FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miután a Ferrari szabotázs címén nemrégiben eljárást kezdeményezett korábbi alkalmazottja, az azóta elbocsátott Nigel Stepney ellen, kedden újabb kémbotrány robbant ki, amikor a McLaren elismerte, hogy a csapat egyik tagja áprilisban illegálisan szerzett információkat a Ferraritól. "A McLarennek tudomására jutott, hogy technikai részlegének egyik vezetõ beosztású tagja ellen eljárást indított a Ferrari, amiért az illetõ mûszaki természetû információkhoz jutott tõlük" - közölte a wokingi istálló. - "Csapatunk megtudta, hogy ez a személy április végén személyesen vette át a technikai dokumentációt a Ferrari egyik alkalmazottjától. Habár a McLarennek nem volt köze az esethez, és elítéli a történteket, minden lehetséges eszközzel segíteni fogjuk a vizsgálatot. A szóban forgó személyt az eljárás lezárultáig felfüggesztettük." Habár ezt egyik csapat sem erõsítette meg, feltételezések szerint a két kémügy összefügg, mert Stepney volt az, aki eljuttatta a technikai dokumentációt a McLaren emberéhez. A Ferrari éppen az áprili idõszakot követõen esett vissza a világbajnoki küzdelemben
http://gaborszantai.co.uk/
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A McLaren-Mercedes hivatalos sajtóközleményben tudatta, hogy azonnali hatállyal megvált egy magas rangú tagjától, mivel megtudták, hogy az illetõ április végén egy Ferrari-alkalmazottól titkos információkat vett át. A McLaren közleményében leszögezte, hogy munkatársuk a saját szakállára ténykedett, nem a csapattól kapott utasítást az ipari kémkedésre. A wokingi csapat azt is világossá teszi, hogy mélyen elítéli, ami történt. További részleteket egyelõre nem kívánnak nyilvánosságra hozni.
Médiaspekulációk szerint a meg nem nevezett Ferrari-alkalmazott a Ferrari által a napokban elbocsátott Nigel Stepney lehetett, aki ellen a maranellói csapat nemrég feljelentést is tett.
a5.hu
formula.hu
google.com
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..
csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
bár szerintem mind2 belefér(het)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
De az is elég ha 4.-ik vagy 5.-ik lesz.....csak pontot szerezzen...és ne a 7.-k helyen legyen 😊
Dehogynem, továbbra is lassú lesz a Meki 😄DD
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Nem értem mi ez a gold, silver meg ennek ezer alfaja.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
"hát persze egy sok millió dolláros szerzõdést csak hipp hopp felbontanak, mert 1-2 futam nem jött össze.....
Húsvéti tojást is a nyúl hozza igaz?
Ja és ha nem vigyázol a szádra kiváglak mint a huzat!"
De nem pont akkor szokták összetörni, ha elkezdõdik valami új, vagy valami új dolgot elkezdenek használni?
Szóval szerintem nem rossz jel, inkább jó.
The Sun: A hõs Hamilton....
😄DD
Nekem is tetszik a srác vezetése, na de hogy -a hõs Hamilton..- 😄
Egyébként asszem Kubica mondta a frankót szvsz, a rajtnál az õ oldaluk nem volt frankó, esett is, és a srácok a GP2-ben és Porsche-nál sem járták le a koszt azon az oldalon.
..persze nem sártengerre kell gondolni, de pont elég a kevés is.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type