182274
  • G_ArchAngel #76371
    peldaul beakarta mutatni meg az uj autot, amit az iranyitasa alatt fejlesztettek ki?
  • Djemba
    kíváncsi lennék denis miért pont most vonul vissza akkor miért nem brazília után mondta???
    valami van a háttérben amiről mi nem tudhatunk az tuti.
  • dav1d
    már ugyis egy járt neki
  • Istencsászár
    Briósnak még kell 1 vb cím Alóval, aztán mehet a Ferkába, Briós meg hawaiozni:)

Amúgy érthető hogy nem örökké csinálják, mivel minden idejüket ez teszi ki, nem kis munka irányítani egy ilyen csapatot főleg nem egy Ferrarit, Mekit akik minden évben ott matanak a Vb címnél és álltalában 2 erős pilótapárost kell kordában tartani.
  • passatgt
  • G_ArchAngel #76366
    2 normalisabb mar felkerult ide
  • Masakari
    nekem se a kedvenc csapatom:) de attól a kocsik mindig szépek többnyire,de valami normális képsorozatot eltudnék viselni a kocsiről,ez az oldalról bedöntött nekem nem jön be:)
  • G_ArchAngel #76364
    Oldalrol latszik igazan milyen jo lett a hatso szarny, nem olyan bena mint a tobbi auton...
  • passatgt
    én sem szeretem a mclarent(:)), de eddig ez a legszebb
  • Masakari
    szerintem eddig ez a mclaren a legcsúnyább az új autók közül+1 normális képet nem birtak csinálni arról a szerencsétlen kocsiról,a toyota meg a ferrari legalább minden szögből csinált képet
  • G_ArchAngel #76361
    Ron Dennis bejelentette a visszavonulását. A McLaren csapatfőnöke február végén távozik posztjáról, helyét Martin Whitmarsh veszi át.

Részletek hamarosan...

Elmentek a "nagy oregek", mar csak Biatore es az oreg Williams van...:-(
  • desigo
    szép lett
    majd meglátjuk,hogy lép...
  • G_ArchAngel #76359
    szebb, mint a Toyota es Ferrari, de ugye nem a szepseguk miatt gyorsak:)
  • Istencsászár
    gyönyörű lett ez a mekláren
  • BaliBoy
    http://www.formula.hu/f1/bemutatkozott-a-mclaren-uj-autoja-az-mp4-24-c24804.html
  • passatgt
    a vezetőszárnyon van egy kis függőleges pöcök mindkét oldalon

mivel senkinél nem volt ilyen eddig: oda szabad rakni kiálló dolgokat?
  • zsutyesz
    kár, hogy szemből nincs fotó...
  • Djemba
    hát az új merci nagyon kövérke lett:)
    remélem hamiltonak köze nem lesz az első helyhez
  • CHEAPBOY
    Éppen írtam volna be én is:)
  • coulthard007
    itt van az új MCLAREN
  • coulthard007
    Lassan Alonso-ra fejlesztik a Ferkát...
  • Djemba
    jóó
  • WNW
    Hat biztos nem Massara fejlesztettek autot, ha mar Kimibe belefeccoltek annyi penzt, raadasul egy elozo evi VB gyoztesnek meg nagyobb a beleszolasa is a kov. evben a kocsi tesztszakaszaban a fejlesztesi iranyokba, mint a nem VB gyoztesnek.. No persze kivetel, ha a nem VB gyoztes jobb teszter a VB gyoztesnel, igy inkabb Ora erdemes hallgatni..
  • coulthard007
    11 kor, majd tolok képet!
  • Djemba
    mikor jön már a merci?
  • Istencsászár
    Kifogások mindig vannak.
  • Jacek
    hat majd hogyha nem a poszere fejlesztenek autot akkor talan jobban teljesit Kimi!!!
  • zsutyesz
    :DD
  • Kit--Kat
    Kimit eléggé hátráltatták tavaly sajnos, Kimi is hibázott, meg a csapata is szopatta. De 1 jobban teljesített évtől még nem lesz Räikkönen 2.
    Mert akkor mi van az előtte lévő 7 évvel, az nem számít?!
    Idén azért Massának nehéz sorsa lesz, ha Kimit is tolják.
  • bardocz
    Szerintem meg ha nem lehet enyém az 1-es rajtszám,akkor a 13-asat kérem,és mindenki fejezze be a hisztit,mintha nem lenne kurvára mindegy,elsőszámú,és második számú pilóta van,senkit sem érdekel a rajtszám.
  • Istencsászár
    Massa idén bizonyított, voltak botlásai, de Kimi mellett nagyon erős évet zárt úgy hogy Kimi már VB, szóval megverte az aktuális VBt ugyan abban az autóban.
  • desigo
    Kubica sem mutatott fel többet mint Massa
    még
  • Djemba
    ezt mondtam én is egy világbajnokról beszélünk nem egy barazil srácról aki csak futamot nyert és majd nem egy vb címet. Massa túlbecsüli nagyon saját magát azért ő nem annyira jó versenyző Hamilton, Alonso, Kubica, Raikkonen sokkal jobbak nála ő egy Barichello utód.
  • Kit--Kat
    #76332 Foooool XDDDD
    #76333 Nem hinném azért, a pöszeség Felipe védjegye már, szvsz adminisztrációs hiba, de amúgy jobban is megérdemli egy Világbajnok az előkelőbb számot.
    #76334 Nem akarok vitát meg személyeskedést, de a szurkolóira és átragadt már a Massás kisebbségérzet, SRY. ->Kiminek se Bla Bla.... - Kimi motyog Massa meg pösze. Nagy különbség.
    #76337 Ott az tényleg érdekes, de alapvetően azért nem a Meki kapta a 3-4et, mert a Williams végzett a konstruktőriben a 2. helyen.
  • Djemba
    2003-ban is Kimi 2 lett a vb és 2004-ben ő kapta a 6 rajtszámot David meg az 5-et!
  • Djemba
    pedig massa csak 4:)
  • Minstrel
    nem tudom mit problémáznak ezen, ha már az 1-es nem az enyém akkor olyan lényegtelen lenne, hogy 3 vagy 4 esetleg 22
  • BaliBoy
    Na nem mintha Kiminek olyan kristály tiszta lenne a beszéde. Hallgassátok meg az új kocsi bemutatásával kapcsolatos Ferraris riportot vele.
  • CHEAPBOY
    Ezek szerint Kimi fan vagy?:) Mondjuk én egyik se a kettő közül, de zavar, hogyha ilyesmi történik.

Most azért mert pösze az a szerencsétlen, s nem tudja kiejteni hogy háárom angolul?:D
  • G_ArchAngel #76332
    Az kellene, mint az Auchan parkoloban: egyiknek medve, masiknak nyul lenne az autojara festve, nem szamok:-)