FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Anders
hát nem irígylem, jól megszopta a Hamilton-jelenséget :)

A másik véglet: Fekete Pákó és a hét törpe

Anders
Alonso lassan arra ébred éjszakánként, hogy artikulátlan hangon ordítozza: "gyere vissza, Schumi! gyere vissza, Schumi!"
tõle legalább kikapni nem volt szégyen, legyõzni viszont dicsõség.
hát most fordítva van :)
és az a legrosszabb, hogy most nem lehetnek ilyen kifogások, hogy flexibilis szárny, meg 1 centivel szélesebb hátsó szárny, meg vegyvédelmis szerelõk :)

A másik véglet: Fekete Pákó és a hét törpe

bardocz
hu,ez nagyon izgalmas verseny volt,de most nem olvasok el 106 üzenetet:D
Tikal
egy két leláto szerintem ki sem volt osztva, azért volt ures, pl a cél egyens ráforditonál... de tényleg sok üres volt ettol fuggetlenul...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

gercse
nem lepõdöm meg rajta

Punker
lol

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Sato tízhelyes büntetést kap Franciaországban

Takuma Sato figyelmen kívül hagyta a sárga zászlós jelzést, amiért a következõ versenyen tíz rajtpozíciós büntetést kap. A versenybíróság eredetileg tíz másodperces büntetést szabott volna ki a japán versenyzõre, ám mivel kicsúszott Franciaországban kerül majd hátrányba.

ez szemétség, biztos a Honda kérte, mert túl erõs az Aguri:)

http://gaborszantai.co.uk/

Planet F1News: The Brit was pushed all the way by McLaren
team-mate Fernando Alonso - with the Spaniard apparently unhappy
at one stage of the race that Hamilton wasn't ordered to let him
past...

Alonso bemutatott?

Az RTL információi szerint Fernando Alonso a célegyenesben egy dühös kézjelzéssel fejezte ki nemtetszését a csapat felé. A spanyol versenyzõ állítólag neheztel a McLaren szakembereire, hogy nem hagyták, hogy elmenjen az elõzõ körökben lassabb idõt teljesítõ Lewis Hamilton mellett.

volt egy pillanat, mikor Alonso odahúzta az autót a fal mellé, majdcsak lesz videó...

Kit--Kat
Most Kimi szerintem tényleg jó volt, és mehetett volna a Mercikkel, ha nem keverik meg a gumi szisztémáját. Raiko rosszrajt+kemény gumik miatt több mint 10mp-t halmozott fel beragadva és így is hogy utolérte a 3. kiállásra Massát. Massa meg semmit nem csinált gyakorlatilag senkitõl nem zavartatva tötymörgött.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

ne zavard össze, van egy elmélete, ami szerint Räikkönen egy alkoholista munkakerülõ, a Forma-1 fekélye - hagyni kell, akkor hamar témát vált és MS-t isteníti...

lac coo
Hatalmasat fogott Kimi, nagyritkán látni ilyent...
Hihetetlen reflexei vannak .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

desigo
leggyorsabb kör : Kimi Raikkönen 1:13.117 <#eljen>
mert nem egyenletes a világítás, ha figyelted Hamilton vállát, néha kikerült a lámpából, akkor ugyanolyan sárga volt, mint Alonsoé

amúgy az indianapolisi szervezõk tehetségtelenek és impotensek: üres lelátók, bedobott zászló, indokolatlanul lengetett kék zászló - remélem lesz Las Vegas vagy N.Y.C. GP hamarosan...

Az elsõ négy szépen ment, Kimi ha megtanul rajtolni, még a McLarenekre is veszélyes lehet...
Hamilton egy isten, Liuzzinak mehet a ban..., addig csodálatosan vezetett, de Alonsot szépen ráhúzta Lewisra.
Rosberg, Nick, Kova is szépet ment - továbbra sem értem, hogy miért akarja Biatore elküldeni... Ennyit fizet Nelson Piquet a fia helyéért?

Cream78
Emlékezz milyen rajtokat szokott csinálni anno mercivel....
Szerintem a Ferrari egyszerûen nem fekszik neki....
Meg hát Kimi kocsiján kemény papucs volt a ratnál, körülötte mindenki lágyon volt...

DjDano

Na ide figyelj, honnan is jött fel Raikkonen? Massa épphogycsak megtartotta a 3. helyét pedig jókora elõnye volt

Gyocsika
Mi? :D
Van 4 autó 2 szürke 2 piros.

desigo
ez jó volt:)

Count Adyn
Az a 25% volt:D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Cream78
Szerintem Massa megtett minden tõle telhetõt, Kimit meg ne írjuk azé még le...

Ja tényleg<#idiota>
Ismét megmutatta,hogy mennyire nem tud rajtolni sem

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Count Adyn
Én abba gondoltam bele, hogy ha mostantól Hamilton mindig második, és Alonso egyszer is nem elsõ, akkor Hamilton a VB:O

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

kirol
Na mostmár lassan kimondhatjuk, hogy a Ferrarinak az ezévi vb címe is elúszott.

Már csak abban bízhatok, hogy Hamilton lesz a vilásbajnok.

Szegény Massa hiába ment, nem tudta már megint tartani a lépést a mercivel.<#szomoru1>

leoon
Kimi srác végre villantott valamit! Remélem fog majd többet is!

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

Gyocsika
Huuu de nagy tehetség :D ha akkora nagy tehetség lenne már régen Massa elött lenne. (Ezzel nem kötekedni akartam)

desigo
hehe:)))))
Alonso valszeg nem öltözött át mig hami igen és rajta zsirúj volt

DjDano
Raikkönen végre mutatott valamit a tehetségébõl, de ez még mindig csak 75%

Cream78
:D

Istencsászár
Alonsoé hagyományos mosópor. ( nem nézel reklámokat?:D )

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Count Adyn
Még ha a Ferrari is lenne ilyen gyors, akkor lenne csak izgalmas:D

Cream78
Hamiltonnak miért fehérebb az overalja?

Istencsászár
Rosberg szív ezzel az autóval, nem ez az elsõ eset hogy ilyen jó helyrõl áll ki mert a motor nem bírta, pedig õ mindent megtesz... ott lenne a helye ahol Hamiltonnak az élen egy gyári csapatban.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Cream78
Szép volt fiúk!
Jó futam volt!
Rosberget nagyon sajnálom. 4 körrel a vége elõtt! :S

Istencsászár
Jó kis verseny volt, szép elõzésekkel. Annyira egy formák a McLarenek hogy ha másik lett volna elöl akkor is ez lett volna, Hamilton fantasztikus, Alonso is, ujabb kettõs gyõzelem ( már a 3.? :) ). Ha ilyen versenyek lesznek itt akkor ide kell F1 mert jóvolt.

Shiwo
melegtûrõ fajta..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

desigo
Azért az tényleg lol,hogy Hami meg se izzadt...
Punker
megcsinálta :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

desigo
Vettel --> 1 point :)
Count Adyn
Grat Hamilton, szép volt:) Raikonnen is jó lett volna, ha nem alszik el a rajtnál... Majd legközelebb talán:)

desigo
Kovinak csak megérte,hogy nem vitt innivalót...
KapuBen
hamilton nyert!
û

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Shiwo
nyah..Hamilton duplázott :)

Shiwo
az szép lesz ha kova behozza :)

desigo
Szegény Nico:(
Count Adyn
Vettel akkor pontszerzõ?:)

passatgt
na ennél közelebb nem lesz raikonnen, 1-2 tizedet hoz, másik szektorba masas meg visszaadja

Count Adyn
Logkius lenne, csakhogy ebbe a helyzetbe nem hiszem:D

passatgt
ferrarik most gyorsabbak mint a meik, lehet csak visszavettek elõl

passatgt
raikonnen gyorsabb mint massa, remélem összejönnek még:)