FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Honnan esett ki? nemtudom hogy elõzött e, majd megnézem ujra a futamot holnap:)

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Mert Rosberg elõzött egyáltalán? :)

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Istencsászár
Wurz igyse tudott semmit kezdeni az STRel, habár sokkal erõsebb kocsiban ül... de erre gondoltam végig hogy mekkora pojáca, hogy nemtudja megelõzni... jobb a kocsija? az nem jelent semmit... oda is kell tanni magát... és bezzeg Rosberg alat megy szét aki használja is valamire...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

STR meg Williams a Renault ellen, azért kicsit nagyobb különbség, könnyebb a dolga Fisconak... De erre te nem gondolsz?

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Istencsászár
A Fisco meg a többiek biztos éltévedtek<#vigyor>

mondjuk csak ott lehet szinte a mai F1-ben :)

Istencsászár
Azt az elõzést is az egyensre állított Ferkával csinálta meg szélárnyékból... de fejlõdõ képes mer elõzött!

Istencsászár
Az a pilót aki a kocsit vezeti?:))) Minden pilótának van egy verseny csapata tehát 2 külön team dolgozik ott a grázsba...

Az tény, hogy a tavaly felállított elvárásaimnak nem felel meg :))

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Ezt kár erõltetned! Én is ezt ugatom már év eleje óta,de hiába...
Kiminek kötelezõ lenne minden futamon,minimum a dobogó,vagy garázs,mást nem tudok elfogadni tõle...
De itt mindenki azzal támad,hogy fikázom... Meg milyen faxán megy és ügyensen megelõzte Heifeldet,aki kicsuszott..
Nálam ez ugy jön le,hogy nagy kinlódással visszaszerezte a rajtpozicióját,azt annyi,ez volt a nagy menet megint..
Aztán meg ha beprószál egy furcsa boxtaktikát,akkor tudja is kiautózni,de amikor gyorsan kellett volna mennie,akkor nem tudott,igy számomra semmit nem csinált,csak elbénázta ismét a rajtot...

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

He-he:)))

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

Chuck Norris<#idiota>

http://gaborszantai.co.uk/

A Mekinél melyik pilóta állítja be versenyre a kocsit?

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

1. Attól függ, hogy milyenek az esélyei annak, hogy tudja tartani az elsõ helyét vagy diktálni a tempóját.

2. Igazad van, csak arra lettem volna kiváncsi, hogyha puhával jött volna ki mit tudott volna rajtolni. Utána meg csak loholt Massa után.

3. Szép volt Massától, hogy így tudta tartani Kimit aki puha gumival próbálkozott.

4. Õstehetség, csak el ne bízza magát.(A verseny végén mi volt ez az üdvözlés, vagy így szokta megköszönni a gratulációkat?)

5. Állítólag a mekinél van egy íratlan szabály, hogy aki elsõként fordul az nyer. Nem hinném, hogy egyfajta csapat ukáz lenne.
Jópár versenyen már elõfordult ilyesmi és a vége tragédia lett. Nem hinném, hogy Alonso sokáig bírja ezt a nyomást és mellé a saját csapatán belül kapott egy ellenfelet.

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Különbség annyi, hogy Massától nem várok sokkal többet, míg Kimitõl igen. Kimit sokat nem mutatták a futamon, de én nem láttam rajta az erõ feletti akarást,ettõl függetlenül tévedhetek.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Mivel a motorfejlesztest befagyasztottak (igy kb. egyformak), es a gumik egy gyartotol vannak, igy szinte csak a kaszni mechanikus, es aerodinamikai tenyezoi befolyasoljak a sebesseget, vagyis a gyorsasag egyenlo a kocsi stabilitasaval, tapadasaval, es a hasonlo tenyezokkel..

bardocz
pedig nekik voltask a legjobb felfüggesztésük egy idõben,ha 30 centirõl esett a kocsi(volt ilyen suminál kerékvetõnél)akkor sem pattant visza
DjDano
"2. Számomra Kimi nem volt meggyõzõ ezen a futamon sem. Nagy csalódás, egyáltalán nem teszi oda magát, ha vannak elõtte akkor inkább vonatozik."

Massa mit csinált az amerikai futamon? Tartotta a 3. helyét (épphogy). Kimi a 6. helyrõl jött föl és látszott rajta a küzdelem. Amugy a Ferrari vezethetõsége megmutatkozott az idõmérõn, akinek van szeme láthatta, hogy mennyire instabil a verda. Tehát a Ferrarinál nem csak a gyorsasággal van baj.

Persze, remelem a 2 het alatt sikerul valamit butykolni a Ferrarikon, elvegre Massa szurkolo vagyok, es tenyleg csokken a kulonbseg, ugyhogy van remeny... Az elobbi hozzaszolasomban arra utaltam, hogy egy Alonso kaliberu pilotanak a mostani Mercivel nem erdem a dobogon lenni, es egy kezdo hatat bamulni, ez a minimum.....

passatgt
Ha megnézed az utolsó felében a versenynek tartani tudta a tempót a ferrari a maclerenekkel, sõt...
Nemhiszem, hogy azért, mert visszavettek volna a tempóból elõl, hiszen ott is verseny volt, "majdnem" megelõzte alonso hamiltont

Reméljük franciáknál már az elejétõl fogva tartani tudják a tempót, és ha raikonnen is feljavul, jókis négyes, vagy heidfeldel ötös lehet elõl:)

Kit--Kat
pfff <#szomoru2>

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Vazze, amilyen elonyben most a MCLaren van, meg egy idomitott majom is a dobogon lenne vele...<#vigyor1> Jo, azert egy majom nem, de szinte barmelyik pilota a mezonybol versenyben lehetne vele a dobogoert, szoval ez nem erdem...

Istencsászár
<#idiota><#idiota> LOL

Kit--Kat
nekem direkt:)

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

neked sem sikerült:)

Istencsászár
Sumi az Sumi mi a baj vele? escéháumacher... irogasd ki ha akarod... nem irtam olyat nem ismerem el csak nem szimpatukis, de kötekedjé mert megláttad a topikot hogy most lehet hajrá<#idiota>

INeedspeed
Bagoly mondja verébnek h nagy fejü....

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

Istencsászár
Csak vicc, vót az én írásomra vagy nem? -.-

Kit--Kat
Kivéve Shumachert nem ismered el, akinek a nevét sem tudod rendesen leírni direkt, de emlékszem annó milyen jelenetet rendeztél a csabi meg a csalonzók után, hogy mekkora bunkók az emberek, nem tisztelik meg a pilótát azzal, hogy rendesen leírjál a nevét.:DD

hagyjad, Hamilton már rutinos pilóta, hiszen ez már a 7. futama volt, ráadásul pénteken már ment a pályán, tehát jól ismerte:)))

Bucser
.... Látom te is nagyon okosan tudtál beleszólni és abszolút nem a lényegre koncentrálni.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

nearo
bizonyára nem lehetsz túl jó matekból, ugyanis a számok nem növekednek, hanem csökkennek-.-
:D

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Istencsászár
Nem, Hamilton fékpora<#idiota>

a többiek a gyenge autó miatt vannak jobban elkenve, de Alonsot Hamiltonon kívül mi veri meg? Az Isten bottal? :)

INeedspeed
Ez a kép úgy gondolom,hogy ábrázolja a jelenlegi szitut..

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

Istencsászár
Senki nem mondta hogy nem ismeri el... én minden F1 pilóta képességét elismerem, láthattuk Liuzzi is mit tud ha a kocsi is akarja... láthattuk Fisco is tud ha nagyon akar sé sorolhatnám... csak mostanában elõszeretettel mondják Hami csapattárásra az elkent, szar, lealázott szót... de akkor a többiekre mit lehet mondani?

INeedspeed
Nem vagyok elvakulva....Mindig vannak az embernék okosabb emberek akik a semmibõl is kimagyaráznak valamit..elfogadtam h hamilton jelenleg jobb de ez változhat, nem kell leirni még senkit!

1-et hibázott szabadedzésen, na bumm, Alonso is csúszott már ki szabadedzésen, csak ott nincs fal, ezenkívül sokkal többet, meg az a 10 pont se véletlenül van ott. Hamilton eddig keni Alonsot, és mindenkit stabilitásban, el kell ismerni, jobb, tudom ez nehéz, Kimi rajongók közül (köztük én is) is elismerik egyre többen a gyengeségét, ha így megy tovább egy-két versenyig, ti is ezt teszitek :D

,,Úgy gondolom,hogy ez csak jelenlegi állapot, alonsonak sosem feküdt az indianapolisi pálya errefel most dobogón van. igazán örülhet...de még azért vannak neki tartalékai......Én nem féltem alonsot ien szempontból,hogy a nyomás majd lenyomja...felfogja szivni magát..."

mi köze ehhez, hogy mi lesz késõbb? Eddig jobb Hamilton, ennyi, én nem vagyok szurkolója, nem érdekel mi lesz késõbb különösebben. Nem unod ezt az elvakultságot? :) Ha Alonso nyer minden happy, ha nem, késõbb úgy is õ nyer, fárasztó

Bucser
Ha ránézünk a számokra csak nekem látszik úgy, hogy Hamiltonnál folyamatosan növekszenek az értékek, míg Alonso olyan mintha szívszélhüdést kapott volna? Hol jobb hol rosszabb...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

INeedspeed
neked minden kifogás......

passatgt
már megint a kifogás:D

INeedspeed
Nem áll jól alonsonak az a sapka....

Istencsászár
Mihez mérten?

HAM : 3, 2, 2, 2, 2, 1, 1,
ALO : 2, 1, 5, 3, 1, 7, 2,

2 "rossz" futama, volt annyi Haminak is lesz, vagy nem de az lol lenne:)

INeedspeed
Úgy gondolom,hogy ez csak jelenlegi állapot, alonsonak sosem feküdt az indianapolisi pálya errefel most dobogón van. igazán örülhet...de még azért vannak neki tartalékai......Én nem féltem alonsot ien szempontból,hogy a nyomás majd lenyomja...felfogja szivni magát...

Bucser
Na ja.. csak míg Hamiltonnál egy folyamatosan javuló teljesítménnyel számolhatunk addig Alonso-nál ez ingadozik nem-e?

Istencsászár
"Hamilton meg nem hibázik" Nem régen volt Monaco ahol össze törte a kocsit... õ si hibázik és sokat hibázott, az utobbi két futamon viszont össze jött neki, ahogy Alonsonak Monacoban és Malájba is összejöt... persze erre nemkell emlékezni a lényreg hogy Hamilton sose hibázok...

INeedspeed
Várjuk ki a szezon végét!