FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

guardian hero
Én a svéd ViaSat Sport 1-en nézem majd 😊 A versenyt meg a ViaSat6-on.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Penteken a DSF-en (muholdas nemet sportcsatorna az Astran), delelotti/delutani edzes, szombat delelott az RTL-en (muholdas nemet csatorna az Astran), aztan ugye jon a magyar RTL az idomerovel..

INeedspeed
Nem....Csak román adásokat nyomnak többségben......

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

És az kizáró ok?Digi tv nem nyomja ott a magyar csatikat?

Talált, süllyed.
Csak ne felejtsd el a csapatutasításokat, mert akkor is szokott pár érdekes dolog/eredmény születni.

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

INeedspeed
Nekem meg 1ik sem, csak M1,m2,tv2,rtl klub,duna tv, mivel erdélyben élek😛

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

norbi56
nekünk csak sport1,2 sport klub van

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

INeedspeed
Szerintem a Sport klubbon, vagy a magyar eurosporton....😄

norbi56
hol nézitek a szabadedzéseket?melyik csatornán?vagy milyen honlapon?

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

norbi56
DDõ véletlenül kihagytam

INeedspeed
De õ ezt leszarja...már mondtam.....ssszzzzzzz

lac coo
Nem is tv helyett van 😊))))))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

bardocz
aki nem tudja máshogy nézni annak jó,kár hogy csak pontok mennek 😄
lac coo

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

bardocz
ez a kis rajpngótábor mindenkinek megvan,család barátok,csak más pilótákat más miért is szeretnek
INeedspeed
Amúgy szerintem más is orditott már csak õt nem kapcsolták be élõbe.

INeedspeed
És fogadni merek, neki vannak kedvenc rajongói is és a Nagy többséget aki utálja azt meg leszarja, eccerûen nem érdekli õt.Kis rajongó tábora van de az neki elég, ott a családja a barátai akik mindig is támogatták, nem muszáj a fél világ szeresse,és ez neki pont elég.Nem azért megy h rajongjanak érte.

bardocz
montreal-ban is jól odatette magát,sírt egy sort briósnak(ordibált),mert nem tudta megelõzni fizkót,majd felhoz csapta a kocsit mert odatette magát
INeedspeed
Nem sajnálom, mert neki van pofája bevállalni az érzéseit akár pozitiv akár negativ, mindig megmondja a tutit, még ha másnak ez fáj is. és a mutogatást azt meg hagyjuk mert nem csak õ mutogatott "barátom" hanem pl Kimi Bahrainben mégcsúnyábban....Alonso egy érzékeny tipus, és sir meg minden,de mikor kell odateszi magát,majd meglátod,h idõ kérdése és túl teszi magát hamiltonon és akkor felszivja majd magát.

gondold végig:
MS-t miért nem kedvelték? volt pár durva megmozdulása, és a unalmassá tett jópár idényt önhibáján kívül?

Alonso-t?
Semmit nem kellett szerencsétlennek csinálni, megjelent és a fél világnak unszimpatikus lett, mutogatott, pofázott, nyavajgott - most az F1 rajongók 95%-a utálja vagy semmibe veszi...

na, kis barátom, ezt sajnáld inkább...😊

http://gaborszantai.co.uk/

Hát nem tudom h mi várható ezen a 7végén. De azt szögezzük le,ha Dennis papáék minden jót bepakolnak most Alonso alá, márpedig sztem megteszik mert drágán vették, 2xVB (az most más kérdés h mely okok erõs közrejátszásával) és nagyon gáz lenne neki,ha egy zöldfülû végigverné már megin 1 olyan pályán ráadásul ahol a zöldfülû kezdõ életében elõször jár.És ráadásul nem is ez lenne az elsõ eset,emlékezzünk csak Ausztráliára,ahol Hami ha tovább kint marad akkor õ lesz a második helyezett és nem Alo.Bár az autóversenyzésben nincs ha.... Monacoban viszont láthatóan visszavetették a tempót Hamiltonnal a végén,még ha ezt tagadja is Ron bácsi.Mellesleg elég szánalmas az A5.hu-n a cikk amiben Dennis magyarázza Alonso nyilatkozatát,hogy hogyan értelezzük.Alo: "Nem érzem kényelmesen magam a Vodafone Mclaren-Mercedesnél,de ez egy angol csapat és a csapattársam angol és ezért õ kap meg minden támogatést a csapatnál" Év elején még ezt mondta: "csodás ez a csapat, rendkívül jól érzem magam itt".Most akkor mivan? Tavaly meg megvádolta a Renaultot h direkt elcseszik az autót,h õ nehogy magával vihesse ez 1-es rajtszámost a Mclarenhez. Szóval ja... Egyébként a jelenlegi mezõnybõl a kedvencem Raikkonen,de nagyon bírom még Fisichellát,Hamiltont,Massát,Buttont.Kimivel sajna nemtom mivan,2005-ben vb lehetett volna teljesítméne alapján ,de a kocsi nem engedte neki😞 Most meg mintha elfelejtett volna elõzni, a Ferrarival Ausztrália óta nem sok igazán emlékezetest alakított😞 Remélem megszokja végre az autót és újra a régi formájában versenyez.ICEMAN FAGYASSZAD LE A TÖBBIEKET MINT A WINDOWST!!!Hamilton rendkívül erõs, ilyet még soha nem láttam.Én azt mondom h VB is lehet,ha hagyja neki a csapat és a Ferrari rossz formája folytatódik. Alonsoval pedig nálam az a helyzet h amíg a Renaultnál Trullival volt addig nagyon bírtam,2005-ben ausztráliában még sajnáltam is h a frissen odaigazolt Fisichella rögtön megveri. De amit a 2005-ös Kanadai Nagydíjon mûvelt a saját igen balszerencsés csapattársával szemben az nálam betette a kaput. Úgy arcoskodottt mintha már több VB címe is lenne. Az ilyet nem bírom. M.Schumi pl.ilyenkor nem a rádíóba sír,üvoöltözik stb, (fõleg h Fisico autója kituggya hányadszorra vmiért ismét szar volt abban az évben míg Lonziéval semmi baj sem volt)hanem csöndben van és nézi azt h holt talál rést és ahogy az megvan már meg is elõzi az illetõt. Barichello is ezért utálta meg õt Monacoban,mivel ott Shumi nem sikítozott a rádióba h "én vok a 7 szeres vb vigyétek innen a lassú Baricsellót,mer menni akarok" hanem csak sétakocsikáztak 1más mögött a 2 Ferrari és Shumi hopp 1szer csak Bari ellõtt volt aki ezért naon kiakadt. Csak nemtom miért? Azt várta h azért mert csapattárs azért majd nem fogja megelõzni,ha lehetõsége lesz? Nemár.Ez autóverseny ahol miondenki magáért versenyez a pályán.Olyankor nincs,barátság stb.Szóval végülis nem jósolék semmit,bár 1 fogadást már nyertem Hamiltonal kapcsolatban (1 haverral fogadtuk h ki nyer Kanadában,én azt mondtam h Hamilton megnyeri,õ azt h most Alonso majd simán veri Hamiltontés megnyeri a futamot.A sima verésbõl látjuk mi lett😊) de én 1 Raikkonen és Ferrari feltámadásban reménykedem valamint abban h a Mclaren TÉNYLEG MINDKÉT PILÓTÁJÁNAK TELJESEN EGYENLÕ FELTÉTELEKET BIZTOSÍT ÉS KIDERÜL H KI A JOBB.Bár lehet h ez naivitás...

INeedspeed
Sajnálom az ilyen embereket tiszta szivembõl.

nézd ezzel együtt kell élnie a nagy McLaren-szívednek is...

sok embernek a McLaren = Hamilton és nincs más pilóta a csapatnál...

gercse
õ erre tippelt, miért baj ez?
nagy rajta a nyomás mert jobb nála Hami, és elvét egy kanyart, ennyi(tipp)

Istencsászár
És más nem? milyen érdekes... <#idiota><#idiota>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

gercse
ki is csúszhat akár...

Istencsászár
És Alonso mit csinál malmoz? minek irsz be tippet ha totálisan irreális?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

norbi56
idõmérõ:HAM
HEI
MAS
VET
RAI

norbi56
melyik cstornán mennek a szabadedzések?vagy neten nézitek?

Count Adyn
Hamár tippelgetünk idõmérõre:
1.Hamilton
2.Massa
3.Alonso
4.Raikonnen
5.Heidfeld
6.Vettel

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Picar77
na ja
de raikönen úgyis aludni fog

()() (^^)

Ferrari: nincs pánik

A Ferrari két balul sikerült versenyhétvégét könyvelhetett el. Több szakértõ - köztük a háromszoros Forma-1-es világbajnok Niki Lauda is - úgy véli, hogy a Ferrari egy meglehetõsen rossz periódusba került.

Az olasz istálló sportigazgatója Stefano Domenicali a leghamarabb el szeretné felejteni a monacói és kanadai kudarcot. „Az elmúlt hétvége bizonyára nem a legjobb volt számunkra, sõt egyenesen pocsék volt, de emiatt nem szabad pánikba esnünk. Kanadaban különbözõ okok miatt nem volt jó versenyünk, hasonlóan Monte Carlóhoz. De ez a pálya sokkal jobban fekszik nekünk" - értékeli az olasz sportigazgató az elmúlt két versenyt. A Ferrari fõ vetélytársa ezen a pályán is a McLaren-Mercedes lehet. „Tudjuk, hogy a legközelebbi riválisaink jól végezték a dolgukat, de a helyzet javult. Tovább tudtunk fejlõdni, új dolgokat tanultunk, jobban megértjük a különbözõ beállítások és a gumik viselkedését. Ez rendkívül pozitív."

Kimi Raikkönen eddig különbözõ okokból nem tudta kihozni sem magából sem autójából a maximumot. „Minél többet vezet, annál többet tanul, hogy hogyan kell bánni a gumikkal és az autójával. Úgy gondolom, hogy ez egy fontos rendezvény lesz számára. Biztos vagyok abban, hogy hamarosan újra a régi Kimit fogjuk látni."

PR-szövegbõl jeles, csak a versenyen is kellene mutatni valamit...

INeedspeed
Egy kis érdekesség Indianapolisról!itt

Istencsászár
Volt 1szer hogy mennyi idõ alatt tanulják meg a pályát a versenyzõk... tegnap látszott aki nézte az edzést... Vettelnek ez pár körbe került onnantól csak gyorsult és azokat az idõket mente mint az élmezõny... szvsz nem hátrány.

INeedspeed
ahha ahhoz képest vettelnek is jól sikerült aki a téli szezon alatt szinte semmit sem tesztelt..és maláj óta most ül elõsször ujra autóban.

Tigristank
Igen. Akkor rontották el neki a kerékcserét és kénytelen volt föladni a futamot.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

nem emlékszem rá, MS-re és Heidfeldre emlékszem...

Alonso is indult?

Istencsászár
Én ilyenkor elõkapom a tavalyi magyar futamot és ámulok ( lehet a gumira fogni ) de fantasztikus amit ott mûvelt, egy a sok közül.

norbi56
és bejön 3x a safety car

norbi56
RSC:21<#beka2>

Na Akkor én is tippelek 😊
1.Alonso
2.Hamilton
3.Massa
4.Heidfeld
5.Räikkönen
6.Vettel

17.Ralf Schumacher <#hehe>

norbi56
remélem hogy BMW nek jól sikerül*(50073)

norbi56
1.:Hamiltom
2.:Heidfeld
3.:Alonso(SAJNOS<#gun><#gun><#gun><#violent><#violent>)
4.:Vettel
5.:Massa
6.:Räikkönen
remélem hogy BMW nem jól sikerül

gercse
tippem az idõmérõre:
1.Hamilton
2.Räikkönen
3.Alonso
4.Hedifeld
5.Massa
6.Trulli(aki másfél mp-cel veri R. Schumit😄)

Nagy Hamilton Massa csata, Kimi beporoszkal a harmadik helyre, Heidfeld, Vettel, Coluthard meg oktatja Alonsot, es vegul jon Satooooooo..<#vigyor1>

mflex
Az idegrendszere alapján nem a f1-be való 😊

What about the forests?

Én meg erre a vasárnapi eredményre:

1., Hamilton
2., Räikkönen
3., Heidfeld
4., Vettel
5., Coulthard
6., Massa
7., Kovalainen
8., Fisichella

Alonso - black flag😊

"Lewis Hamilton: "Mivel most mentem elõször ezen a pályán, eleinte ismerkednem kellett a vonalvezetésével.""

jól sikerült ahhoz képest, remélem az újabb futamgyõzelem meglesz neki...

norbi56
tom láttam azt is

norbi56
nem lenne rossz😊