FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2019.03.07. 19:46:31
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
\"If in doubt, flat out!\"
Én abban bízom, hogy a merci tud annyit előrelépni, hogy megint egy izgalmas évünk legyen. Sajnos a RB nem áll olyan jól, mint ahogyan azt Marco lenyilatkozta. Pedig de jó lenne egy 3 vb esélyes év. Azt mondjuk el tudom képzelni, hogy ha a Ferrari nagy fölényben lesz, akkor engedik majd Leclerc-et is versenyezni, de korábban ilyet még nem láttam a Ferraritól (ezért sem szeretem őket).
Mondjuk ahogy egyre jobban ismerik meg a csomagot, úgy tudnak egyre "érdektelenebbé" válni a nyers tempót illetően. Szóval, ha nekik kevesebb infó is elég a cél eléréséhez, akkor simán elkörözgetnek 0,2-0,5 másodperccel lassabban. Szar ezt találgatni. A tavalyi altatás amúgy az volt, amikor a Ferrari-t fényezték, hogy milyen gyors, aztán utána nem nagyon nyertek már semmit. (bár tény, hogy akkor eléggé félrement egy fejlesztés is nekik)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Nem gondolom hogy arról van szó hogy az erejüket rejtegetik mert semmi előnye nem lenne. Annak viszont igen hogy ha nem mennek a határon mert akkor kicsi a kockázat hogy teszt időt vesztenek egy esetleges kicsúszás miatt. Valamint általában célzottan tesztelnek és nem a köridő számít hanem egy-egy kanyar vagy szektorban elért eredmény. Abból értik meg mire hogy reagál a gép.
Valamint az eredmények is jobban összehasonlíthatóak. Különböző komponenseket és beállításokat tesztelnek hogy mire hogy reagál a kocsi. Két határon autózott kör között sokkal több különbség van mint 2 95%on megtett között.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2019.03.04. 14:32:27
Per Aspera Ad Inferi.
Sisakot kellene tervezni, aminek van egy "pup" a tetejen, es abba van beepitve fixen a cucc. De a kijelzok es egyebek miatt nem szeretnek a csapatok.
már majdnem minden csapat mutatott ilyen videot. és ez a kimi féle videonál a minöséggel se volt nagyon gond.
nem is kell erre több szót fecsérelni,teljesen felesleges.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
http://f1vilag.hu/hirek/csapatsorrend-a-ferrarinal-nem-azt-kerjuk-leclerc-tol-hogy-vegye-el-a-gazt/
2019 test : Leclerc 1m16.231
Miközben azt írják lassultak.... teszten nem szoktak ennyire menni 😊
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
most a mclarennel megint büvülhet a sor. na nem mondom, hogy bajnok lesz, de azért biztató a kezdet idénre legalább is sokkal jobb mint a elmult 3 év
De azért a cikk érdekes:
https://www.m4sport.hu/forma-1/cikk/2019/02/25/rosszul-valasztott-koncepciot-a-mercedes-idei-autojaval