FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lesz*rjuk, csak lehetetlen elõzni. Tõlem kockaautók is lehetnének, ha van elõzés :)

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

gordon 24
Hát igen.. És mostmár tényleg az van, hogy egyszerüen minden verseny szellem eltünt belõle. Szinte semmit nem csinálnak a pályán. Minden verseny ugy zajlik el hogy a versenyen körözgetés semmi. És vagy az autó müszaki problémái vagy a box kiállások döntenek. Egyszerüen ennél lejebb nem lehet sülyeszteni ezt már..

Downhill!!

Levonja a Csapat vb pontot? Annak nem sok visszatartó ereje van..

az elég durva büntetés még szép, hát azért harcolnak, ez a legfontosabb

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

RelakS
Ja, az a sok apró kis xar elrondítja a kocsikat

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

A Wtccben a pilóta számít, láttad még azzal az õs Alfával is lehet oktatni, de itt ilyet sose fogunk látni már.

Ja mert súlyokkal volt tele a többi :DDD, én meg valahogy utálom a handicap rendszert :(

Punker
az egész azzal kezdõdött hogy a motorokat elkezdték lebutítani, erre megjelentek ezek az istenverte szárny erdõk :(((

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

gordon 24
Ja sajnos e van.. Nagyon tönkre vágták sajna..

Downhill!!

Istencsászár
Mert ez az F1 uri sport... itt nem a versenyzésen van a lényeg egy ideje. A Wtccben a pilóta számít, láttad még azzal az õs Alfával is lehet oktatni, de itt ilyet sose fogunk látni már.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

RelakS
Ez garantált... Esetleg még azzal is szivathatják õket, hogy 1-2 versenyen nem jelenhetnek meg

gordon 24
Lehet, De a csapatot hogy bünteti? Levonja a Csapat vb pontot? Annak nem sok visszatartó ereje van.. Mondom nem szeretném de szerintem a piloták huzzák a rövidebbett ebbõl.

Downhill!!

gordon 24
Hát ja.. Sajnos F1-ben ez visszatérõ probléma! Jobb lenne ha elfelejtenék ezt az elsõ számú második számú pilota hülyeséget. Miért van az hogy a Többi sportban Wtcc Nascar stb 3-4-en vannnak egy csapatban és mégis mindenki harcolhat? Ez kéne itt is.

Downhill!!

RelakS
Elvileg beismerte, csak hivatalus vizsgálat kell, nem?

Punker
szerintem a csapatot büntetik a pilóták pontjait meghagyják ha ron beismeri.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

RelakS
Én inkább Hamiltont sajnálom. Elsõ éve az F1-ben (ha minden igaz), és máris szopatják...

gordon 24
Igen.. Állitólag felfügesztették õket. Lehet hogy komoly ügy lesz belõle. Állitólag Ron elismerte hogy õ utasította Hamiltont hogy nem elõzheti meg Alonsót. És ugy ez Tilos Azóta az ominózus futam óta amikor Barichello bevárta Sumit. Szóval ha nem tudják megvédani magukat lehet hogy egy pár pontot levonnak tõlük , sõt lehet komolyabbb szankció is lesz.
Én nagyon nem szeretem Alonsót, de azért ezt nem akarnám.

Downhill!!

Istencsászár
Ne sarkítsunk már... Ha egy csapat pilótája a pályán lelassít és elengedi az pofátlanság amit a Ferrari anno megcsinált, utána a boxban csinálták ezeket vagy a pilóták a pályán vagy a futam elõtt elmondták nekik mit tegyenek...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

RelakS
Mivan?
Most hallom, hogy lehet, hogy megbaxák a Mercedes-t, mert Hamilton nem elõzhetett?

Bucser
2007 Indy 500: bazze mekkorát burkolt Marco Andretti... ÉS kiszállt a kocsiból.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

1. A mikor a Ferrarinal volt ilyesmi, mindenki kigyot-bekat kiabalt, most meg Hamilton fogja be a szajat..? Erdekes..:)
2. Hamilton mondta el, hogy eleg sokat kocogtatott, nem mas..
3. Nincs mire varnia, mert ugy jarhat mint Kimi, vagy Button.. Most jo a kocsi, ha van ra eselye, cel a bajnoki cim, ki tudja jovore mi lesz, szoval az o reszerol ertheto, hogy ertetlenkedett..
4. Barrichello jo versenyzo, de a Ferrarinal nem elnyomtak, hanem Schumi alvas kozben is gyorsabb volt nala...
5. Amugy en nem ertem ezt az allando csapatiranyitasi kerdest.. Ez jo reszben csapatjatek, szoval egyertelmu, hogy az eredmenyesseg miatt lennie kell csapaterdeknek, es dontesnek, hogy ki segit kinek, es mikor.. Ha egymassal hadakoznak kielezett helyzetben, mas viszi el a palmat.. De, ha szabaly van rola, hogy nem lehet, akkor viszont tartsak be......

bardocz
nem értetted:a versenyek voltak jók,mert volt valami elõzgetés,de így hogy nincsen elõzgetés felõlem 80-an is küzdhetnek vb címért,mert xar sajnos
Count Adyn
Igen, tudom hogy azóta van ez a szabály, hogy nem szabad beleavatkozni.
Látványosan... mert megcsinálták sokan azóta nem egyszer sutyiba.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

HUNtalicska93
2002,A1-Ring...

csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)

Count Adyn
akkor sry:D nemtom ez olyan dolog, amit ugyse lehet bebizonytani...
eddig is mindenki megcserélte a pilótáit ha akarta, volt rá mód.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

DjDano
Ha jól emlékszem a Ferrari botrány után a FIA megtiltotta, hogy a csapatfõnökök döntsenek el egy versenyt!

Ezek után nem tudom mi a nevetséges...

HUNtalicska93
ez már bevolt linkelve,és már 1 órája errõl beszélünk:D

csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)

Istencsászár
Nem a verseny, az nincs az F1ben, hanem fontos a Vb cím, ezért elõzgetnek a boxba álltalában... nem fogja Dennis engedni hogy kettõs gyõzelem elhulljon emiatt, amikor az egyik Ferrari épphogy bedöcög pontszerzõként, másik meg csak 3.

DjDano
A verseny neked kakaskodás? Ugyanakkora esély van az összekoccanásra vagy bármire, ha mondjuk egy Ferrarit kell megelõzni...

Amugy meg ott bûzlik a logikád, hogy ha Hamilton van elöl és Alonso mögötte tutira nem szól rá Dennis hogy fékezzen nehogy megelõzze

Count Adyn
bizony, ha hozzáér a kerék akkor máris áthajtós bünti van:)

Count Adyn
A FIA vizsgálatot indított a McLaren ellen

Azért én ezt Ferrari-szurkolóként is nevetségesnek tartom...

hûha, az a baj, hogy az ilyen hazárdírozásnak nagy esés a vége, még a legjobb pilótáknál is... ne legyen azért igazam, de így érzem

HUNtalicska93
jaja,a balelsõ belógott a csíkra,hopp-hopp

Istencsászár
igy van meglátjuk

amugy itt van Hamilton hazárdírozásának egy példája, itt is nagy mákja volt hogy nem kapott büntit

M@TriX
ok, majd megátjuk mi lesz, kíváncsi leszek a köv futamokra.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Istencsászár
Ez nem Hamiltonról szól ez csapat munka, aki érti érti aki nem nem, leirtam. Ferrarinál is Massát nyomják nem pedig Kimit, ezek el vannak döntve, két kakaskodó ember miatt a csapat nem akar veszíteni, és nagyon nehéz megállapítani ilyenkor hogy ki a jobb az elsõ évben, és ez a csapat fõnök súlyos döntése, ezvan.

M@TriX
már bocsi, de ekkora hülyeséget rég olvastam...
ha most gyors minek visszafogni a "lovakat", az nagy hiba lenne, de majd meglátjuk mi lesz...

u.i.: bannert updatelem holnap, csak sajna durva vizsgahetem volt... sorry

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

HUNtalicska93
ugyanolyan autóval,nehezebb tankkal is folyamatosan gyorsabb Lewis?EGYSZERÜEN JOBB MINT A SPANYOL<#eplus2><#eljen>

Punker
tény hogy Alonso-nak papíron több az eséllye a VB cím megszerzesére, de ez nem változtat azon hogy Ron inkább elásta mint hogy mégnagyobb hõst csináljon a kölökbõl (és így a saját csapatából is) azon a 2 ponton nem múlt volna semmi ugyanúgy a merci vezetne, viszont a gyerek álma hogy egymás után 3 évben elsõ legyen nagyon nagy morál növelõ dolog lett volna, helyette marad a csalódottság hogy nem mehetett nyílt versenyben, és ez hosszú távon még gondot okozhat!

a.carkey
Egy kérdés azért motoszkál bennem:

Mi van akkor, ha Hamilton sokszor úgy gyorsabb Alonsonál, hogy tele van tankolva?

A medve nem játék.

HUNtalicska93
ott a pont,legalább ron is megtudja,értékes ez a gyerek,és nagy lesz belõle!

GregSB
"Lewis meg tanuljon csak, jó helyzetben van, nem kell neki sehova sietnie még"

Ez az a lúzer, opportunista mentalitás amirõl beszéltem. Azok a pilóták akik ezt az utat választják soha nem lesznek VB-k. Nem tudom Hamiltonnak miért kéne beállnia ebbe a sorba?

Anders
Barrichello még "porig alázva" is a második helyen jött be anno, ellentétben azzal, hogy most nincs alázva, de nem is versenyzik :)
Mellesleg annyi pénzért én is hagynám, hogy a Ferrariban alázzanak, mint második számú pilóta :)

A másik véglet: Fekete Pákó és a hét törpe

Istencsászár
Áruld el mit tennél Ron helyébe? Alonsot azért hozta a csapathoz mer világbajnok, jó pilóta, nem hibázik és motivált. Hamiltont ha Ron nem karolja fel akkor most nem a McLarennél hanem a Gp2-ben vagy valahol máshol egy kisebb csapatnál róhatná a köröket, és annyit érne el mint Kovalein vagy Rosberg. Ha össze ereszti itt õket akkor nemhogy kettõ gyõzelem nem lett volna hanem semmi sem. Ha Alonsot szivatná folyton akkor még nagyobb botrány lenne... teljesen 1értelmû a felállás idén Alonsot teszik Világbajnokká, Lewis meg tanuljon csak, jó helyzetben van, nem kell neki sehova sietnie még, de ha annyival gyorsabb lenne mint amenyire páran akarják akkor Alonso se tud mit csinálni, és a csapat sem foghatja vissza õt. Még vannak versenyek, nem kéne elhamrkodottan dönteni mert lehet év végén Ronnak kéne megköszönni hogy milyen jól döntött.

HUNtalicska93
mostmár értem,de egy fasz akkor ez a ron dennis:(

DjDano
Szerintem Hamilton jól tette, hogy nem hagyta magát.... inkább ilyen legyen mint Barichello aki angedte porig alázni magát

GregSB
Naigen, bármit tesz innentõl az csak neki rossz:

1. Megbékél és elfogadja hogy õ az új gyerek, ne legyen nagy pofája és elégedjen meg a második hellyel --> ilyen mentalitással soha a büdös életben nem lesz VB.

2. Csapkodja az asztalt, és pofákat vág: a csapattal meg fog romlani a kapcsolata, nem fogják õt úgy támogatni mint Alonsot, esélye nem lesz a VB-re.

SZVSZ ha nem tudják ezt konfliktust rendezni a mekin belül akkor Hamilton soha nem lesz VB ennél az istállónál, max egy másiknál.

DjDano
Ember csalódtál Lewis-ban? Megfosztották a gyõzelemtõl! Ron hiába jön itt a csapatérdek baromságaival, most már kétség nem fér ahhoz, hogy annak idején Senna-t favorizálták Prost kárára...

Istencsászár
Mégis sikeres patkány, jó a patkányoknak, de amikor görények ugatják le õket:)

DjDano
Alonsó két-, Hamilton viszont - a biztonsági autó bevetésére épülõ - egykiállásos stratégián volt. Miután ez nem történt meg, a csapat az újonc kiállásain úgy változtatott, hogy annak nem lehetett
esélye a gyõzelemre. Az utolsó kerékcsere után ennek ellenére 0,8 másodpercre megközelítette a címvédõt a brit újonc, de ekkor rádión jelezték neki a boxutcából, hogy "vegyen vissza" a tempóból.

És hogy mire is gondolt az újonc? Ron Dennis, a csapatfõnök a verseny után tulajdonképpen beismerte, hogy a McLarennél elõre le volt játszva a futam eredménye. A versenyre Fernando Alonsót öt körrel kevesebbre elegendõ, tehát jóval könnyebb autóval küldték ki, míg Hamilton csak akkor nyerhetett volna, ha a biztonsági autó a pályára megy.

Nem versenyezhettek szabadon

"Most mindenki úgy érzi, hogy Alonsót favorizáltuk, de mi mindig kínosan ügyelünk a sportszerûségre. De ez a pálya megköveteli a csapatban való gondolkodást, ezért nem fogok bocsánatot kérni, amiért arra utasítottam a versenyzõket, hogy lassítsanak, vagy hogy a biztonsági autóra számítva alakítottam a stratégiát. Ezen a versenyen a pilóták dolga csak annyi, hogy gyorsan vezessenek, hogy ezzel biztosítsák számunkra a lehetõséget, hogy eldönthessük a futam kimenetelét. Ez pedig az én dolgom."

"Azt hiszem érthetõen csalódott - mondta Dennis Hamiltonról - De biztosan nem lenne az, ha a biztonsági autó bejött volna. Majd meglátjuk, mi nem kedvezünk senkinek. Lesznek alkalmak, amikor szabadon versenyezhetnek, de ez nem az volt" - tette hozzá a csapatfõnök.

Ron Dennis egy igazi patkány... <#kocsog><#kocsog><#levele><#levele>

HUNtalicska93
áhh,nagyot csalódtam lewis-ban,kezd nagy pofája lenni?amúgy meg tényleg megelõzhette volna,voltak olyan kanyarok ahol nagyokat fékezett,nehogy "véletlenül" beférjen alonso elé...nem lesz ebbõl ügy

Istencsászár
Minden mondaban ott a HA , de ezeknek az ellenkezõje történt ami meg nem biztos hogy nem igaz... még lesz sok sok alkalma kokira verni Alonsot, csak ne szálljon el mert akkor tényleg nem fogják engedni.

De mindegy, ezvan.