FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2019.02.18. 12:26:28
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Live television coverage on Sky Sports F1 of the first pre-season test at Barcelona will begin on Monday at 1pm and will continue until 6pm.
Sky F1 will also be broadcasting live coverage on Tuesday February 19, Wednesday February 20 and Thursday February 21 between 1pm and 6pm.
Our live review show, Welcome to F1 2019, will begin at approximately 5pm on every night of the test."
Innét tudnának átvenni a mieink is. <#idiota>#idiota>
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
De TV-ben erre szinte nulla az esely:/
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
The team was sold during the 2016 season to Swiss investment firm Longbow Finance S.A
mid 2016 Sale to Longbow Finance S.A.
On 20 July 2016 it was announced that Swiss based investment firm Longbow Finance had bought both Peter Sauber and Monisha Kaltenborn's shares in the company, which made Longbow Finance the sole owner of Sauber.
Úgy látom ma is Foci, Foci, UEFA Bajnokok ligája magazin...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Amugy a kicsuszkalasokon es bedoglodeseken kivul, nem is tudom, mi lenne olyan erdekes a tesztekben?😊
Persze el lehetne beszelgetni 1-1 oraban errol-arrol, de arra nem adnak musoridot😉
Privat stream-ek szoktak lenni.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Sztem csak a teszt idejére lesz ilyen szinü, mert a csapat ruházat tiszta fehér sztem marad valami hasonló mint tavaly volt.
minden verseny lelke a hang
#hhwnd
Meg nekem egy kicsit csalodás az idei autók, eddig sehol egy markáns változás a tavalyihoz képest. az első szárnyról csak az elsö-felsö sort szedték le és kész, az meg minden évben elmondom, hogy nem hiszem el, hogy minden csapat ugyan azt az eredményt kapja . mindenkinek 5 lamellábol áll a sehol egy egyedi megoldás.
A kocsik oldaldobozai meg lassan eltűnnek , olyan keskeny lesz a kocsi, hogy a pilóta válla szélesebb lesz .
A motorhangokat meg már negyedik éve nem tudják visszajavítani, hogy ne ilyen repedt fazék hangjuk legyen , pedig már az első évben is ezt mondták, hogy javítani kéne rajtuk, de megint az egyszerűbb végét fogták meg a dolognak, hogy raktak mikrofont és a közvetítésbe erősítik fel, de a valóságban maradnak ugyan olyan halkak .