FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
powered by HAVASSY motorsport Vilnius Fabrik Tuning Sport
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Megmondom én mi volt unalmas 2001,2002,2004... Összehasonlíthatatlanul több minden történik mint akkor!
Lewis
Massa
Heidfeld
Kubica
.
.
.
Kiminek szétmegy az autója szokás szerint,vagy meglát az út szélén egy üveg Finlandia-t,kiszáll és emiatt kizárják,mer el hagyta az autót.
csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
http://gaborszantai.co.uk/
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
a rajt keverhet vagy a fal miatt egy-egy SC, de különben lehet a vége az marad, mint a felvezetõ körben...
Ki fog hullani a merci alóla vagy hibázni fog...
1. Lewis
2. Kimi
3. Nick
4. Webber
5. Alonso
6. Massa
...befutó
ne essen ki senki, de Kimi és Mark kicsit "vaduljon meg"😊
2 F. Alonso McLaren 1:16.163
3 N. Heidfeld BMW 1:16.266
4 K. Räikkönen Ferrari 1:16.411
5 F. Massa Ferrari 1:16.570
6 M. Webber Red Bull 1:16.913
7 N. Rosberg Williams 1:16.919
8 R. Kubica BMW 1:16.993
Bazinga!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Aguri kapott egy jó kocsit és kihasználja a benne levõ lehetõséget.
RBR pedig most érik be, ha nem menne tönkre akkor még jobban állnának, egy "nagy" csapat, pénz dögivel, szakember dögivel... minden adott és ez látszik is, csak még be kell érnie a sok munkának.
érdekes a fiok csapatok jobban futnak,mint a gyáriak.
Williams-Toyota
Aguri-Honda
RBR-Renault
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
A középmezöny nagyon sürü,Trulli az elsö etapban csak 0.3 mp-vel ment jobbat,és igy végzett a 11. helyen,de a 6. Heidfeld is cak 0.6-al volt gyorsabb.
Mekik szvsz most Hamiltonnak szavaznak bizalmat a versenyen. Ferkák megkapják megint a másodhegedûs szerepét. Azért Kiminek most jól esne egy gyõzelem.
Viszont kiváncsi leszek Heidfeldre, hogy mit tud kezdeni a mostani helyezésével.
Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(
"Négy autó volt elõttem, akik természetesen nem tudtak köddé válni ( mert a forgalomba kellett kijönnöm gyors kört futni ). A felfüggesztési elem nem okozott problémát ha néhány kerékvetõt ki is kellett kerülni emiatt ( fõ a biztonság! ). Holnap szeretnénk javítani. ( örülnék ha a 2 spyker nem rajtolna le ) Majd kiderül mit tud hozni Jarno az idõmérõbõl." ... többet mint te...