182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
campy #75411 balszerencse + a fejlesztéseketz jövőre tartogatják...! inkább az utsó 2 futamon nem mutatott semmit főleg a Brazíl nagydíjat szurta el na meg Kínát ahol még lett volna esélye:( -
campy #75410 egyetértek direkt megkértelek hogy ne tegyétek be:( -
campy #75409 jó sztem hagyjuk, ne minősíts semminek se ez csak a látszat... -
WNW #75408 Naa.. Az Audi, meg a VW testverek.. A Porsche pont most vasarolgatja fel a VW reszvenyeit a tozsden, a Skoda meg a VW csoporthoz tartozik.. Tehat korberven, Skoda kupa se lesz.....
-
Tresh #75407 Én csak D_Archangel-t utánoztam, mert berakta a massás képet úgy, hogy bocs ha volt már... előtte ugyanazon az oldalon legalább 2szer volt... -
csak azért rakják be, mert vicces berakni úgy a képet, hogy egy odlalon már 5-ször olvastad, és mindegyikhez az volt írva, hogy volt e már?
gumiszobában ez így szokás -
madmanic #75405 ha lehet, mikor nézed ezt a szart, mindíg köpd le a monitorod, mikor Hami előz!
Remélem hamar kicserepesedik a szád.. -
De az egészbe az a vicces, hogy egyesek nem értik meg hogy Glock nem tudott úgy menni mint Hami meg Vettel a vizes gumivel mivel Glcok száraz gumival ment és száraz gumival nem egyszerű menni vizen. Ez kb olyan mintha személyautóva egy nyári abroncsal jégen mennél.
Ha meg kiment volna Glock a boxba akkor is hamilton nyert volna mert Glocknak nem volt annyi előnye, hogy a box után még Hamiék elé vissza érjen. Tehát Glock-nak majdnem bejött a terve. -
vass17 #75403 Repülőjegyet nekik:D -
A szomorú az az, hogy ő ezzel tökéletesen tisztában van, tisztán azért rakja be, hogy ha lehet rugjon egyet.
Ennyire egyszerű..
-[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=962870403&no=75059]az arc #75059 hozszólása[/URL]
-Thres egy korábbi gif-s rugására..
Ez az ami tükröt tart,...mert nem ám felvállalja..neeeem, 'bocs ha volt már' dumával sunyit be.
ennyi. -
vass17 #75401 Törölni kellene már ezeket, egyesek azt hiszik, hogy még 500-szor is vicces.... -
Ez tök hülyeség.
És már ez vagy tizedszerre volt belinkelve. -
Kb. 625 alkalommal linkelte valaki aki erre jár 2hetente, és lesz×rja hogy mi van a topikban.
de egyébként bravó, magas a szinvonal...ha a bántó képek statisztikáját nézzük, akkor kb. 8:2 a Ferrari vs. McLaren a surmóságot tekintve...természetesen a te épületes hozzájárulásodat már beleszámolva. -
Na az lenne a kemény! Skoda F1 cup:D
Huhh! -
madmanic #75396 A Porsche és az Audi is nemet mondott az egységes motorok szállítására
Öreg Maxinak lassan marad a skoda...
Elmebeteg állat
-
madmanic #75395 asszem nem érződött kellőképpen a hsz emből az irónia.. -
Ja, ha ott padlófékezett volna akkor Kovalainen-n valóban segített volna, bár az az egy pont nem igen számított. -
szépen züllesztitek a topikot :/ -
Beszóltak Glocknak rádión, hogy fékezz le, mert lefizetett minket a McLaren? :) vagy táblán mutattak neki egy köteg pénzt, meg egy Fékezős rajzot? :D vagy hogy csinálták? -
Tresh #75391 én azt tudom hogy lefizették a toyotát hogy padlófékezzen a cél előtt... -
Hamilton a világbajnoook!!!! Tudtátok?? :D -
Tresh #75389 "sry, ha volt..." -
igazságos...basszus ez az F1,itt az nyer aki több pontot szerez...jó,én is szeretem Kubicát,mert szerény,és télleg jó pilóta,de az utolsó 3-4 futamon nem mutatott semmi kiemelkedőt!! -
madmanic #75387 nna valaki még szúrja be a Glockos Hamiltonost és akkor egál... -
madmanic #75386 Néha még felbukkan egy-egy ilyen, de egyre kevesebb szerencsére..
Kezdenek hatni a drogok meg a gyógyszerek.. -
te ennyire majom vagy?ha 10x nem lett még berakva akkor egyszer se
elsőre vicces volt,10edjére viszont már kurva idegesítő -
nem veszed észre hogy már csak te szítod a flame-t?? jó,oké én is flameltem még vasárnap,meg hétfőn is,de már abbahagytam,te meg itt jössz 1 hét elteltével... -
2006ban ezek miatt esett ki Kimi a versenyeken... egyik sem motorhiba, erről ennyit. ( persze ez nem jelenti azt hogy kvali előtt, után nem cseréltek neki motort, ezt én már meg nem nézem, de lényegtelen )
Malajsia - baleset
Monaco - hőpajzs
USA - ütközés
Hungaroring - ütközés
Török - ütközés
Kína - gázpedál
-
2007re meg szinte tökéletes V8ast csinált a Ferrari!
Te tényleg ennyire agyaroggyant vagy, vagy csak megjátszod? -
2006ban gyenge volt az autó minden szempontból, de a motor már jóval megbízhatóbb volt, 2007re meg szinte tökéletes V8ast csinált a Mercedes. -
Az is véletlen, hogy pont abban az évben javultak meg ennyire egy olyan év után ahol nyerni nem tudtak, amelyik év végén kizárták őket ... -
Ezt most komolyan gondoltad? Már 2006ban V8as volt náluk, ami Kimi alatt állandóan lerohadt, sőt versenyt sem nyertek vele. Ellenben a V10essel Kimi 2. lett a bajnokságban 2005ben ... -
Erről hány %ban tehet Hamilton? mármint arról hogy a Mercedes v8 mérfőldekkel jobban eltalált konstrukció mint Mercedes v10. -
"jó azt mondom mindenki jó pilóta a mezőnyből de Hamilton nem érdemelte meg az ócska ezüst nyilat ami Kimi alatt évekig szenvedett..."
Na ezzel tökéletesen egyetértek. Azóta alatta 1x max 2x rohadt le az a szar, pedig ő sem kíméli azt lehet látni. -
részemről semmi gubanc, az egész amit ide leírtál sokkal jobban minősít, mint hogy a hoszólásaid ellened bármit is érveljek. Vagdalkozni én is tudok, de nem szeretek. -
A német bulvárlap arról számolt be, hogy Massa Interlagosban elküldte öccsét a japán gárda garázsába, hogy figyelmeztesse őket: ne a hivatalos formaruhában távozzanak a pályáról. A fáma úgy szól, hogy a Toyota tagjai a Ferrari és a Renault tartalék egyenruháit öltötték magukra Sao Paulóban. -
-
http://www.a5.hu/cikkek/71/29489.shtml
A Red Bulletin szerint Kubica volt a legjobb -
Grat, hogy megtaláltad az F1es topicot. -
campy #75371 mármint jövőre és bocs a flémért:D vagy mi