182274
  • campy
    balszerencse + a fejlesztéseketz jövőre tartogatják...! inkább az utsó 2 futamon nem mutatott semmit főleg a Brazíl nagydíjat szurta el na meg Kínát ahol még lett volna esélye:(
  • campy
    egyetértek direkt megkértelek hogy ne tegyétek be:(
  • campy
    jó sztem hagyjuk, ne minősíts semminek se ez csak a látszat...
  • WNW
    Naa.. Az Audi, meg a VW testverek.. A Porsche pont most vasarolgatja fel a VW reszvenyeit a tozsden, a Skoda meg a VW csoporthoz tartozik.. Tehat korberven, Skoda kupa se lesz.....
  • Tresh
    Én csak D_Archangel-t utánoztam, mert berakta a massás képet úgy, hogy bocs ha volt már... előtte ugyanazon az oldalon legalább 2szer volt...
  • passatgt
    csak azért rakják be, mert vicces berakni úgy a képet, hogy egy odlalon már 5-ször olvastad, és mindegyikhez az volt írva, hogy volt e már?

gumiszobában ez így szokás
  • madmanic
    ha lehet, mikor nézed ezt a szart, mindíg köpd le a monitorod, mikor Hami előz!

Remélem hamar kicserepesedik a szád..
  • Norbi1990
    De az egészbe az a vicces, hogy egyesek nem értik meg hogy Glock nem tudott úgy menni mint Hami meg Vettel a vizes gumivel mivel Glcok száraz gumival ment és száraz gumival nem egyszerű menni vizen. Ez kb olyan mintha személyautóva egy nyári abroncsal jégen mennél.
    Ha meg kiment volna Glock a boxba akkor is hamilton nyert volna mert Glocknak nem volt annyi előnye, hogy a box után még Hamiék elé vissza érjen. Tehát Glock-nak majdnem bejött a terve.
  • vass17
    Repülőjegyet nekik:D
  • b-type
    A szomorú az az, hogy ő ezzel tökéletesen tisztában van, tisztán azért rakja be, hogy ha lehet rugjon egyet.
    Ennyire egyszerű..
    -[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=962870403&no=75059]az arc #75059 hozszólása[/URL]
    -Thres egy korábbi gif-s rugására..

Ez az ami tükröt tart,...mert nem ám felvállalja..neeeem, 'bocs ha volt már' dumával sunyit be.
    ennyi.
  • vass17
    Törölni kellene már ezeket, egyesek azt hiszik, hogy még 500-szor is vicces....
  • Norbi1990
    Ez tök hülyeség.
    És már ez vagy tizedszerre volt belinkelve.
  • b-type
    Kb. 625 alkalommal linkelte valaki aki erre jár 2hetente, és lesz×rja hogy mi van a topikban.
    de egyébként bravó, magas a szinvonal...ha a bántó képek statisztikáját nézzük, akkor kb. 8:2 a Ferrari vs. McLaren a surmóságot tekintve...természetesen a te épületes hozzájárulásodat már beleszámolva.
  • gordon 24
    Na az lenne a kemény! Skoda F1 cup:D

Huhh!
  • madmanic
    A Porsche és az Audi is nemet mondott az egységes motorok szállítására

Öreg Maxinak lassan marad a skoda...

Elmebeteg állat
  • madmanic
    asszem nem érződött kellőképpen a hsz emből az irónia..
  • b-type
    Ja, ha ott padlófékezett volna akkor Kovalainen-n valóban segített volna, bár az az egy pont nem igen számított.
  • desigo
    szépen züllesztitek a topikot :/
  • Peppus
    Beszóltak Glocknak rádión, hogy fékezz le, mert lefizetett minket a McLaren? :) vagy táblán mutattak neki egy köteg pénzt, meg egy Fékezős rajzot? :D vagy hogy csinálták?
  • Tresh
    én azt tudom hogy lefizették a toyotát hogy padlófékezzen a cél előtt...
  • Peppus
    Hamilton a világbajnoook!!!! Tudtátok?? :D
  • Tresh
    "sry, ha volt..."
  • adeex7
    igazságos...basszus ez az F1,itt az nyer aki több pontot szerez...jó,én is szeretem Kubicát,mert szerény,és télleg jó pilóta,de az utolsó 3-4 futamon nem mutatott semmi kiemelkedőt!!
  • madmanic
    nna valaki még szúrja be a Glockos Hamiltonost és akkor egál...
  • madmanic
    Néha még felbukkan egy-egy ilyen, de egyre kevesebb szerencsére..
    Kezdenek hatni a drogok meg a gyógyszerek..
  • Firerock
    te ennyire majom vagy?ha 10x nem lett még berakva akkor egyszer se
    elsőre vicces volt,10edjére viszont már kurva idegesítő
  • adeex7
    nem veszed észre hogy már csak te szítod a flame-t?? jó,oké én is flameltem még vasárnap,meg hétfőn is,de már abbahagytam,te meg itt jössz 1 hét elteltével...
  • Istencsászár
    2006ban ezek miatt esett ki Kimi a versenyeken... egyik sem motorhiba, erről ennyit. ( persze ez nem jelenti azt hogy kvali előtt, után nem cseréltek neki motort, ezt én már meg nem nézem, de lényegtelen )

Malajsia - baleset
    Monaco - hőpajzs
    USA - ütközés
    Hungaroring - ütközés
    Török - ütközés
    Kína - gázpedál

• mflex #75382
    2007re meg szinte tökéletes V8ast csinált a Ferrari!

Te tényleg ennyire agyaroggyant vagy, vagy csak megjátszod?
  • Istencsászár
    2006ban gyenge volt az autó minden szempontból, de a motor már jóval megbízhatóbb volt, 2007re meg szinte tökéletes V8ast csinált a Mercedes.
  • a.carkey
    Az is véletlen, hogy pont abban az évben javultak meg ennyire egy olyan év után ahol nyerni nem tudtak, amelyik év végén kizárták őket ...
  • a.carkey
    Ezt most komolyan gondoltad? Már 2006ban V8as volt náluk, ami Kimi alatt állandóan lerohadt, sőt versenyt sem nyertek vele. Ellenben a V10essel Kimi 2. lett a bajnokságban 2005ben ...
  • Istencsászár
    Erről hány %ban tehet Hamilton? mármint arról hogy a Mercedes v8 mérfőldekkel jobban eltalált konstrukció mint Mercedes v10.
  • a.carkey
    "jó azt mondom mindenki jó pilóta a mezőnyből de Hamilton nem érdemelte meg az ócska ezüst nyilat ami Kimi alatt évekig szenvedett..."

Na ezzel tökéletesen egyetértek. Azóta alatta 1x max 2x rohadt le az a szar, pedig ő sem kíméli azt lehet látni.
  • b-type
    részemről semmi gubanc, az egész amit ide leírtál sokkal jobban minősít, mint hogy a hoszólásaid ellened bármit is érveljek. Vagdalkozni én is tudok, de nem szeretek.
  • MaSzKa
    A német bulvárlap arról számolt be, hogy Massa Interlagosban elküldte öccsét a japán gárda garázsába, hogy figyelmeztesse őket: ne a hivatalos formaruhában távozzanak a pályáról. A fáma úgy szól, hogy a Toyota tagjai a Ferrari és a Renault tartalék egyenruháit öltötték magukra Sao Paulóban.
  • MaSzKa
  • MaSzKa
    http://www.a5.hu/cikkek/71/29489.shtml

A Red Bulletin szerint Kubica volt a legjobb
  • Mardel
    Grat, hogy megtaláltad az F1es topicot.
  • campy
    mármint jövőre és bocs a flémért:D vagy mi