FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A McLaren egy tagja kémkedett a Ferrarinál

Miután a Ferrari szabotázs címén nemrégiben eljárást kezdeményezett korábbi alkalmazottja, az azóta elbocsátott Nigel Stepney ellen, kedden újabb kémbotrány robbant ki, amikor a McLaren elismerte, hogy a csapat egyik tagja áprilisban illegálisan szerzett információkat a Ferraritól. "A McLarennek tudomására jutott, hogy technikai részlegének egyik vezetõ beosztású tagja ellen eljárást indított a Ferrari, amiért az illetõ mûszaki természetû információkhoz jutott tõlük" - közölte a wokingi istálló. - "Csapatunk megtudta, hogy ez a személy április végén személyesen vette át a technikai dokumentációt a Ferrari egyik alkalmazottjától. Habár a McLarennek nem volt köze az esethez, és elítéli a történteket, minden lehetséges eszközzel segíteni fogjuk a vizsgálatot. A szóban forgó személyt az eljárás lezárultáig felfüggesztettük." Habár ezt egyik csapat sem erõsítette meg, feltételezések szerint a két kémügy összefügg, mert Stepney volt az, aki eljuttatta a technikai dokumentációt a McLaren emberéhez. A Ferrari éppen az áprili idõszakot követõen esett vissza a világbajnoki küzdelemben

http://gaborszantai.co.uk/

Punker
hihetõ, az ipari kémeket zsebbõl szokták sima alkalmazottak megfizetni......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

A McLaren ipari kémkedésért kirúgta egyik alkalmazottját!

A McLaren-Mercedes hivatalos sajtóközleményben tudatta, hogy azonnali hatállyal megvált egy magas rangú tagjától, mivel megtudták, hogy az illetõ április végén egy Ferrari-alkalmazottól titkos információkat vett át. A McLaren közleményében leszögezte, hogy munkatársuk a saját szakállára ténykedett, nem a csapattól kapott utasítást az ipari kémkedésre. A wokingi csapat azt is világossá teszi, hogy mélyen elítéli, ami történt. További részleteket egyelõre nem kívánnak nyilvánosságra hozni.

Médiaspekulációk szerint a meg nem nevezett Ferrari-alkalmazott a Ferrari által a napokban elbocsátott Nigel Stepney lehetett, aki ellen a maranellói csapat nemrég feljelentést is tett.

Istencsászár
f1hirek.hu
a5.hu
formula.hu

google.com

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

nearo
Bazz... nekem is pont egy ilyen futamról kellett lemaradnom. Vagy legalábbis a visszatekintõ alapján jó volt. Valaki le tudná írni a teljes végeredményt?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

passatgt
van még 1001 torrentoldal azon kívül😊

INeedspeed
Az endlessen ellopták a userem, igyhát (beszptam), nem tudná valaki elküldeni torrentbe? esetleg mondjuk te Count adyn? emailem [email protected] ha valakinek van oan kedves és jó szive😄

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

Count Adyn
Mazochista e vagy?D Magyar torrent oldalakrol pl😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

INeedspeed
Nem tudja valaki véletlenül hogy honnan lehetne leszedni a Francia nagydijat magyarul?

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

HUNtalicska93
napot!

csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)

Istencsászár
Igy tisztább, azzal sincs gond, sõt lehet Brit Nagydíj... de igy jobban fest szvsz.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

M@TriX
nyertél, így jár akinek kevés az ideje 😉

bár szerintem mind2 belefér(het)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Istencsászár
Inkább Angol Nagydíj nem?😊

M@TriX
banner updated & a Francia futam összefoglalója a Visszatekintõben...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Istencsászár
Hazai futamról van szó, kevesebb benzinnel küldték ki hogy polet nyerjen, és gondolom a box stratégia is kedvezõbb neki.

b-type
Ez de jó, most végül mégiscsak nyomnak vkit futamokra?? 😊))

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Attila889
szerintem Alonsonak is dobogósnak kell lennie és akkor a Mclaren megmentõdik a Ferrari elöl 😊
De az is elég ha 4.-ik vagy 5.-ik lesz.....csak pontot szerezzen...és ne a 7.-k helyen legyen 😊

Istencsászár
Alonso is ezt mondta és Hamiltonra tippel mert a Meki õt fogja most nyomni a hazai futamán, de hozzátette hogy Barszában meg õ volt a kedvezményzett de azzal nemtudott élni.

atee20
szerintem...most fog feljonni a ferrari..mint a motogp-ben az aprillia rsv.....ott a megbizhatosaggal volt a gond...FERRARI-s vaok..e ez a Hamilton tenyleg jol nyomja...respekt....remelem egy 2hellyel megelegszik valamelyik ferraris mogott...<#bee1>

atee20
Az a nemmindegy hogy hol ulsz...kint a reten vagy a fotribunon a celegyenesben....<#csodalk>

Attila889
nem hiszem.Mert lehet hogy Silverstone--ba újj motorral érkezik a Mclaren....mert hazai pálya,és Hamiltonnak si az.Szerintem ott most a Mclaren visszafog vágni 😊

Gyorsabbak voltak igaz, de a McLaren meg lassú volt... 1 futam alatt még nem dõl el semmi,

Dehogynem, továbbra is lassú lesz a Meki 😄DD

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Istencsászár
Gyorsabbak voltak igaz, de a McLaren meg lassú volt... 1 futam alatt még nem dõl el semmi, sok tényezõ lehet ami befojásol egy rossz vagy jobb teljesítményt, ha satbilan ott lesznek Silverben is akkor elõreléptek.

guardian hero
Elvileg igazad van, de én végig figyeltem õket a versenyen és az idõmérõn, nem véletlen ez a 8. hely. Sokkal versenyképesebbek voltak, mint eddig bármikor. De tényleg a következõ futamokon dõl el, hogy tudnak-e tartósan fejlõdni.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

kirol
Még sose voltam F1-es futamon, de most gondolkodok rajta. Egy natúr jegy 2 napra mennyibe kerül?
Nem értem mi ez a gold, silver meg ennek ezer alfaja.

Istencsászár
Kijöttek😊) elvileg csomo új elem volt a kocsin, uj felfüggesztés meg ilyen apróságok... még nem járnék öröm táncot, mert a 8. hely olyan hogy oda bárki keveredhet, nem kell ahhoz egy Honda... majd Silverstoneban elválik mit tud a gyors pályán a kocsi.

Ha hinni lehet az RTL-es majmoknak, kijonnek valami uj kaszni verzioval is....

guardian hero
Amúgy a Honda mintha tényleg kezdene feltámadni poraiból, nagyon stabilan mentek, Button még pontot is szerzett. Jó lenne, ha legalább a Renault mellé felzárkóznának, esetleg megközelítenék a BMW-t.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Istencsászár
+

Istencsászár
Pár képz:

Istencsászár
a style a lényeg, olvasd el milyen stílusba írt valakirõl.. ez rá nézve sértõ és bunkó...

Count Adyn
Büntipontos emberek beszélgetnek címû rovatunkat látták<#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Nyugi ez nálam még belefér, ha kivágnak majd együtt sajnálkozok veled 😄

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Attila889
hát jah...és erre nézd meg mit mondott:
"hát persze egy sok millió dolláros szerzõdést csak hipp hopp felbontanak, mert 1-2 futam nem jött össze.....
Húsvéti tojást is a nyúl hozza igaz?

Ja és ha nem vigyázol a szádra kiváglak mint a huzat!"

DjDano
Szerintem nincs ebben semmi durva, Punker viszont óvodás szinten beszél a fórumozókkal, nem tudom, hogy vár el így bármit is. Amúgy egy moderátornak nem az a dolga, hogy fenyegessen.... hanem, hogy rendet rakjon. De nem úgy hogy kiváglak kisfiam ha leírsz egy "csúnya" szót...

MEdievil
szegények biztos 2 napig nem is ittak semmit <#idiota><#bee1>

F

Attila889
nemtom.Én kicsit röhögtem rajta mikor elejtette az üveget.De pontosan mi is volt?Elejtette vagy nem kapta el jól?

bardocz
szerintem meg ne legyél babonás és akkor csak azért rosz jel mert a csapat nem tudott belõle alkoholizálni,ami viszont tényleg rosz
Sokan mondták, hogy rossz jel, hogy összetörött a pezsgõ.
De nem pont akkor szokták összetörni, ha elkezdõdik valami új, vagy valami új dolgot elkezdenek használni?

Szóval szerintem nem rossz jel, inkább jó.
desigo
ez komoly kép ...
Count Adyn
semmi baly<#idiota><#idiota>

Istencsászár
pálya<#idiota><#idiota><#idiota>

Attila889
hmmm....1-2 csúnya szó volt benne.... 😄 😄
Akkor elnézést!

Istencsászár
Amugy pájafutása során mindenkivel elõfordul hogy a boxszemélyzetet elviszi vagy a töltõt elviszi vagy korán indul stb... emiatt semmit sem lehet a pilótának felhánytorgatni mert abban a felfokozott állapotban amikor csak arra összpontosít hogy hány tiziedet hozzon a boxba, akkor ott tized másodperce van mikor felemeli a nyalókát már tapos bele... 1szer ezt mindeki elrontja, nincs ezzel semmi baj emberek hibáznak.

Attila889
msot hozzám szólált ezzel a hsz-al?Mert én a számra vigyázok...már megint ok nélkül kell kidobni engem valahonnan?Már megbocsáss.De ha hozzám szólátál nem mondtam semmi olyat ami csúnya lett volna.Én csak azt mondtam ami az újságban van benne!

Ezert nyert Kimi.. Igy vege a mediaoffenzivanak, a pilotacserekrol, meg hasonlokrol.. Ha mar ennyi penzt belefeccoltek a szerzodtetesebe, nem veszhetett el a marketingerteke...😊

b-type
Ez über 😄DD
The Sun: A hõs Hamilton....
😄DD
Nekem is tetszik a srác vezetése, na de hogy -a hõs Hamilton..- 😄

Egyébként asszem Kubica mondta a frankót szvsz, a rajtnál az õ oldaluk nem volt frankó, esett is, és a srácok a GP2-ben és Porsche-nál sem járták le a koszt azon az oldalon.
..persze nem sártengerre kell gondolni, de pont elég a kevés is.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Black Knihgt....😊

Count Adyn
Hamilton stratégiájval kapcsolatban én csak arra tudok gondolni, hogy pontosan tudták, hogy mekkore hátrányban vannak, és a verseny közbe eleredõ esõre számitva huztak egy merészet.