182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
campy #75370 2009-es érdekes év lesz annyiből hogy jön a KERS cucc és mások lesznek az autók is kicsit!!! már 3 csapat amúgy befogja mutatni a kocsiját januárban a BMW, Toyota, Mclaren hmm a BMW pedig állítólag csúcsra akar törni 2009-ben kíváncsi leszek rájuk Kubicát szeretem nagyon közvetlen szerény pilóta és megbízható, Heidfeld pedig szintén jó...Mario Theissen-nek eddig bejöttek a húzásai és a fejlesztései remélem hogy ezek után is fokozatosan építgeti lelkiismeretesen a csapatát:) de akkor is a FERRARI lesz a bajnok jövőre is:P:P és Massának sikerüljön már idén ő az erkölcsi bajnok:) -
campy #75369 jó azt mondom mindenki jó pilóta a mezőnyből de Hamilton nem érdemelte meg az ócska ezüst nyilat ami Kimi alatt évekig szenvedett... á ez a gyökér Mclaren ha nem lenne...Ronda nis mehetne már nyugdíjba annyira utálom hogy azt emondani nem tudom és a tavaly kémbotrány után kik képesek még ezeknek a csalóknakszurkolni??? fujjj
Hamiltonról nem nyílvánítok semmit én azt mondom nem neki kellett volna megnyernie a VB-t hanem a megbízhatóság miatt Kubicának..az lett volna igazságos!!! -
campy #75368 rohadjatok meg hogy beteszitek a Ferrari drukkerek bosszantására... ááá nem lehet igaz...!:( -
Arra ilyenkor nem gondol az illető aki ilyeneket kijelent hogy ha Hamilton Vettel megveri akkor ugyan úgy Kimivel, Massával, Kubicával, Alonsoval is feltörli a padlót... alapjában idióta gondolat, de lényegében ezt állítja... Alonso Sumi ellen győzött, tehát akkor ha Alonsot megveri akkor Sumit is stb... lehetne folytatni. -
campy #75366 bár átmenne a Force Indiához Nyomilton xD és ott szakadna meg a leggyengébbik csapatnál röhögnék hogyha Fisichella is alázná -
vass17 #75365 Írd le a véleményedet, de jó lenne, ha nem chat stílusban tennéd, hanem egy hsz-ben az egészet:) -
campy #75364 ezek csak kisbajnokságok voltak...Vettel bizonyította hogy jobb Hamiltonnál... -
campy #75363 hirtelen milyen sok a Mclaren drukker... hmm!! nem baj akkor is Ferrari for4ver...97 óta immáron csak nekik -
campy #75362 itt nem erről van szó! motorral semmi bajuk nem volt...egyszerűen a Monacoi eset miatt csinálta ezt a Force India mivel a kis Sutilkának neki ment Raikkonen auztán sírt a végén... mellesleg egy mákos pontszerzés lett volna Sutil részéről, de Raikonen örült hogy megfogja az autót abban az alagút utáni egyenesben és akkor még a Czolnerék őt fikázták na menjenek a... -
Tresh #75361 mekkora 
-
campy #75360 jaj itt olyan nagy Forma 1 szakértők vannak az SG-n általában... tudom én:D:) inkább nem fogok véleményt nyílvánítani...Hamilton kapott ajándékba egy címet és több ilyen nem lesz!!! egyet sajnálok hogy 2011-ig Vettel nem lesz Ferrari pilóta és nem döntheti meg a Hami rekordját a legfiatalabb pilóta címet merthogy 1000x jobb versenyző Vettel... -
campy #75359 http://www.youtube.com/watch?v=fq9g0S4QVvM
XD ez hatalmas nézzétek meg:) -
Tresh #75358 grat 
-
campy #75357 gyökér Hamilton... -
Jah Monaco után... -
Kimitől fél, meglátja tükörben és menekül
-
Dehogy!
Puszi pajtások Rosbergel egyetemben
-
Sutil fél Hamiltontól xD -
Sutil egy fél Hamilton
-
kapnak egy Hamiltont is -
Tresh #75350 Jó lenne az nekik, de a ferraritól csak motort kaptak, a mclaren-től meg kapnak mindent... -
HUmanHunter #75349 jah első :) -
első:D -
Ha már minden áron a "gumi legyen a képen" vonal áll, akkor mehetne pl.
Ő (ausztrál Ausztráliában)
vagy Ő (ausztrál Kanadában) ...
De lehet válogatni! :D -
Ezt nem értem, de a váltás lényege az hogy a McLarentől váltót is kapnak ami önmagában óriási előrelépés számukra. -
madmanic #75345 jééé! Új bigét kaptunk
-
Még az indiai csapatnak sem kell a Ferrari motor.. :D szerintem ez az égő :D -
ez az ausztrál csaj ez elég rusnya
és mos
t elég sokáig itt lessz
MONNYON LE -
xDDDDDDDDDDD -
Legalább nem égeti egy indidai csapat a Ferrari nevét. -
A Ferrari csak motorokat adott semmi mást, a McLarennel további belsőségeket is kapnak, konkrétan a komplett hajtásláncot ( motor+váltó+KERS ), ez lenne a szorosabb együttműködés kulcsa és a Force India felemelkedésének záloga:), persze ehhez kell egy normális aero, felfüggesztés stb... hiába erős ha suta. -
WNW #75339 Ferrari motor nelkul meg rosszabbak lesznek szerintem.. A Red Bullos teameknel latni lehetett, hogy szinte ugyan abbol a kocsibol, a motor mit szamitott az eredmenyessegnel.. Ferrari vs Renault... -
... és igy született meg az ál ProDrive csapat a McLaren támogatásával :S -
Ha nem is a Ferkát akkor "csak" egy Toyotát :) -
Remélem odaver Sutil mindenkinek, ha kap egy ütős autót :) Ferrari reszkess :D -
ja azt gondolták hogy odaadják a fejlesztéseiket az eggyik leggyengébb csapatnak -.- -
Gascoynet hanyadik csapattól is küldik el? 4.? :) -
Feltehetőleg igen, mert nem csak motrokat kapnak hanem szoros együttműködés is létrejöhet a két csapat közt, ez a Ferrarival nem volt meg. -
Biztos jobb lesz nekik^^ -
Valamint Colin Kolles és Mike Gascoyne távozik a Force Indiától. Kiváncsi leszek hogy ebből mit hoznak össze és kit állítanak a helyükre, csöppnyi tudatos csapatépítést vélek ebben felfedezni, remélem előre lépnek jövőre.