FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
(Ez nem igaz!)

A medve nem játék.

a.carkey
Apróbetüs rész:

"Viszont törölték az eddig összes pontjukat a szabályoknak nem megfelelõ szárnyak miatt ..."<#nyes>

A medve nem játék.

Punker
ha a rádió felvételeken tényleg nem szóltak rá akkor nincs min görcsölni stratégiai döntések eddig is voltak és lesznek is, nem ez az oka hogy nincs vagy alig van elõzés, ezen kéne inkább elgondolkoznia a sok szabály alkotó figurának

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Istencsászár
Olvasd el a hivatalos eljárást az FIA.com-on és meglesz a fény az alagút végén.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DjDano
Fellélegezhet a McLaren: Nem súlytott le a FIA

Ezek után bárki ilyen aljas módszerhez folyamodhat büntetlenül <#levele><#levele><#levele>

Istencsászár
F.I.A.: Nincs büntetés!

A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) ma délután bejelentette: nem helyez kilátásba semmiféle szankciót a vasárnapi Monaco Nagydíj kapcsán. Mint arról beszámoltunk, a szakértõk hétfõn vizsgálat alá helyezték a futammal kapcsolatos bizonyítékokat, többet között a McLaren-Mercedes csapat kommunikációs felvételeit, miután szárnyra kaptak olyan hírek, miszerint a wokingiak "nem engedték nyerni Lewis Hamiltont".

A sportigazgatóság tanulmányozta a McLaren csapat futam alatt elhangzott rádió üzeneteit, és arra a következtetésre jutott, hogy a wokingi alakulat minden tekintetben szabályosan járt el.

"Tanulmányozva a Vodafone McLaren Mercedes illetve a csapat versenyzõi közt lezajlott rádióforgalmat, valamint a rendelkezésünkre álló adatokat, az FIA arra a következtetésre jutott, hogy a csapat nem vétett a szabályzat ellen, így nincs szükség további intézkedésekre."

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

..."szerintem egy igazi forma 1 rajongó ne csapatnak szurkoljon, hanem a versenyzõnek!.."

Szerintem eszement hulyeseg, ha valaki meg akarja mondani, hogy kinek szurkoljon a masik....:)

most olvasom, Hamilton csak fél misit keres :D Alonso meg 27-29-et, így már értem a Mekit, nagyon ciki hogy a 2x VB-t szorongatja ilyen ,,kis" fizetéssel :DDD. Alonso is biztos belegondol ebbe néha :D

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Kit--Kat
Én írok ha úgyérzem nem képviselte senki az én nézetem.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

leoon
itt mindig megy a marakodás...:D
HAJRÁ FERRARI!!!!

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

Istencsászár
Folytasd ezaz, ahelyett hogy irnál, megint felbukksansz amint személyeskedés és ugatás van a napirenden, érdekes... én leirtam leírom mit gondolok, leszarom hogy te mást gondolsz, de ezt meg lehet normálisan beszélni ahogy eddig is... ez is szánalmas megint.

Punker
Flém OFF!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Istencsászár
Ha Massa van elõl termélszetesen Hamilton szabad utat kap, mert ha õt löki ki akkor nincs nagy baj, max magára vethet...

Kit--Kat
Figy most nem tudom mi oylan nehéz ezen, hogy bevalld igen elfogult vagyok, ennyi... Csak szeretnél pártatlannak tûnni.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Istencsászár
1, én nem sértegettelek
2, ne sértegess
3, annak és azoknak szurkolok akiknek akarok, legyen F1 legyen akár milyen más sport/motor sport.
4, gratulálok hogy elkezted a topik megint lesûlyeszteni a személyeskedés sintjére, valakinek mindig elkell kezdeni, na ez az ami szánalmas.

DjDano
Te nagyon szánalmas vagy elvakultan szurkolsz egy cspatnak és fújod az eszement hülyeségedet, szerintem egy igazi forma 1 rajongó ne csapatnak szurkoljon, hanem a versenyzõnek!

Én Kimi drukker vagyok, a Ferrarit ki nem állhatom. A botrány után a Mclarenrõl is hasonló a véleményem, azonban Hamilton szintén nagyon szmpatikus, tehát ha Kiminek nem jön össze a VB akkor go Hamilton

ui: Az meg csak egy nevetséges ürügy Ron Dennis részérõl, hogy nem akarták megkockáztatni a kettõs kiesést... Kérdem én ha történetesen Massa van az elsõ helyen és Hamilton mögötte, akkor is arra utasítja Ron hogy ne elõzze meg? "Lószart mama" Csakis arról szól a dolog, hogy Alonso a 2x világbajnok és neki kedveznek

Kit--Kat
<#hehe>

Istencsászár
Nem zavar ennyire nem érdekel engem ez az egész:)

Ecclestone ellenzi az egyen-kasztnit

Szvsz elõször is ezt a 2 hétvégés motort kellene eltörölni, mert a spórolás is potenciális elõzést kiiktató dolog...

ha csapattól vannak le pontot akkor a Ferrarinak kedveznek

Látom ez zavar :DD Akkor miért hívnák büntetésnek, ha nem okozna hátrányt a Mekinek? :D

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

b-type
hát lehetni lehet, akár kétszer bele is brümmöghetnek ha az a jel.
:)
Az azért nem lehet baj ha beszélnek rádión.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
Ami azért folyamatosan zavar, hogy Hamilton egy kiállását miért kellett megváltoztatni.
50 kör volt hátra.
..amennyiben arányaiban hozza Heidfeld tempóját akkor valszeg nyert volna és most mindenki boldog. A csapat is, Hamilton is és nincs cirkusz.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Istencsászár
Nem tudhatod, ilyen esetekben utalhatnak, ha ilyen hírtelen változás történik, akkor lehet rejtett üzenet is, amit elõre megbeszéltek, vagy a pilóta tudja hogy most mehet vagy nem mehet, ez is csapat utasítás...

De természetesen ebben az is benne van hogy pl Alonso ennyivel gyorsabb volt Fisconál...

b-type
A beszélgetésekkel semmi baj, azok nem utalnak semmire.
Most az hogy azt mondják Alonso-nak hogy elõzze meg a csapattársát?
az oké..ilyen gondolom elhangzik nem egyszer máshol is, elvégre versenyben vannak.
Az gáz ha Giancarlo-nak mondják azt hogy engedd el Alonso-t.
vagy a Rubinho'-s duma, abból sem derül ki hogy nem elõzhet.

Az Alonso 23mp-je Fisichella-val szemben az már érdekes, de gondolom megnézték.

Istencsászár
Lehet, HA, de nemis ez a lényeg, mert csapatun belül ezek mennek, ezt kéne megérteni...

Idézet fórumról:

"Tavaly Kína, Aonso 23 mp-es hátrányt dolgozott le Fiscoval szemben,
véletlenül. Nem történt semmi.

De tovább megyek: Tavaly bejátszották a rádión a következõ rönós
beszélgetést.

Falvio: "Fernando, you are quicker, than fisico, overtake him!"
(gyorsabb vagy, mint fisico, elõzd le")
És csodák csodája, fernandó abban a körben leelõzte azt a
fisicot, aki 15 körön kersztül ment elõtte.

Na ez a csapatutasítás!

És bár Ferka rajongó vagyok, a 2005-ös USA nagydíjon õk is csúnya
dolgot csináltak.

Jan Todt: " Both car have to finish the race!" szólt Rubensnek,
tehát mindkét autónak be kell fejeznie a versenyt. (Akkor
hangzott el, amikor rubihnó támadni kezdte sumit.)"

Ez a mostani eset semmivel sem elítélendõ mint a fent említettek, kettõs gyõzelem kellett, erre ment a csapat, ha Hami lett volna akkor valszeg õ nyeri meg ( ha nem hibázik ) de ki tudja mi lett volna... a lényeg hogy csapat érdek volt az egész, ez a cirkusz meg még most se tudom mi... ha pénz bírságot kapnak akkor az semmi, ha Alonsotol elvszik a gyõzelmet akkor rossz húzás mert õ aztán semmit nem tehet róla, ha csapattól vannak le pontot akkor a Ferrarinak kedveznek és szintén Alonso 10 és Hamilton pontjait vonják kétségbe... felesleges herce-hurca az egész...

Count Adyn
Igen, csakhogy ezért eddig még senkit se büntettek, a ferkát azért huzták le pénzzel, amit a díjátadáson csináltak, mivel akkor még nem volt ilyen szabály.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Shiwo
"Egy pénzbírság a McLarennek nem lenne olyan nagy probléma, mintha pontlevonással büntetnék õket" - értékelt Bernie."

Sztem a Ferrarinak se volt olyan nagy probléma, mégis "csak" pénzbüntetést kaptak...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

b-type
Szal a futott idejét nézve nekem simán benne van hogy a srác elkezdett rákészülni, hogy összerakja az idõt.
Aztán mikor rászóltak a pit-bõl hogy megváltoztatják a kiállásait, és egy kiállás helyett két kiállása lesz. Vmint hogy nem akkor jön ki tankolni ahogy a taktika volt hanem 3 körrel hamarabb.
...akkor összerakta a két 1:16-s kört, mert ez azért nem kis húzás (ha valóban így volt).

b-type
Mivel az egész egy nagy HA-n alapul így sosem tudjuk meg.
Sokszor ment csapatósan de végig nagyon gyors volt, és stabil.
Amikor elkezdte küldeni, a 22. körtõl elkezdve ment 4 kört így:
1:16.0
1:15.9
1:15.8
1:15.7
itt kiment Alonso és innen ment két sz@r kört:
1:16.3
1:16.2
Majd megfutotta a PB körét:
1:15.3
és kiállt kerékcserére.

Az mellett hogy a 2 1:16-s köre érthetetlen (illetve akkor érthetõ ha megzavarták), a srác folyamatosan gyorsult, és valóban úgy néz ki hogy rákészült arra hogy megpróbálja átvenni a vezetést a kiállása után.
Amennyiben volt még 3 köre, akkor sansza van.

BaliBoy
"Alonsonak kellett volna Hamiltont, de ezek után..."

Ezt erõsen kétlem a történtek fényében, ha igaz a benzin mennyiségrõl szóló fáma mert akkor itt megnyerhette volna Hami. Másrészt a csapat sorrendnek akkor van értelme, ha nem változtatják futamról futamra azt.

"Érdekes hogy évekig ez ment, erre most mutassunk példát, mert ez nem szabad... "

Igen, csak tudod évek óta nem volt ennyire unalmas verseny(ek), és az, hogy RD megtítltotta a versengést még rá is tesz erre egy lapáttal.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Istencsászár
Lehet hogy elvették, de igyis ugy kapart szegény srác hogy majdnem össze törte magát, és az alatt a 3 kör alatt mégis mit hozott volna Alonson ha mindketten ugyan olyan gyorsan mentek? tizedeket? az nemlett volna elég... max arra hogy mégnagyobb vérszemet kapjon és kiüssék egymást, a csapat ezt akarta elkerülni.

b-type
Nwm egészen :))
Ha mint mondod, ha akkor is és most is megvolt a csapatsorrend, akkor mint akkor is most is fizetessenek velük 1 millát.

Az év ilyen korai szakaszában ne legyen semmilyen hátránya egy versenyzõnek.
Oké hogy nem engedték a pályán egymásnak õket hogy nehogy törés legyen a vége, itt most arról (az elvileg létezõ) 3 körröl van szó amit elvettek vmiért Hamilton-tol.

Istencsászár
Ott nem is, mert teljesen látványosan csinálták, de mint akkor is itt is megvan a csapat sorrend, ott Sumit nyomták itt Alonsot. De ha itt nem beszélne 3 fele, és nem a médiának mondja el a bánatát akkor semmi semlett volna belõle mert mindeki elkönyvelte volna csapat sorrendnek ahogy eddig is mûköüdött az elmult években, ettõl csapat a csapat, valakinek mindig segíteni kell a másikat, lehet hogy a kevetkezõ versenyen Alonsonak kellett volna Hamiltont, de ezek után...

Érdekes hogy évekig ez ment, erre most mutassunk példát, mert ez nem szabad... még a takrító is látta hogy 1-1 versenyen hogyan taktikáztak a csapatok, hogy mind a ketten, vagy leglább az egyik jó eredményt érjen el.

b-type
?????
Ez most komoly?
Sztem még akár igaza is lehet.
De mindenek felett a Ferrari-s esetnél (ami nagyon-nagyon nem tetszett), sem Rubinho-t tartottam hibásnak mert túl látványosan engedte el MS-t.
Talán megoldhatta volna úgy is hogy mûszaki problémának tünjön, vagy vezetési hibának..és akkor beljebb vannak 1milla dollárral, vagy mi semmi biztosat nem tudunk.
De spec. nekem nagyon kerek volt a történetben hogy itt ki a hibás, és az nem Rubinho volt.

guardian hero
Én azokra a szabályokra gondolok, amik kb. lehetetlenné teszik az elõzést a mai F1-ben :) Ez a csapatutasítás-tiltás már csak a jéghegy csúcsa, nyilvánvalóan betartathatatlan baromság. Nem ezen kéne lovagolni, hanem azon elgondolkozni, hogy miért mehet le egy "verseny" egyetlen elõzési kísérlet nélkül ma az F1-ben.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Istencsászár
Nem a szabályok a hibásak, azokat eddig is megszegték ahol tudták, kijátszották ahol tudták, ezt csak Hamiltonnak köszönheti a csapat.

guardian hero
Legalább a pályán kívül legyen cirkusz, ha már a pályán nincs, köszönhetõen a hülye szabályaiknak.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Count Adyn
:D Az öreg csinálja a reklámot:)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Istencsászár

M@TriX
épp ideje volt kissé felrázni...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Kirúghatják Ralf Schumachert?

A Bild információi szerint az idén eddig meglehetõsen gyengén teljesítõ Ralf Schumacher ultimátumot kapott a Toyotától: amennyiben nem szedi össze magát a július 1-jén esedékes Francia Nagydíjon már más versenyzõ fog a helyén ülni.

Pedig Ralf nem kezdte rosszul az évet, hiszen Melbourne-ben még a 9. helyen kvalifikálta közvetlenül csapattársa, Jarno Trulli mögött és a versenyen 8. helyével 1 pontot is szerzett (míg Trulli 9. volt). Ezután a német versenyzõ óriási formahanyatlást mutatott: Malajziában 15. hely (Trulli 7.), Bahreinben 12. hely (Trulli ismét 7.), Spanyolországban kiesett miután csak a 17. helyre kvalifikálta magát szemben Trulli 6. helyével, Monacóban 16. lett egy szintén gyenge idõmérõ edzés után.

A német bulvárlap szerint a Toyota most azt várja Ralftól - aki a mezõny egyik legdrágább versenyzõje (nála csak Fernando Alonso és Kimi Räikkönen keres többet) -, hogy Kanadában és az Egyesült Államokban legalább Trulli szintjén versenyezzen, ellenkezõ esetben még szerzõdése év végi lejárta elõtt megkaphatja az útilaput.

„Figyeljük a pilótapiacot, hiszen ez a dolgunk." - idézi a csapat elnökét, John Howettet a Bild, akivel Monacóban állítólag össze is különbözött a versenyzõ: a rossz teljesítményért Ralf az autót okolta, Howett Ralfot. A csapat nemcsak jobb eredményeket, de nagyobb elszántságot és akaraterõt kíván a versenyzõtõl.

Ralf menedzsere, Hans Mahr is elismeri: „Nem mehet így tovább. A Toyota számára sem és Ralf számára különösen nem."

Niki Lauda szerint az ifjabbik Schumachernek vigyáznia kell: „Ralf egy lefelé irányuló spirálba került. A teljesítménye jelenleg kritikán aluli. Minél gyorsabban össze kell magát szednie, mert lassan veszélyessé válik a helyzete."

Mindezek ellenére Ralf menedzsere bizakodó: „A szezon végéig szerzõdésünk van. És nagyon reméljük, hogy a Toyota - mind eddig mindig - betartja a szavát."

http://gaborszantai.co.uk/

a.carkey
Az az igazság, hogy ha vasárnap Monacoban verseny van, vannak elõzések, stb, akkor a kutya farkát sem érdekli az, amit a Meki csinált. De mivel nem azon lehet csemegézni, hogy mekkora csata volt a 3. helyért, hogy jött fel Ralf a 4. helyre a 20. helyrõl (:)), így marad ez.

A medve nem játék.

M@TriX
mert mi a bajod a jelenlegivel?

lehet természetesen jobbat csinálni....

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Istencsászár
Miket olvasol? had nevessünk mi is már:)

Jacek
Na megint olvastam egy cikket hat alfonzo amiket mond komolyan rohognom kell:)

passatgt
kicsit kult hard

BaliBoy
Nem bánnám ha leintene. :DDD

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

lac coo
Õõõõõõ..Ez most nem én voltam ! :)))))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Istencsászár
<#idiota><#idiota><#idiota>

desigo
Szép zászlós néni:)
lac coo
Csaló a Mercedes, azt kész !!!!!!!! :)))))))))))))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!