182274
  • M@TriX
    szerintem meg kár nyavajogni, kiderül úgyis, sokat innen úgysem tehetünk max annyit, hogy:

KAPD BE Börni BÁ'

• fekete0012
    Ez az éremrendszer qurva szar lesz szerintem
  • bardocz
    "egybol tudjak az eddigi legjobb idoket"

Közel sincsenek hozzá,max saját legjobb.
  • Gabor_(HSF)
    Na az utolsó szó jogán "mint korelnök:)"aztán az első futam után majd magunkhoz térünk..
    DE
    ad1
    a téli tesztek 90% ban mindig igazak voltak,nem hinném,hogy értelme lenne takargatni,hiszen ezzel magukat csapják be a csapatok..
    ( példaként elég oktató a 2007 es tesztek is Kimi vs Massa és Alonso)
    Az hogy a meki végre megtudta közeliteni a többieket,az annyit jelent,elég nagy sz@rban vannak(egyenlőre)
    ad2
    Mivel ekkora változás 98' ban volt utóljára,igy nagy a hangsúly a pilótákon,ezért én Alonso-t,Vettel-t és még Massa-t is a legesélyesebbek közé sorolnám,ez utóbbinál emlékezzünk az elmúlt évre,az új helyszineken mindig Massa alkalmazkodott a leggyorsabban és vagy nyert vagy a csapata végezte ki...
    no meg ugye 98-ban a mekinek volt egy csoda motorja és egy hiper fék redszere (amit be is tiltottak) meg ott volt Hakkinen és hát ugye már a téli teszteken is kiderült egy másik kategoria amiben kocakafejjel ülnek..
    Az év első felében kört kapott mindenki,6-7 futam kellett ahoz,hogy Sumi utolérje őket..
    Na ilyesmire számitok idén is..
    A külömbség idén az,hogy nem mutatkozik egyértelmű fölény sehol(ellentétben 98' de akár a 2006-2007 mikor is boritékolható volt)
    na meg az az,hogy 1-2 nagycsapat komoly bajban van..
    Nos ezek lennének az én észrevételeim(persze én is tévedhetek,de az ritka:) )de lássunk csodát.....................
  • Kit--Kat
    Én nem hiszek a meki altatásában.
    Abban sem hittem, hogy tökutolsók.
    De abban sem, hogy beleszólhatnak a győzelmekben.
    ha ott lesznek már Ausztráliában az élmezőnyben akkor megkövetem magam, de nem áll fenn jelenleg ez a veszély.
  • Istencsászár
    milyen 2-3 hét? egész héten 19es időket mentek, tegnapról mára 1 mpt javult Kova
  • madmanic
    *ben
  • madmanic
    vagy -ahogy a cikkban is benne van- új aero elemeket tettek fel..

ideje volt teszem hozzá..
  • Kit--Kat
    Azért elég érdekes összehasonlítani a McLaren mai teljesítményét a 2-3 héttel ezelőttiekkel, a pálya jobban fel van gumizva, az időjárásról meg a pálya hőmérséklete is megváltozhatott.
  • Black Ghost
    Még mindig nem értem hogy miért kell gúnyolódnod?
    Tehát azért mert te 6 éve vagy fórum tag már értesz az F1-hez, mivel én csak 2 hónapja így nem (csak divatból)és a Mclarent is utálom (divatból), biztos így van hiszen te írtad.
    Ezek aztán az érvek, és még én vagyok a betonfal.

(Mellesleg a Mclaren-t az egyik legtapasztaltabb csapatnak tartom, tisztelet nekik)
    További szép napot Mr.Canon
  • nearo
    Direkt beleírtam, hogy egy gyengébb csapat jó versenyzője. Ő kockáztat, de nincs meg a kocsiban az a plusz, amivel nyerni tudna.

Vagy vegyük a mostani helyzetet. Pár csapat nem szereli be a kers-t, így mondjuk a szezon feléig akkora előnyük lesz, hogy halomra nyerik a futamokat. Majd a kers-es csapatok szépen felfejlődnek, de már esélyük sem lesz a bajnoki címre az év eleji gyengeség miatt.
  • Masakari
    az indycar nagyon jó sorozat!:D én örülnék ha adnák^^,de f1 akkor is a fav elvégre európaiak vagyunk nem amcsink:)de ez az év érdekes lesz
  • G_ArchAngel #77159
    legalabb valaki tovabbgondolja a dolgokat...koszi:-)
  • G_ArchAngel #77158
    szerintem kettonk kozul en kicsit tobbet olvasok F1 hireket, nem csak divatbol jarkalok errefele,

Mr. BTCC "majd meg mondom a frankot, mert divatbol utalom a McLaren-t" szaGertokem - capishe?

(innentol johet az utolso szo, nincs idom a betonfalnak megmagyarazni, hogy nem bejarati ajto...)
  • Istencsászár
    Érdekes, majd kiderül és azt is kozzá kell venni hogy ez Kova aki tizedekkel vagy fél mpkkel is tud lasabb lenni, remélem is hogy a Meki ittlesz az élbolyban az a dolguk és hogy a potenciális esélyesek nem maradnak el év elején mert az nem tesz jót a versenynek.
  • Black Ghost
    Először is ne szemtelenkedj nem adtam rá okot. Az hogy nem vagy kellően tájékozott az nem az én hibám, ehhez csak olvasni kell tudni nem szaGérteni. Másfelől én nem hoztam fel ellen példaként senkit, de ha már itt tartunk pl: Alonso hétfőn folyamatosan 1'19-es és alatti időket tudott futni míg Lewis nem tudott bemenni 1'19 alá és később sem sikerült neki.
    Oksa szaGertő barátom
  • desigo
    Nincs jelentősége
    még 10 nap és minden kiderül :)
  • G_ArchAngel #77154
    hol irtam azt?
    arrol van szo, hogy 2-4 mp-et javultak a korabbi ideikhez kepest az uj elemekkel
  • G_ArchAngel #77153
    oke, igazad van, hiszen teged a logod is felhatalmaz, hogy szaGerto legyel...

persze Massa, Alonso es Rosberg "reklam-kore" peldas volt az utobbi napokban, ok konstans egy gyors kort futottak, de ok hosok...
    ertem en...
  • bardocz
    Akárhogy nézem,az 1:18 az sehogy sem a legjobb idő itt.
  • bardocz
    "Csupán tíz-tizenegy másodperccel lassúbb körönként"

Schumacher meg 107%-on belül tudott vele menni,tehát versenyen elindulhatott volna.
  • Black Ghost
    Miről beszélsz egész nap alig tudtak bemenni 1'20 alá nézd meg a hosszú etapok kör átlagát, vicc az égész. Ha már belinkelsz, legalább a többi hírt is olvasd el, pl. Norbert Haug nyilatkozatát. link
  • G_ArchAngel #77149
    amibol futott egy tucatot? aha
  • G_ArchAngel #77148
    ma tettek fel az uj elemeket az autora, eddig csak a megbizhatosagra mentek
  • Black Ghost
    Arra a PR körre gondolsz amit Heikki futott.
  • G_ArchAngel #77146
    vegig a Force India idejet mentek, most hogy nem latjak oket a valodi ellenfelek, egybol tudjak az eddigi legjobb idoket, raadasul nem csak egy-ket korben...
  • Count Adyn
    Ja mer ha nincsenek ott akkor ezt nem tudjak meg vagy mire gondolsz?:D
  • Black Ghost
    Kit is b....t át és mivel?
  • G_ArchAngel #77143
    Elotte a tobbiek is, most hogy nincs ott a valodi konkurencia, hirtelen tudjak a Ferrari/Renault/BMW/Toyota idejet menni?
  • Christian88
    Rosszra gondolsz.. Amikor pontot szerzett csak kihullottak előle
  • desigo
    bohócnak még jó...
  • sKeezo
    "és az Amerikai Nagydíjon pontot is szerzett." persze, mert nem engedtél el a fél mezőnyt xD
  • desigo
    Hibátlanul mennek az üres pályán
    nagy eredmény...
  • Christian88
    szerintem még mindig fölösleges megmondani a tutit. Majd eldőlnek az erőviszonyok Melbourne-ben 10 nap múlva.

Amúgy véleményem szerint se lesz jó ez az érmes rendszer, de majd meglátjuk ahhoz hogy jó legyen szerintem teljesen ugyanolyan kocsikkal kellene indulniuk és csak a beállításokon változtatni. Így én tuti kiszállnék 3 futam után ha nem érek dobogót. Inkább ölök pénzt a következő szezonbeli kocsira.
  • Bullitt
    ZSOLTI VISSZATÉÉÉR

Nem tudom, hogy kaparták elő...
  • G_ArchAngel #77136
    McLaren ugy atb*szott mindenkit, mint a huzat...
  • Punker
    az nyerjen aki mer kockáztatni!
    aki mindig a biztos másodikra hajt az megöli a versenyt.
  • M@TriX
    igen, szerintem az érdemli aki többet nyer
    aki mindig csak hátul végez de összeszedeget pontokat az nekem ne nyerjen.
  • nearo
    hát nemtom...

egy jó pilóta egy gyengébb autóval folyamatosan ott tud lenni mondjuk első 5ben, de nyerni csak pirosbetűs ünnepeken tud a kocsija korlátai miatt... de mindig pontot szerez, és év végén a pontrendszer miatt simán bajnok lenne...

másik oldalon ottvan egy topcsapatban egy olyan versenyző, aki minden második versenyen kiesik, vagy nagyot hibázik, egyébként meg megnyeri a többi verseny 90%-át mert épp szerencséje volt... pontrendszerben nem lenne az elő háromban, de az övé volt a legtöbb győzelem, ezért bajnok

szerintetek megérdemelné?
  • G_ArchAngel #77132
    Latom nem ertitek, a rendszer nagyon is jo:
    - egyeniben az ermek szamitanak, itt csak az arany, ezust, bronz jatszik, tehat harcolni kell az elejen
    - pontrendszer a kontruktori sorrendet epiti fel

mostantol nincs szamolgatas es kocsikazas az elso 4-6 helyen, kuzdeni kell a dobogoert, a tobbiek a pontrendszerben sem zavartak sokat, most sem fognak...