FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de nehogy azt mond hogy annyi minden történik tény hogy schumimester akkor lealázta a mezõnyt mindt a picsa de most se látsz nagy elõzéseket meg hogy eggyik tolja le a másikat a pályárol

powered by HAVASSY motorsport Vilnius Fabrik Tuning Sport

Istencsászár
Nézzük azzal nincs gond😊))

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DjDano
Elmentek a jó francba... ha unalmas nézzetek valami harmadrangú szériát nem itt kell hülyeségeket pofázni

Megmondom én mi volt unalmas 2001,2002,2004... Összehasonlíthatatlanul több minden történik mint akkor!

HUNtalicska93
Alonso
Lewis
Massa
Heidfeld
Kubica
.
.
.
Kiminek szétmegy az autója szokás szerint,vagy meglát az út szélén egy üveg Finlandia-t,kiszáll és emiatt kizárják,mer el hagyta az autót.

csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)

de sato-rol se feledkezünk meg a 11. helyröl rajtol ott lehet kamikaze mutatványokat csináln<#eplus2>

Kit--Kat
szvsz a te futamod lesz😉

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Count Adyn
Heidfeld forradalmasította a graffiti mûvészetét, hátha mûvel még valami jót😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

szerintem hamilton pár versenyen belül összetöri a mercit mert kezd elszállni magátol és ez lessz a veszte. ki tudja lehet hogy ez a verseny lessz az?

Punker
bárkiben, itt mindig megnézik a falat páran, amúgy meg nem vagyok válogatós mindegy ki az csak SC legyen belõle 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Istencsászár
Kovaleinbe bízhatsz😊)

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Punker
remélem min 10 baleset lesz 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

én se szeretem a mercit nagy ferraris vagyok de most mit csináljak a merci indul elölrõl ennyi de ez technikai sport bármi megtörténhet.

Istencsászár
Mert a remény hal meg utoljára...

Count Adyn
Hja kb énse tudom miért szeretem😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

ez igaz, hogy ez a hétvége ebbõl a szempontbó elég jó, de mégis nézzük ezt a határsz*r F1-et, mert függõk vagyunk😊

http://gaborszantai.co.uk/

Istencsászár
Francokat fröcsögsz már, van normális neve... Rajtnál nem fogja elengedni hacsak Alonso nem szur be mellé, még az is lehet hogy ütköznek, de Alonsonak a pályán kell megelõznie Hamiltont, mert ha a box taktikánál gyorsabb lennevagyis addig együtt mennének akkor megint menne a fikázás ha netán Alonso jobban jönni hogy csalás meg minden... a pályán kell hogy megelõzze különben megint csak fröcsögés lesz és szegény kis Hamilton sajnálása... mert megérdemli... ki nem érdemli a gyõzelmet?

Count Adyn
Nembaj van ma motogp, meg roland garros döntõ, tegnap volt durva spanyol bajnoki forduló, izgalmakat ott lehet találni...

kirol
Hát ez már alap, hogy unalmas. Ahogy indulnak rajtnál kis változás, aztán szokás szerint bevonatoznak. Esetleg Hamiltonnak el kell engedni Csabit. Ennyi.

akyyy
hát tegnap elég sokan csúszkáltak.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

ha nem is lesz igazad a befutót illetõen, de az unalmas futamban valószínûleg igen...

a rajt keverhet vagy a fal miatt egy-egy SC, de különben lehet a vége az marad, mint a felvezetõ körben...

Istencsászár
Asszem Alonso fog nyerni, és tömeges öngyilkosság fog a fórumokon eluralkodni😄D Ha nem hibáznak ott elõl a két McLarent senki sem fogja utolérni... unalmas futam lesz megint.

kirol
Szerintem megy egy ilyen:

1. Lewis
2. Massa
3. Raikkonen
4. Heidfeld
5. Csabi
...befutó

desigo
Hamilton nem fog minden egyes versenyen dobogón állni bármilyen jó is.
Ki fog hullani a merci alóla vagy hibázni fog...
jó lenne egy...
1. Lewis
2. Kimi
3. Nick
4. Webber
5. Alonso
6. Massa
...befutó

ne essen ki senki, de Kimi és Mark kicsit "vaduljon meg"😊

precision
1 L. Hamilton McLaren 1:15.707
2 F. Alonso McLaren 1:16.163
3 N. Heidfeld BMW 1:16.266
4 K. Räikkönen Ferrari 1:16.411
5 F. Massa Ferrari 1:16.570
6 M. Webber Red Bull 1:16.913
7 N. Rosberg Williams 1:16.919
8 R. Kubica BMW 1:16.993

Bazinga!

Bucser
Miért?? Sato egész jó helyen van a Super Aguri Hondaval😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

otrosinka
Ki az Elsõ 8 ?

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

Picar77
jó hogy béndzsa állat Alonso

()() (^^)

DjDano
Na a RTL-Klub szakértõit ne is minõsítsük, szerintük Alonso taktikázott a második hellyel... hát ezek betegek, egyszerõen elbénázta

Kit--Kat
tavaly?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

DjDano
Amilyen formában van a McLaren (egyre jobb), szeritem a Ferrari idei VB-je elúszott...

Kit--Kat
Megint fasz a gyuszi, már bekerültek a 4be korábban is, Bahreinben.

Kit--Kat
Nem az 1.ben.... hagyjuk inkább...

desigo
Hamilton és Heidfeld parádés...
Istencsászár
Nézz rá... a Hondának még formula autó kinézete van, és amig nem csinálnak nagyobb leszorító erõt, vagyis nem rakják tele szárnyakkal addig nem fognak elõre lépni és látványos fejlesztést nem is csináltak év eleje óta ellenben a többiekkel, akik össze vissza módosítanak és gyorsulnak.

desigo
Miért nem tud a Honda egy normális autót összerakni <#rinya>
Istencsászár
Igen? nemfigyeltem... az elsõ körében? mer utána ki sem ment már...

Count Adyn
Heidfeld féle falfestés<#finom>

desigo
Heidfeld nem semmi😊
Kit--Kat
Raikkonennél 1 kurva szót nem szólt gyuszkó hogy majdnem keresztbe rakta a kocsit célegyenesre fordítónál, csak hogy ennyit tudott. Kiv. leszek hogy üvöltözik a következõ körben, amikor Alonso is ugyanezt csinálja és ezért is fog kikapni.

desigo
Mi volt eddig?
akyyy
íjjjjjj

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

kirol
Biztos nem láttad a multkori futamot. De nem számít, mindegy.

Istencsászár
Williams autót tud építeni, és biztosan jobb mint a Toyota aerodinamikailag, csak nincs annyi pénz a fejlesztésekre és nem áll most a háttérben BMW szintû "társ", most egy privát csapat, de nem meglepõ a gyorsaságuk.
Aguri kapott egy jó kocsit és kihasználja a benne levõ lehetõséget.
RBR pedig most érik be, ha nem menne tönkre akkor még jobban állnának, egy "nagy" csapat, pénz dögivel, szakember dögivel... minden adott és ez látszik is, csak még be kell érnie a sok munkának.

Na jo,nem is azért irtam,mert rajongoja lennék a Németnek.
érdekes a fiok csapatok jobban futnak,mint a gyáriak.
Williams-Toyota
Aguri-Honda
RBR-Renault
Istencsászár
Tudod erre mit lehet mondani, hogy ezen a szinten 3 tized sok... 2 STR, 2 Aguri vagyis 2 nem gyári csapat 4 pilótája elõtte van... akár 3 tized akár nem ez kevés... mi lenne vele ha a mezõny még szorosabb lenne... Star Sport-on mutatták a csapaton belüli qual teljesítményt... Ralf vs Trulli 6-0 asszem ezen nincs mit magyarázni, még ha 1-1 ilyen becsúszna de nem stabilan ezt hozza...

CHEAPBOY
hát a k*rva annyat hogy elszurta😞

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Egy kicsit Ralfika védelmében.
A középmezöny nagyon sürü,Trulli az elsö etapban csak 0.3 mp-vel ment jobbat,és igy végzett a 11. helyen,de a 6. Heidfeld is cak 0.6-al volt gyorsabb.
Ne piszkáljátok már szegényt. Nem elég neki, hogy holnap elkell indulnia versenyen. Kiváncsi leszek, hogy holnap megismétli-e a tavalyi bukdácsolását.(Elvégre Monacoban kijelentette, hogy már Kanadára készültek fel a kocsival.)
Mekik szvsz most Hamiltonnak szavaznak bizalmat a versenyen. Ferkák megkapják megint a másodhegedûs szerepét. Azért Kiminek most jól esne egy gyõzelem.
Viszont kiváncsi leszek Heidfeldre, hogy mit tud kezdeni a mostani helyezésével.

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

Istencsászár
"Kihúztam ( ezen a futamon is ) a forgalom kártyát. Nagy forgalomba kerültem ( itt is ), de egész hétvégén problémánk volt. ( mert Trulli alatt szét esetta a kocsi és ez nagyon mélyen érintett engem )" - így Schumacher.

"Négy autó volt elõttem, akik természetesen nem tudtak köddé válni ( mert a forgalomba kellett kijönnöm gyors kört futni ). A felfüggesztési elem nem okozott problémát ha néhány kerékvetõt ki is kellett kerülni emiatt ( fõ a biztonság! ). Holnap szeretnénk javítani. ( örülnék ha a 2 spyker nem rajtolna le ) Majd kiderül mit tud hozni Jarno az idõmérõbõl." ... többet mint te...