182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
G_ArchAngel #76371 peldaul beakarta mutatni meg az uj autot, amit az iranyitasa alatt fejlesztettek ki? -
Djemba #76370 kíváncsi lennék denis miért pont most vonul vissza akkor miért nem brazília után mondta???
valami van a háttérben amiről mi nem tudhatunk az tuti. -
dav1d #76369 már ugyis egy
járt neki
-
Briósnak még kell 1 vb cím Alóval, aztán mehet a Ferkába, Briós meg hawaiozni:)
Amúgy érthető hogy nem örökké csinálják, mivel minden idejüket ez teszi ki, nem kis munka irányítani egy ilyen csapatot főleg nem egy Ferrarit, Mekit akik minden évben ott matanak a Vb címnél és álltalában 2 erős pilótapárost kell kordában tartani. -
#76357 -
G_ArchAngel #76366 2 normalisabb mar felkerult ide -
Masakari #76365 nekem se a kedvenc csapatom:) de attól a kocsik mindig szépek többnyire,de valami normális képsorozatot eltudnék viselni a kocsiről,ez az oldalról bedöntött nekem nem jön be:) -
G_ArchAngel #76364 Oldalrol latszik igazan milyen jo lett a hatso szarny, nem olyan bena mint a tobbi auton... -
én sem szeretem a mclarent(:)), de eddig ez a legszebb -
Masakari #76362 szerintem eddig ez a mclaren a legcsúnyább az új autók közül+1 normális képet nem birtak csinálni arról a szerencsétlen kocsiról,a toyota meg a ferrari legalább minden szögből csinált képet -
G_ArchAngel #76361 Ron Dennis bejelentette a visszavonulását. A McLaren csapatfőnöke február végén távozik posztjáról, helyét Martin Whitmarsh veszi át.
Részletek hamarosan...
Elmentek a "nagy oregek", mar csak Biatore es az oreg Williams van...:-( -
szép lett
majd meglátjuk,hogy lép... -
G_ArchAngel #76359 szebb, mint a Toyota es Ferrari, de ugye nem a szepseguk miatt gyorsak:) -
gyönyörű lett ez a mekláren -
http://www.formula.hu/f1/bemutatkozott-a-mclaren-uj-autoja-az-mp4-24-c24804.html -
a vezetőszárnyon van egy kis függőleges pöcök mindkét oldalon
mivel senkinél nem volt ilyen eddig: oda szabad rakni kiálló dolgokat? -
kár, hogy szemből nincs fotó... -
Djemba #76354 hát az új merci nagyon kövérke lett:)
remélem hamiltonak köze nem lesz az első helyhez -
Éppen írtam volna be én is:) -
coulthard007 #76352 itt van az új MCLAREN -
coulthard007 #76351 Lassan Alonso-ra fejlesztik a Ferkát... -
Djemba #76350 jóó -
WNW #76349 Hat biztos nem Massara fejlesztettek autot, ha mar Kimibe belefeccoltek annyi penzt, raadasul egy elozo evi VB gyoztesnek meg nagyobb a beleszolasa is a kov. evben a kocsi tesztszakaszaban a fejlesztesi iranyokba, mint a nem VB gyoztesnek.. No persze kivetel, ha a nem VB gyoztes jobb teszter a VB gyoztesnel, igy inkabb Ora erdemes hallgatni..
-
coulthard007 #76348 11 kor, majd tolok képet! -
Djemba #76347 mikor jön már a merci? -
Kifogások mindig vannak. -
hat majd hogyha nem a poszere fejlesztenek autot akkor talan jobban teljesit Kimi!!! -
:DD -
Kimit eléggé hátráltatták tavaly sajnos, Kimi is hibázott, meg a csapata is szopatta. De 1 jobban teljesített évtől még nem lesz Räikkönen 2.
Mert akkor mi van az előtte lévő 7 évvel, az nem számít?!
Idén azért Massának nehéz sorsa lesz, ha Kimit is tolják. -
Szerintem meg ha nem lehet enyém az 1-es rajtszám,akkor a 13-asat kérem,és mindenki fejezze be a hisztit,mintha nem lenne kurvára mindegy,elsőszámú,és második számú pilóta van,senkit sem érdekel a rajtszám. -
Massa idén bizonyított, voltak botlásai, de Kimi mellett nagyon erős évet zárt úgy hogy Kimi már VB, szóval megverte az aktuális VBt ugyan abban az autóban. -
Kubica sem mutatott fel többet mint Massa
még -
Djemba #76339 ezt mondtam én is egy világbajnokról beszélünk nem egy barazil srácról aki csak futamot nyert és majd nem egy vb címet. Massa túlbecsüli nagyon saját magát azért ő nem annyira jó versenyző Hamilton, Alonso, Kubica, Raikkonen sokkal jobbak nála ő egy Barichello utód. -
#76332 Foooool XDDDD
#76333 Nem hinném azért, a pöszeség Felipe védjegye már, szvsz adminisztrációs hiba, de amúgy jobban is megérdemli egy Világbajnok az előkelőbb számot.
#76334 Nem akarok vitát meg személyeskedést, de a szurkolóira és átragadt már a Massás kisebbségérzet, SRY. ->Kiminek se Bla Bla.... - Kimi motyog Massa meg pösze. Nagy különbség.
#76337 Ott az tényleg érdekes, de alapvetően azért nem a Meki kapta a 3-4et, mert a Williams végzett a konstruktőriben a 2. helyen.
-
Djemba #76337 2003-ban is Kimi 2 lett a vb és 2004-ben ő kapta a 6 rajtszámot David meg az 5-et! -
Djemba #76336 pedig massa csak 4:) -
nem tudom mit problémáznak ezen, ha már az 1-es nem az enyém akkor olyan lényegtelen lenne, hogy 3 vagy 4 esetleg 22 -
Na nem mintha Kiminek olyan kristály tiszta lenne a beszéde. Hallgassátok meg az új kocsi bemutatásával kapcsolatos Ferraris riportot vele. -
Ezek szerint Kimi fan vagy?:) Mondjuk én egyik se a kettő közül, de zavar, hogyha ilyesmi történik.
Most azért mert pösze az a szerencsétlen, s nem tudja kiejteni hogy háárom angolul?:D -
G_ArchAngel #76332 Az kellene, mint az Auchan parkoloban: egyiknek medve, masiknak nyul lenne az autojara festve, nem szamok:-)