182274
  • madmanic
    na jó, de melyik - melyik?
  • BaliBoy
  • DjDano
    Egy kis bulvár :D

Lauda repítette fellegekbe Magdi anyust

• Mardel
    Bruno Senna még nem biztos, hogy a hondához szerződik, ugyanúgy lehet, Vettel helyén a Toro Rossonál.

Link
  • Magic Boy
    Én örülök, hogy marad, mert rengeteget fejlődött az idény alatt és így jövőre meglesz a lehetősége bizonyítani.
  • Firerock
    énis
  • desigo
    Remélem,hogy Senna befér!
  • Firerock
    pedig mást vártam a helyére...na mind1,ez nekem csalódás
  • desigo
    Apu elintézte xD
  • Firerock
    Nelsinho akkor marad?nekem ő nagyon negatív volt...
  • Istencsászár
    Kicsit gyengébb, de annyira nem más...
  • gordon 24
    A fene tudja! Én nem hiszem, hogy ez kizáró tényező lenne. De majd kiderül.. Hát egyenlőre még f1-ben van..
  • Magic Boy
    A CC azért más, mint az F', de ha megfigyelitek akinek gyengébb a szeme az lehetett bármennyire tehetséges előtte (PL. RS) utána semmi esélye se volt maradandót alkotni.
  • gordon 24
    Hidd el abszolut nem zavarja! a 4 bajnoki cimét is szemüvegbe nyerte:D
  • gordon 24
    Persze! Hát lehet hogy jobb Vettel. Meg hát őt nem láttuk, hogy mit tudna pl CC-ben..

Hamilton jo igen.. De ismered a véleményem róla.. Én őt nem tartom annyira jónak..

Szerintem A ferrarisok (bár melyik) Vettel igaz ő is Ferraris:D Alonso 100-200x többet érnek mint ő..

De ez az én véleményem és abszolute nem biztos hogy igy van:D
  • Istencsászár
    "de szemüveges és az ilyeneknek nincs jövője az F1-ben"

:) ezzel mi a baj? honnan tudod hogy a többi pilóta pl nem hord e kontaklencsét? Champ Car kocsi sem volt sokkal lasabb mint egy F1es autó, persze ott nem fejlődött ennyit, de régebben majdnem 1 szinten voltak.
  • gordon 24
    Igy van! És milyen embereket vert ott el??:D És hogy?:D Azért kicsit uncsi volt a ChampCar amig ott volt.. (persze nem csak érted:D)
  • Istencsászár
    Az nem biztos, Vettel lehet hogy jobb, mindig van egy jobb, mindenkinél jön egy jobb és "szerencsésebb", ki gondolta volna hogy Hamilton ilyen jó lesz ? ( jó a gp2ben is látszott már, de ha csak azt nézzük hogy a 2szers Vb szintjét simán! hozta egyből, akkor az mindent elárul )
  • Magic Boy
    Sebastien Bourdais nagy versenyző és tehetséges is ez tagadhatatlan, de szemüveges és az ilyeneknek nincs jövője az F1-ben.
  • Istencsászár
    Pontosan, bár ehhez hozzátartozik hogy mi követtük a pályafutását és láttuk a győzelmeit, és vannak akik kb sose néztek CCt, így nem is tudhatják ezt.
  • gordon 24
    Persze ez világos, tiszta:D

De azért szerintem benne több van mint Vettelben.. Igaz Vettel kurva jó tehát csillagos 5-ös a pali:D
  • Kit--Kat
    Vettel azért nem normál körülmények között tudott nyerni, tény nagy zseni volt, mert sokan mások onnan sem tudtak volna nyerni a helyében, de azért ez nem volt annyira egyértelmű. Tehát ehhez a győzelemhez nem kéne mérni.
  • gordon 24
    Jo az idei teljesitménye nem egy egetverő dolog:D
    Mi csak azt irjuk hogy ovatosan kell fogalmazni vele kapcsolatban! Egy oltári nagy ember. Ugyan annyi cime van mint jelenleg az f1 es pilotáknak össz vissz:D

Mi csak ezt mondjuk..
  • Kit--Kat
    Mindemellett, ahol tudta a technika és a FIA is visszahúzta, vagy ő követtet el bakit, vagy ő volt az áldozata.

Szerintem jövőre jó éve lesz.
  • vass17
    Félreértitek: Vettelhez viszonyítottam, szerintem helytálló a megfogalmazás: Vettel 35pont, Bourdais 4pont, ezek alapján nem értem, mi a gond....?
  • gordon 24
    Hát meglátjuk! Én azt mondom hogy egy Torro Rossoval soha nem lesz bajnok:D De mondjuk ez az első éve volt! Remélem nem bánta meg hogy átjött és jövőre nagyon keményen neki áll. Ha Vettel tudott nyerni futamot, neki is kell.

De azért kijárna neki egy normális auto..
  • Istencsászár
    Slick + kisebb aero, ezek remélem Burdénak kedveznek és a Torro Rosso sem lép vissza, aztán lehet hogy maga a Forma 1 nem fekszik neki, és itt nem tudja azt a pluszt hozni, de remélem hogy csak az autó sutasága miatt nem tudott szárnyalni.
  • gordon 24
    Csak ennyire "is jo pilóta"

Sébastien Bourdais

Nationality French
    Champ Car # (none)
    Current team (none)
    Race starts 72
    Series Championships 4 (2004, 2005, 2006, 2007)
    Wins 31
    Podium finishes 39
    Pole positions 27
    First Champ Car race 2003 Grand Prix of St. Petersburg
    Last Champ Car race 2007 Gran Premio de Mexico
  • Istencsászár
    "Egyébként Bourdais is jó pilóta"

Rossz a fogalmazás, Burdé KIVÁLÓ pilóta egy nagy bajnok.
  • Firerock
    ő már bizonyított a tengeren túl...
  • krisztianp16
    Köszi...
  • G_ArchAngel #75259
    Button szerintem is marad, O is egy elkallodott tehetseg, aki folyamatosan pontszerzo lehetne, de sajnos a Honda sereghajto, nem kozepcsapat...
  • norbi56
  • Magic Boy
    Tehát lényegében akkor marad, de arra kíváncsi vagyok, hogy a kérdőjelekk helyére ki kerül.
    Mondjuk a Hondánál szerintem marad Button
  • vass17
    ×hogy× nélkül
  • vass17
    Egyébként Bourdais is jó pilóta. Akár el tudtam volna képzelni a Renaultnál, de még, hogy Kovalainen helyett a Mc-nél is...
  • adeex7
    McLaren-Mercedes Lewis Hamilton Heikki Kovalainen
    Ferrari Kimi Räikkönen Felipe Massa
    BMW Robert Kubica Nick Heidfeld
    Toyota Jarno Trulli Timo Glock
    Renault Fernando Alonso Nelsinho Piquet
    Red Bull-Renault Sebastian Vettel Mark Webber
    Toro Rosso-Ferrari Sebastien Bourdais (?) ?
    Williams-Toyota Nico Rosberg Kazuki Nakadzsima
    Honda ? Bruno Senna
    Force India Giancarlo Fisichella Adrian Sutil
  • adeex7
    hát,jah :DD szerintem jövőre nem fix,de azért sűrübben fog pontot(pontokat) szerezni mint idén!! ebben biztos vagyok :)
  • krisztianp16
    Amugy nem tudjátok hogy jövöre hol lesznek a piloták?Melyik csapatban.
  • vass17
    Megszerzett egy pole pozicíót és nyerni is tudott belőle, esőben meg verhetetlen, mint bebizonyosodott több versenyen:DDDDDDDD
    Szerintem sokra vihetné, de nem a RB-nál és nem is a BMW-nél.