FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

INeedspeed
Nem tudom most minek kell már megint spekulálni vagy keverni a szart ezt hozta a fia azt kész.....

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

Istencsászár
Williams úr is el@szt@ vagy akárki is ott a felelõs ezért... persze ki lehet mindenkit zárni az sc miatt csak valahogy az látszott hogy, a csapatok nemtudták mivan, a pilóták nemtudták mivan, a csapat a pilótának ugat, a pilóta látja a másikat és vagy utána ment a hülyeségbe vagy nem... szvsz a pilóta az aki nemtehet semmirõl mert azt se tudta mivan, hova álljon merre menjen mit csináljon, de a csapatok is bele bonyolódtak, mert a Ferrari sem akarta hogy Massát kizárják, a Rönó sem hogy Fiscot kizárják... Meki sem hogy Alonso pozíciót veszítsen a Williams se hogy Rosberg pozíciót veszítsen...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

nem tetszik, de szabály...

így is van jópár dolog amit nem tartanak be vagy egyik-másik pilótánál enyhébben kezelik - inkább amit lehet kezeljenek korrekt módon, mert soha nem lesz rend...

http://gaborszantai.co.uk/

Count Adyn
Szerintem is marhaság ez a SC-boxos szarkeverés...

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Istencsászár
Jólvan, neked tetszek ez a szabály nekem nem ennyi ( pont ).

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

úgy tûnik Neked, hogy érdekel is mivan akárkivel mostanában?

Kimi tavaly megtanulta Monty mellett, mi a boxutcai orális szex, most majd Massa is megtanulja, a furcsa, hogy Ron-nak sikerült elfelejteni JPM fekete zászlóját - pedig kijárt volna a boxba bejövõknek, nem csak a kimenõknek is

INeedspeed
<#finom><#eljen><#eplus2>

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

Istencsászár
Nemkell elhinni, de lehet következõ futamon Kimi kerül ilyan helyzetbe és kifogy a benzin a pályán, szopóka nyalóka, gondolom legyintenél rá, hát ez a szabály.

Istencsászár
Asszem ez a cikk nem Ronról szól, nemis azmiatt raktam be, hanem a szabályról amit nem jött be a 7végén... ha már a többek kussolnak akkor Ron leglább pofázzon és lehet belõle valami változás.

azért ezt majd nyílvános dokumentumokkal is igazolja, amik hitelesek és nem Õ printelte - addig meg hess a sarokba, Ron...

Istencsászár

Istencsászár
Rajt gondolom.

Punker
ez melyik kicsuszása? volt hogy 3-4 járgány is elment mellette mind elengedte.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Istencsászár
Mondom nem csak Alonso csinálta ezt a futamon, de mivel õ veszít pozícíót és nem vágja át a kanyart sõt még Hamiltonról is leszakadt, ezért nem büntethetik meg, mert semmi nem csinált csak visszatért a pályára és beállt a sorba. Amugymeg azt is mondhatja hogy nézzétek nem tudtam már megállni...

[Jakuza]
Azert meg egy kis szosszenet az Alonso kicsuszasaval kapcsolatban.
Nagyon sokszor lattuk, ha kicsuszik egy versenyzo, es utana bevag a mogotte levo auto ele (teljesen mindegy,hogy onhibajan kivul tortent e az eset) es nem engedi el maga mellett, bizony megbuntetik, hiszen jogosulatlan elonyhoz jutott a mogotte haladoval ill haladokkal szemben.Ilyenkor altalaban elszoktak engedni a pilotak a mogottuk haladot, kulonben buntivel szoktak a versenybirak jutalmazni. Itt ezt nem lattuk. Persze itt az egesz mezony mogotte volt, de ettol meg jogosulatlan elonyhoz jutott a bevagassal a mogotte haladoval szemben.
Gondolom a versenybirak tortek is a fejuket, mi tevok legyenek az esettel kapcsolatban. Amugy volt dolguk rendesen ezen a futamon. Viszont az is kiderult, hogy rengetek buta szabaly van az F1-ben es jo lenne mindent alaposan atgondolni ujra.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

gercse
azért ez nem semmi, jól megúszta akkor mindenki...

BaliBoy
Nem ültem ott, viszont megvan a teljes futam felvételen, úgyhogy volt alkalmam többször is visszanézni. Megdobta a kerékvetõ az autóját, majd arra a narancssárga bigyónra tulajdonképpen ráesett a jobb elsõ kerekével, amit le is tört.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

õ nem szólok be mert te lehet közelebb ültél mint Scot Speed az alábbi képen boztos csak viccbõl nyilatkozott ilyet<#nemtudom>

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Istencsászár
indeed

BaliBoy
Nem a kocsijának ment neki, hanem annak a narancssárga bigyónak.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Az a lába volt,nézzétek meg a NemzetiSport oldalaán,ott a fénykép.
Ugyan ugy letört a cocpit orra,mint Suminál Silverstoneban
desigo
marha nagy mákja volt!
gercse
igazi sportember 😉

Istencsászár
"Jól vagyok, nem fáj semmin. Szeretnék köszönetet mondani a gondos orvosi ellátásért, a figyelemért és a számos jókívánságért. Mario Theissen és a csapat többi tagja is meglátogatott, és Jarno Trulli látogatásáért is szeretnék köszönetet mondani. Boldog vagyok, hogy elhagyhattam a kórházat, így fel tudok készülni az indianapolisi versenyre."

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

scot speed ott ült miután kiesett ahol becsapodott kubica...még a kocsijának is neki ment!<#wow1><#wow1>

bardocz
ezek pont olyan infók amiket én is leíro látatlanba😄
passatgt
tudtam én hogy nem ablakmosó

Istencsászár
Felfüggesztés része.

passatgt
az nem az volt

megnézed úgy, hogy nincs rajt az orr rész a kocsin, akkor látsz két fehér hengeert egymás mellett, az volt az sztem. Hogy ez mire való, arról fogalmam nincs, gondolom nem hûtõvíz meg ablakmosó

norbi56
RTL Híradó:"nem kizárt hogy kubica indul indianapolisban
am...láttátok hogy kubica lába kint volt a kocsiból?<#szomoru1>

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

norbi56
aha

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Istencsászár
Sok nagy baleset volt az elmult években, és mindenki megúszta, persze lehet valaki olyan szerencsétlen hogy rosszul esik és megsérül, de mint látjuk a pilóta fülke szinte sérthetetlen.

HUNtalicska93
ennyivel megúzta,basszus,milyen nagy volt már az ilyettség

csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)

INeedspeed
De némi agyrászkódás bokaficam,és néhány könnyebb zúzódás...😉

norbi56
akkor nincs semmi nagyobb baja?😊

Istencsászár
nem tört el a lába

Count Adyn
Mindenesetre azon gondoloznak, hogy Kubica induljon e a köv futamon.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

norbi56
dehogynem!a lába

Istencsászár
Kubica: indulhatok Indyben?

A montreali kórház traumatológusa, Ronald Denis a Canwest News Service-nek elmondta, hogy Robert Kubica elsõ kérdése az volt a baleset után, hogy "elindulhatok Indianapolisban a jövõ vasárnap?"

<#szomoru1>, majd egyszer úgyis meglátjuk

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

INeedspeed
az is meglesz 1-2 futamon belül szerintem vagy talán több.......

norbi56
igen ezt énis tudom

jakewyler
tuti volt, csak nem adják ki

Kubicának nem volt egy onboard kamerája? Arról pontosan lehetne látni az eseményeket

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

HUNtalicska93
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
torrentrõl

csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)

Gyocsika
Nem tört el semmije.

szépet ütközött Kubica<#szomoru1>el is törte a lábát szép<#csodalk>

Az RTL riportereire ne ijedj meg.. Senna azert halt meg, ha jol tudom, mert egy felfuggesztesi elem atszurta a sisakjat, es nem magatol az utkozestol.. Vagyis az utkozesz szogenek semmi koze nem volt a halalahoz.. Az osztrak srac halt meg utkozes miatt, pl. ezert is vezettek be a nyakvedot.. Es a pelda mutatja, hogy volt ertelme.. Mar a motoros valtozatan is boszen dolgoznak...