FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
A MotoGP-t és az F1-t szvsz abban lehetne összehasonlítani, hogy mindkettõt az okosok formálták a saját szájuk ízlése szerint. Ezért is szoktam inkább az SBK-t nézni.
Haggyjuk inkább az egészet és várjuk inkább Kanadát.
Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Ez lenne a csúcs, a legszebb, a legjobb. Azaz a jelenlegi legjobb fejlesztésû versenyautók versenye. Az más lapra tartozik, hogy mostanában mért nincs így.
Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(
Nem egyenlö autokat akarok,hanem,hogy egy közepes autoban,egy jo pilotának legyen esélye a gyözelemere.
Jo hogy felhoztad a focit,ugyan is ott két egyforma csapat esetén csak akkor van unalmas meccs,ha a taktikáé a föszerep és nem a játéké,mint ahogy az F1-ben is mostanság a taktika a föszereplö.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
2, témáról beszélünk
3, már megint átmész vau-vau-ba, kapcsolja ki most!
4, amugymeg arról írok amirõl akarok, ha nincs hozzá füzni valód akkor nincs hozzá füzni valód
mintha ezt már 10szer leirtam volna neked, sebaj
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)
Viszont a szabadedzeseken nem szabd hasznalni az egyik kereket, sem a váltot 3as fokozaton tul.
A pontokat Max s Bernie huzza ki a kalapbol a vegen, ki akarholvegzett, leven igy a leintest kovetoen is maradnak izgalmak.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Lópikulát nincs, eleve szinte 2-3 motor elfér egymás mellett ideális íven, ez elég hatalmas különbség, másrészt rövidebb féktáv, lassabb kanyarvétel, nagyobb gyorsulás, ez mind mind különbség.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Sztem épp egyenlõség esetén van sínautózás. Lásd foci VB, egyenlõ csapatok=unalmas meccs. Ha nincs különbség autók közt, és csupa jó pilóta van (azért F1), akkor nem fog kialakulni elég sebességkülönbség egy elõzéshez
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Ha egyenlöséget lehetne tenni jó auto-rossz pilota,jo pilota-rossz auto páros között,akkor izgalmas versenyek lennének.
Viszont ilyen nem lesz.
A gyári csapatok érdeke,hogy jo kocsijuk legyen amivel bárki nyerhet.
A másik véglet,hogy a jelenlegi Spaykeren Sumi se tudna segiteni.
Igazábol ha egy egy pályára egy jo beállitással,egy jol elkapott nappal bárki nyerhetne,akkor nem lenne értelme mindig a box taktikára várni.
Én például elsö intézkedésként törölném a kék zászlot!!
nem azt mondom,hogy a lekörözött tartsa fel a mögöttest,de ne legyen kötelezö lehuzodni,legalább igy lássunk normális elözést,és legalább a piloták között is tökösségi alapon lenne egy kis külömbség.
itt mér nincs Házigazda?
Fogalmad sincs mirõl beszélek,de majd idõvel kinövöd...
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
van rá lehetõség, márpedig van
bevált lehetõség, márpedig bevált
kivetelezhetõ, márpedig kivitlelzhetõ
izgalmasabb, márpedig izgalmasabb,
akkor mi a baj vele? (pl: mer az F1 ne legyen olyan mint a többi? maradjon egy nagy 0-a? )
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Figyelj én azt mondom erre hogy, a GP2-ben mûködik ez. És nem is rosszul. Szóval szerintem ez egész egsszerû.
PL:Lenne szombati napon egy edzés. Mitudomén mondjuk 50 perc a legjobb karika számít.
Vasárnap délelött az elsõ futam: Mondjuk 30 kör
az edzés eredményei számítanak a rajtnál. Lehetne repülõ rajt ami nem kedvez senkinek. Megcsinálnák a futamot Box nélkül. Nyer aki nyer.
Második futam:
Lenne 60 kör.
Az elsõ futam vége számít az elsõ 8-at forditva a rajtra és álló rajt.
1 kötelezõ pit. nyer aki nyer.
Pontszámokat összeadni a legtöbb pontos ember a hétvége gyõztese.
Amit irsz hogy mi van ha az elsõ futamba baéleset történik és kiesik valaki. Akkor az van mintha most kiesik. Kit érdekel. Ha a mostni szabályok szerint van a dolog töri a gépet 0 pontot kap. Ha ez lenne az elsõ szarra töri a gépet. A másodikra össszeépitik, ha szerencséje van még pontot is szerezhet. Müködne ez, csak jól ki kell találni!
Downhill!!
Felvetõdik a gumi kérdés is... már csak egy gyártó van szal ez sem gond, de tudom hogy sok embernek egy box kiállás már izgalmas mert leglább történik valami a futamon, de mivel nem kellene box, hanem 1 futással végig mennek vagy max a 2. hosszabb versenyen 1 kötelezõ kiállás lenne...
Ha ilyen dolgok megvalósulhatnnak, és az idõmérõre vissza hoznák a ki a leggyorsabb üres tankal szabályt is akkor elég élvezetes kis F1 futamok, kvalik lennének... de amig egy verseny és kvalifikáció arról szol hogy kinek mennyi üzemanyaga van, mikor jön ki, milyen idélen box taktikán van addig nem lesz elõzés a pályán...
Tartalék kocsi:milyen kár szintnél engednék(óvás).
A szünet mennyi lenne a két futam közt.
Igaz ennek is lenne egy esélye mert ami most megy az nem F1.
És visszatérve Indy-re ez a pálya is legenda amit kitudja meddig tudunk nézni az F1-ben(a körülötte lezajlott cirkuszra gondoltam).
Downhill!!