FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Forza Milan! Forza Ferrari!
Majdnem hanyatt estem,mikor láttam a 75G-t, sokszor nézem Bessenyeit aki 8-10 G-nél,hogy húzza a száját és érzi a nyomást, hát akkor 75 G-nél.Hogy a francba nem mentek szét a belei.......<#wow1>#wow1><#guluszem1>#guluszem1><#wilting>#wilting>
Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..
Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..
Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Attól hogy valaki nem szereti, annak miköze ehhez? Csak más a véleménye...
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
De nagyon örülnék végre megkapná az a kis beképzelt szóval az najó õ.
Hajrá Hamilton!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
én mostantól a Porschénak drukkolok
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Inkább úgy fogalmaznék, hogy volt benne része bQven,mármint a nagyságra értem...
What about the forests?
A F1-es ferrarit SUMI hozta ki a gödörböl és hamarosan ugyan oda fognak jutni!
What about the forests?
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Nem Schumacher tette nagyjá a Ferrarit.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(
Az lehet, hogy Raikkönen álma volt a Ferrarihoz szerzõdni, de az is biztos hogy 100x megbánta
grat <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
jelen esetben még a Kanadai, mert az Amerikai túl hamar volt még... 😉
észrevételek/hibák/javaslatok jöhetnek...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A medve nem játék.
"Nyugodt vagyok a helyzetet illetõen. Természetesen nagyszerû dolog, hogy pilótáim vezetik a világbajnoki pontversenyt és csapatban is az élen állunk, de a legfontosabb az, hogy mindenki boldog legyen"- fogalmazott elégedetten Dennis.
Hát ez nem biztos,hogy megfog valósulni valaki nagyon csalódott lesz szezon végén, és úgy gondolom h ez alonso lesz, ha a francia nagydijon nem veri el hamiltont.Nagyon kiélezett a csata.Érdekes lesz ez a szezon folytatása....