FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Anderson szorosabb küzdelemre számított

A korábbi Jordan istálló munkatársa, Gary Anderson úgy véli, hogy a McLaren-Mercedes az idei év sikercsapata. Az Ezüstnyilak 88 pontot szereztek az elsõ hat futam során, míg a Ferrari hatvanat.

"Azt hittem Kanadában sokkal szorosabb lesz a küzdelem. A Ferrarinak át kell gondolnia a fejlesztési stratégiáját." - véli a szakember.

A Kanadai Nagydíjat követõen Lewis Hamilton átvette a vezetést a bajnoki összetettben, míg Fernando Alonso a második helyre csúszott vissza. "Lewis átlagosan nyolc pontot szerzett futamonként, ami igen konstans teljesítmény. Alonso nagyszerû képességeirõl árulkodik, hogy tavaly egy gyengébb autóval megverte Michael Schumachert, de Hamiltonnak sikerült õt is felráznia. Alonso a tapasztaltabb versenyzõ, és mégis õ az, aki hibázik."

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

M@TriX
köszi ;)

amúgy át lesz pakolva egy másik helyre mert a dox állandóan bénázik, amikor nem kéne... pl most FTP-n sem tudom elérni...

nézek valami free helyet...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

INeedspeed
Hehe' Ez szép volt :D

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

INeedspeed
Valaki le tudná irni a tavalyi pole time-ot ide pls?(indianapolis)

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

desigo
a bannerben lévõ képnek mi az urlje?
mert bekeveredett a link az adblock listájába és nem találom melyik az...
bardocz
de ez a 2001-ben vagy 2002-ben volt,de egyik kedvenc pályám volt,vagy a carrer challenge vagy melyik
INeedspeed
aha;)

bardocz
én ott 370-re hangoltam a ferkát,és ha picit ráléptema fékre öszevisza pörögtem:-)
INeedspeed
az télleg jó pálya volt még emléxem h ott mindig nyertem az Official Formula 1 Racing 98 as játékkal......

passatgt
nymtok egy ctrl+f5-öt majd nem látjátok

norbi56
a régi hokkenheimben(tudom hogy nem így kell írni)lehetett száguldozni

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

norbi56
én látom de explorerbe netezek

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

INeedspeed
Indianapolisba be kéne kavarjon 1 kis f1-f2 es tornádó :D:D:DxD

Istencsászár
Indyanapolisi égbolt:)

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bardocz
kiba**** nagy mázli hogy az elsõ falat is suhintotta,ha nem akkor szerintem jobban öszetöri magát
b-type

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

En sem latom... Csak egy kodos kek mezo van helyette..

b-type
de, a Banner sirály (mint mindig) <#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

amúgy mivan a bannerral?ti se látjátok?

b-type
MS utolsó futama számomra hosszú idõre visszamenõleg a legnagyobb teljesítés volt. <#eljen>
Amit akkor kirakott a pályára az bõdûlet, ez a fickó ezzel a pályafutással a háta mögött nekem(!) azon a futamon mindenkit elhomályosított.
Mondom ezt úgy hogy nem vagyok MS drukker, pusztán önzõ módon csak a saját szórakozásomat keresem az F1-ben.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Count Adyn
Hát azért az nem ugyanaz, mert kibírta a teljes versenytávot, mig egy teszten szarnak bele hogy leáll vagy se:) Meg a kismaszat is adott fél percet a többieknek:)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

INeedspeed
hát ja ezért dicsõitették schumit is õ neki is felvolt tekerve brazilban minden az autóján mondjuk jó utsó versenye volt meg is értem, de azelõtt nem nagyon villangatott meg úgy ahogy akkor,

b-type
Még Glock-ra leszek kiváncsi, felhozza-e a Bímer, és ha igen kinek a helyére.

Istencsászár
Vettelt nemtudom miért tartják annyira nagyra... néztem tavaly az F3at és, hát annyira nemvolt átütõ mint ahogyan sztárolják... kiváncsi lennék élesbe mit csinál mert teszten feltekert kocsival bármi lehet.

INeedspeed
Nem leszek többé Alonso Fan. :D Az én favoritom ezentúl Sebastian Vettel!

Az is igaz jah, rohadt egy mákos baleset volt annak ellenére hogy úgy tünt elsöre hogy Kubicának annyi

Arra nem is gondoltok, hogy csak kb. fel meter hianyzott, hogy atropulve a betonkorlat felett, beleszalljon a visszaforditobol kigyorsito szembejovokbe...

INeedspeed
hát kb......

Annak a 2 fickónak egy f1es autó hosszán múlt az élete...

Istencsászár
Szvsz DC minden kép marad ( csak egy jó autó kéne alá aminek semmi baja... )
Bari miért is menne? veri Buttont, hozza azt a szintet ha nem többet... semmivel sincs kevesebb joga az F1ben maradni mint Buttonnak.û
Davidson szerintem remekül hejt áll az Agurinál csak peches.
Fiscoban is még van láttuk Monacoban, ha a Rönótól el is menne egy kis csapatnál sztem szívesen fogadnák.

Albers, Liuzzi, Speed, azok akik egy kis csapatba szenvednek és én közülül Liuzzit minden kép jó pilótának tartom csak hát lehet ezt sose tudjuk meg, ha nem lép feljebb.

Kovát még beraknám tesztelni, vagy csak az idei Rönó nem fekszik neki, vagy túl sokat akar és a kocsi nem bírja azért ennyire ingatag.

Ralf, Wurz meg egyértelmû hogy pá!. Wurz teszt pilótának kiváló, õ biztos marad.

INeedspeed

JCSR Wolfguy
Éljen, jövõre is lesz SATO :) Õ legalább mindig csinál valami érdekeset...:)

\"Once you learn to quit, it becomes a habit.\"Vince Lombardi

INeedspeed
oan kaszkadõr féle XD

Istencsászár
Az a kérdés hogy arcal, vagy seggel fog a falba szállni, de ezek már voltak, most fejjel lefele kellene valamit mutatni... amugy milyen érzés lehet a Toyotába ülni ugy hogy a felfüggesztés bármikor leeshet? :I

INeedspeed
Élete elsõ és utolsó forma 1-es pontját szerezte itt meg.

akyyy
ez jó pálya, itt nyert baumgartner<#alien>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

INeedspeed
És lehetõséget kap mondjuk 1 jobb pilóta,mint õ...a bulvársajtó szerint sutil kapná meg a helyét de sztem ez még messze van......koncentráljunk a jelenre :D

nem, most a 4-es kanyarban száll el :DD

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

INeedspeed
Hát szerintem elhagyja év végén a csapatot.......

igen, egyszer meg nem indult...

http://gaborszantai.co.uk/

INeedspeed
Elképzelhetõ....ugye Archangel jól tudom h eccer a williams-el és egyszer a toyotával szentelte meg az Indianapolisi 13-as kanyart?

Kérem tegyék megtétjeiket:

Ralf Schumacher lebontja-e a 13-as kanyar környékét a falat avagy nem?

(szerintem nem, inkább arra fog figyelni, hogy 1-2 pontot hozzon, mert ég az ülés a segge alatt)

http://gaborszantai.co.uk/

INeedspeed
335 öt a végsebesség....hm.....:Dérdekes futam elé nézünk remélem...

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

gercse
érthetõ:D
és a cserék is azok

INeedspeed
nah ezt jól elmondtam ...........:S

INeedspeed
Kovalainen ha nem bizonyit akkor õt nagy valószinûséggel váltja, Piquet, Liuzzi-t és Speed-et, Sebastian Bourdais és Vettel válthatja....

INeedspeed
na akkor jöjjön 1 kis érdekesség is.

Biztos indulók 2008-ban

Robert Kubica (BMW-Sauber)
Felipe Massa (Ferrari)
Kimi Räikkönen (Ferrari)
Jenson Button (Honda)
Fernando Alonso (McLaren-Mercedes)
Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes)
Mark Webber (Red Bull Racing)
Adrian Sutil (Spyker)
Takuma Sato (Super Aguri)
Jarno Trulli (Toyota)
Nico Rosberg (Williams)
Nick Heidfeld

Nem biztos a maradás a Formula-1-ben

Christijan Albers
Rubens Barrichello
Anthony Davidson
David Coulthard
Giancarlo Fisichella
Heikki Kovalainen
Vitantonio Liuzzi
Ralf Schumacher
Scott Speed
Alexander Wurz

gercse
lehet h csak arra utalt, hogy nincs vége és örökké megy a futam, egy ilyen verziót talált:D