182274
  • johnny1030
    A diffuzor 3D-s terveit miért nem kell bemutatni időben, még gyártás előtt a FIA ellenőreinek? Így elkerülhetö lenne a mostani helyzet. Vagy ami még egyszerűbb, olyan szabályokat hozni, amiben nincsenek kiskapuk.
  • b-type
    Mert majd megint jönnek ilyenekkel, hogy szabályos, és nem lépi túl a megadott méreteket,...de a szabály 'szellemének' nem felel meg. :)
    De komolyan...ezért kell megóvni, derüljön ki a lehető leghamarabb, hogy mi is az álláspont. Szvsz már a nagy csapatoknak is megvan az ilyen méretekkel rendelkező diffúzora, valszeg a saját padlólemezkialakításukhoz igazítva, de szükségük van az FIA véleményére.
  • G_ArchAngel #77370
    a siras utan mondta, addig szabalyos volt...
  • Count Adyn
    Mert a FIA azt mondja, hogy leszarja, ha szabálytalan, akkor majd 4 futam mulva leveteti velük, elég nagy különbség nem?:D
  • G_ArchAngel #77368
    varjunk csak!
    nem csak a Brawn GP-rol van szo, hanem Williamsrol es Toyotarol is - harom csapatnak ter el a diffuzora, tehat 3-an gondolkodtak maskepp, mint 7-en...
    ennek a harom csapatnak lenne keresnivaloja az elen, csak ez nem tetszik azoknak, akik magukat gondoltak a mezony elejere - kerdem en, ha a FIA azt mondja, hogy szabalyos, akkor miert kell hisztizni?
  • Kit--Kat
    Miért? Amikor a Ferrari rugalmas padlólemezét szabálytalannak nyilvánították, azt is betiltották, vagy a Renault felfüggesztését.
    Akár mennyire is szimpatikus a Brawn, azért ne csalják már ki a szemünk, csak mert szegény kicsi csapat az utolsó pillanatban állt össze az indulásra készen.
  • madmanic
    http://bilmosk.org/simulcastPlayer.swf

ezen a linken ment tavaly
  • M@TriX
    külföldi csatornák is közvetítik... természetesen.
  • krisz940122
    csá.nagyon fontos lenne ha segítenétek.a tesómnak nincs most lehetősége tv-t nézni ( magyar csatornákat nézni) külföldön van és mivel 7végén kezdődik a forma 1 nem tudja hogy hogy nézze.nem tudnátok olyan programot vagy oldalt (netezni tud) ahol tudná nézni?élőben vagy felvételről mindegy.vagy arra is gondoltam hogy itthon felveszem és ha hazajön megnézi.össze van kötve a gépem a tv vel tehát amit a monitoron látok azt a tv-n is látok.esetleg nincs olyan program amivel fel tudnám venni azt a gépre ami a tvben megy?a kábel a videókártyából jön ki és a tv elejébe megy :D lécci segítsetek mert nálunk a forma 1 nélkülözhetetlen főleg a tesómnál :D előre is köszi
  • b-type
    az szerintem is,..viszont a lentebb linkelt (és még lentebb is :)) ) formula 'jövőautója' nekem nem igen jön be. Az én fejemben ez túl 'nőies'(mint egy régi Delahaye135) a formula királykategóriának.

Gabor_(HSF): jó is a Peugeot, remélem jó csatákat vívnak majd egész évben.
  • nearo
    LOL :D 2:23-nál
    "...SIDE BY SIDE AGAIN!! that's a replay excuse me..."
    am szép csata volt :)
  • Istencsászár
    Az komoly előzés volt! gyönyörű ez járgány.
  • Gabor_(HSF)
    Nálam akkor is a Peugeot a favorit
  • b-type
    De még oda is elavult :)))

itt van mozgás közben, egy remek csatában pár napja (youtube)
  • a.carkey
    Jól néz ki, sőt, gyönyörű, de már lassan a hosszútávú autóversenyzésre kitalált sportprototípusokhoz hasonlít. :)

• b-type
    Sztem nem áskálódnak, muszáj óvni..még azt is elképzelhetőnek tartom hogy a Brawn csapattal egyetértésben óvnak.
    Ki kell derüljön az FIA állásfoglalása, hogy aztán a többiek is beszerelhessék az ilyen méretű diffúzoraikat.
  • barmi
    ohh.. sry. Annyit azért nem olvastam vissza, gondoltam még nem volt. Még1X bocccs...
  • G_ArchAngel #77355
    kb. 1 hpnapja mar linkeltem, talan totalcar-rol, de sebaj...
  • barmi
  • barmi
    Fikció, vagy valóság: A jövő F1-es autója:

http://www.formula.hu/galeria/28734f1_a_jovobeli_f1_auto_1.jpg

Forrás: formula.hu
  • G_ArchAngel #77352
    nem az Ecclestone-os reszre gondoltam, hanem a Brawn GP elleni askalodasra...

ha keresztulviszik, akkor ne nyerjen futamot egyik csapat sem, akik sirnak a duffuzor miatt, szarom le Vettelt vagy Raikkonent, a csapataik megerdemlik a bukast...
  • Punker
    csak a szokásos reklám körök, így nem kell fizetni érte és tuti figyelnek az évnyitóra, ki van ez találva mindig.....
  • G_ArchAngel #77350
    hanyingerem van...
  • zsutyesz
    nem mindenkinek
  • a.carkey
    Hö! :D
  • desigo
    A Renault csökkentette a versenyzők fizetését

"A Ferrarival és a BMW-vel fogunk harcolni. A legjobb csapatok között lehetünk."
    Merci meg a kanyarba sincs?
  • bardocz
    Nekünk ezt még nem mondta senki.
  • kabel15
    Igen! Legalábbis tudtom szerint igen.
  • bardocz
    Nee,szombat mindenkinek munkanap lesz?
  • kabel15
    Nekünk kirándulás lesz csak az a vicc hogy oda kirándulunk ahol lakok :)
    Szóval ha elkéreckedek 1 kor simán hazaérek az ismétlésre
  • norbi56
    Én szereztem igazolást suliba;):D
  • zsutyesz
    Nem mondhatok mást: Alonsoé a legszebb.

De amúgy meg Sutilé és Kimié tetszik a legjobban.
  • ldavid
    nekem Heidfeldé tetszik meg Fisichelláé se rossz, de a legjobban látható megint Massáé lesz :)
  • sKeezo
    na bementél 32 alá? :)
  • Norbi1990
    Nekem még Sutil-é meg Fisico-é is teccik!
  • G_ArchAngel #77337
    Senna volt a kedvence, azert sarga gyerekkoratol a sisakja...
  • Black Ghost
    Button-é jó tetszik hogy reklámmentes.
  • passatgt
    Barichelloé legjobb
  • kabel15
    Heikki Kovalainen szerintem a legg jobb. De nem tudom HAMILTON nak miért kell sárgát hordania.
  • BaliBoy
    Kimié tényleg nagyon ott van. De Glock és Sutil-é sem rossz.