182274
  • G_ArchAngel #75451
    szeretned, ha Budapesten tizedannyi jo no lenne, mint egy szombat este a Leicester Square kornyeken...
  • Minstrel
    és ki ez a melák aki ott volt Nicole mellett végig meg a végén is hangoztatta az ujjával mutogatva, hogy "Lúúúúúúiiz aaargh"? csak a testőre vagy valami szeleb ő is? kép
  • kretyás
    nem tűnik olyan rosszfiusnak, mondjuk aki F1ezik sztem egytől egyig bejön a nőknek, mert a pilóták híresek, adrenalinban gazdag dolgot művelnel, jol keresnek stb. millio érvet fel lehet hozni mellettük, ami miatt egy nő belebolondul pl

nem véletlenül imádja annyi nő Raikonnent meg Alonsot....
  • Kit--Kat
    Hát ízlése lehet, viszont a felesége, az már nem sikeredett olyan jóra.
  • Peppus
    Lehet nem a feje tetszik neki, hanem más testrésze :D
  • kretyás
    na bassz, én tegnp tudtam meg h ők egy pár és nem kicsit villámcsapásként ért a hír :D

Nicole sztem top10es nő, nem tudom mi tetszhetett meg neki ebbe a jollakott ovodás fejben :}
  • Bandee1987
    Szar duma.

Massának azért sztem ennél jobb ízlése van. :DDD

Amúgy se hallgatok Pussycat dollst, mert kurvára messze áll tőlem a stílusa.
  • a.carkey
    Az új hírek szerint hétfő óta ő Massa új barátnője. Úgy megsajnálta az elvesztett vébé után a brazilt, hogy hétfő óta együtt vannak. Massa miatta dobta nejét, a csaj meg Hamiltont.

SG fórum:

-Óhhh! Milyen qruva jó nő! Óhhh!

:D
  • HUmanHunter
    nekem se jön be amúgy
  • HUmanHunter
    amúgy meg túl kevés pixel lett az arcán :D
  • Christian88
    Valami jobb csaj is lehetett volna =D vgy lehet csask nekem nem jön ez be 5 hónapig?:S
  • Count Adyn
    Aki csak angol nőket lát annak lehet a világszépe a csirke, de szerintem csak átlagos:) Az hogy mennyire van sztárolva meg marketingje milyen, az egy dolog, nézd meg viktóriabekemet, ugyanez kb:D Na de off vége:)
  • DJ BP
    és mióta agytrösztek az ilyen sztárocska csirkék? ne viccelj már, ilyen nőt akarnál értelmes felnőttként ha nem a pénzért tennéd, mert alapból van?
  • Bullitt
    Hamilton szereti villogtatni most mennyi pénze van, vett egy szállodát is már... Jótékonykodni nem akar elkezdeni? XD
  • HUmanHunter
    ha pro akkor a hamilton barátnőjén kívül minden
  • Bandee1987
    Na, most azért ez nem ilyen egyszerű, hogy a kiccsaj csak úgy magától hozta fel ennyire magát.
    A következő esetek fordulhatnak elő:
    - Apucinak qvra sok pénze volt.
    - Lehet, hogy nem volt sok pénze, de jó hangja, ami nem intelligenciafüggő. Saját parfümhöz, meg divattermékekhez is kb. annyi köze van, hogy a parfümgyártó megszagoltat vele 100 féle terméket, és ő kiböki, hogy "jéé, nekem ez tetszik", és akkor onnantól kezdve aláírnak egy szerződést (amit bizony nem a kicsike tanulmányoz át, hanem a producere, meg a menedzsere, ezzel akár jól át is lehetne baszni őt), és rányomják a nevét az üvegekre. Ehhez marha sok ész kell ám.
    - "Tökéletes alak, gyönyörű arc" hát ezen jót röhögtem, maradok inkább a magyar csajoknál.
  • G_ArchAngel #75435
    veguli biztos buta no lehet...

- szolo karrier
    - lanycsapat frontembere
    - Timbaland a producere
    - Hamilton baratnoje
    - sajat parfum, sajat divattermekek
    - tokeletes alak, gyonyoru arc

Ehhez kepest milyen novel rendelkezhet egy "sikeres" magyar fika-blogger?
  • adeex7
    plázaqrva :DDd
  • madmanic
  • Count Adyn
    Hát akkor ki is a kurva?:DDD
  • madmanic
    lehet h több pénze van..
  • Count Adyn
    Majd ők lesznek az új bekemék, a papa jól kimatekolja:)
  • Tresh
    kiváncsi vagyok mennyit fizet hamika ennek a kurvának...
  • a.carkey
    ja, ok
  • BaliBoy
    Ez az "i love you" olyan őszinte. :DDD
  • Istencsászár
    Akkor miről beszélünk? 3 motorcsere teljesen átlagos egy szezonba, hameg nem kap büntetést akkor teljesen mindegy.
  • a.carkey
    Abszolut nem így van. Összesen három versenyen cseréltek nála motort úgy, hogy nem kapott büntit, ilyen-olyan okokból ...
  • Punker
    ennyi pénzzel és ilyen seggel nem kell hogy elérje az IQ-ja az 50-et :D
  • madmanic
    nyihihi
  • madmanic
    Hát, ha nem akar beszélgetni, semmi
  • passatgt
    :D fail
  • Istencsászár
    Mi ezzel a baj?
  • Istencsászár
    Bahrain - felfüggesztés hiba miatt kiesett az első etapból, 22. hely
    Japán - 11. helyről indult

az összes többi iőmérőn Kimi bőven az első 10ből indult...

egyéb kérdés?
  • a.carkey
    Az a szép az egészben, hogy ilyen alapon simán lehetne egy kép a spa-i és a fuji-i versenybírókról is, kezükben egy köteg zsozsóval ...
  • a.carkey
    Persze, mert minden második versenyén motor cseréltek nála. Szép lett volna, ha úgy esik ki ...
  • madmanic
    Azért világbajnoknak lenni sem egyszerű... Vége a szezonnak én haza kell menni.. EHHEZ..
  • Tresh
    ja vocs főnök, előtte csak videóba volt linkelve... (#74855)
  • DjDano
    Aki Glockot vádolja annak mondok valamit: Fordítsuk meg a dolgot, Glock miért nem cserélte le a gumit? Talán lefizette a Ferrari? Ha ugyanis lecseréli már rég nem lett volna Hamilton közelében sem...

Persze ez ugyanakkora hülyeség mint Glock csalása Hamiton javára. De azt látni kell, hogy mindkét oldal vádaskodhatna, ha nagyon akarna.
  • G_ArchAngel #75413
    Olvass mar vissza, nekem ugy tunik en raktam be elsonek, amiert az anyam le is lett k*rvazva..., ehhez kepest Te?
  • Magic Boy
    Egyetértek nagyon ronda szegény!
    Remélhetőleg nem kell több, mint 4 hónapig nézni.