FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A superbike-t meg elrontottak azzal, hogy beengedtek a kiporgesgatlot.. 1-2 gyari tamogatasu csapatnak jo minosegu van, illetve telik ra, a tobbiek meg szivnak...😞((

HUNtalicska93
jó,kész,hagyjátok abba a vitatkozást,te Kit-Kat meg fogd vissza magad,de a többiek is!!na:S

csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)

Amiga
A kék zászló törlése csúnya nagy bundákra adhatna lehetõséget...

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Most kiváncsi leszek, hogy Ralfi mit csinál😊
A MotoGP-t és az F1-t szvsz abban lehetne összehasonlítani, hogy mindkettõt az okosok formálták a saját szájuk ízlése szerint. Ezért is szoktam inkább az SBK-t nézni.
Haggyjuk inkább az egészet és várjuk inkább Kanadát.

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kit--Kat
de rohatt uncsi az okoskodásod pláne úgy, hogy kínosan nagy hülyeségeteket mondassz szal ennyi, gondokkozz el magadban

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Ezért hívják az F1-t királykategóriának.(Elméletíleg)
Ez lenne a csúcs, a legszebb, a legjobb. Azaz a jelenlegi legjobb fejlesztésû versenyautók versenye. Az más lapra tartozik, hogy mostanában mért nincs így.

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

Öööö szvsz arra gondolt, hogy elõzz meg egy motort motorral, kocsit meg kocsival. Valahogy más a kettõ.

Értem,ne legyen egyenlöség,akkor lássunk olyan unalmas futamot,mint mondjuk a mostani Monacoi volt,vagy emlitsem a Ferrari virágkorát,milyen veszettül izgalmas volt látni Sumit a legjobb autoval lekörözni saját magát?!!
Nem egyenlö autokat akarok,hanem,hogy egy közepes autoban,egy jo pilotának legyen esélye a gyözelemere.

Jo hogy felhoztad a focit,ugyan is ott két egyforma csapat esetén csak akkor van unalmas meccs,ha a taktikáé a föszerep és nem a játéké,mint ahogy az F1-ben is mostanság a taktika a föszereplö.
Istencsászár
A 10 motor egymás mellett megy? képzeld egymás mögött ahogy az autók is... jézusom, ennyire lüke legyen valaki, nembaj... de ott a WTCC azse külömb õk is tudnak 10esével menni és mégse motrok...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
1, nem veled beszéltem
2, témáról beszélünk
3, már megint átmész vau-vau-ba, kapcsolja ki most!
4, amugymeg arról írok amirõl akarok, ha nincs hozzá füzni valód akkor nincs hozzá füzni valód

mintha ezt már 10szer leirtam volna neked, sebaj

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Legyszi szallj le a MotoGP-rol, osszehasonlithatatlan egy autoversennyel.. Csak abba gondolj bele, hogy az a 10 motor durvan elfer 2 auto helyen...😊

Kit--Kat
Ha nem tetszik nézz mást, elegem van a sok sírásbnól meg a hülye hasonlítgatásokból.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Istencsászár
Már megint a MotoGpt kell felhozni... kutya füle... ott is sok jó különbözõ motor van, jó versenyzõkkel akik álltalában elszakadnak akár 10en is a mezõnytõl és tényleg nem gyorsabbak de küzdenek, ha mást nem is de a szélárnyékot kihasználják, hibákat kihasználják és bevállalósak ha kell... ezt miért nem lehet F1ben? úrisport...

Kit--Kat
pfff. szted komolyan gondoltA???

HUNtalicska93
te hülye vagy,erre nincs más szó<#idiota>

csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)

CHEAPBOY
sztem legyen 3 verseny 1 nap alatt s csak egy feledzes.

Viszont a szabadedzeseken nem szabd hasznalni az egyik kereket, sem a váltot 3as fokozaton tul.

A pontokat Max s Bernie huzza ki a kalapbol a vegen, ki akarholvegzett, leven igy a leintest kovetoen is maradnak izgalmak.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

mert az alapvetõ dolgokban nemsok különbség van küztök, vagyis egy verseny izgalmasságában nem

Lópikulát nincs, eleve szinte 2-3 motor elfér egymás mellett ideális íven, ez elég hatalmas különbség, másrészt rövidebb féktáv, lassabb kanyarvétel, nagyobb gyorsulás, ez mind mind különbség.

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Ha egyenlöséget lehetne tenni jó auto-rossz pilota,jo pilota-rossz auto páros között,akkor izgalmas versenyek lennének.

Sztem épp egyenlõség esetén van sínautózás. Lásd foci VB, egyenlõ csapatok=unalmas meccs. Ha nincs különbség autók közt, és csupa jó pilóta van (azért F1), akkor nem fog kialakulni elég sebességkülönbség egy elõzéshez

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Pedig nem észnélküli uj szabályok kellenének.
Ha egyenlöséget lehetne tenni jó auto-rossz pilota,jo pilota-rossz auto páros között,akkor izgalmas versenyek lennének.
Viszont ilyen nem lesz.
A gyári csapatok érdeke,hogy jo kocsijuk legyen amivel bárki nyerhet.
A másik véglet,hogy a jelenlegi Spaykeren Sumi se tudna segiteni.
Igazábol ha egy egy pályára egy jo beállitással,egy jol elkapott nappal bárki nyerhetne,akkor nem lenne értelme mindig a box taktikára várni.

Én például elsö intézkedésként törölném a kék zászlot!!
nem azt mondom,hogy a lekörözött tartsa fel a mögöttest,de ne legyen kötelezö lehuzodni,legalább igy lássunk normális elözést,és legalább a piloták között is tökösségi alapon lenne egy kis külömbség.
Istencsászár
Voltak próbálkozások... nekem tetszett, izgalmas verseny volt.

HUNtalicska93
az utóbbi verseny Pau-ban volt,ahol nem csoda hogy vonatoztak:S

DjDano
Szerintem ne akarjátok más sorozathoz igazítani a Forma 1-et.... Pont az a lényeg ,hogy különbözzön minden versenysorozattól!

Jaja teljesen ertelmetlen... A turakocsikat is a F1-szeru versenyekkel.. Mig egy turakocsival nemi piff-puff meg benne van (az elozeseknel), es a karosszeria enyhebb serulesei alig szamitanak valamit, addig ha ezt egy F1-es kocsival csinalod meg, vege a versenyednek.. Ha a WTCC-ben, meg a DTM-ben nem lenne a sulyosztogatas, ott se lennenek valtozatos versenyek, a penzes gyari csapatok 1-2 versenyzoje pillanatok alatt ellepne, es kesz... Bar az idei szezonokban ott sincsenek nagy elozgetesek, a DTM-ben is inkabb elkezdodott a boxtaktikas jatszadozas elozes nelkul, a WTCC-ben meg akkor van grimbusz, ha valaki nagyon nagyot hibazik, egyebkent meg csak kisergetik egymast (legalabbis az utobi versenyeken)...

Istencsászár
Akkor gondolkozzunk együtt és majd ird le és énis leírom, mert az alapvetõ dolgokban nemsok különbség van küztök, vagyis egy verseny izgalmasságában nem, csak nem hátráltatja a versenyzõt annyi kütyüt az elõzésben, de ugyan ugy van minden... a szélárnyék szélárnyék és kiváló elõzési lehetõség ahogy régen az F1ben is azvolt stb... nem más a kettõ nagyon is hasonló és most nem a technikai paraméterekre és ezek vonzatára gondolok...

Kit--Kat
gondolkozz kicsit más a 2 ...... jézus....

Istencsászár
Why?

Kit--Kat
Alapvetõen motoros versenyt értehettelen dolgog összehasoníltani 4kerekü versenyekkel...

Istencsászár
Ez nem volt téma, hanem óriási hülyeség... amirõl te beszélsz az privát csapatok, amit ép kiszorítanak az F1bõl mer semmi létjogosultságuk sincs már, persze ha a régi idõk, korlátozott fejlesztések, korlátozott aero vissza jönne akkor talán beszállnának páran, de ez olyan mint a MotoGp a gyári csapatok éjjel nappal fejlesztenek, de ottvan Kenny Roberts csapata akik privátok és sehol sincsenek, körönként 2 mpt kapnak mert nem tudnak olyan motort kifejleszteni ami versenyképes legyen, s év eleje óta semmit nem jutottak elõre... de ez lényegtelen abból a szempontból hogy a MotoGp-be igyis annyi elõzés van 1-2 futamon mint az F1ben fél év alatt...

bardocz
ez már nem forma1 lenne,ennek semmi értelme,butítsák le az aerodinamikát anyira,hogy múljon is a versenyzõn valami,és hogy néha meg kelljen fogni,ebben az évben még egy normális keresztbeállást sem láttam,wtcc-ben bezzeg igen😊))
HUNtalicska93
OFF
itt mér nincs Házigazda?

HUNtalicska93
na de nem saját motorok lennének,hanem beszállitó cég pl. a mercedes szállítaná a motorokat a csapatoknak,nekik meg csak kasztnit kellene rá télen fejleszteni,festést,és szponzorokat keríteni, és nem olyan csapatok lennének hogy Ferrari,vagy Honda,vagy Renault,hanem a fõszponzor,vagy a csapatvezetõ nevét viselnék,lásd pl GP2,Art Grand Prix,mer azt Art a fõszponzor. de ez csak egy ötlet,ez nagyon messze áll a mai F1-tõl,szal ne is firtassuk tovább a témát😊

Kit--Kat
Mond1 Ferrarinak, hogy azonos motorok... Rögtön kilépne az F1bõl. Ez hülyeség.

HUNtalicska93
na de több elõzés lenne...

alonso82
de az egyenlõ autók versenye az már nem f1 lenne
arra ott az a1 gp

HUNtalicska93
nekem meg egy régi szép álmom az f1-el kapcsolatban,hogy közel azonos autók,ahol csak a versenyzõ számít,egy egységes 800 pacis autó,ugyanúgy reklámok,egyéni aerodinamikai elemek,festés stb...csak ugyanolyan motorral rendelkezõ autók,és 10-12 versenyhétvége,2 futam egy hétvégén,akkor én visszatérnék a túraautóról a forma 1-re,mer már én csak motort nézek,rallyt,meg túraautót:/

gordon 24
Hát ez egy nagyon jó kérdés!!! Bizzunk benne!! Ha egyátalán lesz ebbõl valami.

Downhill!!

És szerinted a mostani okosok jól fogják kitalálni?

Mármint,hogy én e?
Fogalmad sincs mirõl beszélek,de majd idõvel kinövöd...

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Istencsászár
Nem kell halandzsázni. Megvagy elégedve a szarral? jó, de attól még más nincs megelégedve vele, és ha
van rá lehetõség, márpedig van
bevált lehetõség, márpedig bevált
kivetelezhetõ, márpedig kivitlelzhetõ
izgalmasabb, márpedig izgalmasabb,

akkor mi a baj vele? (pl: mer az F1 ne legyen olyan mint a többi? maradjon egy nagy 0-a? )

Kit--Kat
Oroszország?? Nem tudod mirõl beszélsz...

De szeretném,ha ez az ország is jutott volna,olyan sehova<#idiota>

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Akkor mar miert nem mennek tolatva, es 2 kereken, az meg erdekesebb lenne...?

passatgt
már elõre elképzeltem hogy mesélnék el palikék a szabálymódosításokat és hogy számolnának futam közben hogy éppen ki az elsõ<#duma><#idiota>

gordon 24
Ja értem.. Sorry félre értettem. Azt hittem hogy INDY autókra gondolsz.

Figyelj én azt mondom erre hogy, a GP2-ben mûködik ez. És nem is rosszul. Szóval szerintem ez egész egsszerû.

PL:Lenne szombati napon egy edzés. Mitudomén mondjuk 50 perc a legjobb karika számít.

Vasárnap délelött az elsõ futam: Mondjuk 30 kör
az edzés eredményei számítanak a rajtnál. Lehetne repülõ rajt ami nem kedvez senkinek. Megcsinálnák a futamot Box nélkül. Nyer aki nyer.

Második futam:
Lenne 60 kör.
Az elsõ futam vége számít az elsõ 8-at forditva a rajtra és álló rajt.
1 kötelezõ pit. nyer aki nyer.

Pontszámokat összeadni a legtöbb pontos ember a hétvége gyõztese.

Amit irsz hogy mi van ha az elsõ futamba baéleset történik és kiesik valaki. Akkor az van mintha most kiesik. Kit érdekel. Ha a mostni szabályok szerint van a dolog töri a gépet 0 pontot kap. Ha ez lenne az elsõ szarra töri a gépet. A másodikra össszeépitik, ha szerencséje van még pontot is szerezhet. Müködne ez, csak jól ki kell találni!

Downhill!!

bardocz
én is így gondoltam,elsõ futamon nem jöhetnek ki a boxba,egy gumin kell végigmenni,második futamon meg lehet boxba menni,és a két verseny között a csapatok vaktában állíthatnának a kocsin,persze nem tesztelehetik le,és üres tankos idõmérõ kéne,nem ez a benzin kérdés
Istencsászár
Elsõ futamon vigyáznak egymásra mert tudják hogy lesz másik, de ha lenne fordított rajt akkor azért lehet küzdeni hogy minél jobb pozícióból rajtolhassanak a következõ futamon. Mégis milyen kár? azért van ott a FIA felügyelete hogy felmérje, de manapság annyira kevés baleset történik az F1ben hogy ettõl sem kell tartani... a második versenyen meg mehet az ereszd el a hajam, de ehhez persze el kéne felejteni a 2 hétvégés motrokat stb...
Felvetõdik a gumi kérdés is... már csak egy gyártó van szal ez sem gond, de tudom hogy sok embernek egy box kiállás már izgalmas mert leglább történik valami a futamon, de mivel nem kellene box, hanem 1 futással végig mennek vagy max a 2. hosszabb versenyen 1 kötelezõ kiállás lenne...

Ha ilyen dolgok megvalósulhatnnak, és az idõmérõre vissza hoznák a ki a leggyorsabb üres tankal szabályt is akkor elég élvezetes kis F1 futamok, kvalik lennének... de amig egy verseny és kvalifikáció arról szol hogy kinek mennyi üzemanyaga van, mikor jön ki, milyen idélen box taktikán van addig nem lesz elõzés a pályán...

Példának mondtam. Ennyivel mondhattam volna Spa-t is vagy más pályát. Múlt évi rajtra gondoltam és az miatt jutott eszembe. Meg úgyis hamarosan az jön és belegondoltam, hogy milyen lenne.
Tartalék kocsi:milyen kár szintnél engednék(óvás).
A szünet mennyi lenne a két futam közt.
Igaz ennek is lenne egy esélye mert ami most megy az nem F1.
És visszatérve Indy-re ez a pálya is legenda amit kitudja meddig tudunk nézni az F1-ben(a körülötte lezajlott cirkuszra gondoltam).

gordon 24
Nem igazából értem miért Indyvel kéne. Arra a sportra egyetlen f1 szerû szabálky nem vonatkozik. Amit akarnak az FIA szabály mind. Más versenyeken alkalmazzák. GP2 WTCC müködik ott is, müködhet itt is.

Downhill!!

Istencsászár
Ha történne kiesés akkor vagy megjavítják a kocsit a 2 futam közt, vagy ott a tartalék kocsi...