FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

INeedspeed
Nagyon Alonso pole-t érzek a hétvégén....ez csak 1 megérzés nem a szabadedzések alapján..Én erre az idõmérõre tippelek:
1.Alonso
2.Hamilton
3.Heidfeld
4.Massa
5.Vettel
6.Raikkönen

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

INeedspeed
A McLaren-Mercedes versenyzõje, Fernando Alonso végzett az élen mindkét edzésen Indianapolisban. Lewis Hamilton a délelõtti gyakorláson a harmadik, délután a második legjobb idõt teljesítette.

Fernando Alonso: "Örülök, hogy visszatértünk Indybe, a kezdet is bíztató. A múltban nem volt igazán sok szerencsém ezen a pályán, de a hétvégén változtatni szeretnék ezen. Az autóm jól ment, akárcsak az elmúlt versenyeken, de biztos vagyok benne, hogy a Ferrari és a BMW is ott lesz élen. A szokásos pénteki programot teljesítettük, az abroncsokat és a beállításokat teszteltük. Az este folyamán kielemezzük az adatokat, a kezdet mindenesetre elégedettségre ad okot."

Lewis Hamilton: "Mivel most mentem elõször ezen a pályán, eleinte ismerkednem kellett a vonalvezetésével. Az idõ nagy részében a Bridgestone abroncsokkal és a beállításokkal foglalatoskodtam. A második edzés elején túl keményen hajtottam a kerékvetõkre, aminek következtében kisebb kár keletkezett az autómban, de a srácok gyorsan megoldották. Tudjuk milyen irányba kell elindulnunk, és az autó is versenyképesnek tûnik. De ez még csak a péntek volt, azt elsõ nap - hosszú út vár még ránk."

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

INeedspeed
Azért túlzásba má ne ess, sosem mondott oat h csalt valaki!Bolhából nem kell Mamutot csinálni!

INeedspeed
Igen tudom ez mondjuk egy rossz tulajdonsága ha tudnám,hogy talán azért lett elsõ hamilton,mert hibáztam és volt 1 versenyképes autóm, akkor én is durci lennék magamra. õ nem hamiltonra volt durci hanem magára szerintem.......

b-type
Nekem a pólos dolog nem fért be, az nem arról szólt hogy õ mennyire magabiztos, az ott egy taposás volt egy másik versenyzõn a médiát felhasználva.
Én ezt nem szeretem.
Azt még bírom is ha vki dagad az önbizalomtól..de még nem megy el az önhittségig.
De nekem aztán mindegy, jó gyors pilóta Alonso, de nekem még egyszer sem ütött be nála a legendaszag..vagy nem bámultam hogy miket csinál....talán a gumimelegítései amik feltüntek.
De én nem utálom az ziher, senkit nem utálok aki versenyt csinál a pályán, vagy kiautózza az autót.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Count Adyn
A szimpátiát nem észérvek alapján érzi az ember. <#vigyor4>
Persze hogy mindenki ugy érzi, az egyáltalán nem baj. Csak azt, hogy ezt a világ tudtára is adja, nem mindenki díjazza. Ez van😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Istencsászár
Mert õ a legjobb, gondolja õ, de hát azért van ott, ugyan ezt gondolja Hamilton, Massa, Kimi... hol lennének ha nem igy vélekednének magukrol? sehol... utálok mindekit.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kit--Kat
alapvetõen sír mint 1 fürdõskurva ha valami nem sikerült, és aki legyõzi az 1 rohatt undorító csaló😄

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Õ átvitt értelemben gondolta és nem konkrétan.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Nem ez a bajom vele, ettõl még lehetne normális. Nekem az nem tetszik pl. ami a kanadai idõmérõ után volt. Egyszerûen bevágta a durcit, mert Hamilton megelõzte, annyira látszott rajta.

INeedspeed
Ha a forma 1 et szépség szalonban lehetne megnyerni akkor nem lett volna schumi 7x vb inkább button meg heidfeld meg ki tudja kik voltak még szépek:|

INeedspeed
Mert õ mindig megmondja mi fáj neki,vagy mi nem tetszik neki,vagy mit gondol, vagy kritizál.....ezen úgysem fog változtatni,neki ez a rossz tulajdonsága.

gercse
nem tudom, csak múltkor valamelyik verseny elõtt mutatták õt meg Sumit is( a szombat iedzés elõtti pillanatok lehettek) és míg Sumi(tudom neki van ideje) mosolygósan osztogatta az autogrammokat, addig Alonso le szart mindnekit és még egy mosoly sem ült a az arcára..., az autogrammokról nei beszéljünk...., nem volt valami szimpatikus

Most azt ne mondd, hogy nem ellenszenves figura 😊

Istencsászár
Kérdem én hova nõtt?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

gercse
így van, a minardinál, meg a renaultnál az elején még nagyon szimpi volt, csak azóta megnõtt az arca egy kicsit...

Jó, de azt is megjegyezném akkor, hogy nagyrészt magának köszönheti Alonso.

Nekem meg úgy néz ki lassan új kedvencem lesz (Hamilton) 😊

INeedspeed
Nem csak utálom a ferrarit 1nnyi! igazad van😉 Ahogy magyarország 75%-a betegesen Anti Alonso fan,gyurcsánnyal eütt😊😊😊

Kit--Kat
"szeretné bizonyitani a világnak h képes felvenni a harcot az ultra modern legendás és übertempós ferrarik ellen"
szóval maerrõl szól az F1?😄DDD
Te tényleg betegesen antifan vagy😄

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

INeedspeed
Mert talán õ nem a rajongásért és nem a sztárságért tör,csak be szeretné bizonyitani a világnak h képes felvenni a harcot az ultra modern legendás és übertempós ferrarik ellen..persze ez nem biztos(ez csak 1 vélemény) evvel nem azt akartam mondani h schumi sztár akart lenni,mert nem! õ is azért ment mert élvezte..😉

INeedspeed
Ne itélj meg emberekt mig meg nem ismered õket igazán!😉Kattttt:S

INeedspeed
nem divat! ezt te nem tudhatod csak én miért te talán divatból rajongsz azért akiért rajongsz,?

gercse
pontosan 😄

Kit--Kat
"átálltam Vettelre" di-di-divatttt
Amúgy meg spanyolon kívül sehol nincs komoly rajongó tábora Alonsonak, sehol.

Count Adyn
Csak altatnak😊 Ezt szoktuk mondani😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

INeedspeed
Várjuk ki a végét! Ti mondtátok még anno h a tesztekbõl nem sokat lehet következtetni......

gercse
[<#idiota>]

norbi56
dikk most hogy visszaestek a BMW-k

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

gercse
de de...

Nem sokat, mert a karrierjét nem követtem nyomon. A GP2-ben agyondicsérték a vezetöi tudását, küzdését, akaratosságát. Tehát tud a gyerek(nem rosszból, de kiváncsi vagyok meddig bírja vagy õ vagy a kocsi a tempót). A mekiseknek már régóta ott volt a "listáján", így várható volt, hogyha úgy érzik, hogy megérett az F1-re akkor lecsapnak rá.
(Nem kötözködésbõl kérdezlek:Mondj légy szíves egy-két tesztpilótát aki versenyen is odatette magát és tudta tartani a többiek tempóját ,kivéve de la Rosa 2005-s bahrein-i menetelését.)

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

INeedspeed
Miért talán más nem?

INeedspeed
Ezt a matek tanárom mondta"Semmi sem biztos, csak a halál" avagy" semmit sem muszály csak meghalni" és igaza van <#love12><#nevetes1>

gercse
de õ legalább fel tud(ott) mutatni vmit...

Count Adyn
Nemis az, hogy hányszor nyert VB-t. Az a durva, hogy hogy állt, amikor nem nyert!<#vigyor4>

Count Adyn
Jó akkor mondjuk hogy a 21. századi F1 ben😊 Én örülnék a legjobban ha Kimi lenne az most... Évkezdet elõtt én is azt mondtam, hogy lazán verni fogja massát, hát egyelõre ezt nem lehet kijelenteni:S

INeedspeed
Ezt nevezik Statisztika(*us) Rajongásnak😉Nem mindig mérvadó a statisztika...

Istencsászár
Ennyi erõvel Kimi is lehet mérce a multja alapján, de hát...

gercse
hát amíg valaki nem nyer nála több vb-címet addig az is marad 😄

INeedspeed
Itt én inkább Gilles villeneuvere teszem le a voksomat 😛ha már az autók maximális teljesitmény kihozataláról van szó 😛

Count Adyn
Tudnád mi ment, amíg sorra nyerte a Vb ket, annyi köpködést kevés ember kapott😄D

Count Adyn
Persze de õ nem vonatozna az ötödik helyen vidáman😊 De tényleg felesleges feltételezgetni, nállam MS a mérce, hogy mi a max amit ki lehet hozni egy Ferrariból😊

INeedspeed
A világon minden hüe ismeri schumachert még akinek fingja sincs az f1 rõl igyhát õ a házi kedvenc és ne mondd má nekem h magyarország schumi antifan többségbõl állt! Úgy néztek fel rá mint valami Istenre....LOL

Istencsászár
Ekkora magasságokba nemkell felemelni, ha a kocsi nem gyorsabb mint a másik akkor nemtud vele mit kezdeni, és ezekkel a Mekikkel még Sumi sem venné fel a versenyt, mert Alonso is jó és Hamilton is jó.

INeedspeed
utánna néztem télleg a meki "fõtervezõje" volt boccs:XD

Count Adyn
Hallod, MS ellendrukkerbõl több volt/van mint az összes többi pilóta rajongójából😄D

Alonso-t már a spanyolok sem igazán kedvelik, ott vannak a motoros hõsök, ráadásul a francia tábort is elvesztette...

http://gaborszantai.co.uk/

Istencsászár
<#idiota><#idiota>

INeedspeed
Newey nem a Renaultnál vol?<#zavart2>

Count Adyn
Õ is, meg az Öreg is hiányzik azért. Egy versenyen MS a szarból is várat épitett néha😊 Persze énis bízok benne, hogy alakítanak valamit.

A spanyolok nem a higgadtságukról híresek ám😊

INeedspeed
Magyarország a világon a legnagyobb Alonso Antifan ország,és még büszkék is vagytok ezé.....komolyan mondom....és most nem a kedvencemé mondom mert átálltam vettelre...