FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Nem tûni mérgesnek, sõt a piszkos overáll rejtélye is kiderülni látszik😊

"Nem nyertem, de végre sikerült egy kupát szereznem Indianapolisban. Azt gondolom, hogy a verseny az elsõ kanyar után eldõlt, márpedig ott nem sikerült elõznöm. Csak annyit tehettem, hogy olyan közel maradok Lewishoz, amennyire csak tudok. Egyszer nagyon közel kerültünk egymáshoz, de minden teljesen fair volt, és jó verseny volt. Folyamatosan közvetlenül Lewis mögött voltam, és rengeteg kosz jutott a fékekbõl az overálomra, az autóra és a sisakomra is, ezért idõnként letértem az ívrõl, hogy kapjak egy kis friss levegõt. Az autó jól mûködött, és várom a hátralévõ versenyeket. A mai nap végén a csapat növelte az elõnyt a Ferrarival szemben a konstruktõrök versenyében, és nyolc pont több a semminél. Várom már, hogy visszamenjünk Európába."

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Naja a kanyargós részen érték utol, ott csak nem fog a poros részre lemenni... jól csinálta.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ez még nem az igazi harc volt. Alonso párszor megmutatta magát és...
Liuzzi-t nem hiszem, hogy kellene vádolni a feltartással, õ is megpróbálta a helyét védeni csak pont rossz szakaszon érték utól.

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

Istencsászár
Azért ideges még lehet nem? vagy már azt sem szabad neki?

lac coo
Ugyan miért lenne elégedetlen Alonso ?
Megelõzni nem tudta pedig hagyták hogy harcoljanak ...
Az idõmérõt elszúrta az meg az õ maga hibája, ha az élrõl rajtol , Hamilton tuti második .Egy dologban jobb most Hamilton, sokkal jobban koncentrál, nem enged meg semmi hibát magának.Alonso remélem összeszedi magát, bár eléggé ideges ettõl, hogy a média is meg mindeki szarnak tartja, de túl fogja tenni magát ezen, és akkor már nem lesz egyszerû a dolga Hamiltonnak .Nem kell félteni Alonsot: fiatal, nagyon jól vezet ,jó az autó ...Én nem mernék egyikre sem fogadni, kettejük közül ki nevet a végén ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

passatgt
Van egy jó hírem:
Az aláírásomban lévõ oldalon, a Fox 5 nevû csatornán angolul látható volt élõben a mai futam. A kérdés az, hogy csak azért közvetítette, mert amerikában volt a futam és a tv csatorna is az, vagy az összeset közvetíti, mint az rtl klub😊

passatgt
😊

Count Adyn
Hát a kezét felemelte, az biztos😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

lac coo
Van video.....
Aztán ezt mindenki vegye annak aminek akarja ! 😊)))))

Kit--Kat
pffff... azért álljon már meg a menet

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Nem erõltetem,mert meg sem akarjátok érteni amirõl beszélek..
Az meg,hogy Bari miképp kerül képbe,azt meg én nem értem...
vagy én járok tévutón és a mai F1 középszintû polótáiról beszélünk,mert akkor tényleg szép eredmény Kimitõl,ez a majdnem biztos pontzerzés<#idiota>

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Bucser
Az a 0 a világbajnokság 4. helyén tartja...
Ez anno Barichellórol nem volt elmondható. (2005-ben a 8 helyre volt elég míg Schumacher a 3 volt) Csakhogy ne a Ferrari hegemonia idejébõl válasszunk párost.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Amcsiknak nem szokásuk, talán nem találták fontosnak. Ilyen talán a malájoknál volt néha.

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

Összezavarni???..hát ez LoL😊
az az igazság,hogy már tavaly laírtam idén mi fog történni a Ferkával,csak te még ámitod magad...
Semmi probléma nincs Kimivel,nagyon szimpi meg minden,csak éppen a tehetségéhez képest egy nagy 0-a amit mûvel és ez a dühitõ..
De nem akarok semmillyen vitába keveredni senkivel,ez csupán az amit én látok,majd közeledve az év végéhez,kiderûl,hogy igaza volt-E,ismét az "öregnek"

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Anders
hát nem irígylem, jól megszopta a Hamilton-jelenséget 😊

A másik véglet: Fekete Pákó és a hét törpe

Anders
Alonso lassan arra ébred éjszakánként, hogy artikulátlan hangon ordítozza: "gyere vissza, Schumi! gyere vissza, Schumi!"
tõle legalább kikapni nem volt szégyen, legyõzni viszont dicsõség.
hát most fordítva van 😊
és az a legrosszabb, hogy most nem lehetnek ilyen kifogások, hogy flexibilis szárny, meg 1 centivel szélesebb hátsó szárny, meg vegyvédelmis szerelõk 😊

A másik véglet: Fekete Pákó és a hét törpe

bardocz
hu,ez nagyon izgalmas verseny volt,de most nem olvasok el 106 üzenetet😄
Tikal
egy két leláto szerintem ki sem volt osztva, azért volt ures, pl a cél egyens ráforditonál... de tényleg sok üres volt ettol fuggetlenul...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

gercse
nem lepõdöm meg rajta

Punker
lol

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Sato tízhelyes büntetést kap Franciaországban

Takuma Sato figyelmen kívül hagyta a sárga zászlós jelzést, amiért a következõ versenyen tíz rajtpozíciós büntetést kap. A versenybíróság eredetileg tíz másodperces büntetést szabott volna ki a japán versenyzõre, ám mivel kicsúszott Franciaországban kerül majd hátrányba.

ez szemétség, biztos a Honda kérte, mert túl erõs az Aguri😊

http://gaborszantai.co.uk/

Planet F1News: The Brit was pushed all the way by McLaren
team-mate Fernando Alonso - with the Spaniard apparently unhappy
at one stage of the race that Hamilton wasn't ordered to let him
past...

Alonso bemutatott?

Az RTL információi szerint Fernando Alonso a célegyenesben egy dühös kézjelzéssel fejezte ki nemtetszését a csapat felé. A spanyol versenyzõ állítólag neheztel a McLaren szakembereire, hogy nem hagyták, hogy elmenjen az elõzõ körökben lassabb idõt teljesítõ Lewis Hamilton mellett.

volt egy pillanat, mikor Alonso odahúzta az autót a fal mellé, majdcsak lesz videó...

Kit--Kat
Most Kimi szerintem tényleg jó volt, és mehetett volna a Mercikkel, ha nem keverik meg a gumi szisztémáját. Raiko rosszrajt+kemény gumik miatt több mint 10mp-t halmozott fel beragadva és így is hogy utolérte a 3. kiállásra Massát. Massa meg semmit nem csinált gyakorlatilag senkitõl nem zavartatva tötymörgött.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

ne zavard össze, van egy elmélete, ami szerint Räikkönen egy alkoholista munkakerülõ, a Forma-1 fekélye - hagyni kell, akkor hamar témát vált és MS-t isteníti...

lac coo
Hatalmasat fogott Kimi, nagyritkán látni ilyent...
Hihetetlen reflexei vannak .

desigo
leggyorsabb kör : Kimi Raikkönen 1:13.117 <#eljen>
mert nem egyenletes a világítás, ha figyelted Hamilton vállát, néha kikerült a lámpából, akkor ugyanolyan sárga volt, mint Alonsoé

amúgy az indianapolisi szervezõk tehetségtelenek és impotensek: üres lelátók, bedobott zászló, indokolatlanul lengetett kék zászló - remélem lesz Las Vegas vagy N.Y.C. GP hamarosan...

Az elsõ négy szépen ment, Kimi ha megtanul rajtolni, még a McLarenekre is veszélyes lehet...
Hamilton egy isten, Liuzzinak mehet a ban..., addig csodálatosan vezetett, de Alonsot szépen ráhúzta Lewisra.
Rosberg, Nick, Kova is szépet ment - továbbra sem értem, hogy miért akarja Biatore elküldeni... Ennyit fizet Nelson Piquet a fia helyéért?

Cream78
Emlékezz milyen rajtokat szokott csinálni anno mercivel....
Szerintem a Ferrari egyszerûen nem fekszik neki....
Meg hát Kimi kocsiján kemény papucs volt a ratnál, körülötte mindenki lágyon volt...

DjDano

Na ide figyelj, honnan is jött fel Raikkonen? Massa épphogycsak megtartotta a 3. helyét pedig jókora elõnye volt

Gyocsika
Mi? 😄
Van 4 autó 2 szürke 2 piros.

desigo
ez jó volt😊

Count Adyn
Az a 25% volt😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Cream78
Szerintem Massa megtett minden tõle telhetõt, Kimit meg ne írjuk azé még le...

Ja tényleg<#idiota>
Ismét megmutatta,hogy mennyire nem tud rajtolni sem

Count Adyn
Én abba gondoltam bele, hogy ha mostantól Hamilton mindig második, és Alonso egyszer is nem elsõ, akkor Hamilton a VB😮

kirol
Na mostmár lassan kimondhatjuk, hogy a Ferrarinak az ezévi vb címe is elúszott.

Már csak abban bízhatok, hogy Hamilton lesz a vilásbajnok.

Szegény Massa hiába ment, nem tudta már megint tartani a lépést a mercivel.<#szomoru1>

leoon
Kimi srác végre villantott valamit! Remélem fog majd többet is!

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

Gyocsika
Huuu de nagy tehetség 😄 ha akkora nagy tehetség lenne már régen Massa elött lenne. (Ezzel nem kötekedni akartam)

desigo
hehe😊))))
Alonso valszeg nem öltözött át mig hami igen és rajta zsirúj volt

DjDano
Raikkönen végre mutatott valamit a tehetségébõl, de ez még mindig csak 75%

Cream78
😄

Istencsászár
Alonsoé hagyományos mosópor. ( nem nézel reklámokat?😄 )

Count Adyn
Még ha a Ferrari is lenne ilyen gyors, akkor lenne csak izgalmas😄

Cream78
Hamiltonnak miért fehérebb az overalja?

Istencsászár
Rosberg szív ezzel az autóval, nem ez az elsõ eset hogy ilyen jó helyrõl áll ki mert a motor nem bírta, pedig õ mindent megtesz... ott lenne a helye ahol Hamiltonnak az élen egy gyári csapatban.

Cream78
Szép volt fiúk!
Jó futam volt!
Rosberget nagyon sajnálom. 4 körrel a vége elõtt! :S

Istencsászár
Jó kis verseny volt, szép elõzésekkel. Annyira egy formák a McLarenek hogy ha másik lett volna elöl akkor is ez lett volna, Hamilton fantasztikus, Alonso is, ujabb kettõs gyõzelem ( már a 3.? 😊 ). Ha ilyen versenyek lesznek itt akkor ide kell F1 mert jóvolt.

Shiwo
melegtûrõ fajta..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../