FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
Gratulálok:DDD

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Nagy Schumival akkor lett tele a töke jópár fannak és anti fannak amikor a többi csapatot a földbe döngölték. Mellette még az arca is nagy lett(na jó egy VB gyõztes nyugodtan megteheti). Mutatták néhányszor a német szurkolókat, érdekes volt.
Massa-t nem kell bántani, jó munkás pilóta, ha Kiminek akarják a ferkánál a VB címet jövõre, jó hátvéd lehet, mint anno Barrichelo.

DC Hamiról.

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

Kit--Kat
Amerikai nagydíjon látszott meg mekkora különbség van Kimi és Massa között, ha bár aki csak az eredményeket figyeli az nem értheti meg.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

nem ram gondoltal...... gondolom en....

DjDano
Hát én ki nem állhatom a Ferrarit, ennek ellenére mégis Kiminek szurkolok, nehogymár egy csapat befolyásoljon abban, hogy kinek drukkolsz!

Istencsászár
Massával énis igyvoltam, de hozza azt amit kell... és ha Kimi 1szer felgyorsol a régi szintjére, akkor Massa kiváló hátvéd lehet, mert stabil és képes dobogón végezni ha a kocsi megy minden gond nélkül, de lehet ez pont fordítva lesz...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kit--Kat
Kimi nagyon jó pilóta, ezt bizonyította a Sauberben és a Mclarenben is.
És én nem vagyok divat, hogy félév után azt mondjam áhhh béna új kell. Schumi sem az 1. évében lett VB a Ferrarival. Idõ kell sajna nekem is csalódást okozott, de én ésszel vonom le a következtetést sokmindenkivel ellentétben. Továbbá más penge pilóta nem nagyon van a piacon akit eltudnék képzelni hogy paliban lenne Alonsoval és Hamiltonnal. Rosbergnek még tanulnia kell de szerintem Õ belõle is nagy pilóta lesz.
Másrészrõl én már akkor is vertem a fejemet a falba amikor 2006ba Massat leigazolta a Ferrari, hogy éppen õt kellett. A Ferrarin kívül szeretném látni jövõre.

Istencsászár
Egy Ferrari drukker még hisz Kimiben:), egyre ritkább manapság...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Én meg pont fordítva vagyok. Csapatnak nem nagyon szurkolok, csak személyeknek :)

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Kit--Kat
Én inkább Massat küldeném el és a helyére Rosberg. Ez így már ütõképes lenne, évvégére Massa sehol sem lesz Kimihez képest.
Nem hinném, hogy félév alatt már el is küldenék Kimit.

nearo
hát jó, de érted, eddig Raikkonennek szurkoltam, a Ferrarit meg kifejezetten nemszerettem, és erre meg Raikkonen odamegy a Ferrarihoz... Heifeldet meg régebben is kedveltem. Egyébként csak kevésen múlott, hogy anno Kimi került a mekibe, és nem Heidfeld.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Istencsászár
Te annak szurkolsz akinek jólmegy?:)

Count Adyn
Én nem tudnám váltogatni a kedvencemet:)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

b-type
hát az még változhat, amennyiben mindkét fél váltani akar, akkor bármikor.
Amennyiben csak az egyik akkor tárgyalások jönnek. :)
De az is lehet hogy változik még Kimi.
Ezt a hírt én is olvastam pl., néztem is kerek szemmel...de bármi lehetséges az ziher. :)

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

nearo
Mindegy, mostmár úgyis BMW-s vagyok, mert a mekinél nincs finn, akinek lehet szurkolni, a ferrarit meg eddig se szerettem... a többi csapat meg nem megy jól... még a super agurinak szurkolok, hogy pontszerzõ helyen legyenek, de egy idõ után már megszokott lesz ez is, úgyhogy nekik sem fogok szurkolni.
-.-

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Istencsászár
3 évre írt alá.

DjDano
Állítólag.... LOL fel kéne kötni mindenkit aki ilyen pletykákat terjeszt

Beindult a pletyka: ezekszerint, Kimi napjai a Ferrari nal meg vannak szamolva. Allitolag, a szezon vegen Kimi el lessz engedve. a Pletyka szerint, vagy Alonso, vagy Rosberg fog jonni, de azt is emlitik, hogy Michael talan vissza jonne. (ez mind pletyka es wishful thinkin)
Allitolag nem csak az a problema hogy Kimi lassubb mint Massa, de vannak problemai koncentralassal, es olyan hibakat csinal ami kezdo-hibaknak szamit.. hmmmm...

Beindultak a marketingosok, es az arculattervezok.. Most elkezdenek szepeket mondatni vele...<#mf1>

Count Adyn
Pedig most pont errõl Alonso-Hamilton boldog párkapcsolatról van szó:D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Istencsászár
Nem, csak ha nagyon unatkozok akkor szoktam... különösebben nemvagyok kíváncsi az írók magánvéleményére, az ilyen cikkeket kerülöm:).

Count Adyn
Olvastad az A5-ön a görbe tükröt?:)

Istencsászár
Alonso sokat viccel Hamiltonnal

Ron Dennis után maga Fernando Alonso is hangsúlyozta, hogy a versenypályán kívül kifejezetten jó viszonyt ápol McLaren-es csapattársával, Lewis Hamiltonnal. A két pilóta Indianapolisban parázs csatát vívott egymással, elõtte pedig a sajtóban verbális összetûzésbe keveredtek. Alonso azonban az El Mundo spanyol lapnak kijelentette: "A pályán elõfordulnak összecsapások, ez teljesen normális. De a kapcsolatunk remek. A pályán kívül sokat nevetünk, viccelõdünk együtt." A világbajnok mindazonáltal elismerte: rossz szájízzel távozott az Egyesült Államokból, ahol csak második lett Hamilton mögött. "Természetesen nem repestem a boldogságtól, mivel úgy éreztem, gyorsabb vagyok, és vágytam a gyõzelemre. Úgyhogy nem jó szájízzel repültem haza" - mondta.

,,The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later."

jah angolul van :DDDD

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

INeedspeed

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

75 G akkor is baromi sok, ha a feje sisakostul 10 kg akko 750 kg húzta elõre. Lehet, h 75 G volt a becsapódás pillanatában de az akkor is a másodperc töredékéig lehetett. Vagy 75 G volt csak annak a nagy részét a kocsi elnyelte és Kubicára ennek csak töredéke jutott.

Forza Milan! Forza Ferrari!

Mersant
regi 80-as evekbeli futamokat honnan lehetne beszerezni, nem tudjatok veletlenul? megneznek parat hogy lassam megint milyen szoros, izgalmas futamok voltak anno mindenfele elektronikai kutyuk nelkul...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

passatgt
Count Adyn sikeresen feltöltötte a 06-os brazil futamot, akinek kell írjon privit:)

passatgt
de abban az esetben önnyebb volt:)

azért megállítani valamit sokkal könnyebb dolog, mint felgyorsítani,

Nem olyan biztos az minden esetben :)

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

nearo
Hát... gondolom voltak rakéták, amik a másik irányba néztek, meg ráfogtak a sínre is valamivel... azért megállítani valamit sokkal könnyebb dolog, mint felgyorsítani, fõleg ha az a valami egy hosszú, egyenes sínpáron mozog.

Jott a fal....

1,25sec alatt megállították.

És hogy? :)

nearo
Hmm... rosszul fogalmaztam, aggódtam Kubica miatt, de nem ijedtem meg annyira.

nearo
Hát igen, ezért is nem aggódtam annyira Kubica miatt, mert láttam, hogy darabokra szakadt a kocsi, magyarul az energia nagy részét ez fogta fel, és nem a pilóta.

Egyébként az ember marha sokat kibír. Láttam Discovery-n (vagy nat geo-n, már nemtom) valami filmet. Volt benne egy rakétaszános kísérlet, melynek során a rakétaszánt 5sec alatt gyorsították 1107km/h-s sebességre, utána 1,25sec alatt megállították. Ült benne egy emberke is (gondolom jól beszíjazták:)), igazából semmi baja nem lett, csak elvesztette a látását egy idõre.

Plusz utkozesnel a biztonsagi ov is nyulik, az is nyel el a G-k-bol...

Istencsászár
75 g volt 1 tized másodpercig, amikor becsapódott, de ennek java részét a gyûrõzónák elnylelték, ezért tört le teljesen a kocsi eleje, oldala.

lehetetlen, egy nagy fékezés 4-5G lehet, ez annál sokkal nagyobb lassulás volt

Hát sztem az 7.5 G lehetett nem?

Forza Milan! Forza Ferrari!

INeedspeed
A BMW szakemberei részletesen elemezték az autóban található ADR (accident data recorder) által gyûjtött adatokat. Kubica Jarno Trullival való ütközése 280 km/h-s sebességgel történt, ezután az irányíthatatlanná vált autó nagyjából 230 km/h-s sebességgel csapódott neki a betonfalnak. Az ütközés ereje elképesztõ, mintegy 75 G-s lassulást eredményezett (a Formula-1-es autók átlagos lassulása nagyjából 3-4 G körül mozog!).

Majdnem hanyatt estem,mikor láttam a 75G-t, sokszor nézem Bessenyeit aki 8-10 G-nél,hogy húzza a száját és érzi a nyomást, hát akkor 75 G-nél.Hogy a francba nem mentek szét a belei.......<#wow1><#guluszem1><#wilting>

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

Gyocsika
Király a banner!!!!! Respect <#worship>

INeedspeed
Várjuk.....:D

Majd várjuk meg Angliát.

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

Istencsászár
Ha jobb akkor had "alázza" nem lehet ellene semmit sem tenni, de legyen jó verseny:)

desigo
Én meg remélem,hogy Alonso lealázza a franciáknál

Istencsászár
Remélem csak Alonso miatt nézed az F1et, mondjuk ha neked ez elég tétel.. nem is tudom miért.. miért?<#idiota><#idiota>

Én is remélem,hogy az ien embereknek,mint te megjön már eccer az eszük.

Attól hogy valaki nem szereti, annak miköze ehhez? Csak más a véleménye...

INeedspeed
Én is remélem,hogy az ien embereknek,mint te megjön már eccer az eszük.

Remélem Hamilton mindíg meg fogja szivatni Alonsot!
De nagyon örülnék végre megkapná az a kis beképzelt szóval az najó õ.
Hajrá Hamilton!

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Es akkor mit szoljon a Ferrari, atvitte a McLarentol a rontast rajuk..<#mf1>