182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Eklesztón bácsi bármire képes, hogy növelje a nézettséget... -
nem csak nyert 1 futamot és máris megy hogy jön f1-be... -
én ennek csak örülnek, birom a csajszit :) -
ok, akkor már nem is kell versenyeznie...most már tudok mindent :) -
Kínozzák az embert... nem tudom miért kellett ennyire eltolniuk:( -
Régi vitatéma folyományaként: Kimi autóján a bahreini teszteken 4-es rajtszám van. Gondolom ezzel eldőlt a vita:) -
Ugyan azt,mint az összes többi átlagos indy versenyző.
Nevetséges volt,hogy amint nyert egy futamot,azaz egyet összesen,máris ment,hogy jöjjön a F1-be. -
az tuti!
ha bekerül, nagyon kíváncsi vagyok, mit tud alkotni... -
Az szép ha lenne ha egyszer az F1-be világbajnok lenne!:D
Sülne a feje a többi nem nő versenyzőnek!:D -
Nő az F1-ben?!? -
Vettel elmagyarázza a 2009-es újításokat. -
dav1d #76680
-
SzocsA #76679 a sok új változtatás miatt!
meg a tavalyi 18 helyett 17 futam lesz! -
komoly,ilyennel nem viccelődnénk :) de már csak 39 nap! -
ez komoly hogy most március végén kezdenek?
azt vártam hogy szokásos március 7 körül...:S -
Djemba #76676 Honada úgy méz ki indulhat:)
Senna:) -
szerintem ezeket az eredményeket még teljesen fölösleges nézni =) majd megtudjuk első hétégén.
Pénteki szabadedzéseken se szokták széthajtni magukat.Szerintem ezek még közel sem mérvadóak. -
WorldTorrent #76674 1.S. Bourdais Toro Rosso 1:17.472
2.F. Alonso Renault R29 1:19.846 +2.374
3.L. Hamilton McLaren MP4-24 1:20.273 +2.801
Alonso nyert ha Bourdais-t nem szamoljuk a 2008-as autoval!:) Es hamilton is a 2008as hatso szarnyal ment, de alonso full 2009-es autoval! -
10 percig biztos tudna a seggén ülni, de mocorogna végig szerintem :D -
Az érdekes, javíts ki de a monzai verseny után amikor bejelentette, vezette a tabellát. -
nemazért hanem azért mert nem lett világbajnok ezért tartogatta addig a döntés még nem volt biztos hogy nem lesz világbajnok, szerintem ha megnyeri a vb-t tuti fojtatja -
Dj Siegfried #76670 de hát ezért vonult vissza a forma1 ből :S -
várható volt h egyszer nagyot fog esni, ez törvényszerű egy technikai sportban, főleg a motoroknál... -
A Renault állami segítséget kap
A válság miatt
A Francia állam úgy döntött, hogy kölcsönt nyújt a Forma-1-ben szereplő Renault csapatnak,hogy átvészelhesse a válságot.
folytatás ide kattintva
-
G_ArchAngel #76667 OFF
Komoly balesetet szenvedett Michael Schumacher motorozás közben. A hétszeres Forma-1-es világbajnok szerdán a spanyolországi Cartagenaban tesztelt, amikor elcsúszott és hatalmasat esett, ráadásul fejjel érkezett az aszfaltra. A Marca beszámolója szerint a bukás következtében Schumacher néhány pillanatra elvesztette az eszméletét is. Ezután természetesen azonnal kórházba szállították kivizsgálásra. A spanyol média szerint kar- és bordatörést szenvedett, ám ezt később az orvosok cáfolták: „Jól átvészelte az esést. Az állapota nem ad okot aggodalomra."
Schumacher szóvivője, Sabine Kehm azt elismerte, hogy a bukás „komoly" volt, de azt cáfolta, hogy az ex-versenyző megsérült. Maga Schumacher hivatalos honlapján egy rövid közleményben azt írja: „Ma volt egy balesetem egy motorkerékpár teszten Cartagenaban. A rajt-cél egyenesben mentem és amikor fékeztem az első kanyarhoz eltaláltam valami bukkanót a pályán, amitől elestem. Elővigyázatosságból kórházba vittek, de a vizsgálatok nem mutattak ki semmit és csak annyit akartam mondani, hogy jól vagyok."
ON
Szerintem most kellene felfognia, hogy csaladja van es lenyugodni... -
helyes, dolgozzanak rajta... -
bepereljelek, fiam? 
-
G_ArchAngel #76664 lemondtak a kovetkezo tesztsorozatot, mennek vissza a gyarba... - szerinted mennyire lehet osszehuzva Biatore szemoldoke?
a motor jo, lasd RBR, tehat az aerodinamikai csapat lesz kiherelve... -
tavalyi év sem kezdődött fényesen... Alonso még fog tesztelni, még fognak javulni, ha annyira rossz lenne ez a hajó orr akkor biztosan volt b tervük és modosították volna, de nem tették, szóval bíznak ebben a konstruckóban, ki kell aknázni a benne rejlő lehetőségeket... -
G_ArchAngel #76662 Asszem Renault-nak mar most aso-kapa-nagyharang..., 2009-ben sokat nem fognak villantani, max lekorozeseknel... -
coulthard007 #76661 Jerez ÉLŐ harmadik nap
Elég részletes, itt van a tegnapi tesztnap Jerez Teszt 2 -
G_ArchAngel #76660 Buemi Vettel elott Jerezben... (az STR meg a tavalyi autot hasznalja)
Glock az elen Bahrein-ben... -
Hókotró szimulátor 2009
-
-
Masakari #76657 gonosz
-
Azér nem kéne sértegetni szegény hókotrókat!!!4444négynégy
-
tegnap reggel láttam élőben az új rönyót... leesett a hó, és fehér-narancs hókotrók járták az utakat O.o -
korrekt kis darab. Hajrá Vettel! -
azok nem terelőlapok, azok tartják a rajtszámokat
-