182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
johnny1030 #77372 A diffuzor 3D-s terveit miért nem kell bemutatni időben, még gyártás előtt a FIA ellenőreinek? Így elkerülhetö lenne a mostani helyzet. Vagy ami még egyszerűbb, olyan szabályokat hozni, amiben nincsenek kiskapuk. -
Mert majd megint jönnek ilyenekkel, hogy szabályos, és nem lépi túl a megadott méreteket,...de a szabály 'szellemének' nem felel meg. :)
De komolyan...ezért kell megóvni, derüljön ki a lehető leghamarabb, hogy mi is az álláspont. Szvsz már a nagy csapatoknak is megvan az ilyen méretekkel rendelkező diffúzora, valszeg a saját padlólemezkialakításukhoz igazítva, de szükségük van az FIA véleményére. -
G_ArchAngel #77370 a siras utan mondta, addig szabalyos volt... -
Mert a FIA azt mondja, hogy leszarja, ha szabálytalan, akkor majd 4 futam mulva leveteti velük, elég nagy különbség nem?:D -
G_ArchAngel #77368 varjunk csak!
nem csak a Brawn GP-rol van szo, hanem Williamsrol es Toyotarol is - harom csapatnak ter el a diffuzora, tehat 3-an gondolkodtak maskepp, mint 7-en...
ennek a harom csapatnak lenne keresnivaloja az elen, csak ez nem tetszik azoknak, akik magukat gondoltak a mezony elejere - kerdem en, ha a FIA azt mondja, hogy szabalyos, akkor miert kell hisztizni? -
Miért? Amikor a Ferrari rugalmas padlólemezét szabálytalannak nyilvánították, azt is betiltották, vagy a Renault felfüggesztését.
Akár mennyire is szimpatikus a Brawn, azért ne csalják már ki a szemünk, csak mert szegény kicsi csapat az utolsó pillanatban állt össze az indulásra készen. -
madmanic #77366 http://bilmosk.org/simulcastPlayer.swf
ezen a linken ment tavaly -
külföldi csatornák is közvetítik... természetesen. -
krisz940122 #77364 csá.nagyon fontos lenne ha segítenétek.a tesómnak nincs most lehetősége tv-t nézni ( magyar csatornákat nézni) külföldön van és mivel 7végén kezdődik a forma 1 nem tudja hogy hogy nézze.nem tudnátok olyan programot vagy oldalt (netezni tud) ahol tudná nézni?élőben vagy felvételről mindegy.vagy arra is gondoltam hogy itthon felveszem és ha hazajön megnézi.össze van kötve a gépem a tv vel tehát amit a monitoron látok azt a tv-n is látok.esetleg nincs olyan program amivel fel tudnám venni azt a gépre ami a tvben megy?a kábel a videókártyából jön ki és a tv elejébe megy :D lécci segítsetek mert nálunk a forma 1 nélkülözhetetlen főleg a tesómnál :D előre is köszi -
az szerintem is,..viszont a lentebb linkelt (és még lentebb is :)) ) formula 'jövőautója' nekem nem igen jön be. Az én fejemben ez túl 'nőies'(mint egy régi Delahaye135) a formula királykategóriának.
Gabor_(HSF): jó is a Peugeot, remélem jó csatákat vívnak majd egész évben. -
LOL :D 2:23-nál
"...SIDE BY SIDE AGAIN!! that's a replay excuse me..."
am szép csata volt :) -
Az komoly előzés volt! gyönyörű ez járgány. -
Gabor_(HSF) #77360 Nálam akkor is a Peugeot a favorit -
De még oda is elavult :)))
itt van mozgás közben, egy remek csatában pár napja (youtube) -
Jól néz ki, sőt, gyönyörű, de már lassan a hosszútávú autóversenyzésre kitalált sportprototípusokhoz hasonlít. :)
-
Sztem nem áskálódnak, muszáj óvni..még azt is elképzelhetőnek tartom hogy a Brawn csapattal egyetértésben óvnak.
Ki kell derüljön az FIA állásfoglalása, hogy aztán a többiek is beszerelhessék az ilyen méretű diffúzoraikat. -
barmi #77356 ohh.. sry. Annyit azért nem olvastam vissza, gondoltam még nem volt. Még1X bocccs... -
G_ArchAngel #77355 kb. 1 hpnapja mar linkeltem, talan totalcar-rol, de sebaj... -
barmi #77354 -
barmi #77353 Fikció, vagy valóság: A jövő F1-es autója: 

http://www.formula.hu/galeria/28734f1_a_jovobeli_f1_auto_1.jpg
Forrás: formula.hu -
G_ArchAngel #77352 nem az Ecclestone-os reszre gondoltam, hanem a Brawn GP elleni askalodasra...
ha keresztulviszik, akkor ne nyerjen futamot egyik csapat sem, akik sirnak a duffuzor miatt, szarom le Vettelt vagy Raikkonent, a csapataik megerdemlik a bukast... -
csak a szokásos reklám körök, így nem kell fizetni érte és tuti figyelnek az évnyitóra, ki van ez találva mindig..... -
G_ArchAngel #77350 hanyingerem van...
-
nem mindenkinek
-
Hö! :D -
A Renault csökkentette a versenyzők fizetését
"A Ferrarival és a BMW-vel fogunk harcolni. A legjobb csapatok között lehetünk."
Merci meg a kanyarba sincs? -
Nekünk ezt még nem mondta senki. -
Igen! Legalábbis tudtom szerint igen. -
Nee,szombat mindenkinek munkanap lesz? -
Nekünk kirándulás lesz csak az a vicc hogy oda kirándulunk ahol lakok :)
Szóval ha elkéreckedek 1 kor simán hazaérek az ismétlésre
-
Én szereztem igazolást suliba;):D -
Nem mondhatok mást: Alonsoé a legszebb. 
De amúgy meg Sutilé és Kimié tetszik a legjobban. -
ldavid #77340 nekem Heidfeldé tetszik meg Fisichelláé se rossz, de a legjobban látható megint Massáé lesz :) -
sKeezo #77339 na bementél 32 alá? :) -
Nekem még Sutil-é meg Fisico-é is teccik!
-
G_ArchAngel #77337 Senna volt a kedvence, azert sarga gyerekkoratol a sisakja... -
Button-é jó tetszik hogy reklámmentes. -
Barichelloé legjobb -
Heikki Kovalainen szerintem a legg jobb. De nem tudom HAMILTON nak miért kell sárgát hordania. -
Kimié tényleg nagyon ott van. De Glock és Sutil-é sem rossz.