FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gercse
azért ez nem semmi, jól megúszta akkor mindenki...

BaliBoy
Nem ültem ott, viszont megvan a teljes futam felvételen, úgyhogy volt alkalmam többször is visszanézni. Megdobta a kerékvetõ az autóját, majd arra a narancssárga bigyónra tulajdonképpen ráesett a jobb elsõ kerekével, amit le is tört.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

õ nem szólok be mert te lehet közelebb ültél mint Scot Speed az alábbi képen boztos csak viccbõl nyilatkozott ilyet<#nemtudom>

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Istencsászár
indeed

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

BaliBoy
Nem a kocsijának ment neki, hanem annak a narancssárga bigyónak.

Az a lába volt,nézzétek meg a NemzetiSport oldalaán,ott a fénykép.
Ugyan ugy letört a cocpit orra,mint Suminál Silverstoneban
desigo
marha nagy mákja volt!
gercse
igazi sportember ;)

Istencsászár
"Jól vagyok, nem fáj semmin. Szeretnék köszönetet mondani a gondos orvosi ellátásért, a figyelemért és a számos jókívánságért. Mario Theissen és a csapat többi tagja is meglátogatott, és Jarno Trulli látogatásáért is szeretnék köszönetet mondani. Boldog vagyok, hogy elhagyhattam a kórházat, így fel tudok készülni az indianapolisi versenyre."

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

scot speed ott ült miután kiesett ahol becsapodott kubica...még a kocsijának is neki ment!<#wow1><#wow1>

bardocz
ezek pont olyan infók amiket én is leíro látatlanba:D
passatgt
tudtam én hogy nem ablakmosó

Istencsászár
Felfüggesztés része.

passatgt
az nem az volt

megnézed úgy, hogy nincs rajt az orr rész a kocsin, akkor látsz két fehér hengeert egymás mellett, az volt az sztem. Hogy ez mire való, arról fogalmam nincs, gondolom nem hûtõvíz meg ablakmosó

norbi56
RTL Híradó:"nem kizárt hogy kubica indul indianapolisban
am...láttátok hogy kubica lába kint volt a kocsiból?<#szomoru1>

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

norbi56
aha

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Istencsászár
Sok nagy baleset volt az elmult években, és mindenki megúszta, persze lehet valaki olyan szerencsétlen hogy rosszul esik és megsérül, de mint látjuk a pilóta fülke szinte sérthetetlen.

HUNtalicska93
ennyivel megúzta,basszus,milyen nagy volt már az ilyettség

csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)

INeedspeed
De némi agyrászkódás bokaficam,és néhány könnyebb zúzódás...;)

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

norbi56
akkor nincs semmi nagyobb baja?:)

Istencsászár
nem tört el a lába

Count Adyn
Mindenesetre azon gondoloznak, hogy Kubica induljon e a köv futamon.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

norbi56
dehogynem!a lába

Istencsászár
Kubica: indulhatok Indyben?

A montreali kórház traumatológusa, Ronald Denis a Canwest News Service-nek elmondta, hogy Robert Kubica elsõ kérdése az volt a baleset után, hogy "elindulhatok Indianapolisban a jövõ vasárnap?"

<#szomoru1>, majd egyszer úgyis meglátjuk

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

INeedspeed
az is meglesz 1-2 futamon belül szerintem vagy talán több.......

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

norbi56
igen ezt énis tudom

jakewyler
tuti volt, csak nem adják ki

Kubicának nem volt egy onboard kamerája? Arról pontosan lehetne látni az eseményeket

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

HUNtalicska93
torrentrõl

csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)

Gyocsika
Nem tört el semmije.

szépet ütközött Kubica<#szomoru1>el is törte a lábát szép<#csodalk>

Az RTL riportereire ne ijedj meg.. Senna azert halt meg, ha jol tudom, mert egy felfuggesztesi elem atszurta a sisakjat, es nem magatol az utkozestol.. Vagyis az utkozesz szogenek semmi koze nem volt a halalahoz.. Az osztrak srac halt meg utkozes miatt, pl. ezert is vezettek be a nyakvedot.. Es a pelda mutatja, hogy volt ertelme.. Mar a motoros valtozatan is boszen dolgoznak...

Swy
valahonann le lehet szedni a futamot? Lemaradtam.

http://bf2s.com/player/swy/

Count Adyn
Hát igen... Szerencsére azóta félelmetesen sokat javult a biztonság

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

norbi56
origon megin néztem kubicát...<#szomoru1><#szomoru1>akkor ijedtem meg nagyon amikor tegnap mondta a kommentátor,hogy:"nem akarom kimondani...de annak idején senna is ijen szögben csapódott neki a falnak...csak kimondtam"

Count Adyn
Oké, igazad volt, nem értelek<#hehe>

INeedspeed
A vélemények nem nagyon léteznek nincs oan h 1 alonso fan és 1 massa fan ne vesszen össze.......ezért jó ez a topic tegnap is nagyokat kacagtam a flameken......nevetséges ez az igazság de ez van nincs mit tenni!

INeedspeed
Mert tudod ha nem lenne akkor nem mondanám,de tudod "....a hátam mögött megmondod h mivan, szemembe birni nem birsz,de király vagy a topicban, én saját magam csicskája de te kitudja h kié,dinamitot dugok a segg//be 1 ujabb világ egy újabb esszé iródik a falak mögöt......." 1nnyi

Count Adyn
Ez a meg nem értett zsenik sorsa látod<#idiota>
A vita lényege a véleménykülönbség vagy mi, értem én mit mondasz, de honnan tudod, hogy neked van igazad?:)

INeedspeed
úgysem fogtok megérteni.......tök mind1 mit irok.

Count Adyn
Épp most flémeltél a spekulációkon:D

INeedspeed
nem én sem tudok többet de én nem flamelek a spekulációkon nem tudom nézd vissza h mikor irtam utóljára ide ;)

passatgt
mert te biztos többet tudsz, apád testvérének a haverja a fia-nal takarító?:D

INeedspeed
És végül ennyit róllatok! mivel semmit sem tudtok vagy talán ott voltatok a Fia döntésein vagy nem értem azokból szedtek infót amit láttok az a5-ön,f1hireken,vagy a formulán ezé van a sok flame meg minden szar.A látszat nem minden, van hogy a hátterében oan dolgok vannak amiket nem tesznek közzé tehát csak bulvárpletykákon vitáztok szal ez marhaság sztem de sok sikert a folytatáshoz;)

BaliBoy
Ebbe a vitába az ilyen meglátás miatt nem akarok jobban bele menni: #49747
Úgysem fogunk semmin sem változtatni. Sem azon, hogy levegyék, sem azon, hogy a Meki drukkerek ne lássák szabályosnak. :(
Max annyit mondok, hogy az FIA szabályosnak találta tavaly a szárnyakat, a Renaultos próbálkozást, idén a padló lemezeket, mert a teszteken átment. Csak az állandó rinyálás miatt szedette le ezeket. Ennyit a Mekirõl, és a Forma1 hitelességérõl és következetességérõl. <#levele>

Jaja, Alonso azt elrontotta.. Rament a jobbos razokore, ami kicsit megdobta, ettol lelassult, es igy a balos belso ivre huzta a kocsit, ott meg tormelek volt.. Kimi meg ment az idealis iven, ami gyak. tiszta volt..

Count Adyn
Én hang nélkül néztem, bocs:D
Alonso mág most is köcsög nem csak akkor:D

Istencsászár
De mikor tavaly Alonso Sumi parkolása közben nyomta akkor köcsög volt:DDDd