FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

INeedspeed
Alonsonak 1értelmüen nem jött ki a lépés canadában, szerintem felfogja sziivni magát eura......usa az nem az õ pályája anno tavaly sem volt valami jó ott....

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

INeedspeed
Én meg leszedtem a Canadai futamot! Endless 4ever! ;):D

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

lac coo
Leszedtem a Canadai idõmérõ onboard felvetelét, Alonso az utolsó gyorskörében vagy elveszi a gázt a célegyenes elõtt 20 méterre vagy elromlik valami....:))))) Este kivágom és felrakom valahová .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Az angol sajtó "vért" szimatol,új angol bajnok a láthatáron.
Mikor is volt ilyen utoljára, 96',nem ma volt.
Ja és az angolok az F1 egyik feltalálójának vallják magukat,a Mc.-i meg az egyik legsikeresebb angol istálló.
Az valoszinüleg már a képmutatás kategoriájába tartozik,hogy ha Hamilton a várakozásoknak megfelelöen szerepelne,(4.-5. hely),és Alonso vezetné a VB-t,akkor a Spanyolt istenitenék.

Az F1 a nemzetek közötti bajnokságnak indult,és ez most ii meg van bizonyos mértékig.
INeedspeed
fisicónak tök mind1 nem tud folytonosan jó teljesitményt nyújtani,kovának meg kell még több tapasztalat.....

Punker
vagy csak full sz@r a járgány.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

INeedspeed
fisicóról meg nem is beszélve...........

INeedspeed
Nem egy legjobb befektetés volt kova a renaultnak :P

INeedspeed
:D

Istencsászár
A csúcson kell abbahagyni:D

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

pont most villantott Alex:)

http://gaborszantai.co.uk/

Istencsászár
Wurz helyére? Rosberg-Kova hmm jól hangzik...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Heikki Kovalainen, a Renault finn versenyzõje a Kanadai Nagydíjon esett-kelt, összetörte néhányszor az autóját, de végül a negyedik helyen ért célba. Ezzel együtt a csapatfõnök, Flavio Briatore elégedetlen a finn újonc teljesítményével.

Briatore már rögtön az elsõ versenye után kritizálta Kovalainen teljesítményét, a Speed TV értesülései szerint most pedig már meg is válna tõle. A hírek szerint a Renault vezetõje azzal kereste meg Frank Williamst, hogy átadja neki a finn pilótát az idény hátralévõ részére. Arról, hogy kinek a helyére kerülhetne Williams csapatnál Kovalainen, versenyzõi vagy tesztpilótai pozícióba, és hogy mennyiért történhetne meg az átigazolás, nem szól a hír.

A hétvégén meg volt az elõzetes:)

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

Istencsászár
A média ilyen, de a Monacoi dolog után a Brit sajtó viszi a pálmát, habár mind a kettõ azt istenít aki az élen van és mindkettõ azt fikázza amelyiket lehet.

bisszaolvashatnánk a spanyol sajtót is korábbról...

Count Adyn
Annyiban igaza van hogy az angol sajtó nagyon tudja nyomatni a saját kedvencét, de a spanyolra ez méginkább jellemzõ, csak neki nem tünik fel<#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Mr. Kétszínûnél eddig a McLaren volt az Istenek Fegyverzete, most meg szemét angol banda...

Istencsászár
Érthetõ, nyomás alatt van, de Kimi is elmondhatja ezt magáról... attól függetlenül össze teheti a kezét hogy egy jó kocsi van alatta, mert a Renaultal nem nyert volna 2 versenyt az tuti... Az igaz hogy a Britt sajtó közte és Hamilton közt fenttartja a légkört, de ezt neki kezelni kell tudni... persze ha valaki nem érzi jól magát valahol akkor nem is fog 100%ot nyjtani. Az is igaz hogy Alonso sír akkor nagyon sír, és el fogja érni amit majd akar, ahogy tavaly a Rönónál tette...

BaliBoy
Ez csak idõ kérdése volt.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

bardocz
4 kerék meghajtás bazz,menyenek rallyzni,ha azt akarnak ezeke a szerencsétlenek
nearo
ja, bocs, 2011-tõl 2014-ig akarják ezeket bevezetni

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

négykerékmeghajtás

:O Az meg ugyen minek vajon? :) Az nem épp környezetkímélõ :)

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

nearo
Ti olvastok f1 racing újságot? Abba volt, hogy 2011ig milyen szabályokat akarnak bevezetni. Bioetanol üzemanyag, egyforma kasztni minden kocsinak, 2,2l-es turbófeltöltõs motorok, négykerékmeghajtás... mi a véleményetek?
sry ha már volt, de nincs kedvem több száz hsz-t visszaolvasni

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Count Adyn
"Mellesleg a spanyol sajtó sokkal tisztelettudóbb, mint a brit" ezen röhögtem a legjobban:DDD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Alonso nyafi érdekes módon addig nem volt semmi baja mig pont egyenlöség volt...

INeedspeed
engem nem zavar h utálja....

Istencsászár
De, meg arról is volt szó a kezdetek óta... Lehet hogy most a Meki inkább a VB összpontosít? vagy valami van a hátérben, vagy csak kavarják a levest:) hamarosan kiderül, de az érdekes hogy a BMW nemet mondott, akkor mégse a Meki volt az elsõdleges célpont, ha ez igaz.

hmmm

pedig a prodrive-direxiv nem Dennis haverjaiból áll?

Istencsászár
Prodrive: McLaren vagy Ferrari?

A Nemzetközi Automobil Szövetség 2006-ban elfogadta a Prodrive nevezését a 2008-as esztendõre, a csapat a tervek szerint David Richards irányításával rajtol majd a Formula-1-ben. Az elkövetkezendõ esztendõben engedélyezett lesz a kasztnik adás-vétele, ám ez önmagában még nem garantálja az indulást.

A BMW-Sauber istálló nemet mondott az együttmûködésre, és egyelõre a McLaren-Mercedesszel sem sikerült szerzõdést kötni.

"A Prodrive egy céltudatos vállalkozás, de az együttmûködés nem jelenthet anyagi kockázatot. Egyelõre nem kötöttünk semmiféle szerzõdést, és ha július közepéig nem kapunk semmiféle hivatalos dokumentációt, akkor nagy valószínûséggel nem fogunk részt venni ebben a projektben." - jelentette ki a McLaren csapatfõnöke, Ron Dennis.

Egyes sajtóértesülések szerint Richards fontolóra vette, hogy eladja a tizenkettedik csapat indulási jogait. Ezzel összefüggésben felmerült Nicolas Todt neve, és a Ferrari partnerkapcsolat lehetõsége is.

Érdekes lenne... Toro Rosso Ferrari, Spyker Ferrari, Pro Drive Ferrari:)) vagy az elsõ kettõ megy a levesbe, de 6 Ferrari:))

idegesítõ, hogy egy szó nem esik a spanyolról, te meg egybõl felhozod, mint egy összeesküvés elmélet célszemélyét - komolyan kérdezem, Neked már csak akkor áll fel, ha Alonso nyer?

beteges, hogy minden témába belelátod, hogy más utálja a szerelmedet...

HUNtalicska93
zárjuk már le ezt a témát,és folytassátok privibe,de ne itt

csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)

INeedspeed
túlzásba viszik 1esek..na mind1 boccs h beszóltam..

Count Adyn
Ha nem érdekel, amirõl mások beszélgetnek, nem kell beleszólni, se elolvasni egyrészt. Másrészt nem értelek, hiszen Alonso szerelmed is szopott emiatt a boxutcás hülyéskedés miatt.

INeedspeed
Ha forditva történik a dolog akkor senki sem mondja h Massa miért nem kapott fekete zászlót hanem az lenne a politika,hogy alonso mien béna h fekete zászlót kapott szvsz ez lenne......

INeedspeed
Nem tudom most minek kell már megint spekulálni vagy keverni a szart ezt hozta a fia azt kész.....

Istencsászár
Williams úr is el@szt@ vagy akárki is ott a felelõs ezért... persze ki lehet mindenkit zárni az sc miatt csak valahogy az látszott hogy, a csapatok nemtudták mivan, a pilóták nemtudták mivan, a csapat a pilótának ugat, a pilóta látja a másikat és vagy utána ment a hülyeségbe vagy nem... szvsz a pilóta az aki nemtehet semmirõl mert azt se tudta mivan, hova álljon merre menjen mit csináljon, de a csapatok is bele bonyolódtak, mert a Ferrari sem akarta hogy Massát kizárják, a Rönó sem hogy Fiscot kizárják... Meki sem hogy Alonso pozíciót veszítsen a Williams se hogy Rosberg pozíciót veszítsen...

nem tetszik, de szabály...

így is van jópár dolog amit nem tartanak be vagy egyik-másik pilótánál enyhébben kezelik - inkább amit lehet kezeljenek korrekt módon, mert soha nem lesz rend...

Count Adyn
Szerintem is marhaság ez a SC-boxos szarkeverés...

Istencsászár
Jólvan, neked tetszek ez a szabály nekem nem ennyi ( pont ).

úgy tûnik Neked, hogy érdekel is mivan akárkivel mostanában?

Kimi tavaly megtanulta Monty mellett, mi a boxutcai orális szex, most majd Massa is megtanulja, a furcsa, hogy Ron-nak sikerült elfelejteni JPM fekete zászlóját - pedig kijárt volna a boxba bejövõknek, nem csak a kimenõknek is

INeedspeed
<#finom><#eljen><#eplus2>

Istencsászár
Nemkell elhinni, de lehet következõ futamon Kimi kerül ilyan helyzetbe és kifogy a benzin a pályán, szopóka nyalóka, gondolom legyintenél rá, hát ez a szabály.

Istencsászár
Asszem ez a cikk nem Ronról szól, nemis azmiatt raktam be, hanem a szabályról amit nem jött be a 7végén... ha már a többek kussolnak akkor Ron leglább pofázzon és lehet belõle valami változás.

azért ezt majd nyílvános dokumentumokkal is igazolja, amik hitelesek és nem Õ printelte - addig meg hess a sarokba, Ron...

Istencsászár

Istencsászár
Rajt gondolom.

Punker
ez melyik kicsuszása? volt hogy 3-4 járgány is elment mellette mind elengedte.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Istencsászár
Mondom nem csak Alonso csinálta ezt a futamon, de mivel õ veszít pozícíót és nem vágja át a kanyart sõt még Hamiltonról is leszakadt, ezért nem büntethetik meg, mert semmi nem csinált csak visszatért a pályára és beállt a sorba. Amugymeg azt is mondhatja hogy nézzétek nem tudtam már megállni...