182114
  • repvez
    A FIA megint segget csinált a szájából

Bernie idejében nem volt ennyire papucs senki, hogy egyik versenyről a másikra módosítgassák a szabályokat , attól függően, hogy ki lobbyzik erősebben.

Ez a kép a legtöbb győzelmekről meg eléggé csalóka, mert a régieknek sokkal többet kellett azért a pár győzelemért is küzdeni mint a mostaniaknak. kevesebb verseny is volt és a régiek közül( Hunt, Senna,Fittipaldi, Lauda) bármelyikőjük nevét kiejted mindenki tudni fogja, hogy ki ő, az is aki nem nézte a futamokat rendszeresen, de egy Rosberg, Webber nevekre már nem hinném, hogy ilyen egyértelmű lenne a válasz évek múltán.
  • Stockbauer33 #171452
    odaátról loptam

Azt hittem az állandóan panaszkodó Barichello kicsit jobban áll
    Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2019.08.02. 08:45:59
  • __Jacek__
    Ez ugyan az a csóka aki a tükör előtt állva magyaráz hogy vállald fel magad stb? :)
  • desigo
    Ringes készülődésről rakhatnátok képeket.
    Köszi!
  • repvez
    A netflixes szerződést rosszul fogalmazták meg, úgy kellett volna megírni, hogy ha elvállalják, hogy szerepelnek benne, akkor nincs olyan kitétel, hogy a csapat minden kis dolog miatt megtagadja a felvételek leadását, ha azok nem épp olyan helyzetbe készülnek ahogy ők megálmodták.
    Tessék csak a rossz oldalukat is megmutatni nem csak azt amikor minden tökéletes.természetesen ami a stratégiával és fejlesztéssel kapcsolatos dolgok azokat megtagadhatják, hogy leadják, de gyanítom ez nem abba a kategóriába esett, csak szimplán nem volt happy a csapat .
  • IXEMGabeo
    mit csalodott?:DDD 12 eve ezt csinalja ez az ember...

nagyon gaz h eljuttattak 80 futamgyozelemig...ok sajat magat vitte a csucsra, de hathatos hatszellel es technikai hatterrel...
  • adam46
    Mi is vártunk? :) Inkább a betegsége mögé bújik, mondjuk még mindig nem nagyon áll ki a sajtóeseményeken, mert "lábadozik". Mi? Egy torokgyulladásból?

Amúgy érdemes megnézni egy Lec, Vettel, Max, vagy Ric kontra Ham instragram profilt. Az a pózolgatás... Mint egy 15 éves tini.
    Utoljára szerkesztette: adam46, 2019.08.01. 22:19:54
  • PLaci #171446
    Nem nyert, akkor már ne is szerepeljen.... pipergőc hercegnő....
  • IXEMGabeo
    igazabol nezopont kerdese, mert valakinek a szoros idoeredmenyek elozes nelkul, a taktikai elemek masoknak pedig a sok sok elozes szamit izgalomnak, egyeseknek pedig a baleset, SC es a drama...en inkabb utobbi kategorianak mondanam magam, inkabb a kiszamithatatlansag hive vagyok ez teszi az autosportot azza, ami...gumi mizeria, motorhibak, box kiallasok akar vezetoi hibak..mind mind izgalom faktor
  • Pluskast
    Azért az eső nélkül közel sem lett volna ennyire jó. Valszeg láttunk volna egy Leclerc Verstapen párviadalt, Hamilton meg senki által nem zavartatva minden különösebb gond nélkül bedöcögött volna az első helyre.
  • RatBaG #171443
  • pr3cious
    Mi tesz izgalmasá egy versenyt? Ha egy új néző szemszögéből nézem nem túlságosan az, max a balesetek de még azok se nagyon. Egy olyan embernek nem az aki nem tudja(nem követi) hogy mért nagy szám Vettel jószereplése, Kvyat visszatérése, Ricciardo elfüstölése, Hulkenberg kicsúszása és a két Haas összetalálkozása. Persze megeshet hogy egy alkalom beránt elsőre de sokkal jobb amikor ismered ezek a történeteket és megfűszrerezi az élményed. Bízom benne hogy a Magyar magydíj tartja a flowt. Ha csak annyira lesz nézhető mint az osztrák GP, én már elégedett leszek.
  • RatBaG #171441
  • IXEMGabeo
    Bakui nagydijak ota egyebkent ez volt az elmult 5 ev versenye (2014-es evet leszamitva)...ebben tenyleg minden benne volt megis izgalmas maradt...
  • IXEMGabeo
    milyet fordult a kocka egyebkent, Vettel, akinek koszonhetoen kitettek Kvjatot a Red Bulltol 2016-ban, akinek mar leszallo agban volt a karrierje a Red Bull es Marko miatt, szepen visszatert es a semmibol szerzett egy dobogot, amivel vissza billenhetett a lelki egyensulya nem is beszelve a gyermeke szuleteserol...Vettel pedig szenved a tavalyi nemet nagydij ota a kritikak kereszttuzeben volt, aztan ki tudja ezutan a semmibol jott masodik hely utan hova tart a karrierje...

erdekes fordulatok az elettol...en egyebkent mondtam, hogy Kvjat nem volt rossz, de tul nagy nyomast helyeztek ra es igazsagtalanul kuldtek el...
  • pr3cious
  • adam46
    :D
  • b-type
    yep :D
  • RatBaG #171435
    Csütörtök
    17:45 - Boxutca Extra, M4 ÉLŐ

Péntek
    10:45 - F1 1. szabadedzés, M4 ÉLŐ
    14:45 - F1 2. szabadedzés, M4 ÉLŐ
    19:00 - Boxutca, M4 ÉLŐ

Szombat
    10:05 - F2 1. futam, M4 ÉLŐ
    11:25 - Boxutca Extra, M4 ÉLŐ
    11:50 - F1 3. szabadedzés, M4 ÉLŐ
    14:30 - F1 Időmérő edzés, M4 ÉLŐ
    16:40 - F3 1. futam, M4 ÉLŐ

Vasárnap
    9:55 - F3 2. futam, M4 ÉLŐ
    10:55 - Boxutca Extra, M4 ÉLŐ
    11:20 - F2 2. futam, M4 ÉLŐ
    14:25 - F1 Futam, M4 ÉLŐ
  • Fura Alak
    Hamilton hosszú box kiállítása a belső kamerából!
  • ToxiMaxi
    Elfelejted, hogy akkoriban a csapatrádiót nem adták be annyira gyakran, mint most és az egész sport fele ennyire sem volt transzparens. Könnyebb volt akkoriban legendát építeni, mint most.
    Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2019.07.31. 09:42:25
  • SzocsA
    Ő kiszállt a kocsiból de csak a futam után!
  • pr3cious
    Az viszont gáz hogy kiélezett helyzetben amikor meglehetne mutatni az utóbbi időben rendre alulmarad, és egy 21 éves gyerek jobb munkát végez. De az is ott van hogy éppen egy olyan helyzetben lett világbajnok. Szóval a Forma1-ben ezeket a dolgokat nem lehet kategorikusan kijelenteni, pl az egyszer már lesajnált Kvyat dobogós helyet szerzett.
    Utoljára szerkesztette: pr3cious, 2019.07.31. 06:47:56
  • HTS s3rg1nh00
    vajon el is olvasod néha amiket írsz?én legendaként tekintek MSC-re és akármennyire vagyok azóta Mercedes fan mióta ott tért vissza,de Hamiltont nem szeretem...tán elfelejtetted,mennyi kétes döntést hozott Schumacher a pályán,akár a '90-es években,akár amikor Barrichellot 10 centi híján a falba passzírozta?ezek a lények (embert nem mertem írni) minden idegszálukkal nyerni akarnak,a vert helyzet senkit nem motivál.2 órán keresztül kell 170 körüli pulzus és mellkast döngető adrenalinszint mellett hibátlan döntéseket hozni,amíg nem próbáltad inkább ne minősíts...
  • SzocsA
    Hogy miért nem ér fel sohasem Schumacherhez!!!
    Nem az első esete, volt már ilyen! Ha nem első megy a rinyálás! Föladom kiállok. Az FIA adott neki pontot, hogy ne bukja be a rekordot! Az egész le van vajazva......
    Hamilton föl akarta adni a versenyt, mérnöke beszélte le róla
  • adam46
    Azért a PH-n is keményen zajlik az élet.

b-type Te vagy az ottani b-type is? :D
  • pr3cious
    Legalább egyszer "jól" váltott, idejébe kiszagolta hogy a Renault megindul a lejtőn. A Renault - Ferrari váltás se nevezhető egy kifejezettem rossz csapatváltásnak, szerencsére nem felejtették el hogy tud vezetni a spanyol.
  • pr3cious
    OMG 0:19 Kimi ott sincs, csak egy kitámasztott kartonlap.

Utoljára szerkesztette: pr3cious, 2019.07.30. 17:49:14
  • Magnum PI
    Hamilton átigazolás szempontból Alonso ellentettje. Amíg Alonso mindig rosszkor ment rossz helyre addig Hamilton mindig jókor váltott. Ha valami oknál fogva a Ferrari erőre kap akkor nem lennék meglepve, hogy ha Hamilton is ott pislogna benne :). Persze ez csak poén, de szerintem Hamilton bármikor átigazol ha úgy érzi máshol több a potenciál. De egyelőre nagyon nem úgy néz ki hogy a közeljövőben ezen kellene gondolkodnia.

Valamint ott van az is, hogy az ő magánéleti dolgait nem biztos a Ferrari annyira támogatná mint a Merci ami szerintem Hamiltonnak fontos.
    Utoljára szerkesztette: Magnum PI, 2019.07.30. 16:55:42
  • ShaiHulud
    ebbe kar belelatni nagy gondolatokat, tizedmasodpercekrol van szo, ebben a helyzetben csak a reflex, a rutin es a veleszuletett tehettseg dont ki hogy tekeri a kormanyt. Bottasnak feladnam hazifeladatnak hogy szimulatorban egy elore megirt scenariot miszerint hasonlo helyzetben kicsuszik probalgassa hogy mikent lehet jobban kijonni belole.

amugy az is lehet hogy csak a 10km/h plusz ami megvolt bottasnal mar az eleg volt hogy falazzon, ugye hami is lekoccolta balhatsoval.
  • repvez
    igen ezt néztem én is, hogy hogyan kerülnek oda olyan szerelők, akin nincs sisak és overál. Ha jól tudom pár éve ezen is szigorítottak amikor egy elszabadult kerék eltalált valakit és még a szabadedzésen is kell a sisak amikor pólóba vannak a szerelők. és talán még a kerékcserét végzők száma is korlátozva van,itt meg pár ember azért pluszba besegített.

Amit meg a FIA birói magyarázatként hoznak a büntetésekről,meg már kínos.
  • pr3cious
    Szerintem meg nem fog olyan lehetőséget elhalasztani hogy beérje Schumachert, kivéve ha nem kap maga mellé olyan csapatársat mint Verstappen mert akkor felkötheti a gatyót. Egy hibája volt egész hétvégén az is a kemény keverék miatt.
  • passatgt
    szerintem ha nyer mégegy vb-t hamilton, akkor kipróbálja magát ferrarinál is
  • passatgt
    Hát csak rá kellett keresni hogy mercedes, és 0 találat volt. Szóval nem volt egy nagy munka :)
  • passatgt
    kerékcsere közben a pitlane-en túl(ami az ajtóban lévő piros vonal) mindenkinek sisakban kell lennie
  • ToxiMaxi
    Szabályban mit írnak? Mert pl a boxban és a pitwallon ülőkön sincs sisak.
  • ToxiMaxi
    Ez igaz és a cél nem az volt, hogy Bottason fogást találjak, (ami ugye annyira nem nehéz) én amikor idejött a Mercihez drukkoltam neki, hogy legalább akkora ellenfele legyen, mint Rosberg, de sajnos folyamatosan csalódtam, meglátjuk kap-e szerződést (én azt gondolom, hogy fog), mindazonáltal azt sem gondolom, hogy Occon jobban teljesítene ebben a helyzetben. Viszont ha a Merci hosszútávra tervez, akkor valakit kellene találniuk a Hamilton utáni időszakra is, ami akár 2-3 éven belül eljöhet.
  • Alexease
    Volt turelmed vegigolvasni?!:) Grat!

Ha zavar, kuldj nekik kepet es feljelentest, talan lehuzzak a Mercit 1-2 evnyi fizetesedre, esetleg csodbe is mennek, kilepnek az F1-bol, es mas is VB lehet vegre:D
  • passatgt
    itt nem írja
  • Alexease
    Hol olvastad, hogy nem buntettek a csapatot?!
    Vagy ilyen esetben a versenyzot szeretned kizarni a futamrol; sot az egesz sorozatbol (es meg a jogositvanyat is elvenned)?:DDD
    Utoljára szerkesztette: Alexease, 2019.07.30. 10:27:20