182274
  • zsutyesz
  • coulthard007
    Bernie sem egyszerű:D:D
  • bardocz
    Jóarc ez a DC:D
  • pzoli00
    Tényleg az, egyébként pedig, akit érdekelne egy szerkesztő és moderátori szerep egy most indult autós/motoros fórumon, jelezze nekem, a címet megtaláljátok a profilomban. Továbbá várunk mindenkit akit érdekel a téma.
  • Colos111
    Érdekes egy cikk!
  • solo
    Én örülnék, ha mindennap supersport 600 as gépek, formula renaultok, magyar túraautók és társai hangját hallanám :O
  • bardocz
    És az iq-d is annyi,mint amennyi gombot megnyomtál ehhez az üzenethez-.-
  • judit94
    NEKEM AKKORIS AZ ALONSO A KEDVENCEM
  • bardocz
    Vagy egész nap itthon vagyok?
  • a.carkey
    Akkor vagy szabin vagy olyankor, vagy qurva messze dolgozol. :) Én ott dolgoztam a dunaparton, és hosszútávon tényleg agyfaszt lehet kapni még egész héten zárt ablakok mellett is.
  • bardocz
    De a dunaparton lakom,és mégse rinyálok.Jah hogy nem 3 nap,hanem 1 hét?Hát ez szörnyű.
  • Bandee1987
    Én remélem, hogy ott megállna a téma.
  • gordon 24
    Jó persze értem én amit mondasz! És ha csak ez a céljuk akkor el is fogadom! Zaj védő falat lehet épiteni, sőt kell is..

Csak kétlem hogy itt megállna a téma!
  • Kit--Kat
    Nyugat Európában is problémáznak a népek nyugodj. Minden hol a sírás a divat mostanában.

Legjobb példa a monzai pálya, azt is bezáratná félkegyelműek egy csoportosulása, ha rajtuk múlna.
  • Bandee1987
    ja, azt rosszul láttam, sry.
  • Bandee1987
    Nem azért tiltakoznak, hogy zárják be a Ringet, fogd már fel. Hanem azért, hogy ha már egyszer az év 365 napjánból 70%-ban zaj van, akkor legalább valahogy kompenzálják a zajártalmat, pl. zajvédő fallal vagy egyéb megoldásokkal. Tudod, ny-európában ezt megoldanák valahogy, csak itthon szarják le. A Sziget meg 1 évben csak 1 hétig van nyitva, azt tényleg ki lehet bírni. De nem közel 200 napot.
  • Kit--Kat
    Red Bull Air Raceről témáztunk.
  • Kit--Kat
    Nem, ez köcsög mentalitás, nem magyaros...
  • Bandee1987
    1 hét? 1 évben 200 nap is simán...
  • ladarevolution
    ...senki semmit... erre kellett volna javítanom:D
  • ladarevolution
    "ezzel nem azt fogják elérni, hogy ők kapnak, hanem azt hogy nem kap semmit" senkit javítva semmitre, gondolom csak elírtad:)

Amúgy ez a lényeg, tudják h nem kapnak majd semmit, de kit érdekel. Ha ők nem akkor más se kapjon. Ez már csak ilyen "magyaros" :D
  • gordon 24
    Igen ez lehet! Csak sajnos ezzel nem azt fogják elérni, hogy ők kapnak, hanem azt hogy nem kap senkit mert bezárják az egészet. Aztán majd kinyit 2 napra az f1 miatt.. Na majd akkor elégedettek lehetnek!
  • Punker
    szerintem a fő bajuk az hogy azok akiknek kellemetlenséget okoz az egész azok nem kapnak 1 qrva vasat se.....
  • gordon 24
    Nem vagyok toleráns igen!

Méghozzá azért nem mert tök elegem van abból, hogy ez a sok hülye civil minden értelmes dolog ellen ki van akadva. Zajos a Sziget, zajos a Hungaróring, meg a tököm tudja mi bajuk van még.

A Hungaróring magyarországnak egy rahedli pénzt hoz. Szilas liget vagy mi amit mondasz tudom hol van.. Egy kis település.. Megértem őket hogy zavarja, de nem várhatják el, hogy a pálya bezárja kapuit, vagy kevesebb verseny legyen rajta stb.. Ez egy komoly világhírű pálya.. Költözenek el onnan ha nem jó ez nekik..

Tudom szarul hangzik, meg ha ott laksz zavar is ez a kijelentés, de van egy olyan dolog, hogy a szükséges roszz. Ilyen esetben nem lehet a lakok érdekeit nézni. megszívták ezt a dolgot ezen nincs vita. Ez van!

Csak azt szeretem ebben,hogy feljeletik a pályát meg csinálják a fesztívált, de megoldásokat nem tudnak mondani.. Persze amikor f1-van és a fagyit, meg a colát árulja feketén dupla annyiért akkor egy büdös szót nem szól!.

Ez a bajom ezzel az egésszel. Végre elértük, hogy kezd nyereséges lenni, végre a csapatok tesztelnek rajta.. Végre a külföldiek érdeklődnek utánna. Épp itt az ideje az egész eddigi erőfeszítéseket szétcseszni a hülye tiltakozások miatt!

Mondom ezt ugy, hogy se a kormánnyal (gondolom kiderül) se a hungaróring vezetésével nagyon nem értek egyet. Sőt én is jártam sokat tiltakozni, tüntetni stb..
    Ez van! A pálya ott van nem költözik, aki költözhet az az akit zavar!
  • Kit--Kat
    Akkor van hajózár, vagy hogy hívják, minden héten nem zárhatjuk le a Dunát...
    Nem értem mi bajod az Air Racel, sokan cserélnének ezekkel a problémáinkal a környékbeli országok közül.
  • a.carkey
    Akkor tegyék más napra. Aug. 20 a tüzijáték miatt már így is "nagy reklám".
  • Kit--Kat
    Nem tudom mi abban a szörnyű, hogy 3 napot vagy legyen 1 hét akár, ott köröznek a gépek napi max 4 órát.
    Ki lehet bírni, úgy, hogy egy rohadt nagy reklám nekünk az egész.
  • zsutyesz
    én a Duna parton lakom és egyenesen élvezem azt a pár napot...
  • a.carkey
    De nem három nap az a három! Mellesleg gondolom te sem a dunaparton laksz ...
  • Kit--Kat
    Passz.
  • Bandee1987
    Igen, csak ha már szív, akkor segíteni kéne neki, hogy ne annyit szívjon az egésszel, nem?
  • Bandee1987
    Te is kurvára toleráns vagy ám. Remélem egyszer építenek a házadtól 50 m-re egy repülőteret, és leszarják hogy téged az zavarna. Nem azt akarják, hogy bontsák le vagy ne használják, hanem azt, hogy találjanak vmi megoldást (zajvédő fal sem rossz ötlet). Szilasliget jóval közelebb van a Ringhez mint Mogyoród (akiknek mellesleg a hungaroring tejel, míg Szilasliget 1 kurva fillért se lát az egészből, max azok, akik 1 évben a kertjüket kiadják campingnek f1 idején)
  • bardocz
    Air race miatt sírni szerintem szánalmas.Ki lehet bírni 3 napot,nem fog belehalni az ember.
  • G_ArchAngel #76058
    thxvm!:)
  • Kit--Kat
    Valakinek szívnia is kell, ezt hívják úgy, hogy a többség érdeke más kíván mint az övéké. Megtudom érteni őket, de ez van.
  • oneal1
    amúgy én kifejezetten élvezném nap mint nap az ilyen hangokat.

jó mondjuk tuti kevesebb ott az ilyen autoelmebeteg:D
  • BaliBoy
    HBD. :)
  • a.carkey
    A Red Bull és a F1 miatt hosszútávon azért nem kéne agyfaszt kapni az ottlakóknak, szóval nem értek egyet az utóbbi két hozzáslással.

A Red Bull baromság kapcsán meg az a véleményem, hogy aki tehenet akar látni, menjen el egy vidéki gazdaságba, ne a városba hozassa be a csordát, hogy mindenki aki még nem látott ilyet láthasson, még ha nem is akar. Megjegyzem traktort TILOS a főváros utcáira beengedni még két napra is. Ezek után mifaszt repkednek a repülők a hidak körül, és miért pont aug. 20án három napon át, sőt van ez egy hét is a gyakorlásokkal együtt ...

Mogyoróddal kapcsolatban meg gondoljatok bele, hogy ez kb. ugyanaz, mintha valaki vagy valami az év 365 napjából 266on fúrna, faragna, bömböltetne, az agyadra menne éjjel és nappal a szomszédodban vagy csak az utcán.
  • gordon 24
    Na most én azt mondom ezzel kapcsolatban, hogy mivel ez egy olyan dolog ami magyarországot hiressé teszi, és elég sok embert ide vonz, (kicsit durvának fog hatni) de pont le kell szarni hogy mit gondolnak akik ott laknak.

2 megoldás van:

1 elköltözik
    2 a magyar állam megveszi a házaikat, és elköltöznek.

Mit akarnak?? Ne legyen használva? Bontsák le?? A lóf...t! Meg kell venni azokat a házakat (ismerem a környéket) épiteni kell oda zaj védő falakat, esetleg szállodákat ilyesmi..

Ugyan az a kategória mint amit a szigettel csinálnak.. Nevetséges az egész. Érdekes más országokban nem zavarja az embereket! Szánalmas!
  • bardocz
    Ha egész évben búgnak,azt megértem.
    De amikor a sok finnyás azért sír,mert redbull air race-re két napig gyakorolnak,na azt szánalmasnak tartom.