182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Én nem -.- -
naja -
Annyit elírtam, hogy Lauda akkor még csak 2xes VB volt, abban az évben húzta be éppenhogy a harmadikat.
Apróság, no, de a lényeg lejön. -
Pedig Massa 3-as rajtszámú autóval ment hétfőn. -
már egy hete nem javították, de mindenki felvan háborodva:D -
Lauda rajtszám 8-as, 1984ben.
Csak hogy ne mondjátok kitaláltam:) -
Láttam az FIA oldalán, de ez akkor is hiba. Ha nem javítják, az eléggé gáz. -
Ez a hivatalos nevezési lista. -
Mert ezt rohadtul nem így számolják. Minden évben az előző évi eredmények alapján osszák ki a rajtszámokat. Ezzel az erővel miért nem Alonsoé a 2-es rajtszám, hiszen ő már 2 címet letett az asztalra.
Erre példa pl.:
1983-ban Lauda 10. a Mclarennel
1983-ban Prost 2. lesz a Renault-val
S a rajsztámok 1984-ben (ugye Prost csatlakozott a Mclarenhez, Lauda mellé.
A 3x világbajnok Lauda a 8-as rajtszámot kapta, míg Prost a 7-eset.
Ennyit erről.
Szvsz elírás történt, Massa lesz a 3-as rajtszámú.
-
Hát ezzel nagy tockost adott a FIA Massának^^ -
Én a Force-ra meg a Toro Rosso-ra :) -
Djemba #76320 mercire kíváncsi leszek holnap nagyon -
Djemba #76319 biztos nem:)
de glock tuti elveri trullit ebben az évben -
elég jól néz ki
sereghajtók lesznek-e?
több kép -
TotokaBazs #76317 A Toyota TF109-es versenygépe bemutatkozott...
http://www.testcar.hu/hu/news/090115-toyota-tf109-versenygepe-bemutatkozott.html -
Alapjában sem a Ferrari sem a Toyota kaszni nem változott. Tavaly s előtte is kb ennyivel volt a Ferrari domborúbb a két autó teljesen más.
Öröm ránézni hogy nincsenek rajta szárnyak, és az oldalszekrényről minden eltünt ( oldaláról is meg tetjéről is meg hátuljáról is ), kivéve ez a izé, téglalap:D -
Djemba #76315 Massa bosszús a 4 rajtszám miatt:D
nem tudom miért raikkonen már nyert egy világbajnoki címet ő meg semmit. -
Nem is tudtam, hogy már van itt ilyen.... szép.
-
Az irja ki hogy csak 30 nap múlva lehet (biztonsági okokból). -
új reg -
Mi az hogy nem engednek linkelni?:) -
Sajnos linkelni még nem engednek de You Tube-on keressetek rá a TF109-l, lesz egy 3,5 perces beutató a kaszniról. -
Az hogy profibb egy kicsit erős, inkább csak más. Olyan mint ha az aerodinamikai elemek hátrább csúztak volna.
Az első szárnyat viszont gyengének tartom. -
Toyota Ferrari összehasonlító (felülnézet)
Ezért mondom, hogy szerintem profibb a Ferrari kialakítása. Kompaktabb, ami sohasem hátrány:) -
Prószáld a tube-on. Talán fent van. -
Djemba #76306 hát nem -
Djemba #76305 egy kérdésem lenne tudom nem nagyon tartozik ide de kb. 10 éve volt egy forma 1 mese (sorozat) az rtl klubon és niki lauda is benne volt ha jól tudom jonny tornado volt a pilóta akinek segített tanította.
(valaki nem tudja mi volt a címe???) nagyon megköszönném
:) -
Remélem lesz róla videó valahol, mert azért az ilyet látni kell:) -
Szerintem meg áramvonalasabb, profibb a Ferrari.
Szvsz ezzel se fognak sok vizet zavarni... -
Djemba #76302 toyota szebb mint a ferrari:)
-
G_ArchAngel #76301 Kiminek szerintem nem fog gondot okozni a rallyzas:-) -
coulthard007 #76300 ÚJ TOYOTA! F1 -
Te jó atya úristen:D
-
Raikonnen megkocsikáztat egy riportert:) Jóféle. -
Szerintem fölösleges össze hasonlítani amikor az F1 legjobbjai és az Indy Nascar egyéb legjobbjai nem igazán cseréltek helyet így ha közel azonosan jó pilóták kellenek akkor nyilván a forumula1 végén kullogó pilótáknak nincs esélye egy top indy pilóta ellen és fordítva.. meg ha én jó vagyok úszásban miért mennék át futni? -
ott a pont 
-
Montoya 94 F1-nagydijból 7-szer nyert.
A NASCAR-ban tavaly 25. lett.
Nem mondom hogy rossz pilóta, mert nem az, de az általad leírt eredményeket jópáran feltudják mutatni. -
WNW #76294 Nem csak a csucsot kell megnezni.. Az ameriaki versenyeken nagyon sok olyan pilota van, aki europai kiskategoriakban jott fel, de nem fert be az F1-ben, vagy ha befert is, 1-2 ev utan kipottyant, stb.. Pl. ha jol emlekszem Montoya, Bourdais is europaban versenyzett/tanulta a szakmat, de nem tudtak az F1-be jutni, ugy kerultek at a tengerentulra.. Ot meg siman letaroltak a mezonyt.. Vagy Franchitti vagy hogy irja a nevet, aki szinten jo volt odaat.. O peldaul a DTM nemzetkozi probalkozasakor vitezkedett turakocsiban, aztan koltozott at, mert ideat nem tudott elorebb jutni... Aztan egy valag az F1-bol kimaradt japant is lattam amcsi versenyeken... Meg sok a Forma2-ben feltunt, de az F1-be bejutni keptelen pilotat... Stb, stb... Forditott aramlas szinte nem letezik... Ez sokat mutat... -
az 1 és nincs vb címen szal 1:0 az európaiaknak Mansell-el ;) -
Nem is tudtam,hogy van 500 mérföldes győzelme.