FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó, de azt is megjegyezném akkor, hogy nagyrészt magának köszönheti Alonso.

Nekem meg úgy néz ki lassan új kedvencem lesz (Hamilton) :)

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

INeedspeed
Nem csak utálom a ferrarit 1nnyi! igazad van;) Ahogy magyarország 75%-a betegesen Anti Alonso fan,gyurcsánnyal eütt:):):)

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

Kit--Kat
"szeretné bizonyitani a világnak h képes felvenni a harcot az ultra modern legendás és übertempós ferrarik ellen"
szóval maerrõl szól az F1?:DDDD
Te tényleg betegesen antifan vagy:D

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

INeedspeed
Mert talán õ nem a rajongásért és nem a sztárságért tör,csak be szeretné bizonyitani a világnak h képes felvenni a harcot az ultra modern legendás és übertempós ferrarik ellen..persze ez nem biztos(ez csak 1 vélemény) evvel nem azt akartam mondani h schumi sztár akart lenni,mert nem! õ is azért ment mert élvezte..;)

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

INeedspeed
Ne itélj meg emberekt mig meg nem ismered õket igazán!;)Kattttt:S

INeedspeed
nem divat! ezt te nem tudhatod csak én miért te talán divatból rajongsz azért akiért rajongsz,?

gercse
pontosan :D

Kit--Kat
"átálltam Vettelre" di-di-divatttt
Amúgy meg spanyolon kívül sehol nincs komoly rajongó tábora Alonsonak, sehol.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Count Adyn
Csak altatnak:) Ezt szoktuk mondani:D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

INeedspeed
Várjuk ki a végét! Ti mondtátok még anno h a tesztekbõl nem sokat lehet következtetni......

gercse
[<#idiota>]

norbi56
dikk most hogy visszaestek a BMW-k

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

gercse
de de...

Nem sokat, mert a karrierjét nem követtem nyomon. A GP2-ben agyondicsérték a vezetöi tudását, küzdését, akaratosságát. Tehát tud a gyerek(nem rosszból, de kiváncsi vagyok meddig bírja vagy õ vagy a kocsi a tempót). A mekiseknek már régóta ott volt a "listáján", így várható volt, hogyha úgy érzik, hogy megérett az F1-re akkor lecsapnak rá.
(Nem kötözködésbõl kérdezlek:Mondj légy szíves egy-két tesztpilótát aki versenyen is odatette magát és tudta tartani a többiek tempóját ,kivéve de la Rosa 2005-s bahrein-i menetelését.)

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

INeedspeed
Miért talán más nem?

INeedspeed
Ezt a matek tanárom mondta"Semmi sem biztos, csak a halál" avagy" semmit sem muszály csak meghalni" és igaza van <#love12><#nevetes1>

gercse
de õ legalább fel tud(ott) mutatni vmit...

Count Adyn
Nemis az, hogy hányszor nyert VB-t. Az a durva, hogy hogy állt, amikor nem nyert!<#vigyor4>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Count Adyn
Jó akkor mondjuk hogy a 21. századi F1 ben:) Én örülnék a legjobban ha Kimi lenne az most... Évkezdet elõtt én is azt mondtam, hogy lazán verni fogja massát, hát egyelõre ezt nem lehet kijelenteni:S

INeedspeed
Ezt nevezik Statisztika(*us) Rajongásnak;)Nem mindig mérvadó a statisztika...

Istencsászár
Ennyi erõvel Kimi is lehet mérce a multja alapján, de hát...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

gercse
hát amíg valaki nem nyer nála több vb-címet addig az is marad :D

INeedspeed
Itt én inkább Gilles villeneuvere teszem le a voksomat :Pha már az autók maximális teljesitmény kihozataláról van szó :P

Count Adyn
Tudnád mi ment, amíg sorra nyerte a Vb ket, annyi köpködést kevés ember kapott:DD

Count Adyn
Persze de õ nem vonatozna az ötödik helyen vidáman:) De tényleg felesleges feltételezgetni, nállam MS a mérce, hogy mi a max amit ki lehet hozni egy Ferrariból:)

INeedspeed
A világon minden hüe ismeri schumachert még akinek fingja sincs az f1 rõl igyhát õ a házi kedvenc és ne mondd má nekem h magyarország schumi antifan többségbõl állt! Úgy néztek fel rá mint valami Istenre....LOL

Istencsászár
Ekkora magasságokba nemkell felemelni, ha a kocsi nem gyorsabb mint a másik akkor nemtud vele mit kezdeni, és ezekkel a Mekikkel még Sumi sem venné fel a versenyt, mert Alonso is jó és Hamilton is jó.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

INeedspeed
utánna néztem télleg a meki "fõtervezõje" volt boccs:XD

Count Adyn
Hallod, MS ellendrukkerbõl több volt/van mint az összes többi pilóta rajongójából:DD

Alonso-t már a spanyolok sem igazán kedvelik, ott vannak a motoros hõsök, ráadásul a francia tábort is elvesztette...

http://gaborszantai.co.uk/

Istencsászár
<#idiota><#idiota>

INeedspeed
Newey nem a Renaultnál vol?<#zavart2>

Count Adyn
Õ is, meg az Öreg is hiányzik azért. Egy versenyen MS a szarból is várat épitett néha:) Persze énis bízok benne, hogy alakítanak valamit.

A spanyolok nem a higgadtságukról híresek ám:)

INeedspeed
Magyarország a világon a legnagyobb Alonso Antifan ország,és még büszkék is vagytok ezé.....komolyan mondom....és most nem a kedvencemé mondom mert átálltam vettelre...

Istencsászár
Amerikai Nagydíj - második szabadedzés:>

Poz Pilóta Csapat Idõ
01. Alonso McLaren-Mercedes (B) 1:12.156 35
02. Hamilton McLaren-Mercedes (B) 1:12.309 + 0.153 34
03. Massa Ferrari (B) 1:12.435 + 0.279 36
04. Raikkönen Ferrari (B) 1:12.587 + 0.431 38
05. Heidfeld BMW Sauber (B) 1:13.026 + 0.870 43
06. Coulthard Red Bull-Renault (B) 1:13.042 + 0.886 41
07. Rosberg Williams-Toyota (B) 1:13.057 + 0.901 35
08. Kovalainen Renault (B) 1:13.110 + 0.954 48
09. Barrichello Honda (B) 1:13.144 + 0.988 40
10. Button Honda (B) 1:13.202 + 1.046 46
11. Vettel BMW Sauber (B) 1:13.217 + 1.061 50
12. Webber Red Bull-Renault (B) 1:13.263 + 1.107 21
13. Liuzzi Toro Rosso-Ferrari (B) 1:13.332 + 1.176 41
14. Davidson Super Aguri-Honda (B) 1:13.364 + 1.208 46
15. Fisichella Renault (B) 1:13.394 + 1.238 44
16. Wurz Williams-Toyota (B) 1:13.539 + 1.383 29
17. Trulli Toyota (B) 1:13.692 + 1.536 42
18. Speed Toro Rosso-Ferrari (B) 1:13.712 + 1.556 34
19. Szato Super Aguri-Honda (B) 1:13.753 + 1.597 46
20. R.Schumacher Toyota (B) 1:13.765 + 1.609 39
21. Albers Spyker-Ferrari (B) 1:14.225 + 2.069 30
22. Sutil Spyker-Ferrari (B) 1:14.513 + 2.357 33

INeedspeed
Én a helyedben nem csússágolnák vele, még a végén igazam lesz és akkor jöhet a flame....mert kifogás mindig van;)

Nagyon kell Ross Brawn oda, Meki is visszaesett Newey távozásával...

Ezek a sztárszakemeberek 1000× többet érnek mint a toppilóták, csak az Õ nevükkel nem lehet milliókat keresni...

gercse
feltámadnak õk még ;)
elõnyt kell adni a többieknek, másképp nem lenne izgalmas:D, nehogy azzal jöjjenek már megint mint 2004ben(?) hogy nagyon uncsi a forma-1 :D

Count Adyn
Az erõs ideg nagy pattanással szakad el<#idiota>

láttuk már, hogy milyen erõs idegei vannak, mint egy brazíl sorozatsztárnak menstruációs idõszakban:DDDDDDDDD

INeedspeed
Ahhoz le kell küzdje a kibaszottan erõss idegekkel rendelkezõ Fiatal Fernando Alonsó (Ferni)-t :D

Count Adyn
A Ferrari-nal az a legnagyobb gáz, hogy amig sokkal gyorsabbak voltak a mekinél, addig is kevesebb pontot huztak be...

az nem érdekel, Hami alázza Nyalit:)

ha a csávó megnyeri a VB-t, akkor minden elmélet mehet a kukába:)

gercse
<#nyes><#eplus2>

INeedspeed
Én is remélem h a ferka hozza a megszokott formáját!És itt egy hajrával egyik sem szerez pontot

Count Adyn
Kimi meg hoz vagy 30 pontot:D

INeedspeed
Alonso is the 2X World Champion....

remélem lecsókolja a polisztiroltömböt a célegyenes végén, azt jól csinálta régebben is:)

Nagyon remélem, hogy Alika 0 pontot hoz, Hamilton 10 pontjával szemben:)))

Alonso who?

Count Adyn
<#hehe> Ték mí bekk tu yór háuz:D