FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

az enyem ilyesmi

1. Ferrari
2. Red Bull Honda vs Mercedes
3. Alfa Romeo
4. Renault
5. Toro Rosso
6. Racing Point
7. Mclaren
8. Haas
9. Williams

szerintem a Haas szenvedni fog, bar Ferrari motoros csapatkent logikusan elol kellene lenniuk, sajat maguk vallottak be, hogy sok problemajuk lehet iden pl a megbizhatosaggal

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

AnuluWork
Ja, ma 70!

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Magnum PI
Én megnéztem a 2018-as teszt eredményeket vs. hogy teljesítettek a végén a csapatok és szerintem elmondható hogy az év világon semmit nem lehet leszűrni a tesztből hacsak nincs valami kirívóan nagy probléma.

Az hogy a Ferrari meg Merci elől van valamint a Williams a hátul már teszt nélkül is lehetett tudni. Annyit nem változtak a szabályok hogy ebben jelentős változás legyen. Minden más meg szerintem teljesen bizonytalan.

Talán túl korai, de valami benyomás már van az erőviszonyokról.
1 - még mindig a Mercedes
2 - Ferrari
3 - Red Bull - a szájuk nagy mint általában, de nem mutattak sokat, és lesz motorcsere is több mint másoknál. vsz.
4 - Renault
Ami ezután jön kissé áttekinthetetlenebb, még csapatnevek is változtak .
5. Toro Rosso
6 Alfa Romeo
7. Racing Point
8. Haas
9. McLaren
10. Williams

Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.

AnuluWork
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

maffioso
Legpuhább gumikon mentek, szerintem várjunk még egy kicsit.

\"If in doubt, flat out!\"

PLaci
Ez állítólag egy Renault RS27 V8. (2007-2009)

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Renault meglepetes szeruen odapakolt😊) a Ferrari is eros, a Red Bull jol muzsikal a Hondaval..., Mercik is csak altattak valoszinuleg...de jo lenne, ha kb 4 eselyes lenne a kuzdelem...

remelem Hulk-Ricciardo paros meglepetest okoz iden

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

mcmoha

Average speed is roughly 385m/s, which translates to 1386km/h or 861mph. ON AVERAGE! <#banplz>

b-type
és megszűnt a Sauber..valamint létrejött egy Ferrari B.
Monisha szerintem jó volt, kiállt Wehrlein mellett..nagyon bizonytalan helyzetbe kerültek, tehát én azt sem bánom hogy a Ferrari bekebelezte őket, de ezzel akkor is megszűnt a Sauber.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

talan ugyanazon indok miatt, mint a Sauber...noi vezeto nem valo Formula 1-es csapat elere, hiaba a papa oroksege...ahogy levaltottak Monishat a Saubernel , Frederic Vassuer azonnal osszekapta oket

Alexease
Tenyleg, ezt beneztem😊 Akkor valamit nagyon tesztelnek.
A Mercedes talán a legtöbb kört futotta eddig. Felváltva mennek.

Alexease
A Merci es a merci motoros autok nem nagyon eroltetik a dolgot. Koridoben is hatul vannak es korszamokban is fele-harmada az elol levoknek.
Vagy tudnak valamit, vagy nagyon elmertek valamit;D
mcmoha

Magnum PI
Mentek ők tavaly is, de hogy 😞 ? Ha megint a sor végén fognak kullogni akkor elég hamar annyi lehet a csapatnak.

mcmoha
Ma már mennek.

Magnum PI
Én egyébként jobban aggódok a Williams miatt. Teljesen szétestek szegények.

csapat vb-re gondoltal, de az 99-ben tortent meg, amirol beszelsz😊

vb cimre gondolok...Schumi torte meg az atkot 21 ev utan

Magnum PI
1984-98 (14 év) sem nyertek aztán meg nyertek 6 ot egymás után. A Ferrarinak többször is volt hosszú nyeretlen szériája aztán csak találtak valamit.

na ha iden se nyer a Ferrari akkor semmikor se...

Master91
ez az oldal a sport oldalak blikk-je
HTS s3rg1nh00
ez az oldal tuti a régi f1világ-tól szerezte a cikkírókat...mi az,hogy "az autóikat keményebbre állították"?olyan szakmai kifejezés,hogy mindjárt kitépem a hajam.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

AnuluWork
__Jacek__
Hmm tavaly a q3-ban alonso legjobb köre 1:17.7 volt ahoz képest nem rossz a Meki..
mcmoha

AnuluWork
Elég jó statisztikai oldal

Mehetne majd bannerbe is, szerintem.

mcmoha
<#eplus2>

Magnum PI
Azért ez tavaly már egyáltalán nem így volt.

Pluskast
Minden évben ilyen remények vannak, aztán a mercedes halál unalmassá teszi a futamokat. Jó kis vasárnapi, ebéd utáni szunyókálásokat ebben az évben is lehet majd végezni.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

benőmenő
A Ferrari akkor is biztató volt tesztek alatt, amikor még Alonso náluk volt, aztán mégse nyertek azóta se vb-t.
Viszont a rengeteg km alapján végre kezdi kiforrni magát a jelenlegi szabályrendszer és talán végre a Renault és a Honda nem egy külön bajnokságot fog futni ugyanazon a hétvégén, mint a Ferrari és a Mercedes.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2019.02.19. 13:01:08
__Jacek__
AnuluWork

AnuluWork

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2019.02.19. 12:01:23

__Jacek__
Multkor néztem valami 1:16.1 volt a pole tavaly, Ferka szerint 1.5 másodpercet lassulnak az új aero szbaályokkal, háááát ahoz viszont túl gyorsak most😊 Lopikulát sem fognak lassulni max 0.5 secet..
Alexease
Visszakerestem az elozo evi elso napi koridoket: akkor is 1:20 kornyeken volt mindenki, ahhoz kepest a Ferrari, most majd 2mp-cel jobban nyitott. Persze, utana a hivatalos versenyen, a Qual idok 1:17-nel kezdodtek, vagyis ezek meg a Ferraritol is bemelegito korok😊))
Ferrari biztatoan kezdett bar tudom, hogy ezek csak tesztek

Master91
A 119 kört is jó nézni
Pont ezt akartam írni.
repvez
végre nem azt kell olvasni, hogy döglödik a mclaren, hanem , hogy az elsö 3ban van .
tudom, ez még nem jelent semmit, de a pár évvel ezelöttiekhez képest mindenképp igéretes.
mcmoha

Magnum PI
Hihetetlen mennyire karcsú a Ferrari felső légbeömlője. Már ez önmagában órási előrelépés lehet nekik. A többiek hozzájuk képest Kvazimodók.

__Jacek__
A Ferrari eddig meglehetősen gyorsnak és megbízhatónak mutatkozik, impresszív kezdés tőlük.