FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Túlságosan agresszív, ha nem próbál meg elõzni minden egyes kanyarban(visszaesve ezzel mindig egy kicsit), akkor simán olyan közel került volna, hogy a legjobb elõzési ponton akár külsõ íven is meg lett volna.

De türelmetlen, és ideges volt, én nem bírta megállni, hogy ne próbálkozzon meg a legesélytelenebb helyzetben is. Ez a baj vele.
Kit--Kat
A fejlõdik a gyerek többet tett le az asztalra mint Massa.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

gercse
igaz, de a rajt nem hiszem hogy ezen múlt, amúgy meg a keményekkel is lehetett szerintem ugyanolyan jó tempót menni (sõt)

b-type
Quick Nick-nek fájt a háta ha jól tom, voltak olyan hírek hogy nem is indul.
Jól csinált ott mindent, még azt is hogy elvette a gázt mikor Alonso megelõzte..pláne a végeredményt tekintve 😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Kiminek kellett ez a siker, hogy magára találjon...
A baj, hogy egész évben úgylátom, hogy "fejben" versenyez, nem megy bele semmi kockázatosba, hanem más taktikát próbál ki, ami vagy bejön, vagy nem...
Megöregedett😊

http://gaborszantai.co.uk/

b-type
nem 😊
Mindenki 2 kiállást tervezett, és õk hagyták a végére a puhát.

Én azt mondom hogy ha Hamilton-nak mindenáron 3 kiállást akartak volna akkor miért nem az elejére rakják a puha gumit, hiszen semmi értelme a több kiállásnak ha beragad és nem tudja menni a tempóját.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Istencsászár
Ha a Meki nem lett volna gyengus akkor a Bmwnek nem lett volna esélye😊) ennyi.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
A toporzékolás?😄 most jöhet a média Ferrari csapatsorrend ugyan az mikor Hamilton rít😊)

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

MaSzKa
ha 10%-al jobb lenne a BMW akkor alonsonak nem lett volna esélye sem jól vezet nick

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
hol máshol mint angliába szakadhat + hamilton sikersorozata
ez lenne a legdurvább

Massa sérelmezte, hogy Kimi tovább maradt kint és ekkor futott gyors köröket - szerinte nem így volt megbeszélve😊

gercse
többiek is a végére hagyták a puhát, azt hitték õk is hogy így jó

Istencsászár
Mi volt? nem hallottam az interjúkat...

kirol
Hát szomorú, hogy nem Massa nyert, na mindegy.

Heidfeld volt a legjobb, úgy megszopatta Alonsot, hogy öröm volt nézni.

Raikkonen meg elbírt rajtolni, fejlõdik a gyerek.

b-type
Bõven lehetséges, de ez így egy vicc volt.
gyakrolatilag 3 versenyzõ mellett van 3 kiállás:
Hamilton (de miért??)
Kovalainen õt megtörték
Sutil ..õt nem tudom.

..és ha már 3 kiállás, akkor miért nem az elsõ etapra rakják a puha gumit a rajt miatt?
szal sztem kefe vastagon.

MaSzKa
raikönnen mindig interjunál megfogja a mikrofont mielött beszéll, megfigyeltétek már?

littleNorbi
Ezaz KIMI!

Kimi, Heidfeld, Alonso - respect
Fisichella, Hamilton, Kubica, Button - good job
Massa - a nyilatkozatat után inkább nem mondok semmit...

Kimi és csapata ezt a gyõzelmet "Ross Brawn-osan" oldotta meg, mégha Gyulának nem is sikerült felfognia...😊

végre kimi is mutatott valamit most már feltõr a ferrari mindt a talajviz<#taps><#taps>

powered by HAVASSY motorsport Vilnius Fabrik Tuning Sport

gercse
hát el, de ha ugyanannyin van mint a ferrarik, akkor sem lett volna jobb 3.-nál

Zsolti9014
Szép volt Kimi, csak így tovább!

Nagyon szoros lesz a hátralévõ többi futam és a VB is!
Kimi, Hamilton, Alonso, Massa, Heidfeld, Kubica nagyon jók! Ebbõl 4 esélyes minden futamon.

Hajrá Magyarország!

b-type
Sztem igen el lett keffentve Hamilton kiállása

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Count Adyn
Én már rájöttem ez GYula legkisebb hibája<#idiota><#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

a_n_d_r_e_w
tudom, mondtam is, hogy jót ment, de azért másnak is szoktak jó versenyei lenni, de akkor Gy nem ordibál ilyen kappanhangon 😉

One Vision. One Purpose.

Istencsászár
Nem attól volt jó Alonso hogy hûde gyors lett volna mert elfuserált verseny volt a Mekinenk, hanem hogy végig akciózott bevállalt és agresszív volt.

leoon
azért nem nagyon locsolta a pezsgõt sem az öreg Kimi 😄

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

a_n_d_r_e_w
Gyula ma túltett magán :S
Palik kellett volna vagy valaki, hogy egy kicsit elvegye tõle a hangot 😊
Jót ment Alonso, meg minden, de 10-rõl 7-ért nem kéne hõsnek kikiálltani és szobrot emelni neki 😄

One Vision. One Purpose.

Istencsászár
A McLaren 18500-at forgott csak ahogy néztem Alonsonál, ellenben egy másik autó pont 19000ezret.

Istencsászár
Hamilton holt térbe ment végig elõtte mögötte senki... ezzel a taktikával 3. volt a max.

desigo
Hopp a pezsgõ ripityára tört
Nem jó elõjel <#ejnye1>
leoon
még jó hogy 2 pezsgõ volt 😄

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

Count Adyn
2 bõl 1 et elkaptak😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

megint ö iszik elöször 😄

Count Adyn
De még ha nem is látja basszus #51042 -ben már én láttam, hogy megfoghatja😄

passatgt
meg amikor jött ki raikonnen boxból, mondta massa már rég elment, közbe ott lehetett látni tisztán hogy fordul rá a célegyenesre, még a sisakját is láttam<#idiota>

DjDano

Én megmondtam, hogy Raikkonennek kell nyerni 😄D <#eljen><#eljen><#eljen><#nyes><#nyes>

TTYYPPEERR
Czolner Alonso imádata kissé idegesítõ volt számomra .... még a hábázások is gyönyörûek voltak...-.-*

b-type
Ez sztem is így van.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Count Adyn
Kéne még 2 ilyen verseny, és jó szoross lenne, 4 es holtverenyt akarok😄

desigo
Hamilton megköszönheti a csapatának,hogy csak 3-ik lett...
Istencsászár
Magabiztosak voltak hogy van elõnyük, de itt nemvolt... fejleszteni kell.

Count Adyn
Naja😊 Nemtudom mit akartak 3 kiállással, esõt vártak?

Istencsászár
Hamilton erõs visszaesés😊 szvsz neki ez egy rossz verseny volt ha belegondolunk😊))

Count Adyn
Egész jó volt😊 Végre egy Ferrari 1-2, Kimi megmutatta hogy tud még versenyezni, Alonso hozta a show-t😄

Magnumrolcsi
je Kimi 😊

Istencsászár
2 gyõzelem Kimi
2 gyõzelem Massa
2 gyõzelem Hamilton
2 gyõzelem Alonso

nem gyenge

desigo
Jó kis futam volt <#eljen>
Count Adyn
Gyula a szokottnál is hülyébb ma😄

Istencsászár
Alonsot jól megtankolták az utolsó etapra ezért is esett vissza mert nem volt nagy elõnye... boxba is tovább volt bent, a kocsija is nehezebb... gyulám meg ráfogja a lekörözöttekre😊

Count Adyn
Felizgattál GYULA az biztos😄DDD