182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
vass17 #75570 Szerintem az első is:D -
kuki muki #75569 -
kuki muki #75568 -
kuki muki #75567 -
szerintem tök gáz a hátsó szárny
-
kuki muki #75565 Szerintem olyan mint egy harmadosztályú Formula-BMW..
Hú, lesznek itt még nagyon érdekes, egyéni felfogású aero-szettek azt hiszem. -
Pemack #75564 csak a hátsó szárny nem bejövős nekem, de meg lehet szokni -
kuki muki #75563 Barcleona, Téli Tesztek..
vélemények a BMW-ről? -
DC csaja odabasz :) Kimié mwg Alonsoé sem rossz de DC-é veri mindet :) -
Vén buznyák, ebből is látni a nők mire mennek :D Mert ugye, ha kedves lenne, de ez az ember egy gyökér. ÁÁ bár Alonsó csípi :D vajon miért... :D -
Heidi Clum az régen volt Briatore nője, nem? Azóta már Seallel van. -
-
ja főleg hogy Heidi Cum németet
jól csinált neki 1 gyereket akinek 1 fekete zenész a férje
bocs az off-ért -
Narusco #75557 briattorééknál biztos nagy a szerelem x) -
Én is DC-re szavaztam, amúgy Alonsoé sem rossz. -
Kimi nem kicsit papucsnak néz ki xDDDDDD -
na ittvannak a csajok:D
DC nője odaveri mindet kb:DDD -
XD -
A McLaren a jövőben is izgalmas vb-győzelmeket aratna
Remélem azért a Ferrari lessz a győztes az egyéniben is -
ugye azért nincs harag ? -
madmanic #75550 hetekben...?
-
G_ArchAngel #75549 az utobbi hetekben pedig igencsak nem igy tunt... -
ez nem F topic :D hanem F1 :D -
nem kell túldramatizálni meg játszani a dolgokat szvsz -
G_ArchAngel #75546 pssszt!
ilyet nem illik mondani egy ferraris topikban, mert lek*rvazzak az edesanyad... -
én szoktam linkelni :D
milyet zúzott a ferraris ember a végén Massa papája miko örült :D :D -
ezek még egyediek voltak -
tette hozzá az argentín XD -
Ez milyen egy mondat már?
,,...Büszke vagyok, hogy brazilnak születtem.” – tette hozzá a brazil. -
G_ArchAngel #75541 Ezeket a videokat megszoktatok nezni? -
coulthard007 #75540 Nem vagyok Massa fan, de ez szép tőle... -
WNW #75539 Amen... -
Barichellonak esélye sem volt Schumi ellen.
És különben is,aki MS mellé ment,az tudhatta,hogy nem lehet más,csak másodpilóta. -
Barrichello nem lett volna bajnok az tuti.. Szegénykém olyan mint Massa, nem arra született hogy világbajnok legyen. Ügyes volt, de Schumi esélyt sem hagyott neki. Ezzel tisztában is volt szerintem, csak így utólag már könnyű ilyen kijelentéseket tenni. Ez pont olyan mint Massa Vs Kimi. Massának sem lenne sok esélye, ha Kimi minden versenyen odatenné magát.. -
Igen igaz, ezt irtam is.. Na de ha annyira jo pilóta lenne, akkor miért nem mutat most semmit?
Ha az ő nézetei szerint nézem a dolgot, akkor a Hondával minimum egy Glock, vagy akár egy Kubica szinten kellene végezni a vb végén. Mert ugye mindenki ő is reállisan látja a dolgokat hogy a Honda nem alkams vb-t nyerni.
Engem csak az zavar hogy az egyetlen olyan csapatot, akinek a legjobb eredményeit, a legjobb f1 ben töltött éveit köszönheti most szapulja. Oké hogy nem engedték nyeri, lehet hogy egy vb-cimet érdemelt volna.
Ez pont olyan mint Biaggi a MotoGp-ben:D Sajnos egész motogp-s pálya futása során mellette volt Rossi:D igy nem lett nagy cm3 világbajnok.
Baricchelo rosszkor volt jo helyen. Ha nem lett volna Schumi legalább 3 x bajnok lenne de volt.. És tudjuk ha-val nem kezdünk mondatot..
-
Sose jó hogy ha valakit visszafognak, Sumi jobb volt, de nem mindig... azt hogy hányszor kellett visszafogni őt a csapattársa érdekében csak ő tudja meg a Ferrari, és ez nála komoly nyomokat hagyott, mert elég érzelmes ember... persze nem csinálta volna hogy ha nem élvezi, de az évek során biztos szép csokorral összegyült a sérelmekből, amit akkor lenyelt, mert nem volt más választása. -
vass17 #75534 Így van, csak a saját képességeit próbálja palástolni ezzel. Ha annyira nagy tehetség lenne, akkor már szerzett volna valamilyen módon vb-i címet.
Enyhén aljas dolognak érzem, amit mostanság művel, miért nem fordult szembe AKKOR a Ferrarival (mint tavaly Alonso)???? Felesleges így utólag "kiszinezni" a dolgokat, a hírnevét biztos nem fogja fényezni vele..! -
Engem csak az idióta hátsószárny zavar, de a sima gumit milyen furcsa lesz ,megszokni és egyben milyen örömteli:) -
végre egyenes az első szárny, utóbbi években mióta széleiket feljebb kellett emelni, egyre idiótább első szárnyak lettek
amúgy 1997-ben voltak utoljára ilyesmi autók, mindig is mondtam, hogy 97-ről 98-ra lettek elcseszve a szabályok, mert keskenyebb autó, bordázott gumi stb. -
jó minőségű a kép, remélem a kocsi nem iylen lesz:)