FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Jó de miért is indult második kockából? :) Mert idén már többedszerre hibázott, és ez nem véletlen, fokozódik a nyomás, épp errõl beszélünk
Hamilton meg nem hibázik, fentiekbõl következik, hogy eddig Hamilton jobbat nyújt, ennyi. Ahogy Massa is Kiminél
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..
Egy mindenre elszánt céltudatos pilóta meg ne mondjon ilyet, hogy a rajtnál eldõlt minden. Ez a véleményem. Nem értek, hozzá, de ez a pálya nem teljesen indokolja a kijelentését meglátásom szerint.
Az alázás nem az idõkülönbségnek szól, hanem annak, hogy egy újonc, egy új pályán egy tapasztalt "öreg" rókát vágott haza. Egyébként én nem mondtam, hogy alázás lett volna (nem emlékszem).
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Persze lehet 2 mpre fogni hogy alázás, de akkor a Ferrarik mit kaptak? túlzás kicsit.. az ilyen kijelentések...
És olyan mondás is hírlik hogy aki elsõnek fordul az fél gyõzelem... az idei futamokon aki elsõnek fordult azt nem tudta senki sem megofgni legyen az Alonso, Hamilton Kimi Massa vagy akárki... ez egy ilyen játék.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ha tetszik, ha nem, Hamilton jobb teljesítményt nyújt a McLarenben, mint Alonso. És ezt nem könnyû megemészteni, fõleg úgy, hogy erre nem számított.
Tavaly Alonso talán egyszer sem hibázott, mostanában viszont egyre többet, ami szerintem annak tudható be, hogy fokozódik rajta a nyomás, mert Hamilton személyében méltó ellenfelet kapott.
Szerintem idén a McLaren lesz a bajnok, mondom ezt annak tudatában, hogy nem nekik szurkolok.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
2. Számomra Kimi nem volt meggyõzõ ezen a futamon sem. Nagy csalódás, egyáltalán nem teszi oda magát, ha vannak elõtte akkor inkább vonatozik.
3. Massa teljesítménye dicséretes az eddigi versenyeket nézve. Én elhiszem, hogy csak ennyit tud kihozni az autóból.
4. Hamilton káprázatos, amit mûvel annak a szerencséhez köze sincs.
5. Alonsoról meg majd kiderül, hogy ilyen nyomás alatt (értsd: csapattárs) mire képes és, hogy felülkerekedik-e az idegein. Kérdés i tudja-e küszöbölni a hibáit (sztem, ha megnyugszik mindenképpen)?
Azért Alonso beismerhetné, hogy most jobb volt Hamilton (ettõl nem lesz rosszabb pilóta), mert az interjún megint terelt. Mi az, hogy már a rajt után eldõlt, hogy 2. lesz, mert másodikként fordult? Talán nem lehet elõzni a pályán? Meg ugye vigyázni kellett a két kocsira nehogy egymásba menjenek, igen persze. Kiváncsian várom, hogy még egy pár futam után mit fog kitalálni :)
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
a Sutil amúgy nagyon rosszul hangzik nekem :D(jól tudok németül)
Zutil-nak kéne ejteni
ja, Kimi megnyerte az összes futamot 30 kör elõnnyel, majd bekapcsolta a követõ 3rd nézetet MS autójára és elkezdett tanulni, de ezt budin is lehet notebookkal...
Ron Dennis meg boldog lett volna, hogy az Õ kis finnje MS Ferrari-vezetési technológiáját elemzi...
én sem aludtam 4 óránál többet, de ilyen baromságot hogy lehet kitalálni?
http://gaborszantai.co.uk/
Together we'll fly someday...
http://gaborszantai.co.uk/
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Mekkora hangember ez a Massa<#hehe>#hehe>
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Megnéztem egy külföldi mûsorújságot, és két hét múlva vasárnap élõben, angol kommentátorral adni fogja a Forma1-et:)
Majd valahova kilehetne ezt írni
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Nem nyertem, de végre sikerült egy kupát szereznem Indianapolisban. Azt gondolom, hogy a verseny az elsõ kanyar után eldõlt, márpedig ott nem sikerült elõznöm. Csak annyit tehettem, hogy olyan közel maradok Lewishoz, amennyire csak tudok. Egyszer nagyon közel kerültünk egymáshoz, de minden teljesen fair volt, és jó verseny volt. Folyamatosan közvetlenül Lewis mögött voltam, és rengeteg kosz jutott a fékekbõl az overálomra, az autóra és a sisakomra is, ezért idõnként letértem az ívrõl, hogy kapjak egy kis friss levegõt. Az autó jól mûködött, és várom a hátralévõ versenyeket. A mai nap végén a csapat növelte az elõnyt a Ferrarival szemben a konstruktõrök versenyében, és nyolc pont több a semminél. Várom már, hogy visszamenjünk Európába."
Liuzzi-t nem hiszem, hogy kellene vádolni a feltartással, õ is megpróbálta a helyét védeni csak pont rossz szakaszon érték utól.
Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(
Megelõzni nem tudta pedig hagyták hogy harcoljanak ...
Az idõmérõt elszúrta az meg az õ maga hibája, ha az élrõl rajtol , Hamilton tuti második .Egy dologban jobb most Hamilton, sokkal jobban koncentrál, nem enged meg semmi hibát magának.Alonso remélem összeszedi magát, bár eléggé ideges ettõl, hogy a média is meg mindeki szarnak tartja, de túl fogja tenni magát ezen, és akkor már nem lesz egyszerû a dolga Hamiltonnak .Nem kell félteni Alonsot: fiatal, nagyon jól vezet ,jó az autó ...Én nem mernék egyikre sem fogadni, kettejük közül ki nevet a végén ....
Az aláírásomban lévõ oldalon, a Fox 5 nevû csatornán angolul látható volt élõben a mai futam. A kérdés az, hogy csak azért közvetítette, mert amerikában volt a futam és a tv csatorna is az, vagy az összeset közvetíti, mint az rtl klub:)
Aztán ezt mindenki vegye annak aminek akarja ! :))))))
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Az meg,hogy Bari miképp kerül képbe,azt meg én nem értem...
vagy én járok tévutón és a mai F1 középszintû polótáiról beszélünk,mert akkor tényleg szép eredmény Kimitõl,ez a majdnem biztos pontzerzés<#idiota>#idiota>
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Ez anno Barichellórol nem volt elmondható. (2005-ben a 8 helyre volt elég míg Schumacher a 3 volt) Csakhogy ne a Ferrari hegemonia idejébõl válasszunk párost.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(
az az igazság,hogy már tavaly laírtam idén mi fog történni a Ferkával,csak te még ámitod magad...
Semmi probléma nincs Kimivel,nagyon szimpi meg minden,csak éppen a tehetségéhez képest egy nagy 0-a amit mûvel és ez a dühitõ..
De nem akarok semmillyen vitába keveredni senkivel,ez csupán az amit én látok,majd közeledve az év végéhez,kiderûl,hogy igaza volt-E,ismét az "öregnek"
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu