182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
tetszik nekem a festése, most hogy a Total is szponzor lett, igy legalább piros szin is van benne :) szép meleg szinekből áll.. -
Ilyen tank elsővel, nem biztos, hogy olyan helyeken fog menni ahol sokat mutatnák. -
Iszonyatosan ronda a Renault... s ezt kell néznem egy évig most... mamám... -
mindenkinek máshova húz a szíve :D -
Williams is szép, dehát azért mégiscsak a Ferrari a legszebb :) -
Djemba #76406 kíváncsi vagyok a mai teszteredményekre -
Djemba #76405 már pályán is van az új autó:)
nekem eddig a renault tetszik a legjobban:P -
Djemba #76404 -
Ez a Renault olyan csúnya mint a hibrid bímer. -
Nekem tetszik a Renault :)
-
sztem mindegyik csúnya :)
egyébként meg tök mindegy, hogy néznek ki, ha pl. a legrondább megy majd a legjobban :) -
hinnye az a renault:)))) -
Itt -
azt hittem ezt az idióta "cápauszonyt" is betiltják -
Az új Ferrari -ról hol találok képeket? -
Wiliams szép, de még a színsémája fog változni. -
G_ArchAngel #76395 Nalam eddig ez a szepseg-sorrend:
Williams
McLaren
Ferrari
Toyota
Renault - szerencsetlen ugy nez ki, mint egy sokadrangu hazai bajnoksag formaautoja... -
G_ArchAngel #76394 Itt a Williams is... -
Íjjj... Lehetett volna még tovább faragni. -
coulthard007 #76392 Itt az új Rönyőő!!!!Renault R29 -
67 nap 6 óra 53 perc múlva ;) (banner!) -
Bmx01 #76390 mikor is kezdődik az 1. futam ?
Március ? -
A Ferrari 1982-től évekig 27es-28as volt (volt előtte is), Villeneuve emléke miatt, egészen az ifjú Jacques megjelenéséig. 1993ban Hill 0ás Prost 2es volt. Mansell mindig "RedFive" volt. -
WNW #76388 Az alapformajuk szerintem nem fog valtozni, de azon kivul barmi.. Es szerintem vannak rajtuk olyan elemek, amik direktbe rosszak... Mert gondolom figyelik egymast, ha latnak uj otletet, az egybol megy a szamitogepes modellezokhoz, es elkezdik a szamitogepes szelcsatornaikban letesztelni... Szoval biztos, hogy nem vetnek ilyenkor be minden trukkos dolgot, ez inkabb mediaesemeny...... -
nekötekeggyé:) -
te mentél már szélcsatornában? :D az hol van? :) -
Eddig csak szélcsatornába mentek vele, azt hogy valójában hogyan fog viselkedni az majd csak a pályán a pilóták keze alatt fog kiderülni, mindenki fog még rajta fejleszteni... -
akkor sok értelme volt bemutatni:) -
WNW #76383 Azert ezt vegyetek figyelembe, a most kijovo kocsikkal kapcsolatban...:
"Az új autó sokkal letisztultabb, a régi idők f1-es autóit idézi. A Ferrari főtervezője azonban elmondta, az F60-as még nem végleges, a következő hetekben, hónapokban rengeteg új fejlesztés kerül az autóba, és még csak köszönő viszonyban sem lesz azzal, amivel megkezdik majd a szezonnyitót Melbourne-ben."
"Az F60-as rengeteget fog változni az első nagydíjra. Részben azért is, mert az idei évben nagy valószínűséggel az a csapat fog dominálni, amely a leggyorsabb ütemben fejleszt" – magyarázta Tombazis.
"Minden egyes felmerülő problémát meg akarunk oldani, legyen az mechanikai vagy megbízhatósági. Maximalizálni szereznénk az aerodinamikai fejlesztéseinket. Azt már most megerősíthetem, hogy az autó teljesen máshogy fog kinézni az első versenyen."
-
SzocsA #76382 a toyota meg úgy néz ki mint egy kardfogú tigris! -
SzocsA #76381 lol most látom csak hogy a ferrari megint hova tette a tükröt lol! -
akkor van midnegyiken, csak én nem láttam:) -
hmmm ez fasza lesz akkor, lehet gépészkedni:)
de a képek nem jönnek be -
"2009-ben amellett, hogy mind a hátsó, mind az első légterelő elemek mérete megváltozik, az első szárnyakon megjelennek a mozgó aerodinamikai alkatrészek is."
egyenként 6 fokkal, egy körben 2szer
idei
tavalyi
-
Ügyesen szögbe van állítva hogy ne látszódjon milyen csúnya ez is :D -
nemtudom erről nem hallottam:) -
nekem az fura kicsit hogy pl a mclaren első szárnyai felülről nézve sokkal nagyobbak, tehát hosszabban nyúlnak a kocsi felé mint pl a ferrarinál. ez elvileg + leszoritóerő a ferrarihoz képest a kanyarokban.
De remélem tudja a ferrari hogy mit csinál!:) -
nemhinném, esetleg nem ez mozgatja a szárny "lapátokat"? ha jól tudom idéntől az autóból lehet majd állítgani... -
sztem az stabilitási célt szolgál a szárnyak. hogy ne legyen mozgó elem, amiból tavaly volt a kavarás. de majd kiderül:D -
Djemba #76372 szentem nem de majd minden kiderül úgy is:)
hajrá kimi:p