FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nearo
biztos elb@sztál valamit

én mostantól a Porschénak drukkolok

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

mflex
Miért ír ez xar hosszú ö helyett nagy Q-t?<#boxer>

What about the forests?

mflex
Helyesbítek:

Inkább úgy fogalmaznék, hogy volt benne része bQven,mármint a nagyságra értem...

What about the forests?

mflex
ebben nagyon tévedsz!

A F1-es ferrarit SUMI hozta ki a gödörböl és hamarosan ugyan oda fognak jutni!

What about the forests?

Kit--Kat
Ja talán még a Porsche olyan nagy név az autósportban mint a Ferrari. Meg a sportkocsi építésben.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Istencsászár
Nemtudom de ha elém tolnának egy Ferkát, egy Lambót és Porsét akkor minden nyavajgás nélkül az utóbbit választanám... ne kérdezed miért, de a Porsche is egy szimbólum, nomeg az a hang és az az erõ és az a forma... szerencsére volt alkalmam már 1ben ülni.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kit--Kat
Nem feltétlenül és ezt Te is jól tudod. Ez van.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Istencsászár
A Sport kocsikkal ez álltalában igy van, mindenki szereti õket, meg ábrámdozik róla.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kit--Kat
Okkal szereti a félvilág a Ferrarikat.
Nem Schumacher tette nagyjá a Ferrarit.

Punker
a ferrari hogy oda vette? :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

'Grat. Egész jó lett.

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

DjDano
Már kezdtem örülni hogy Schumacher visszavonulásával lecsedesedik a mindent elborító vörös imádat, sajnos tévedtem...

Az lehet, hogy Raikkönen álma volt a Ferrarihoz szerzõdni, de az is biztos hogy 100x megbánta

b-type
beszrás! nagyon állat! :)
grat <#eljen><#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

ez nagyon zsír, big respect :) <#worship><#eljen>

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Count Adyn
oksa:)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

passatgt
ok, délután tudok adni majd egy címet,valamiért nem jön be a szerverem adminja és nem tudok ftp-t csinálni neki:)

Count Adyn
1.2 giga

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

passatgt
mekkora a mérete?

Count Adyn
Mond a tárhelyet, megpróbálkozok vele:)

passatgt
és megtudnád osztani?
tudok adni tárhelyet ahova feltudnád tölteni:)

ok, mostmár jó :)

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Count Adyn
Wáá megtaláltam végre:) Azt hittem már letöröltem véletlen, de csak elvolt rejtõzve:)

passatgt
nagyon zsír:)

én nem látok semmit

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

M@TriX
a banner újabb verziójában debütál a "Vissztekintõ" rovat, amely az utóbbi verseny összefoglalója.

jelen esetben még a Kanadai, mert az Amerikai túl hamar volt még... ;)

észrevételek/hibák/javaslatok jöhetnek...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

passatgt
ja hát valaki megteheti, hogy több gépe van?:O

Örülnék és megköszönném ha meglenne:)

Count Adyn
Nekem megvan, csak kicsit nemtudom hogy hol melyik gépemen :D

Count Adyn
Mislen pálya!:D

a.carkey
Lazák vagytok.

A medve nem játék.

passatgt
3. hely kiadó:)

senkinek nincs meg?:(

Istencsászár
Ferrári pálya?<#idiota>

a.carkey
Ne írjátok le a Ferkát sem! Az utóbbi években rendre vagy nyertek, vagy dobogósak lettek a Francia GPn.

A medve nem játék.

INeedspeed
Ron Dennis:
"Nyugodt vagyok a helyzetet illetõen. Természetesen nagyszerû dolog, hogy pilótáim vezetik a világbajnoki pontversenyt és csapatban is az élen állunk, de a legfontosabb az, hogy mindenki boldog legyen"- fogalmazott elégedetten Dennis.

Hát ez nem biztos,hogy megfog valósulni valaki nagyon csalódott lesz szezon végén, és úgy gondolom h ez alonso lesz, ha a francia nagydijon nem veri el hamiltont.Nagyon kiélezett a csata.Érdekes lesz ez a szezon folytatása....

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

Egy ekkora cegnek gond lenne kikuszobolni ilyen aprosagot...? Csak at kell nevezni az egyik FIAT gyartmanyt, es maris kesz a DTM-es Ferrari alap.. Ne legyetek mat ilyen unkreativak..<#vigyor1>

INeedspeed
Az ezüst Nyil..........

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

Istencsászár
Ferrarinak nincs olyan autója ami a DTMbe indítható lenne...

Ferari a DTM-ben, Schumival, az lenne nagy durranas....<#vigyor5>

passatgt
Valakinek nincs meg a 2006-os utolsó, brazil futam?
Torrenten kerestem de ahol van, nincs seed. Valaki venné a fáradságot és feltöltené valahova? Tárhelyet tudnék adni korlátlan menyiségût. Nagy szükségem lenne.
Elõre is köszönöm ha valaki van olyan kedves és megossza velem

Kit--Kat
Jaja várom már, mert a ferrari nem csak az F1rõl szól és a Fia GT meg nem nagy kunszt.
Én ezekre még talán büszkébb vagyok mint az F1es autóikra.

Kit--Kat
a 3as befutót azt vágod amit beraktam, ugye?:)

b-type
gyönyörû autók, a Ferka összerakhatna a prototipus osztályba is a Le Mans 24h-ra, és MS vezetné....az még nagy dolog lenne. :)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Kit--Kat
hidd el ismerem:)

Istencsászár
Nekem ez is egy legenda ugy mint a Ferrari:

b-type
Nem egy darab autó :))
Csak piszok drága, vannak akik versenyeznek is vele, az FIA-GT-n is mentek még régen.
elég régi tipus már (ha jól tom a 80-s évek végén jött ki), de nem sok ellenfele van.

Kit--Kat
Jól mondod, nem az egyenesben derül ki, hogy 1 versenyautó milyen jó.

Kit--Kat

Istencsászár
Jaja, csak egy készült de az lenyomja a Ferkákat:)9 Vidi, persze ez izig vérig sport kocsi a ferka nem pont erre lett hegyezve.

Kit--Kat
McLaren F1?
Nekik biztos elég is:D

Istencsászár
300 spártai is elég volt minek kell egy hadsereg?:DDDD

Kit--Kat
1 darab autó?:o
Mi van vele?