FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Dramatizálás😊)

A McLaren csapatfõnöke, Ron Dennis a leintés után megértõen nyilatkozott Hamilton érzéseirõl, de hangsúlyozta: ha a versenyen Safety Car periódus is van, az az õ malmára hajtotta volna a vizet Alonsóval szemben. "Érthetõ, ha csalódott és frusztrált, de nem lenne az, ha beküldik a biztonsági autót, és megnyeri a versenyt" - fogalmazott a wokingiak elsõ embere.

"Ez Monte Carlo különlegessége. Bárki, aki vette a fáradtságot, hogy kielemezze a korábbi futamokat és a stratégiákat, tudja, hogy az egy kiállásos taktika létfontosságú, ha beküldik a Safety Cart. Márpedig az elmúlt öt évbõl négyszer ez történt. Ha viszont nem küldik be, akkor a két tankolásos stratégia a nyerõ."

"Emiatt lényegében már a futam elõtt el kell dönteni, hogy egy csapat két versenyzõje közül melyik szerezze meg a gyõzelmet. A kerékcserék elsõ hulláma után Lewis egy kiállásos stratégiáját is átváltoztattuk egy gyorsabb két kiállásossá, majd mindkét autót lelassítottuk, hogy kíméljük a fékeket."

tök érthetõ, 2 autó 2 taktika, ha ezt elõre megbeszélték az teljesen tiszta ép ezért nem mentek egyformán, mert nyerni akartak vagy Hamiltonnal vagy Alonsoval... beimserés? igem hogy milyen taktikát választottak 😄, Hamilton hülyesége nagyította ezt fel, mer most megy a kavarás, és jó hozzá tenni elméleteket.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Júúúj, most olvasom csak mi történt.
Hát nem tudom mit mondjak. Szerintem ezért nagyon durván meg fogják büntetni a McLarent.
Dennis nyilatkozatát meg nem akartam elhinni. Nyíltan elismerte, hogy csapatutasítás volt. Aztán még azt is mondta, hogy az õ dolga eldönteni, hogy mi legyen a verseny végeredménye. Ezen akkorát néztem, hogy nem igaz. Ez a nyilatkozat nagyon hasonlít egy másik nyilatkozatra, igaz az nem nyilvánosnak készült, de nagyon komoly következményei lettek, és még be sem fejezõdtek a kövezkezményei. Igaz az nem Forma 1, még csak köze sincs hozzá, de nagyon hasonlít erre, igaz kicsit hosszabb. Nem kell találgatni mire gondolok.
Kit--Kat
Törõdj a Mclarennel, az van pácban, nem a Ferrari...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Istencsászár
Majd fogod ha Kimi még jobban le fog szakadni...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kit--Kat
Ájáájájjj ne mással takarózzal én még nem vettem észre hogy valakit is nyomnának a Ferrarinál.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

norbi56
lehet de ugyértem a vonal balsõ felét

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

passatgt
van az 20 is

norbi56
ejj átlépte 1cm-rel

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

norbi56
rájkönent kihagytad õse nagyon hajt:S

brrrbrr
de õ azt írta ez a probléma és a rosszabb, hogy nem is akarják látni.

Bucser
Button?? Ralf??? Trulli?? A mozdony orrát sem látják.... Nem hogy versenyezzenek érte...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

GregSB
Ez egy ördögi kör. Ott van a Toyota, már nem újak a sportban, óriási mennyiségû pénzeket fektettek belé, szakemberek tucatjait alkalmazzák mégsem tudnak összerakni egy épkézláb autót, pedig már nagyon illene. És ehhez nagyon sok köze van Ralf és Trulli befásultságának SZVSZ.

Punker
ahoz járgány is kéne, de nincs mivel és nem éri meg kockáztatni, ezek a pilóták pár éve mind kemény csatákat csináltak most meg.......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

GregSB
...és erre még rájön, hogy a mezõny nagy része befásult mozdonyvezetõkbõl áll, akik felveszik a havi fizut de nem látni semmiféle motivációt rajtuk, pedig ha törtetnének nagyon izgalmas lehetne a verseny (Button, Trulli, Ralf, Fisco stb) 😞

gordon 24
Persze ez igy van.. De ha ezek után megynerik az egyénit nem fognak nagyon befordulni.

Downhill!!

Punker
azt meg hogy a pont rendszer mennyire árt a versenynek már milliószor átbeszéltük 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

lesz*rjuk, csak lehetetlen elõzni. Tõlem kockaautók is lehetnének, ha van elõzés 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

gordon 24
Hát igen.. És mostmár tényleg az van, hogy egyszerüen minden verseny szellem eltünt belõle. Szinte semmit nem csinálnak a pályán. Minden verseny ugy zajlik el hogy a versenyen körözgetés semmi. És vagy az autó müszaki problémái vagy a box kiállások döntenek. Egyszerüen ennél lejebb nem lehet sülyeszteni ezt már..

Downhill!!

Levonja a Csapat vb pontot? Annak nem sok visszatartó ereje van..

az elég durva büntetés még szép, hát azért harcolnak, ez a legfontosabb

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

RelakS
Ja, az a sok apró kis xar elrondítja a kocsikat

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

A Wtccben a pilóta számít, láttad még azzal az õs Alfával is lehet oktatni, de itt ilyet sose fogunk látni már.

Ja mert súlyokkal volt tele a többi 😄DD, én meg valahogy utálom a handicap rendszert 😞

Punker
az egész azzal kezdõdött hogy a motorokat elkezdték lebutítani, erre megjelentek ezek az istenverte szárny erdõk 😞((

gordon 24
Ja sajnos e van.. Nagyon tönkre vágták sajna..

Downhill!!

Istencsászár
Mert ez az F1 uri sport... itt nem a versenyzésen van a lényeg egy ideje. A Wtccben a pilóta számít, láttad még azzal az õs Alfával is lehet oktatni, de itt ilyet sose fogunk látni már.

RelakS
Ez garantált... Esetleg még azzal is szivathatják õket, hogy 1-2 versenyen nem jelenhetnek meg

gordon 24
Lehet, De a csapatot hogy bünteti? Levonja a Csapat vb pontot? Annak nem sok visszatartó ereje van.. Mondom nem szeretném de szerintem a piloták huzzák a rövidebbett ebbõl.

Downhill!!

gordon 24
Hát ja.. Sajnos F1-ben ez visszatérõ probléma! Jobb lenne ha elfelejtenék ezt az elsõ számú második számú pilota hülyeséget. Miért van az hogy a Többi sportban Wtcc Nascar stb 3-4-en vannnak egy csapatban és mégis mindenki harcolhat? Ez kéne itt is.

Downhill!!

RelakS
Elvileg beismerte, csak hivatalus vizsgálat kell, nem?

Punker
szerintem a csapatot büntetik a pilóták pontjait meghagyják ha ron beismeri.

RelakS
Én inkább Hamiltont sajnálom. Elsõ éve az F1-ben (ha minden igaz), és máris szopatják...

gordon 24
Igen.. Állitólag felfügesztették õket. Lehet hogy komoly ügy lesz belõle. Állitólag Ron elismerte hogy õ utasította Hamiltont hogy nem elõzheti meg Alonsót. És ugy ez Tilos Azóta az ominózus futam óta amikor Barichello bevárta Sumit. Szóval ha nem tudják megvédani magukat lehet hogy egy pár pontot levonnak tõlük , sõt lehet komolyabbb szankció is lesz.
Én nagyon nem szeretem Alonsót, de azért ezt nem akarnám.

Downhill!!

Istencsászár
Ne sarkítsunk már... Ha egy csapat pilótája a pályán lelassít és elengedi az pofátlanság amit a Ferrari anno megcsinált, utána a boxban csinálták ezeket vagy a pilóták a pályán vagy a futam elõtt elmondták nekik mit tegyenek...

RelakS
Mivan?
Most hallom, hogy lehet, hogy megbaxák a Mercedes-t, mert Hamilton nem elõzhetett?

Bucser
2007 Indy 500: bazze mekkorát burkolt Marco Andretti... ÉS kiszállt a kocsiból.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

1. A mikor a Ferrarinal volt ilyesmi, mindenki kigyot-bekat kiabalt, most meg Hamilton fogja be a szajat..? Erdekes..😊
2. Hamilton mondta el, hogy eleg sokat kocogtatott, nem mas..
3. Nincs mire varnia, mert ugy jarhat mint Kimi, vagy Button.. Most jo a kocsi, ha van ra eselye, cel a bajnoki cim, ki tudja jovore mi lesz, szoval az o reszerol ertheto, hogy ertetlenkedett..
4. Barrichello jo versenyzo, de a Ferrarinal nem elnyomtak, hanem Schumi alvas kozben is gyorsabb volt nala...
5. Amugy en nem ertem ezt az allando csapatiranyitasi kerdest.. Ez jo reszben csapatjatek, szoval egyertelmu, hogy az eredmenyesseg miatt lennie kell csapaterdeknek, es dontesnek, hogy ki segit kinek, es mikor.. Ha egymassal hadakoznak kielezett helyzetben, mas viszi el a palmat.. De, ha szabaly van rola, hogy nem lehet, akkor viszont tartsak be......

bardocz
nem értetted:a versenyek voltak jók,mert volt valami elõzgetés,de így hogy nincsen elõzgetés felõlem 80-an is küzdhetnek vb címért,mert xar sajnos
Count Adyn
Igen, tudom hogy azóta van ez a szabály, hogy nem szabad beleavatkozni.
Látványosan... mert megcsinálták sokan azóta nem egyszer sutyiba.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

HUNtalicska93
2002,A1-Ring...

csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)

Count Adyn
akkor sry😄 nemtom ez olyan dolog, amit ugyse lehet bebizonytani...
eddig is mindenki megcserélte a pilótáit ha akarta, volt rá mód.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

DjDano
Ha jól emlékszem a Ferrari botrány után a FIA megtiltotta, hogy a csapatfõnökök döntsenek el egy versenyt!

Ezek után nem tudom mi a nevetséges...

HUNtalicska93
ez már bevolt linkelve,és már 1 órája errõl beszélünk😄

csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)

Istencsászár
Nem a verseny, az nincs az F1ben, hanem fontos a Vb cím, ezért elõzgetnek a boxba álltalában... nem fogja Dennis engedni hogy kettõs gyõzelem elhulljon emiatt, amikor az egyik Ferrari épphogy bedöcög pontszerzõként, másik meg csak 3.

DjDano
A verseny neked kakaskodás? Ugyanakkora esély van az összekoccanásra vagy bármire, ha mondjuk egy Ferrarit kell megelõzni...

Amugy meg ott bûzlik a logikád, hogy ha Hamilton van elöl és Alonso mögötte tutira nem szól rá Dennis hogy fékezzen nehogy megelõzze

Count Adyn
bizony, ha hozzáér a kerék akkor máris áthajtós bünti van😊

Count Adyn
A FIA vizsgálatot indított a McLaren ellen

Azért én ezt Ferrari-szurkolóként is nevetségesnek tartom...

hûha, az a baj, hogy az ilyen hazárdírozásnak nagy esés a vége, még a legjobb pilótáknál is... ne legyen azért igazam, de így érzem

HUNtalicska93
jaja,a balelsõ belógott a csíkra,hopp-hopp

Istencsászár
igy van meglátjuk

amugy itt van Hamilton hazárdírozásának egy példája, itt is nagy mákja volt hogy nem kapott büntit

M@TriX
ok, majd megátjuk mi lesz, kíváncsi leszek a köv futamokra.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Istencsászár
Ez nem Hamiltonról szól ez csapat munka, aki érti érti aki nem nem, leirtam. Ferrarinál is Massát nyomják nem pedig Kimit, ezek el vannak döntve, két kakaskodó ember miatt a csapat nem akar veszíteni, és nagyon nehéz megállapítani ilyenkor hogy ki a jobb az elsõ évben, és ez a csapat fõnök súlyos döntése, ezvan.