182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Bullitt #76131 Alonso ferka színben. Éljen a Photoshop -
DC megmondja a tutit -
"Sok nő van, aki többet akart tőlem, Forma-1-es pilótától, mint a szex. A pénzemet akarták."
Jájj, há' de felháborító...!!!

De jó hogy egy F1 site lesüllyed a bulvár színvonalra... -
David Coulthard 'kitálal' a magánéletéről
De sok szeretőm volt - főleg szerdán és csütörtökön.
-
Nem kell röhögni. Ilyen eltökéltség kell az F1-be...
-
Hogyne..Hamupipőkével a szemhéja alatt xD -
Glock 2010-ben vb-címre tör a Toyotával
muhaha -
Narusco #76124 és még nem is 2 noname japó fog benne ülni ! -
coulthard007 #76123 Az. -
Szuper. -
coulthard007 #76121 Neki az! Kb egy hét alatt visszajön neki... Sokat nem kell gondolkoznia a jövőjén -
"300 millió dollár aprópénz" OMG!
-
coulthard007 #76119 Embernek akkora helikoptere van, hogy nem tudott leszállni a Honda gyár parkolójában... -
nah ott van pénz gazdagon... -
coulthard007 #76117 Elkelt a Honda
Végre!!!!És Senna!!! Ennyii -
sziasztok!
A bannerban lévő visszaszámlálót ki csinálta és miként? Mert nekem is szükségem lenne egy ilyenre, de a google elég gyatrákat dob ki, előre is kösz. -
G_ArchAngel #76115 En inkabb nem is irok semmit, karacsony van, nem akarom felhuzni magam megint ezen a MS/Mika hulyesegen...
Frank Sinatra sem tudott orokke enekelni, eljar mindenki felett az ido... -
Japó :) -
Ép azért írtam példának hogy közel kiegyenlített évben Alo megverte Sumit, nagy cstában. -
coulthard007 #76112 Az Alo vs Schumacher csata nem egy lefutott valami volt... Ezt úgy mondod mintha Alo 4x jobb lett volna akkor a hétszeres világbajnoknál! Én mint Anti Schumacheres mondom, hogy bőven volt még az öregben! 2007-ben Kimi mellé Schumi kellett volna, de a német döntött és nem más... sajnos ez kimaradt... De abban igazad, hogy nem rosszabbak. Mika pedig így röpke nyolc év eltelte után is tudna mit mutatni -
"Biztos vagyok benne, hogy ők ketten akkora pofont adnának a mezőnynek"
Nézhetted 2006 Alo vs Sumi... jó autóban ezek a fiuk nem rosszabbak mint Sumi vagy Mika, aki pedig lassú autóban ül , ha bele szakad akkor is alul marad, bár Mika már régen visszavonult... -
coulthard007 #76110 Érdekes, amit mondasz... Megnéztem volna még egy-két év botladozást Schumachertől és Mikatól... Biztos vagyok benne, hogy ők ketten akkora pofont adnának a mezőnynek... közel sem jártak még le... Mika az autója miatt vonulsz vissza, Schumi pedig Alonso miatt... -
Nem vagyok rájuk már kiváncsi, letteték az azstalra amit kellett és ami a tudásukból eredt, visszavonultak, 1-2 széria még botladoztak és ennyi... szép évek voltak, ugyan ilyen szép évek ezek is amikor Alonso, Kimi vagy Hamilton lett Vb, bennük még van pár Vb cím és én erre vagyok kiváncsi. -
coulthard007 #76108 Irvine után egy normális nyilatkozat... Hakkinen Kimi-ről
Jó lenne valami csoda folytán visszatérne a Formula-1-be. Mondjuk a "Honda"-hoz! Schumacher Hakkinen együtt... nem kicsit nőne a nézőszám -
coulthard007 #76107 Eddig Yamamoto vitte a prímet... -
Narusco #76106 he? -
Gibert, Gibert! :) -
Narusco #76104 jó, minden f1-es pilótáról el lehet ilyeneket mondani, akkor sem fog ez a japó 1 évnél többet kibírni -
És?Voltak nála sokkal nónémebb versenyzők is.Nem is kell messzire mennünk... -
Hát ez szvsz elég noname, gp2-ben (európaiban) vannak jóval tehetségesebb pilóták is. -
annyira azért nem noname
2005
Italian Formula Renault 1st
Formula Renault Eurocup 1st
2006
Formula Three Euroseries 8th
2007
Formula Three Euroseries 4th
2008
GP2 Asia Series 6th
2008-09
GP2 Asia Series 1st*
-
Narusco #76100 még 1 japán aki semmit sem fog csinálni csak balfaszkodni, a nevét sem tudjuk leírni, és 1 év mulva már emlékezni sem fogunk rá. -
Néhány nappal ezelőtt felreppent a hír, hogy a japán cégóriás csak abban az esetben marad a Formula-1-ben, ha Kamui Kobayashi ül Jarno Trulli helyére.
A csapat elnöke, John Howett a BBC-nek elmondta, hogy az új szabályok nagyobb fejfájást okoznak neki, mint a költségvetés és Trulli állása sincs veszélyben. "Szerződésünk van Jarno Trullival."
-
A faszomat már a japánokba. -
Sajtó: Kobayashi váltja Trullit a Toyotánál
-
Kb.
Pedig Mika Spa után - amikor Ron Dennis David Coulthardot hagyta győzni, még ennyire kiélezett szituban is - "enyhén" szétesett vagy három GP erejéig, de még így sem ment neki, pedig Eddie csak 1 ponttal volt lemaradva Mikától ... -
G_ArchAngel #76095 mondja az akinek ezusttalcan nyujtottak a VB cimet, megis elbukta... -
coulthard007 #76094 Kimi jövőre repül, ha nem veri el Massa-t
Boldog Karácsonyt mindenkinek, még Irvine-nak is:D -
SzocsA #76093 2010től vége a forma 1 nek nuku tankolás közös motor 1 garnitúra gumiabroncs ugyanaz kaszni mi lesz ebben a froma 1 fél órás versenyek az igen -
Nagyarc :)
Csak kár hogy a végére enynire félvállról vette a versenyzést :(MOndjuk a taliga se volt alatta egy ferka...