FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de a Hondának köze nem volt a VB címhez

inkább veszítsen a jelenlegi helyzetbõl egy VB-t a Ferrari, mint a FIA pontlevonásával nyerjen - szvsz

http://gaborszantai.co.uk/

Istencsászár
Ez hosszabb kivizsgálás lesz nem 1-2 napos, hanem egy két hetes vagy hónapos... Dennis azonnal elhatárolódott, szal addig amig nem bizonyítják be addig ártatlan, de ennyi erõvel a pilóták is tudhattak róla ha a csapat is bennevolt, de majd ki fog derülni idõvel minden titok.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

hát ha Hondát az üzemanyagtank miatt lenullázták, akkor ha ezt tennék, hogy 1-2 misi, nagy következetlenségrõl árulkodna

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Azért senki nem gondolja komolyan, hogy 1-2 millás pénzbüntetésnél nagyobb dolog lesz az egészbõl?😊

Nem fogja a FIA ezzel eldönteni a VB-t, minden marad, ahogy van, csak a McLaren elveszít egy kis fagyipénzt😊

BaliBoy
"Azért mondtam utána, hhogy korlátozzák is autójuk gyorsaságát valahogy"

Ennek sztem nincs sok értelme, mert így már az F1-nek ártanak vele, ha szándékosan közbeavatkoznak ilyen módon. A max ameddig menjenek el azaz esetleges pont levonás, de egyébként már úgy is mind1. Ami megtörtént az már úgy is megtörtént. Ráadásul remélhetõleg a pilótáiknak tényleg nem volt köze a dolgokhoz, szóval õket nem kellene bûntetni. Csóri Hamiltont sajnálom egyébként meg egy kicsit Alonsot is 😊. Nem lehet kellemes most nekik a Mekinél, mert ahogy Punker is kitért rá tuti, hogy nemcsak Coughlan volt egyedül benne a Meki oldaláról. :S

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Count Adyn
Ez az egész nagyon gáz mindenesetre😞

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

idén a McLaren motorjai csak 10.000.-ig pöröghetnek😊

A penzbuntit rohogve kifizetik ezek a csapatok,

Azért mondtam utána, hhogy korlátozzák is autójuk gyorsaságát valahogy

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

leoon
"A penzbuntit rohogve kifizetik ezek a csapatok, itt csak a pontlevonas a megfelelo sulyu buntetes, es persze a mediaviszhang...."

teljesen egyetértek

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

BaliBoy
Azt nem értem, hogy ilyenkor ipari kémkedés(?) vádjával nem kellene õrizetbe venni a gyanusítottakat?

Ha beigazolodik a dolog (miminum vademelesig jut), akkor minimum aprilistol a lebukasig el kene venni a McLaren megszerzett potjait (monaco, canada, indianapolis)... Mert ezek szerint egyik oldalrol lopott adatokbol javitottak a McLarenen, masreszt nekem a Ferrari visszaesesebol (es az idopontok egyezesebol) ugy tunik Stepney nem csak porokat szorogatott, henem a fejlesztes/elokeszites oldalrol is rossz iranyba manipulalta a dolgokat... Ha a pilotak meg sotet ugyleteknek koszonhetik az eredmenyeket, akkor talan nem kene sajnalni oket... A penzbuntit rohogve kifizetik ezek a csapatok, itt csak a pontlevonas a megfelelo sulyu buntetes, es persze a mediaviszhang....

Mar van, es terjed.........

Istencsászár
Ez már egy hetes hír. Amugy ameddig nincs semmi addig feleslees spekulálni.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Lol, most olvasom, hogy az is igaz, hogy Stepney beleszórt valamit a Ferrarik tankjába, és megtalálták az anyagot a lakásán.
Meg állítólag még biztonsági kamerák is rögzítették ezt.

Az nem semmi, ebbõl botrány lesz

Habár nem kívánom azt, hogy kizárják teljesen a McLarent, szerintem egy pont nullázás, vagy pont felezés teljesen jogos lenne.

Azért ez kib*szás lenne a pilótákkal...
Ha beigazolódna, pénzbüntetés meg valami korlátozás kéne, amitõl lassulnának, pl. a motorban, de ne pontnullázás.

Még mindig nehezen tudom elképzelni ezt az egészet, de ha benne voltak, ám legyen bünti

BaliBoy
Komolyan? Hol olvastad? Mert erre én is azt hittem, hogy kacsa. 😊

Lol, most olvasom, hogy az is igaz, hogy Stepney beleszórt valamit a Ferrarik tankjába, és megtalálták az anyagot a lakásán.
Meg állítólag még biztonsági kamerák is rögzítették ezt.

Erre az egy dologra azt hittem elõször kb 1 hete, amikor hallani lehetett, hogy hülyeség, de ezek szerint ez is igaz.
Hummmm, ezek szerint a McLaren felig Ferrari..... Most akkor nekik is szurkolnom kell....????????????????? (Ne vicceljenek mar, hogy a fotervezo adatlopasi jatszmajabol nem profitaltak, hiszen azert lopatta az adatokat, hogy felhasznalja a fejlesztesi otleteihez..) Aproppo, a Vodafon a Ferraritol ment at foszponzornak a McLarenhez.............

A motor fejlesztésnél volt, ha jól tudom.

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

Érdekes. Állítólag ezek nagyszerû szakemberek akik a munkájukat kíválóan végezték(vagy nem?). Csinálnak ilyen stikliket és vége. Ennyire hülyék vagy kezdõk lennének?

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

Istencsászár
ez már túl durva összeesküvés elmélet ilyen e avilgáon nincs...

a csapatnak, de a pilótákat ne érje hátrány ez miatt...

vagy ha bizonyítani tudják, hogy mióta használják az infókat, akkor az azóta lefutott versenyek eredményeit töröljék...

amúgy nem tudom Stepney miket mûvelhetett, de a Ferrari szélcsatornája is véletlenül ekkor romlott el...

BaliBoy
Azt tudom. De mintha valamelyik linkelésedben vagy vhol máshol azt olvastam volna, hogy egyébként valahol nyaralni van, ahonnan sztem nem fog visszatérni.

Valahogy éreztem én, hogy itt valami nagy dolog van a háttérben...
Aztán amikor jött ez a Stepney ügy, kezdtem arra gondolni, hogy köze van ennek a McLarenek gyorsaságához.
Aztán amikor Franciaországban gyõzött a Ferrari, szinte biztos voltam benne.

Erre most kiderül, hogy a legeslegdurvább feltételezéseim igazak voltak...

Habár nem kívánom azt, hogy kizárják teljesen a McLarent, szerintem egy pont nullázás, vagy pont felezés teljesen jogos lenne.
Már hivatalosan is kirúgták...

BaliBoy
Sztem ez egyáltalán nem elképzelhetetlen hiszen ha jól tudom Stepney volt a fõmérnök. Emellett látványos, hogy mióta nincs a csapattal valahogy mennek az autók. Nem lepõdnék meg ha nem jönne vissza a szabadságáról. <#duhos2>

Istencsászár
Ja Stepney közben babarálta a Ferkákat hogy lassúljanak trabant szintre... igy már érthetõ, de viccesen hangzik...

Punker
az hogy a merci benne van 99%, ingyen ki az a barom aki kiadja az adatokat? és innetõl kezdve nincs sok lehetõség a fizetõ képes vevõk között 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Istencsászár
Hát azért érdekes hogy Ferrari fejlesztést gyors rádobnak és kört adnak nekik... ha itt ment a sumák akkor nem abban az idõben kezdõdött.

Stepney bukott (Õ ugyebár angol), s mivel nála találtak nyomokat, nem volt nehéz eljutni Coughlan-ig...

és ugye pont ebben az idõszakban lépte le a McLaren a Ferrarit - nem kell a süket duma arról sem, hogy idejük sem lehetett felhasználni, hiszen ez az F1-ben egy dolgosabb hétvégén kielemezhetõ és beépíthetõ a saját fejlesztésekbe...

Punker
hogy lehettek annyira pancserek hogy lebuktak?????

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Istencsászár
Majd ki lesz vizsgálva.

simán kizárhatnák a McLaren-t...

nem gyerekek vannak a vizsgálóbizottságban, akik elhiszik ezt a "nem profitáltak a lopott adatokból és a csapat nem tudott Coughlan egyéni akciójáról" dumát...

Dejó hogy minden évben kell csinálni a botrányokat...

Azért ez más, flexi szárny meg a lengéscsillapító ehhez képest smafu, feltéve, ha igaz persze

Istencsászár
A McLaren fõmérnöke a kémkedési botrány új szereplõje!

Hivatalos megerõsítést nyert, hogy az adatlopás gyanújába keveredett McLaren-Mercedes által felfüggesztett mérnök nem más, mint a csapat fõ tervezõje, Mike Coughlan!

Mint arról beszámoltunk a wokingi csapat közleményben jelentette be, hogy egyik munkatársuk is alanya a Ferrari által nemrég kezdeményezett vizsgálatnak, s a csapat belsõ vizsgálata is megerõsítette a gyanút. "A csapat tudomására jutott, hogy ez az egyén személyesen technikai információkat vett át egy Ferrari-alkalmazottól április végén." - áll a McLaren közleményében. Az említett Ferrari-alkalmazott minden jel szerint Nigel Stepney, akit a Ferrari néhány héttel ezelõtt jelentett fel.

Idõközben a brit rendõrség házkutatást tartott Coughlan angliai otthonában, ahol információink szerint megtalálták a Ferraritól ellopott anyagokat. A német Auto, Motor und Sport szerint „óriási mennyiségû" információról van szó...

A McLaren közleményében hangsúlyozta, hogy nem profitáltak a lopott adatokból és a csapat nem tudott Coughlan egyéni akciójáról. A McLaren mindenben segíteni kívánja a nyomozást.

Dejó hogy minden évben kell csinálni a botrányokat... idétlen sport, király kategóra? a francókat... csalók hegyekbe.

BaliBoy
nc. <#violent> mind2õt (meg akik még benne voltak)

nearo
htx

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

A McLaren egy tagja kémkedett a Ferrarinál

Miután a Ferrari szabotázs címén nemrégiben eljárást kezdeményezett korábbi alkalmazottja, az azóta elbocsátott Nigel Stepney ellen, kedden újabb kémbotrány robbant ki, amikor a McLaren elismerte, hogy a csapat egyik tagja áprilisban illegálisan szerzett információkat a Ferraritól. "A McLarennek tudomására jutott, hogy technikai részlegének egyik vezetõ beosztású tagja ellen eljárást indított a Ferrari, amiért az illetõ mûszaki természetû információkhoz jutott tõlük" - közölte a wokingi istálló. - "Csapatunk megtudta, hogy ez a személy április végén személyesen vette át a technikai dokumentációt a Ferrari egyik alkalmazottjától. Habár a McLarennek nem volt köze az esethez, és elítéli a történteket, minden lehetséges eszközzel segíteni fogjuk a vizsgálatot. A szóban forgó személyt az eljárás lezárultáig felfüggesztettük." Habár ezt egyik csapat sem erõsítette meg, feltételezések szerint a két kémügy összefügg, mert Stepney volt az, aki eljuttatta a technikai dokumentációt a McLaren emberéhez. A Ferrari éppen az áprili idõszakot követõen esett vissza a világbajnoki küzdelemben

Punker
hihetõ, az ipari kémeket zsebbõl szokták sima alkalmazottak megfizetni......

A McLaren ipari kémkedésért kirúgta egyik alkalmazottját!

A McLaren-Mercedes hivatalos sajtóközleményben tudatta, hogy azonnali hatállyal megvált egy magas rangú tagjától, mivel megtudták, hogy az illetõ április végén egy Ferrari-alkalmazottól titkos információkat vett át. A McLaren közleményében leszögezte, hogy munkatársuk a saját szakállára ténykedett, nem a csapattól kapott utasítást az ipari kémkedésre. A wokingi csapat azt is világossá teszi, hogy mélyen elítéli, ami történt. További részleteket egyelõre nem kívánnak nyilvánosságra hozni.

Médiaspekulációk szerint a meg nem nevezett Ferrari-alkalmazott a Ferrari által a napokban elbocsátott Nigel Stepney lehetett, aki ellen a maranellói csapat nemrég feljelentést is tett.

Istencsászár
f1hirek.hu
a5.hu
formula.hu

google.com

nearo
Bazz... nekem is pont egy ilyen futamról kellett lemaradnom. Vagy legalábbis a visszatekintõ alapján jó volt. Valaki le tudná írni a teljes végeredményt?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

passatgt
van még 1001 torrentoldal azon kívül😊

INeedspeed
Az endlessen ellopták a userem, igyhát (beszptam), nem tudná valaki elküldeni torrentbe? esetleg mondjuk te Count adyn? emailem [email protected] ha valakinek van oan kedves és jó szive😄

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

Count Adyn
Mazochista e vagy?D Magyar torrent oldalakrol pl😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

INeedspeed
Nem tudja valaki véletlenül hogy honnan lehetne leszedni a Francia nagydijat magyarul?

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

HUNtalicska93
napot!

csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)

Istencsászár
Igy tisztább, azzal sincs gond, sõt lehet Brit Nagydíj... de igy jobban fest szvsz.

M@TriX
nyertél, így jár akinek kevés az ideje 😉

bár szerintem mind2 belefér(het)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.