FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b-type

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Count Adyn
Most igen, hopp mostmár nem<#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

alonso82
Heidfeld: Pillanatnyilag a Ferrari elõtt járunk

A német versenyzõ a Kanadai Nagydíjat a második helyen zárta, ezzel a világbajnoki tabellán mindössze egy pont a lemaradása a Ferraris Kimi Räikkönennel szemben.

A BMW-Sauber pilótája a csütörtöki napon azt nyilatkozta: csapata pillanatnyilag a Ferrari elõtt jár.

"A Ferrari elindult egy kis lejtõn, ha megnézed az eredményeiket, a sebességüket, tehát az egész teljesítményüket" - mondta a 30 esztendõs versenyzõ. "Természetesen figyelni kell rájuk, de jelen pillanatban erõsebbek vagyunk."

b-type
Nézegettem Ami pályarajzokat is 😄D, aszongya:

Straight-Corner-curve-turn-hook (kanyartipustól függõen használják)-hairpin -chicane-(majd uez függõben)Roller-coaster
és persze náluk is vannak legendák mint a dugóhúzó pl.
szal nem gyenge
<#idiota><#zavart1>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
ööö..nem adtam hozzá választ, mindegy 😊
Tilke biztos képben van, ha már ennyi rossz pályát is tervezett 😊)) (term. szvsz)
A kanyarok egymásba fûzése sem egyszerû...vagy mint ahogy a rally-ban különböztetik a kanyar kivezetését, van 'szigorú' (szûkül) és amit 'ki lehet engedni' (apex-tõl mehet a gázon állás). 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
A kanyar az egy kanyar általában, vannak pályaszakaszok amik viszont kanyarkombinációk, ilyen pl. Magny Cours-ban a célravezetõ sikán, szûk kanyarkombináció.
Vagy Monza-ban az Ascari az is egy kanyarkombináció (egy 3as kanyarkombináció).
Én ezeket elintézném mind egy -kanyarkombináció- megnevezéssel osz kész 😊
..kivéve talán egy két legendás kanyarnál...ahogy pl. a parabolica is szerepel, pedig az csak egy kanyar.
Meg lehet nevezni még a visszafordítókat-hajtûket.

akyyy
azt is javasoltam sikán inkább csak poén😄 palik miatt

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Istencsászár
Turn még lehet forduló is, akár...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

b-type
a sikánra nem, mert az valóban kanyarkombináció, nem egy kanyar. 😊

b-type
így 😄
Az amit írsz, azzal kiegészítve amit Istencsászár írt sztem full jó.

akyyy
és erinted a Turn szó nem lenne rá jó?😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

M@TriX
fokozat, ezaz erre nem jöttem rá, csakmert sebesség/sebesség hülyén nézett volna ki 😉 mégsem szegényes a magyar nyelv 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Istencsászár
Def.: A sikánok általában helyhez kötöttek ezután egy hosszú pályaszakasz következik, amik elõkészíti a helyeket az elõzésre.

A sikán nem kanyar, hanem egy kanyar kombináció ha ugy tetszik egy speciális kanyar.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

akyyy
turn: forduló? esetleg sikán 😄

a kanyar meg szimplán kanyar.

Count Adyn
<#hehe><#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Istencsászár
Alonso: nem kritizáltam a csapatomat

Fernando Alonso a hét elején egy rádióinterjúban elmondta, hogy nem felhõtlenül boldog a csapatnál. Nem sokkal késõbb Norbert Haug és Ron Dennis is leszögezte, hogy a versenyzõk egyenrangúak a McLaren-Mercedesnél.

A címvédõ Indianapolisban elmondta, hogy a kijelentése nem panaszkodás volt. "A csapat tudja milyen elvárásaim vannak. Egy fantasztikus autó áll a rendelkezésemre - talán a legjobb a mezõnyben, így biztos vagyok benne, hogy bajnok lehetek."

"Nincsen polgárháború a McLarennél. Soha nem tettem olyan kijelentést, amely a csapat ellen szólna." - tette hozzá Alonso, majd elárulta, hogy bizonyos dolgok ugyan másképp mûködnek a csapatnál, mint azt gondolta illetve szeretné, de "nincs okom a panaszra."

Alonso cáfolta azon híreszteléseket is, amelyek szerint problémát okoz neki a csapattárs sikere. "Voltak erõs csapattársaim, mint például Jarno Trulli 2004-ben. Az évad közepén még elõttem volt a bajnokságban, az év végére viszont sikerült megelõznöm. És sikerült bajnoki címet szereznem Kimi Räikkönen és Michael Schumacher ellen is. Nem könnyû engem meglepni."

Istencsászár
Speed: Sebesség
Gear: Fokozat ( váltó )

M@TriX
Hogy fordítanátok a következõket?:

jah és minnél rövidebben, mondjuk egy szóban 😉

Corner data: (Kanyar adatai)
Turn (kanyar sorszámát jelöli)
Speed
Gear
G-force(Erõhatás)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
ÁÁÁÁÁÁ végre megfejtettem a scriptelõt flashüket a franc essen bele 😉 pedig ott volt a szemem elõtt könyvtárakat is generál és nem a gyökérbe hanem egy "import" könyvtárból veszi a cuccokat, de a gyökérben meg hagytak szemetet a 2006-os évrõl, hogy a szegény hackelõ usereket szivassák 😉

na a köv versenyre majd kicsit feldobom a bannert az új szerzeményemmel 😉

INeedspeed

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

INeedspeed
Hát azé má meg se haragudj! Kubicának a kani órra mellett ez 1 fokkal szebb......😄

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

desigo
ez se szebb mint a Kubica <#hehe>
shala
gyorsan és sokat fejlõdtek, remélem a fejlõdés töretlen marad, jó lenne ha a bmw is lenne legalább annyira gyors, mint a mclaren v a ferka, jót tenne a versenynek is -.-

non potest pluere aeternum

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Tigristank
Elképzelhetõ, mivel jelenleg a BMW a 3. legjobb kocsi az F1-ben. <#smile>

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

passatgt
😊

alonso82
én arra tippelek hogy dobogós lesz
és Heidfeld vagy Hamilton nyer

Count Adyn
<#hehe>Akkor hajrá Vettel 😄

INeedspeed
Én is mivel Vettel fan lettem 😄 sztem 1-8 ba benne lesz..ez csak (1 tipp)

Count Adyn
Nah kiváncsi leszek rá mit alakít😊

INeedspeed
YÉÉÉÉ Vettel megmutathatja h oda való! mindössze csak 20 éves"

Istencsászár
Kubica nem indul Indianapolisban!

Ahogyan arra számítani lehetett, Robert Kubica nem indulhat az indianapolisi futamon. A helyét Sebastian Vettel veszi át.

A Nemzetközi Automobil Szövetség csütörtöki vizsgálata során megállapították, hogy Kubica nem elég fitt ahhoz, hogy rajthoz álljon az USA Nagydíjon.

Ecclestone nagyon ráált az utcai versenyekre, ami nekem kezd nem tetszeni.

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

INeedspeed
Hát ja......

bardocz
egy utcai verseny nem is olyan hülyeség,vegasban este nagyon látványos tudna lenni
norbi56
dikkpedig sztem indianapolis az 1ik legjobb pálya

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

b-type
itt van videóban
Az F50-s Ferkáig néztem, de aztán ez már csak Ferkaõrülteknek 😄D

Elment a hajó😞

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

b-type
sajna ehez én kevés vagyok, pedig segítenék ha nem lennék az 😊

Count Adyn
Persze, de a pesszimista csak kellemesen csalódhat, tudod<#idiota>

Istencsászár
Majd kiderül, tényleg a Ferrari volt jobb, de a Meki ott volt mögötte, és onnan elé ugrott... a Ferrarinek most valamit nagyon kikell találni mert a gumikban nem bízhat hanem csak az autóba, és itt a Monacoi lemaradás a valós mert Canadában is azt kapták... de USA más pálya lesz most tényleg itt lehet jobbak lesznek ha nem jobbak, kiváncsian várom.

Gyerekek, az F1-ben nem kell az elcsapatokat temetni 1-2 verseny utan.. Az ideny elso 2-3 versenyen a Ferrari tunt jobbnak, most a McLaren.. Allandoan fejlesztenek, epp ki hogy kapja el az utemet, ugy javulnak, vagy esnek vissza.. Ez mindig igy volt, es igy is lesz, amig kulonbozo csapatok, kulonbozo technikakat fejlesztenek..

Count Adyn
Én már nemis remélek sokat, csak hogy futnak pár normális versenyt és jövõre belerázódik Kimi is😊 Meg hogy idén Hamilton behúzza a VB-t, hamár a ferrariknak nem megy, ahogy jelen állás szerint kinéz.

Istencsászár

Kit--Kat
Pontosítok, milyen sok Ferrari😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

M@TriX
hejj, miez a gyors feladás?
munkára!, amúgy meg mivel ez off, PM-be jöhet ha valakinek sikerül...

tudom hogy nagyon jó vagyok és ha nekem nem megy akkor nincs sok esély, de azért reménykedem...

na jó még annyit segítek, hogy így kellene kinézni-e a letöltött flashnek... pályaflash

adatokkal és kis képekkel kellene természetesen... 😉

passatgt
szvsz ez nem megoldható😊

M@TriX
át lett pakolva az ATW-re remélem itt már nem lesz gond....

Aki tud SEGÍTsen. Készül egy kicsit tuningoltabb banner, ehhez Szükségem lenne a www.formula1.com egyik könyvtárának a tartalmára, konkrétan erre: http://www.formula1.com/flash/circuit_maps/

eddigi programok mind elbuktak, a HTTrack, a TeleportPro, BackStreet...

ki lehet indulni ebbõl az oldalból is, http://www.formula1.com/race/circuitmap/777.html, végülis pl errõl az oldalról kellene minden, csak a honlapmentõk csak az oldalt flashel szedik le, de a flashben is van hivatkozás, azt már kiszedtem, hogy a fennt említett könyvtárból kell neki pár dolog, de nem sikerült beröffentenem, ezért kellene inkább az egész könyvtár.

elõre is kösz ha tud segíteni valaki, jutalom az, hoyg elmondhatja hogy részt vett az SG legjobb bannerének készítésében 😉

desigo
hehe
én is😊
OFF
látom a bannert😄😄