FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Melyikõtök a legjobb verseny elméletes köztetek? Legyen szíves vezessen le egy elméleti futamot pl. Indy-ben. Legyen benne óvás, edzés, rajt és egyéb szabálytalanságok. Akkor talán elõjönne az egyik értelmetlensége az ötletnek.
A másik ha történne szintén pl. egy nagyszámú kiesés akkor lenne-e értelme az egész futamnak.

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

Istencsászár
Tökéletes lenne, a rajt meg ujra felállás indulás, jobban megviseli a kocsikat amugyis...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bardocz
és az meg hogy nem jön ki melyik autó bírja jobban hülyeség,mert egy min 40 köös versenyeknek kéne lenni és két verseny az már 80,több mint ami most van,és elsõ 8 fordított sorrendben indulhatna
gordon 24
Jó ötlet!! Támogatom Istencsászárt!!

A Wtcc-ben is müködik sokkal izgalmasabb és jobb versenyek vannak miatta. Az meg a másik hogy a két futam között kb 40 perces szünet van.. Addig vagy berak egy nyerjé wazze telefonos mûsort vagy akármit. Nem megoldhatalan. Viszont sokkal jobb lenne ha nem kellene 2 órán keresztûl a libasor versenyt nézni.

Downhill!!

Istencsászár
Nem a reket klubbol kell kiindulni, amig külfödön egyes "jobb" csatornál sok órányi F1es anyagot leadnak egy 7végén addig az legyen a mérce, nekik belefér akkor másnak is belefér, meg amugyis engem ez nem érdekel, közveítse mindkét versenyt és kész azért van, azért vállalta el.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DjDano
Azért vannak ellenérvek is bõven:

"A reform mellett és ellen is komoly érvek szólnak. Nyilvánvaló például, hogy a nézõk szívesebben néznének két eseménydús futamot, egy unalmasabb helyett, viszont komoly kérdés, hogy a tévétársaságok hogyan tudnák – vagy egyáltalán, akarnák-e – a versenyeket közvetíteni. Olyan vélemények is vannak, amelyek szerint az Forma-1-hez hozzátartozik a technikai csúcsteljesítmény, így az is számít, hogy kinek az autója bírja tovább – és a két rövidebb futamon ez annyira nem számítana."

Istencsászár
Nagyon jó 5let, számalan szériában rettentõ izgalmas, és látványos tud lenni! Mindenki két esélyt kap, 2 rajt, 2 gyõztes, 2szer több izgalom, Remélem bevezetik!

HUNtalicska93
ha ez segít,legyen két futam!<#nezze>

csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)

DjDano
F1: két verseny egy hétvégén

elmeháborodott ötlet...

bardocz
XD
norbi56
énis láttam!multkor a futam közbe aszongya a komm.:"a BMW-nél minden megvan jó autó jó csapat jó pilóták csak az "agy" hiányzik"

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

bardocz
125-öst néztem,motogp anyira már nem érdekelt,250-est meg tanulás közben figyelggettem,jól fog jönni holnap irodalom tz-n😄
de az még csak összeadni meg kivonni tudott kb. 😄

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Az oroszoknak volt ilyen nagysagu masinajuk kb. 50 evvel ezelott, megse jutottak sehova..<#nyes>

Istencsászár
Ezt már szezon elõtt tudtuk hogy a BMW szélcsatorna helyett-mellett egy szuper szimulátort épített és azzal próbál szimulálni, ugytünik bejött nekik... te meg nézd a fantasztikusan izgalmas MotoGp-t és ne a szar reket klubbot amin sosincs új info😊)

bardocz
bmw szuperszámítógép:2 tera ram,10m hoszú,2,5m magas nem tudom milyen széles,és ennek köszönhetik hogy fejlõdnek,most volt retekklubbon
Riválisaitól nem tart, legjobban azt szeretné, ha csapattársával, Hamiltonnal csatázhatna a vb-címért."

Jah megértem, ha ez lesz a futamokon 😄DD

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Reális.

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

Istencsászár
Coulthard védelmébe vette a McLarent

A Monacói Nagydíjat követõen a brit sajtó keményen bírálta a McLaren-Mercedes istállót - azzal vádolták a gárdát, hogy megakadályozták Lewis Hamilton gyõzelmét. David Coulthard védelmébe vette egykori munkaadóját.

"A brit sajtó úgy érezte, hogy igazságtalanul bántak Lewisszal. Én azt tanácsolom a sajtó munkatársainak, hogy ne legyenek olyan szigorúak a McLarennel, hiszem õk adtak esélyt Lewisnak. Õk tették lehetõvé, hogy egy potenciális bajnokuk legyen. Nem szabad õket gonosz csapatként beállítani, akik keresztbe tesznek a kedves fiúnak."

"Ha a sajtó lehetõséget akar adni Lewisnak a fejlõdésre, akkor azt tanácsolom, hogy ne tegyenek semmi olyat, ami veszélyezteti a kapcsolatát a csapattal. Ha õ is egy Spykerben ülne, akkor õ is csak kocsikázna." - jelentette ki Coulthard.

A csapatutasítás kapcsán hozzátette: "Be lehet magyarázni, hogy ez nem létezik, de valójában hozzátartozik egy csapathoz. El kell fogadni, hogy az autósportban, ahol két versenyzõ indul egy csapatban, vannak olyan helyzetek, amelyekbõl csak az egyik versenyzõ profitál."

a.carkey
"A kétszeres világbajnok úgy véli, a McLaren-csapat szabályosan járt el Monte Carlóban.

A vb-pontversenyt Lewis Hamiltonnal holtversenyben vezetõ spanyol úgy gondolja, kilencven százalékban használja ki autója lehetõségeit.

Szerinte a szezon második felére teljesen összebarátkozik a McLaren Mercedesszel, és villámgyors lesz.

Riválisaitól nem tart, legjobban azt szeretné, ha csapattársával, Hamiltonnal csatázhatna a vb-címért."

Interjú a mai nemzeti sportban. Holnaptól el lehet olvasni neten is ...

A medve nem játék.

Úgy látszik a CC is besorolt a rétegsportok közé. A Motors TV-t se tudom, hogy adná. Rossz beírni ebbe a topikba de szvsz lehet, hogy gyengébb kocsik, de jobb versenyek vannak náluk.

Istencsászár
Hát az nincsen... na mind1, akkor ezért fura hogy nem láttam, bár nemtudom hogy miért nem lehet élõbe adni ahogy tavaly, azon a 2 órán mi mulik... ennyire nemvolt nézett tavaly? pedig istenkirály sorozat...

bardocz
eurosport2-t csak mûholdon lehet fogni?😞
Ha jól tudom az Eurosport2 adja. Következõ héten meg valamikor délelõtt az 1 is leadja az összefoglalót. Múltkor szidtam õket mert kihagytak egy-két akciót a Houston-i futamról.
Na a Spyker-nek pénzügyi gondjai vannak?

Istencsászár
Eurosport nem közvetíti? tavaly minden futam ment, de idén már inkább leszedtem torrenrtõl a futamokat, mert kicsit izgalmasabbak az angol kommentárok, vagyis nem kicsit... nagyon😊

Mert éppen Silverstone-t sajnálom a legjobban a régiek közül. Döngetni lehet ott és jó ritmusa van a gyorsasága mellett. Csak most az a gond, hogy CC-t meg alig látni a tv-ben. Csak sajnos Silverstone ellen szól a fejlesztések elhalasztása.

Istencsászár
Ha jó városi pályákat csinálnak az csak jó, utánozzák a CC-t csak legyen minimum olyan izgalmas... mivel Bõrni ezer futamot akar, a csapatoknak meg ez is sok már igy a régieket szorja ki random minden évben ( ez a felváltva duma ) és behozza az ujakat... ezellen sem tudsz mit tenni, ezvan, ha egy pályán jó a verseny akkor mind1 hol rendszik meg... idén lesz SPA ez örvendetes, és hamaorsan lesz Valencia, de Silverstone egy legendás, már a neve csengése is, és egy jó technikás gyors és nehéz pálya, kár lenne érte.

Ha így megy tovább, kezdhetünk mi is költözni keletre:
Anglia K.O.?
Csak most az a kérdés,hogy kit akar utánozni a sok városi pálya tervével. Champcar-t vagy az IRL-t? Mert egy ötletnek jó, csakhogy hamar a legendás pályák eltünhetnek a süllyesztõben.

norbi56
BAN PLZ!

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Pluskast
Én ma azt hallottam, hogy a toyotahoz megy Adrien Sutil Schumacher helyett. Mondjuk nem is csodálkozom ezen.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Gyõzelem ez a végsõ cél<#nevetes2>.

Istencsászár
"Néhány technikai dolgot szerettünk volna tisztázni - például azt, hogy hogyan tudjuk optimálisan elõkészíteni a versenygépemet a következõ versenyekre. Különösen Montrealra, ami a kedvenc versenyhelyszínem." - jelentette ki Schumacher.

Most vagy soha!

Istencsászár
<#idiota><#taps>

BaliBoy
Eredetileg egy olyan képre tettem volna elõzni tilos táblát ahol a két Merci hátulról látszik de nem találtam olyat. Viszont egy olyat igen ahol egy néni tart egy Alonso-s táblát. 😄

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Punker
<#nyes><#vigyor2><#taps><#banplz><#integet2>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

valakinek nincs kedve PS-olni egy képet, amin Alonso vonatatja Hamiltont, közben elakadásjelzõ villog a két Mercin?:😊

http://gaborszantai.co.uk/

LOL 😄DD

de õ ezt nem látta elõre? Ez az õrület...

GregSB
"Csak két gyártó fogta vissza ténylegesen a költségvetését. Ahelyett, hogy élveznék a megtakarításokat, továbbra is ugyanolyan óriási összegeket költenek, hogy három-négy lóerõt nyerjenek. Ez õrület" - nyilatkozta Mosley.

OMG, nem is tudom ki itt az õrült...

GregSB
😄DD

Az új Ferrari box 😛

desigo
<#hehe><#hehe>
passatgt

He-he. Nem éltem még akkor. De azért voltak utána egész jó futamok.

Kit--Kat
1962 amikor megjelentek az 1. szponzorok?😄

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Mondjuk a bukszájukat is gazdagította valamennyire. De ez úgy látszik jobban érdekelte, mint az , hogy elveszik a királykategória szépsége és izgalma ami volt régebben.(Tényleg mikor volt az utolsó olyan idény ami csak a versenyrõl szólt és nem a pénzrõl?)

Punker
szerintem Mosley- már évekkel ezelött ki kellett volna vágni, az elmúlt 5 évben bármit csinált az a nézõk ellen szólt legjobban.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Istencsászár
Gondolod nem értette? de ha mégse akkor a körülötte/neki dolgozó ezer ember közül egy biztos megértette... valszeg próbálkozik de nem akar belenyulni a levesbe, mert valamit jól csinálnak de az egy része az egésznek, mintha nem mernének huzzá nyulni az egészhez, lehet õ<#kuss> kéne oda és megreformálná az egészet azt nézhet mindenki😊)

Punker
a lényeget nem értette meg az öreg, ha X csapatnak 400 millája van akkor az 400 millát fog elkölteni, nem költheti motorra, akkor költi szárnyra stb.....

Istencsászár
Napelemet a F1-be😊 ( bár akkor éjszaka nehéz lenne, de mind1 generátor powa 😄 )

Attól hogy a motorokat ugymond "befagyasztotta" attól enmtudom mit várt mivel ez csak csepp a tengerben, ahhoz hogy tényleg kevesebbet költsenek a csapatok ahhoz jóval többet kellene korlátozni, minden területen...

Punker