FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Ferrari
2. Red Bull Honda vs Mercedes
3. Alfa Romeo
4. Renault
5. Toro Rosso
6. Racing Point
7. Mclaren
8. Haas
9. Williams
szerintem a Haas szenvedni fog, bar Ferrari motoros csapatkent logikusan elol kellene lenniuk, sajat maguk vallottak be, hogy sok problemajuk lehet iden pl a megbizhatosaggal
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Az hogy a Ferrari meg Merci elől van valamint a Williams a hátul már teszt nélkül is lehetett tudni. Annyit nem változtak a szabályok hogy ebben jelentős változás legyen. Minden más meg szerintem teljesen bizonytalan.
1 - még mindig a Mercedes
2 - Ferrari
3 - Red Bull - a szájuk nagy mint általában, de nem mutattak sokat, és lesz motorcsere is több mint másoknál. vsz.
4 - Renault
Ami ezután jön kissé áttekinthetetlenebb, még csapatnevek is változtak .
5. Toro Rosso
6 Alfa Romeo
7. Racing Point
8. Haas
9. McLaren
10. Williams
Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
remelem Hulk-Ricciardo paros meglepetest okoz iden
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Average speed is roughly 385m/s, which translates to 1386km/h or 861mph. ON AVERAGE! <#banplz>#banplz>
Monisha szerintem jó volt, kiállt Wehrlein mellett..nagyon bizonytalan helyzetbe kerültek, tehát én azt sem bánom hogy a Ferrari bekebelezte őket, de ezzel akkor is megszűnt a Sauber.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Vagy tudnak valamit, vagy nagyon elmertek valamit;D
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Viszont a rengeteg km alapján végre kezdi kiforrni magát a jelenlegi szabályrendszer és talán végre a Renault és a Honda nem egy külön bajnokságot fog futni ugyanazon a hétvégén, mint a Ferrari és a Mercedes.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2019.02.19. 13:01:08

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2019.02.19. 12:01:23
tudom, ez még nem jelent semmit, de a pár évvel ezelöttiekhez képest mindenképp igéretes.