182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
jó minőségű a kép, remélem a kocsi nem iylen lesz:) -
Alakul:), jó lesz ez!
-
Ja a McLaren nagy erőkkel fejleszti, csak Bosch lesz ráírva ...xDDD -
Mindig akkor szólal meg amikor nem tetszik neki valami, most sincs másként... a McLaren keményen dolgozik rajta, a Ferrari meg ezekszerint le van egy picit maradva, ekkor jön tévé törő és elomdnja a nagyvilágnak, sebaj csinálják csak 2009ben ezzel kell menni avagy nélküle, nem kötelező... -
Én megértem, biztos nagyon szar lehetett Schumi árnyékában lenni.
De!!
1 azért kerestt nem kevés pénzt:D
2 sok bajnoki 2-dik helye van-e miattt
Szóval én nem hiszem hogy olyan "kurva" szar lett vlna ott lenni.
Kiványcsi lennék, ha nem megy oda lenne-e ennyi második helye.
Akkor igazat adnék neki, ha eljött volna a Hondához onnan és péppé verné a mezőnyt, vagy csak a csapat tárást. De jelen esetben ez is nehéz.
Olyan meg nincs, hogy minden autó szar és minden csapatnál szopatnak. Itt akkor máshol kell keresni a hibát, talán magában???
Az viszont 100%-osan igaz, hogy egy csapatnál másodiknak lenni nem lehet túl jo dolog. Mindenki nyerni megy, ha nem engedik rossz a hangulat.. Ez van, de Barichellonak is feltünhetett nem egy hétig volt a Ferrarinal.. Miért nem ment el?? És itt jön amit irtam az elöbb: az a sok számjegyű csek:DDD -
hehe,lesz ott perelés rendesen,pláne miháel részéről
-
ez nem a prison break -
Barrichello egy szép napon lehet lezuhan a magángépével valaholy a dzsungel mélyén :D persze mielőtt kiadta volna a "mindent elmondok a Ferrariról" könyvét :) -
madmanic #75523 jah.. de inkább az mikor idejön egy magadfajta, beböfögi a baromságát, és még vissza is pofázik..
nna ilyenkor markolok az arcomba, az fáj..
flame off.. -
Haszontalan a KERS, véli a Ferrari elnöke
"Miközben a Ferrari az utolsó simításokat végzi a KERS befogadására is képes tesztautóján, Luca di Montezemolo élesen kritizálta a hibrid hajtáslánc F-1-es bevezetését. A maranellóiak elnöke szerint a rendszer a közúti modellekben aligha lesz használható." -
talán fáj az igazság ? -
madmanic #75520 neked nincs embered aki lopna neked gyógyszert..? -
madmanic #75519 Barrichello kipakolna a ferraris időkről
Hoppá...
-
már feszülten várom hogy nullát mutasson :) -
Jó lett az új csaj, meg a visszaszámláló is nagyon pontos :D -
A McLaren jövőre már nem lessz jó kocsi , mert már nincs olyan embere aki lopjon a Ferraritól
-
senkise az:P -
Én sem vagyok tökéletes :P :P -
Hát a te kárörvendős stílusodra sem lehetsz büszke, de ezt szerintem te is tudod, szóval ennyi. -
Sosem anyáztam, és sosem beszéltem róla úgy, mint egyesek Hamiltonról.
Azt bárki leírhatja, ha nem szimpi neki valaki szerintem, de nem mindegy milyen stílusban. -
Pont te beszélsz, ez ironikus, a 4 éves szinten lévő Kimi fóbiáddal. -

-
adeex7: Igen nagyon boldog vagyok.
WNW: Ha mindenki rak be az aktuális barátnőjéről, menyasszonyáról, feleségéről és közülük kerül ki a Magyar versenyre a bannerba a lány akkor lehet róla szó, de nem én kezdem és csak akkor, ha tényleg a barátnők képei kerülnek föl és nem modelleké és Sharon Stone-é ahogy az ilyen kezdeményezések többségén szokott.
a.carkey: elhiszem és támogatom a bannerba kerülését. -
Itt is csak a Ferrarisok anyáznak örökké :D
úgy látszik külön fajba tartoznak ;) -
egy sem, mert örültek h lopott adatokkal is hagyták őket versenyezni ^^ -
WNW #75506 Esetleg kuldhetnel kepet a baratnorol a bannermachernak..:))) -
ők házon belül fenyegetőztek
-
madmanic #75504 Rengeteg fenyegetést kapott Timo Glock
Sok primitív "szurkoló"...
Kíváncsi lennék tavaly hány McLaren Fan fenyegette felipét.. -
Ott készült a kép. Gondolom nem utaztatnak oda modellt, mikor millió mászkál ott is belőlük. :) -
Huhh! Én végig hallgattam..:D Maradt volna inkább az f1-nél:DD Jobban jártunk volna mindanyian:D -
coulthard007 #75501 ilyen nincs, de még is van:D franciák előnyben! -
akkor boldog vagy gondolom :DD na de ez off:D -
Na ő már alakul. (a barátnőmnek a sáros nyomába se léphet
)
De miből gondolod, hogy Ausztrál? -
"nem kell 4 hónapig majd ezt nézned. Amint lesz egy kis időm majd dolgozok még rajta..."
Ez megnyugtató.
M@TriX: Van menyasszonyom aki bármelyik lánynál milliárdszor szebb szerintem.
Na de ha már csaj van a bannerban az nézzen is ki valahogyan. -
Erre azért még mindig azt mondom, hogy lehetne építeni. :D -
Amugy meg nem ide kell jár f@szt verni, úgyhogy:)) -
nem azért frissítettem, csak ha már úgyis van újabb 2008-as összefoglaló videó meg beépítettem a visszaszémlálót, gondoltam akkor nesztek.
Ha ez ez sem tetszik tölts le magadnak jobbat aztán nézd azt ;)
most kib. kevés időm volt, de abban bízhatsz, hogy nem kell 4 hónapig majd ezt nézned. Amint lesz egy kis időm majd dolgozok még rajta... -
coulthard007 #75494 Hód a tippem:D -
Mi ez? Mormota vagy hÓd? :) -
Na az új csaj egy fokkal jobb, de még messze nem az igazi ahhoz, hogy 4 hónapon keresztül nézzük szerintem.