182274
  • Magic Boy
    Srácok segítsetek.
    Honnan tudnám letölteni a 98-as emlékezetes Spa-i nagydíjat?
  • Minstrel
    Coulthard
  • nearo
    ""Mindenki tudja, mi az aranyérem, ezüstérem és bronzérem. Szinte minden sportban így csinálják."

kivéve a motorsportokban...? és szerintem nem véletlenül... :F
  • N o N a m e
    a legjobb 11 futam szerintem nem kell, 1 pont a pole-ért és 1 pont a leggyorsabb körért elég lenne.
  • a.carkey
    Csak pár komolyabb ötlet (szerintem tök egyszerű és nem kéne a Bernie féle baromság):

25-20-15-10-8-6-5-4-3-2-1

pontot kapna az első 10 helyezett (ezzel tényleg lenne verseny az első négy helyért és a kicsik is szereznének pontokat);
    +2 pont a polért (megszűnne a benzinnel való taktikázgatás);
    +1 pont a leggyorsabb körért*;
    A legjobb 11 futam eredménye számítana úgy, hogy rangsorolnák a versenyeket, hogy melyiken hány jegyet (ülő, álló, stb.) adtak el. Aztán a legjobb 11 beleszámítana a végeredménybe.
    *Viszont csak a legtöbb helyszínen lévő nézőt vonzó 11 futamon KÍVÜLI polért és leggyorsabb körért kapott pontok számítanának be (hogy a többi futamnak is legyen értelme).
  • WNW
    Ezt a pontozas eltorlesi baromsagot.. Jaaaaaaaaaaaaaaaj......
  • Freedom88
    akkor aki utolsó kap 5 pontot:) akkor a kiscsapatok is előnyben lesznek. F1 nem erről szól, hanem h ki a leggyorsabb, kitud jobb autót épiteni és jó pilótát alkalmazni.
  • Magic Boy
    És?
    A sport lényege, hogy győzzön a jobbik.
  • Zigdris
    az nem érdekel senkit
  • Peppus
    jó de mondjuk a kis csapatok biztos nem kapnának ilyen pontokat, és ezáltal megint hátrányban lennének.
  • a.carkey
    Mondjuk kéne szűrni, mikor jár, mikor nem, mert a végén még széthajtanák a háromversenyes motorokat. :)

Pl. nem minden versenyen járna a plusz pont. Minden verseny végén Bernie, pár újságíró körében sorsolna, és ha kihúzza a ládikából a neje műpéniszét, akkor jár, ha egy banánt, akkor azon a versenyen nem járna. A vébé végefelé, ha még volna remény arra, hogy brit pilóra nyerje meg, akkor csak múpénisz lenne a ládikában, ha holmi német, akkor csak banán ...
  • Freedom88
    nem biztos, mert sokszor volt olyan h elég nagy fölénnyel nyert pl a mclaren mégis Rai futotta a leggyorsabb kört. Szóval sztem nem egy hülye ötlet és máshol is bevált már
  • Peppus
    de az megint azt eredményezi, hogy a leggyorsabb autó nem elég hogy szarrá veri a többieket, még extra pontokat is kap :S
  • norbi56
    ÉS miért jobb a slick gumi?:P
  • norbi56
    Uristen
  • norbi56
    Pontosan milyen hülye szabálynak köszönhető ez a sok randa autó?
  • Magic Boy
    Egyetértek.
  • Istencsászár
    Alapjaiban hülyeségnak tartom, semmi baj nincs a pontokkal, csak extra pontokat kell adni a poleért és a leggyorasabb körért.
  • bardocz
    Úgy kell ezt felfogni,hogy az aranyérem 1 csillió pont,az ezüst 10000,a bronz meg 1,és így mindenképpen az nyer,aki a legtöbb futamon győzni tud.
  • a.carkey
    Ez a sport tényleg 20 évet fejlődik vissza ...

Kb. annyira érdekelné őket az arany-ezüst-bronz érem, mint amennyire a kupák náluk szoktak maradni. :D
  • bardocz
    Ez jó ötlet.Meg így a bmw-hez hasonló csapatoknak esélyük sincs a vb-re,csak tényleg annak,aki hajt,és a lehető legtöbbször tud ott lenni az elejében.
  • dav1d
    Jövőre eltörölhetik a pontrendszert az F-1-ben ez egyre (érdekesebb) szarabb lesz
  • norbi56
    OMG!
  • MaSzKa
    Sébastien Loeb a rendes neve!

Red Bull:

Pilóták: Leob

Autó: RB4

Tesztprogram: Megismerni az autót, beállítások testre szabása, Slick gumik.

Megjegyzés: Leob számára a teszt ajándék volt Rallye világbajnoki címének elismeréseként.
  • coulthard007
    Itt van ki tesztelt, és mit tegnap!
  • zsutyesz
  • BaliBoy
    Hát ha lehet hinni a táblázatnak akkor mind a ketten teszteltek.
    http://www.formula.hu/f1/sato-szenzacios-visszaterese-a-barcelonai-teszten-c24028.html
  • Kit--Kat
    Én azt olvastam Gene tesztelt ma, de igazad van sisakügyileg.
  • Minstrel
    a képen Badoer vezet,Genének kék-piros-fehér sisakja van
  • Kit--Kat
    Ez most Gene.
  • N o N a m e
    Igy elnézve a képeket, mintha kisebbek lennének az autók. Nem?
  • BaliBoy
    Meg Gene is.
  • gordon 24
    Luca badoer Asszem ő nyomja a teszteket!
  • desigo
    nem kicsit csúnya :/
    majd megszokjuk...
  • Norbi1990
    Ezt ki vezeti?
    Mert a sisakja nagyon hasonlít Hamiltonéra
  • DannyL
    Kajakra mint egy gokart. :)
  • Zigdris
    alonso csaja a best
  • passatgt
    ez így lenne jó
  • Bullitt
    A Ferrari még rejtegeti a csúf dolgokat. Az autó nagy része 08-as aerocsomag...
  • passatgt
    nekem csak a vezetőszárny oldalán a két téglalap nem tetszik