FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..
Max Mosley 2009-ben nem jelölteti magát a Nemzetközi Automobil Szövetség elnöki posztjára, így az FIA-nak új emberre lesz szüksége. Brit sajtóértesülések szerint helyét a korábbi Jaguar csapatfõnök, Tony Purnell veszi át, de szóba került Jean Todt neve is. Az sem kizárt, hogy az új periódusban nem egy ember tartja majd kézben az ügyleteket, hanem felosztják a tevékenységi köröket.
http://gaborszantai.co.uk/
A döntéssel egyetértek, vagyis inkább azzal értettem volna egyet, ha nincs ez az egész mûbalhé.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
1. A rallyban is volt korszak ahol divat volt a csapatutasítás. Néha furcsa volt nézni, hogy majdnem a cél elõtt miért vár az egyik kocsi a másikra. Fentrõl ezt egy idõ után megunták és kaptak a csapatok elég szép kis büntetéseket. Vége lett. Ez jót tett a rallynak.
2. F1 Ferka uralom. Vajon anno miért mutatták Todt kezét? Amikor a keze vitustáncot járt a gombon, hogy éppen tudni lehetett melyik pilótájának ad utasításokat. Jött Ausztria a szokásos iskolapélda: hogyanlegyünkhülyékhogyatöbbieknetudjákmeghogymitcsinálunkmiért akció. Következmények ismertek.
3. Monaco: Minden F1 rajongó azt hiszem kivülrõl fúj minden adatot róla. Krémek krémjei szoktak itt tömörûlni a lelátókon. A dollárokat lehet érezni a levegõben, és hát egy jól menõ istálló nem engedheti meg a legkisebb hibát, fõleg most, hogy jól megy a szekerük. A mekinek volt már jópár szezonja ami nem ilyen fényesen indult. Tehát Dennis ezt egy picit elbénázta, mert szvsz félt, hogy mi lesz ha a két titánja összecsap a szûk pályán. A következmények ismertek, csak az a kérdés, hogy mikor engedi meg Dennis, hogy valóban egymásnak essenek.
A hivatalos álláspontot meg egész jól alkotta meg a FIA.
Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(
Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(
Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..
ez óriási duma, meg kell néznem eredetiben is 😄D
Szal mivel nem jött ki 26 kör alatt, ezért volt egy kis esély arra hogy a hátralévõ 5 kör alatt jöjjön ki 😄DDDD
ez naggggyon nagy 😄DD <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
1. Monacoban a két kiállásos stratégia az optimális hacsak nem jön be a safety car, mely esetben az egy kiállás a jobb.
2. A safety car az elmúlt 5 versenybõl 4-en került bevetésre.
3. A jelenlegi szabályok szerint az egy és kétkiállásos taktika között az idõmérõ utolsó harmada elõtt kell dönteni.
4. Az FIA mérései alapján egyértelmû, hogy Hamilton autójában 5 körrel többre elegendõ üzemanyag volt, mint Alonsoéban.
5. Ez lehetõséget biztosított Hamilton számára az egy kiállásos stratégiára, ha a SC bejött volna az elsõ etapban.
6. A SC nem jött be.
7. A McLaren jelentõsen gyorsabb volt mint a többi autó.
Háttér
Minden csapat elsõdleges célja hogy valamelyik versenyzõjük nyerjen. Ha ezt el tudják érni akkor megpróbálják bebiztosítani hogy a másik autó második helyen érjen be.
Mivel Alonso elsõ etapja alatt nem volt SC, ezért volt egy kis esély arra, hogy azalatt az 5 kör alatt jöjjön be amit még Hamilton a pályán tölt. Ez valószínûleg óriási hátrányba hozta a rendes egykiállásos stratégián lévõkkel szemben. Azok ugyanis kb a 40. kör környékén jöttek volna ki, azután hogy a biztonsági autó már kijött a pályáról.
Ezért hívták ki Hamiltont hamarabb, hogy bebiztosítsák a második helyét, függetlenül attól hogy a SC bejön-e vagy sem.
Ha Hamilton elõtt nem a csapattársa autózott volna, akkor valószínûleg a McLaren vállalja a kockázatot, hogy Hamilton kiautózza a maradék köröket és így talán elé tud kerülni. De természetesen nem kötelesek vállalni ezt a kockázatot hogy a saját autójukat elõzzék meg. Sõt tulajdonképpen ez butaság is lenne.
Teljesen szabványos eljárás ha a csapat arra utasítja a pilótáit, hogy lassítsanak nagy elõnynél, ezáltal csökkentve a technikai vagy egyéb problémák esélyét. Mint ahogy az is teljesen szabályos és érthetõ ha arra kérik õket hogy ne kockáztassák egymás épségét.
A McLaren azért választhatta ezt a stratégiát, mert óriási elõnyük volt a többiekkel szemben. Semmi olyat nem tettek ami a verseny végeredményét befolyásolta volna."
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A medve nem játék.
"Viszont törölték az eddig összes pontjukat a szabályoknak nem megfelelõ szárnyak miatt ..."<#nyes>#nyes>
A medve nem játék.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ezek után bárki ilyen aljas módszerhez folyamodhat büntetlenül <#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele>
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) ma délután bejelentette: nem helyez kilátásba semmiféle szankciót a vasárnapi Monaco Nagydíj kapcsán. Mint arról beszámoltunk, a szakértõk hétfõn vizsgálat alá helyezték a futammal kapcsolatos bizonyítékokat, többet között a McLaren-Mercedes csapat kommunikációs felvételeit, miután szárnyra kaptak olyan hírek, miszerint a wokingiak "nem engedték nyerni Lewis Hamiltont".
A sportigazgatóság tanulmányozta a McLaren csapat futam alatt elhangzott rádió üzeneteit, és arra a következtetésre jutott, hogy a wokingi alakulat minden tekintetben szabályosan járt el.
"Tanulmányozva a Vodafone McLaren Mercedes illetve a csapat versenyzõi közt lezajlott rádióforgalmat, valamint a rendelkezésünkre álló adatokat, az FIA arra a következtetésre jutott, hogy a csapat nem vétett a szabályzat ellen, így nincs szükség további intézkedésekre."
Szerintem eszement hulyeseg, ha valaki meg akarja mondani, hogy kinek szurkoljon a masik....😊
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
HAJRÁ FERRARI!!!!
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
2, ne sértegess
3, annak és azoknak szurkolok akiknek akarok, legyen F1 legyen akár milyen más sport/motor sport.
4, gratulálok hogy elkezted a topik megint lesûlyeszteni a személyeskedés sintjére, valakinek mindig elkell kezdeni, na ez az ami szánalmas.
Én Kimi drukker vagyok, a Ferrarit ki nem állhatom. A botrány után a Mclarenrõl is hasonló a véleményem, azonban Hamilton szintén nagyon szmpatikus, tehát ha Kiminek nem jön össze a VB akkor go Hamilton
ui: Az meg csak egy nevetséges ürügy Ron Dennis részérõl, hogy nem akarták megkockáztatni a kettõs kiesést... Kérdem én ha történetesen Massa van az elsõ helyen és Hamilton mögötte, akkor is arra utasítja Ron hogy ne elõzze meg? "Lószart mama" Csakis arról szól a dolog, hogy Alonso a 2x világbajnok és neki kedveznek
Ecclestone ellenzi az egyen-kasztnit
Szvsz elõször is ezt a 2 hétvégés motort kellene eltörölni, mert a spórolás is potenciális elõzést kiiktató dolog...
Látom ez zavar 😄D Akkor miért hívnák büntetésnek, ha nem okozna hátrányt a Mekinek? 😄
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
😊
Az azért nem lehet baj ha beszélnek rádión.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
50 kör volt hátra.
..amennyiben arányaiban hozza Heidfeld tempóját akkor valszeg nyert volna és most mindenki boldog. A csapat is, Hamilton is és nincs cirkusz.
De természetesen ebben az is benne van hogy pl Alonso ennyivel gyorsabb volt Fisconál...
Most az hogy azt mondják Alonso-nak hogy elõzze meg a csapattársát?
az oké..ilyen gondolom elhangzik nem egyszer máshol is, elvégre versenyben vannak.
Az gáz ha Giancarlo-nak mondják azt hogy engedd el Alonso-t.
vagy a Rubinho'-s duma, abból sem derül ki hogy nem elõzhet.
Az Alonso 23mp-je Fisichella-val szemben az már érdekes, de gondolom megnézték.
Idézet fórumról:
"Tavaly Kína, Aonso 23 mp-es hátrányt dolgozott le Fiscoval szemben,
véletlenül. Nem történt semmi.
De tovább megyek: Tavaly bejátszották a rádión a következõ rönós
beszélgetést.
Falvio: "Fernando, you are quicker, than fisico, overtake him!"
(gyorsabb vagy, mint fisico, elõzd le")
És csodák csodája, fernandó abban a körben leelõzte azt a
fisicot, aki 15 körön kersztül ment elõtte.
Na ez a csapatutasítás!
És bár Ferka rajongó vagyok, a 2005-ös USA nagydíjon õk is csúnya
dolgot csináltak.
Jan Todt: " Both car have to finish the race!" szólt Rubensnek,
tehát mindkét autónak be kell fejeznie a versenyt. (Akkor
hangzott el, amikor rubihnó támadni kezdte sumit.)"
Ez a mostani eset semmivel sem elítélendõ mint a fent említettek, kettõs gyõzelem kellett, erre ment a csapat, ha Hami lett volna akkor valszeg õ nyeri meg ( ha nem hibázik ) de ki tudja mi lett volna... a lényeg hogy csapat érdek volt az egész, ez a cirkusz meg még most se tudom mi... ha pénz bírságot kapnak akkor az semmi, ha Alonsotol elvszik a gyõzelmet akkor rossz húzás mert õ aztán semmit nem tehet róla, ha csapattól vannak le pontot akkor a Ferrarinak kedveznek és szintén Alonso 10 és Hamilton pontjait vonják kétségbe... felesleges herce-hurca az egész...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Sztem a Ferrarinak se volt olyan nagy probléma, mégis "csak" pénzbüntetést kaptak...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Aztán mikor rászóltak a pit-bõl hogy megváltoztatják a kiállásait, és egy kiállás helyett két kiállása lesz. Vmint hogy nem akkor jön ki tankolni ahogy a taktika volt hanem 3 körrel hamarabb.
...akkor összerakta a két 1:16-s kört, mert ez azért nem kis húzás (ha valóban így volt).
Sokszor ment csapatósan de végig nagyon gyors volt, és stabil.
Amikor elkezdte küldeni, a 22. körtõl elkezdve ment 4 kört így:
1:16.0
1:15.9
1:15.8
1:15.7
itt kiment Alonso és innen ment két sz@r kört:
1:16.3
1:16.2
Majd megfutotta a PB körét:
1:15.3
és kiállt kerékcserére.
Az mellett hogy a 2 1:16-s köre érthetetlen (illetve akkor érthetõ ha megzavarták), a srác folyamatosan gyorsult, és valóban úgy néz ki hogy rákészült arra hogy megpróbálja átvenni a vezetést a kiállása után.
Amennyiben volt még 3 köre, akkor sansza van.
Ezt erõsen kétlem a történtek fényében, ha igaz a benzin mennyiségrõl szóló fáma mert akkor itt megnyerhette volna Hami. Másrészt a csapat sorrendnek akkor van értelme, ha nem változtatják futamról futamra azt.
"Érdekes hogy évekig ez ment, erre most mutassunk példát, mert ez nem szabad... "
Igen, csak tudod évek óta nem volt ennyire unalmas verseny(ek), és az, hogy RD megtítltotta a versengést még rá is tesz erre egy lapáttal.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Ha mint mondod, ha akkor is és most is megvolt a csapatsorrend, akkor mint akkor is most is fizetessenek velük 1 millát.
Az év ilyen korai szakaszában ne legyen semmilyen hátránya egy versenyzõnek.
Oké hogy nem engedték a pályán egymásnak õket hogy nehogy törés legyen a vége, itt most arról (az elvileg létezõ) 3 körröl van szó amit elvettek vmiért Hamilton-tol.
Érdekes hogy évekig ez ment, erre most mutassunk példát, mert ez nem szabad... még a takrító is látta hogy 1-1 versenyen hogyan taktikáztak a csapatok, hogy mind a ketten, vagy leglább az egyik jó eredményt érjen el.
Ez most komoly?
Sztem még akár igaza is lehet.
De mindenek felett a Ferrari-s esetnél (ami nagyon-nagyon nem tetszett), sem Rubinho-t tartottam hibásnak mert túl látványosan engedte el MS-t.
Talán megoldhatta volna úgy is hogy mûszaki problémának tünjön, vagy vezetési hibának..és akkor beljebb vannak 1milla dollárral, vagy mi semmi biztosat nem tudunk.
De spec. nekem nagyon kerek volt a történetben hogy itt ki a hibás, és az nem Rubinho volt.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero