182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Srácok segítsetek.
Honnan tudnám letölteni a 98-as emlékezetes Spa-i nagydíjat? -
Coulthard
-
""Mindenki tudja, mi az aranyérem, ezüstérem és bronzérem. Szinte minden sportban így csinálják."
kivéve a motorsportokban...? és szerintem nem véletlenül... :F -
a legjobb 11 futam szerintem nem kell, 1 pont a pole-ért és 1 pont a leggyorsabb körért elég lenne. -
Csak pár komolyabb ötlet (szerintem tök egyszerű és nem kéne a Bernie féle baromság):
25-20-15-10-8-6-5-4-3-2-1
pontot kapna az első 10 helyezett (ezzel tényleg lenne verseny az első négy helyért és a kicsik is szereznének pontokat);
+2 pont a polért (megszűnne a benzinnel való taktikázgatás);
+1 pont a leggyorsabb körért*;
A legjobb 11 futam eredménye számítana úgy, hogy rangsorolnák a versenyeket, hogy melyiken hány jegyet (ülő, álló, stb.) adtak el. Aztán a legjobb 11 beleszámítana a végeredménybe.
*Viszont csak a legtöbb helyszínen lévő nézőt vonzó 11 futamon KÍVÜLI polért és leggyorsabb körért kapott pontok számítanának be (hogy a többi futamnak is legyen értelme). -
WNW #75646 Ezt a pontozas eltorlesi baromsagot.. Jaaaaaaaaaaaaaaaj...... -
akkor aki utolsó kap 5 pontot:) akkor a kiscsapatok is előnyben lesznek. F1 nem erről szól, hanem h ki a leggyorsabb, kitud jobb autót épiteni és jó pilótát alkalmazni. -
És?
A sport lényege, hogy győzzön a jobbik. -
Zigdris #75643 az nem érdekel senkit -
jó de mondjuk a kis csapatok biztos nem kapnának ilyen pontokat, és ezáltal megint hátrányban lennének. -
Mondjuk kéne szűrni, mikor jár, mikor nem, mert a végén még széthajtanák a háromversenyes motorokat. :)
Pl. nem minden versenyen járna a plusz pont. Minden verseny végén Bernie, pár újságíró körében sorsolna, és ha kihúzza a ládikából a neje műpéniszét, akkor jár, ha egy banánt, akkor azon a versenyen nem járna. A vébé végefelé, ha még volna remény arra, hogy brit pilóra nyerje meg, akkor csak múpénisz lenne a ládikában, ha holmi német, akkor csak banán ... -
nem biztos, mert sokszor volt olyan h elég nagy fölénnyel nyert pl a mclaren mégis Rai futotta a leggyorsabb kört. Szóval sztem nem egy hülye ötlet és máshol is bevált már -
de az megint azt eredményezi, hogy a leggyorsabb autó nem elég hogy szarrá veri a többieket, még extra pontokat is kap :S -
ÉS miért jobb a slick gumi?:P -
Uristen -
Pontosan milyen hülye szabálynak köszönhető ez a sok randa autó? -
Egyetértek. -
Alapjaiban hülyeségnak tartom, semmi baj nincs a pontokkal, csak extra pontokat kell adni a poleért és a leggyorasabb körért. -
Úgy kell ezt felfogni,hogy az aranyérem 1 csillió pont,az ezüst 10000,a bronz meg 1,és így mindenképpen az nyer,aki a legtöbb futamon győzni tud. -
Ez a sport tényleg 20 évet fejlődik vissza ...
Kb. annyira érdekelné őket az arany-ezüst-bronz érem, mint amennyire a kupák náluk szoktak maradni. :D -
Ez jó ötlet.Meg így a bmw-hez hasonló csapatoknak esélyük sincs a vb-re,csak tényleg annak,aki hajt,és a lehető legtöbbször tud ott lenni az elejében. -
dav1d #75630 Jövőre eltörölhetik a pontrendszert az F-1-ben
ez egyre (érdekesebb) szarabb lesz
-
OMG!
-
Sébastien Loeb a rendes neve!
Red Bull:
Pilóták: Leob
Autó: RB4
Tesztprogram: Megismerni az autót, beállítások testre szabása, Slick gumik.
Megjegyzés: Leob számára a teszt ajándék volt Rallye világbajnoki címének elismeréseként. -
coulthard007 #75627 Itt van ki tesztelt, és mit tegnap! -
-
Hát ha lehet hinni a táblázatnak akkor mind a ketten teszteltek.
http://www.formula.hu/f1/sato-szenzacios-visszaterese-a-barcelonai-teszten-c24028.html -
Én azt olvastam Gene tesztelt ma, de igazad van sisakügyileg. -
a képen Badoer vezet,Genének kék-piros-fehér sisakja van -
Ez most Gene. -
Igy elnézve a képeket, mintha kisebbek lennének az autók. Nem? -
Meg Gene is. -
Luca badoer Asszem ő nyomja a teszteket! -
nem kicsit csúnya :/
majd megszokjuk... -
Ezt ki vezeti?
Mert a sisakja nagyon hasonlít Hamiltonéra
-
Kajakra mint egy gokart. :) -
Zigdris #75615 alonso csaja a best
-
ez így lenne jó -
Bullitt #75613 A Ferrari még rejtegeti a csúf dolgokat. Az autó nagy része 08-as aerocsomag...
-
nekem csak a vezetőszárny oldalán a két téglalap nem tetszik