182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
G_ArchAngel #75451 szeretned, ha Budapesten tizedannyi jo no lenne, mint egy szombat este a Leicester Square kornyeken... -
és ki ez a melák aki ott volt Nicole mellett végig meg a végén is hangoztatta az ujjával mutogatva, hogy "Lúúúúúúiiz aaargh"? csak a testőre vagy valami szeleb ő is? kép -
kretyás #75449 nem tűnik olyan rosszfiusnak, mondjuk aki F1ezik sztem egytől egyig bejön a nőknek, mert a pilóták híresek, adrenalinban gazdag dolgot művelnel, jol keresnek stb. millio érvet fel lehet hozni mellettük, ami miatt egy nő belebolondul pl
nem véletlenül imádja annyi nő Raikonnent meg Alonsot.... -
Hát ízlése lehet, viszont a felesége, az már nem sikeredett olyan jóra. -
Lehet nem a feje tetszik neki, hanem más testrésze :D -
kretyás #75446 na bassz, én tegnp tudtam meg h ők egy pár és nem kicsit villámcsapásként ért a hír :D
Nicole sztem top10es nő, nem tudom mi tetszhetett meg neki ebbe a jollakott ovodás fejben :} -
Szar duma.
Massának azért sztem ennél jobb ízlése van. :DDD
Amúgy se hallgatok Pussycat dollst, mert kurvára messze áll tőlem a stílusa. -
Az új hírek szerint hétfő óta ő Massa új barátnője. Úgy megsajnálta az elvesztett vébé után a brazilt, hogy hétfő óta együtt vannak. Massa miatta dobta nejét, a csaj meg Hamiltont.
SG fórum:
-Óhhh! Milyen qruva jó nő! Óhhh!
:D -
HUmanHunter #75443 nekem se jön be amúgy -
HUmanHunter #75442 amúgy meg túl kevés pixel lett az arcán :D -
Valami jobb csaj is lehetett volna =D vgy lehet csask nekem nem jön ez be 5 hónapig?:S -
Aki csak angol nőket lát annak lehet a világszépe a csirke, de szerintem csak átlagos:) Az hogy mennyire van sztárolva meg marketingje milyen, az egy dolog, nézd meg viktóriabekemet, ugyanez kb:D Na de off vége:) -
DJ BP #75439 és mióta agytrösztek az ilyen sztárocska csirkék? ne viccelj már, ilyen nőt akarnál értelmes felnőttként ha nem a pénzért tennéd, mert alapból van? -
Bullitt #75438 Hamilton szereti villogtatni most mennyi pénze van, vett egy szállodát is már... Jótékonykodni nem akar elkezdeni? XD -
HUmanHunter #75437 ha pro akkor a hamilton barátnőjén kívül minden
-
Na, most azért ez nem ilyen egyszerű, hogy a kiccsaj csak úgy magától hozta fel ennyire magát.
A következő esetek fordulhatnak elő:
- Apucinak qvra sok pénze volt.
- Lehet, hogy nem volt sok pénze, de jó hangja, ami nem intelligenciafüggő. Saját parfümhöz, meg divattermékekhez is kb. annyi köze van, hogy a parfümgyártó megszagoltat vele 100 féle terméket, és ő kiböki, hogy "jéé, nekem ez tetszik", és akkor onnantól kezdve aláírnak egy szerződést (amit bizony nem a kicsike tanulmányoz át, hanem a producere, meg a menedzsere, ezzel akár jól át is lehetne baszni őt), és rányomják a nevét az üvegekre. Ehhez marha sok ész kell ám.
- "Tökéletes alak, gyönyörű arc" hát ezen jót röhögtem, maradok inkább a magyar csajoknál. -
G_ArchAngel #75435 veguli biztos buta no lehet...
- szolo karrier
- lanycsapat frontembere
- Timbaland a producere
- Hamilton baratnoje
- sajat parfum, sajat divattermekek
- tokeletes alak, gyonyoru arc
Ehhez kepest milyen novel rendelkezhet egy "sikeres" magyar fika-blogger? -
plázaqrva :DDd -
madmanic #75433
-
Hát akkor ki is a kurva?:DDD -
madmanic #75431 lehet h több pénze van..
-
Majd ők lesznek az új bekemék, a papa jól kimatekolja:) -
Tresh #75429 kiváncsi vagyok mennyit fizet hamika ennek a kurvának... -
ja, ok -
Ez az "i love you" olyan őszinte. :DDD -
Akkor miről beszélünk? 3 motorcsere teljesen átlagos egy szezonba, hameg nem kap büntetést akkor teljesen mindegy. -
Abszolut nem így van. Összesen három versenyen cseréltek nála motort úgy, hogy nem kapott büntit, ilyen-olyan okokból ... -
ennyi pénzzel és ilyen seggel nem kell hogy elérje az IQ-ja az 50-et :D -
madmanic #75423 nyihihi
-
madmanic #75422 Hát, ha nem akar beszélgetni, semmi
-
:D fail -
Mi ezzel a baj? -
Bahrain - felfüggesztés hiba miatt kiesett az első etapból, 22. hely
Japán - 11. helyről indult
az összes többi iőmérőn Kimi bőven az első 10ből indult...
egyéb kérdés? -
Az a szép az egészben, hogy ilyen alapon simán lehetne egy kép a spa-i és a fuji-i versenybírókról is, kezükben egy köteg zsozsóval ... -
Persze, mert minden második versenyén motor cseréltek nála. Szép lett volna, ha úgy esik ki ... -
madmanic #75416 Azért világbajnoknak lenni sem egyszerű... Vége a szezonnak én haza kell menni.. EHHEZ.. -
Tresh #75415 ja vocs főnök, előtte csak videóba volt linkelve... (#74855) -
Aki Glockot vádolja annak mondok valamit: Fordítsuk meg a dolgot, Glock miért nem cserélte le a gumit? Talán lefizette a Ferrari? Ha ugyanis lecseréli már rég nem lett volna Hamilton közelében sem...
Persze ez ugyanakkora hülyeség mint Glock csalása Hamiton javára. De azt látni kell, hogy mindkét oldal vádaskodhatna, ha nagyon akarna. -
G_ArchAngel #75413 Olvass mar vissza, nekem ugy tunik en raktam be elsonek, amiert az anyam le is lett k*rvazva..., ehhez kepest Te? -
Egyetértek nagyon ronda szegény!
Remélhetőleg nem kell több, mint 4 hónapig nézni.