FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Massa-t nem kell bántani, jó munkás pilóta, ha Kiminek akarják a ferkánál a VB címet jövõre, jó hátvéd lehet, mint anno Barrichelo.
DC Hamiról.
Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
És én nem vagyok divat, hogy félév után azt mondjam áhhh béna új kell. Schumi sem az 1. évében lett VB a Ferrarival. Idõ kell sajna nekem is csalódást okozott, de én ésszel vonom le a következtetést sokmindenkivel ellentétben. Továbbá más penge pilóta nem nagyon van a piacon akit eltudnék képzelni hogy paliban lenne Alonsoval és Hamiltonnal. Rosbergnek még tanulnia kell de szerintem Õ belõle is nagy pilóta lesz.
Másrészrõl én már akkor is vertem a fejemet a falba amikor 2006ba Massat leigazolta a Ferrari, hogy éppen õt kellett. A Ferrarin kívül szeretném látni jövõre.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Nem hinném, hogy félév alatt már el is küldenék Kimit.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Amennyiben csak az egyik akkor tárgyalások jönnek. :)
De az is lehet hogy változik még Kimi.
Ezt a hírt én is olvastam pl., néztem is kerek szemmel...de bármi lehetséges az ziher. :)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
-.-
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Allitolag nem csak az a problema hogy Kimi lassubb mint Massa, de vannak problemai koncentralassal, es olyan hibakat csinal ami kezdo-hibaknak szamit.. hmmmm...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ron Dennis után maga Fernando Alonso is hangsúlyozta, hogy a versenypályán kívül kifejezetten jó viszonyt ápol McLaren-es csapattársával, Lewis Hamiltonnal. A két pilóta Indianapolisban parázs csatát vívott egymással, elõtte pedig a sajtóban verbális összetûzésbe keveredtek. Alonso azonban az El Mundo spanyol lapnak kijelentette: "A pályán elõfordulnak összecsapások, ez teljesen normális. De a kapcsolatunk remek. A pályán kívül sokat nevetünk, viccelõdünk együtt." A világbajnok mindazonáltal elismerte: rossz szájízzel távozott az Egyesült Államokból, ahol csak második lett Hamilton mögött. "Természetesen nem repestem a boldogságtól, mivel úgy éreztem, gyorsabb vagyok, és vágytam a gyõzelemre. Úgyhogy nem jó szájízzel repültem haza" - mondta.
jah angolul van :DDDD
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..
Forza Milan! Forza Ferrari!
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Nem olyan biztos az minden esetben :)
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
És hogy? :)
Egyébként az ember marha sokat kibír. Láttam Discovery-n (vagy nat geo-n, már nemtom) valami filmet. Volt benne egy rakétaszános kísérlet, melynek során a rakétaszánt 5sec alatt gyorsították 1107km/h-s sebességre, utána 1,25sec alatt megállították. Ült benne egy emberke is (gondolom jól beszíjazták:)), igazából semmi baja nem lett, csak elvesztette a látását egy idõre.
Forza Milan! Forza Ferrari!
Majdnem hanyatt estem,mikor láttam a 75G-t, sokszor nézem Bessenyeit aki 8-10 G-nél,hogy húzza a száját és érzi a nyomást, hát akkor 75 G-nél.Hogy a francba nem mentek szét a belei.......<#wow1>#wow1><#guluszem1>#guluszem1><#wilting>#wilting>
Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..
Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(
Attól hogy valaki nem szereti, annak miköze ehhez? Csak más a véleménye...
De nagyon örülnék végre megkapná az a kis beképzelt szóval az najó õ.
Hajrá Hamilton!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu