát õ egy kétszeres világbajnok, aki csak ritkán hibázik. De ma valóban jóval a többiek elõtt jár
Hamilton a nehezebb autoval is gyorsbb volt,vagy ugyan olyan volt mint Alonso.
Nem értem milyen egy kiállásos taktikárol beszél.
Hamilton a teljes mezönyböl 7.-ként állt ki az elsö tankolásra a 29. körben.Ha ez 1 kiállásos lett volna,akkor vagy elbaxottab volt mint a BMW-é,vagy nem az volt.
Ha egy kiállásos taktika lett volna,akkor maradni kellett volna még üzemanyagnak az autoban,de igy is 1 mp-vel tovább tartott a tankolás mint Alonsonak,és utána egyforma idö mulva jöttek ki megint.
Akik egyszer tankoltak:
Heidfeld 32. kör
DC 42.
Sutil,Wurcz,Kova 44.kör
Kubica.Speed 45
Trulli,Kimi 47
Ralf 49
A 29 kör nagyon kevésnek tünik.
""Emiatt lényegében már a futam elõtt el kell dönteni, hogy egy csapat két versenyzõje közül melyik szerezze meg a gyõzelmet. A kerékcserék elsõ hulláma után Lewis egy kiállásos stratégiáját is átváltoztattuk egy gyorsabb két kiállásossá, majd mindkét autót lelassítottuk, hogy kíméljük a fékeket."
Gondolom ez a lassitás dolog fricska a Ferrarinak.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"