FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hehe... ezt csak úgy tudják megállapítani (szerintem), hogy ismerik azokat az anyagokat, amiket a Ferraritól szereztek. Ha nem ismerik, akkor honnan a csudából tudják, hogy nem építették bele õket a kocsiba?
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
A Renault ugytunik nem lopott, igy ott vannak, ahol sajat erobol sikerult.. Kezdem becsulni okat..😊
A McLarennel meg mindegy, hogy a fonokseg tudott rola, vagy nem, a csapat mindenkeppen elonyhoz jutott a FOTERVEZOJUK plusz ismeretanyaga altal....
Most csapattól függetlenül. Szerintem így is más elbírálásban részesülnek, mint ha mondjuk a néhai minardi lenne ami persze szintén nem helyes.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
( mind2 nek négy kereke van!!!😄D)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Én úgy gondolom, hogy az esetleges elõnyszerzéshez, nem kell full hasznosítani, átültetni az adatokat, elég tudni hogy hol gyengébb a másik, vagy hogy mi a fejlesztés ütemezése. Már tudod a sajátodat hogyan lehet elõnyre cserélni.
A McLaren nem tehet mást, meg kell próbálni kimaradni, mert ebbõl akár nagyon csúnya dolog is kikerekedhet szvsz.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A szerelõk biztos éjszakáztak elõzõ este még átépítették a mekit 😄
Gondoltam hozzáfûzöm ezt a plusz infót is. A Benettonnál dolgoztak együtt még annó.
Az autosport.com valamint a német Auto, Motor und Sport magazin is úgy tudja, hogy a rendõrség 500 oldalnyi, a Ferraritól származó anyagot foglalt le a McLaren-Mercedes fõ tervezõjének, Mike Coughlannek a lakásán.
Ez az anyag nemcsak az F2007-es tervdokumentációját tartalmazza, hanem olyan bizalmas adatokat is, mint a Ferrari beállítási információi különbözõ pályákra, versenystratégiák, jövõbeni fejlesztési tervek, minõségellenõrzési adatok és tesztadatok - azaz a McLaren szinte mindent tudhatott legnagyobb riválisáról, amennyiben felhasználta ezeket az adatokat.
A wokingi csapat közleményben hangsúlyozta, hogy belsõ vizsgálatuk megállapította autójuk fejlesztésében nem használták fel a Ferraritól származó anyagokat és a csapat tisztázása érdekében felkérték a FIA-t, hogy vizsgálják át az MP4-22-est.
http://gaborszantai.co.uk/
A cikk kapcsán véleményeztem, azaz a cikk egy része azt sugallmazta (ez micsoda szó), hogy ez a két szakember egyéni akciója, hisz a McLaren miért kockáztatná a jelentõs szakemberét, ha adatokat akar cserélni.
Erre írtam amit írtam, mert szvsz manipulatív csak az egyik oldalról világítani.
Az hogy szerintem õk haverok lehettek-e, arról én sokat nem tudhatok.
Magáról az üzletrõl sem, ezért nem a saját véleményem írom, pusztán a cikk megközelítése nem tetszett.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Nekem is õszintén szólva leesett az állam a merci idei teljesítményén, mert számomra tavaly sehol nem voltak és már dörzsöltem a tenyeremet, hogy ebbõl Alonsonak nem lesz VB idén, erre meg...
Nekem most már csak egy kérdés maradt nyitott, mi van a rönóval? Azért tõle is többet várnék idén.
Mondjuk erre soha nem gondoltam volna.
A nagyobb gond, hogy a McLaren sárkány elvesztette az egyik fejét, míg a Ferrari sárkány Stepney-fején régóta zsák volt, így nem jelent gondot az amputálása...
Ez megrendítheti a McLarent a közeljövõben, míg a Ferrari végre hivatalosan is eltávolíthatja azt, akit lehet, hogy ebben az évben igazából már nem is engedtek az autó közelébe... (ugyebár a Stepney-ügy tavaly kezdõdött, mikor az angol elégedetlenkedni kezdett, hogy nem kapta meg RB helyét: szvsz a Ferrari erõszakkal megtartotta, kapott másik beosztást, több pénzt, de a valódi fejlesztésektõl elzárták - szerintem ezért lopott, és adta el bosszúból az adatokat. Õ már nem veszteség az olaszoknak, de Coughan nagy érvágás a McLarennek)
Sztem nem sikerült jól, az a -nem mondok semmit, de...-
Kitér arra hogy a McLaren miért nem egy kevésbé fontos emberével bonyolította a piszkos üzletet, ezzel manipulálva az olvasót.
De én sztem semmi rutinja nincs az írónak a piszkos ügyekben..és az mellett hogy itt a -én nem mondok semmit, de..-, nem mutatja be az esetleges másik oldalt.
...azaz miért lenne érdeke Stepney-nek, hogy csak õ kockáztasson, õ a nevét, a karrierjét rakta tétre ehez az üzlethez.
A McLaren az 'akit' érdekelnek az adatok, nem egy könnyen megvehetõ sráccal kell lebonyolítani az ügyet, aki 500ezer fontért eladja bármelyik médiának.
Én biztos nem üzletelnék ilyen komoly ügyben (ahol a karrierjét bukhatja), egy harmad-másodosztályú mérnökkel aki esetleg megvehetõ.
Ha én tudnám meg, még 10X is megjátszanám ugyanazt a számot, hogy a nyeremény döntõ része az enyém legyen, ha esetleg más is eltalálná a számokat...
Tény, hogy nem hangoztatnám a számsort...
Az a kérdés, Stepney mennyiért adta el az infót.
Ha viszonylag jelentéktelen összegért, akkor el tudom hinni, hogy nem állt az egész csapat a vásárlás mögött, egyébként nem...
Pilóták biztos szar helyzetben vannak, mint ahogy mindenki.
Nemtom milyen információkat adott el Stepney, de nem kizárt, hogy olyan infókat is eladott, ami pl motor, váltó, aerodinamikai elemek legyártásánál!!! is jelentõs információkat tartalmazott.
Na ekkor van gáz.
Ugyanis nem hiszem, hogy anyagszerkezeti vizsgálatokig fog elmenni a vizsgálat.
Illetve biztos van valahol egy másolat azokból az információkból valamelyik mclarenesnél...
Ezt mégjobban alátámasztja, hogy a 2 autó nem hasonlít egymásra, kívülrõl...
És ezért gondolom, hogy rendkívül súlyos az eset, nagyon keményen kellene bûntetni, és ennek meg kell látszódjon a csapat, a pilóták pontjaiban is, illetve az anyagiakban, hogy a jövõben még az óriási csapatok, temérdek pénzzel is elkerüljék a hasonló eseteket...
Stepney-nek meg a Coughlan-nek is minimum 5 éves letöltendõ börtönt is adnék.
Több millió ember szórakozását qrták el, és többezer ember kemény munkáját, Ferrarinak is gondolom nem kis összegbe került a könnyedén ellopott, eladott információk megalkotása, stbstbstb...
BMW (és a többi csapat is)önerõbõl fejlõdik, javul versenyrõl versenyre...
Merci meg lop???
Toyota pl miért nem???
Mert a Merci és a Toyota annyi pénzzel,amennyit az F1-be õl, talán még legális úton is megvásárolhatna vagy licenszelhetne némi tudást,fejlesztést, információt...
Pláne olyat ami jó, csak Ferrari mondjuk nem alkalmazza...
Az adásvétel idejét lenne jó tudni.
Mert idén idény eleje óta jó,gyors és megbízható a Merci, aminek a múltbeli szerepléséhez képest a világ elsõ 7csodájában lenne a helye, így el nem hiszem, hogy az idei autójukat önerõbõl keltették életre.
Szóval kb ezért, ezekért is volt az a korábbi "súlyos" irományom...
Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..
Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Kiminek volt 3 kiesése, 1 a motor miat és két baleset... powned.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(
Ki merem jelenteni, hogy a Mclaren 1998-tól számítva csak idén tûnik megbízhatónak
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Szvsz pár embert kirúgnak és ennyi, pénzbüntetésre sem számítok. Hasonló a helyzet, mint amikor valamelyik biciklis doppingol, a csapat úgy tesz mintha nem tudna róla...
Na szamolj utana gyorsan.
Raikonnen:
Malaj nagydij
Monaco
USA
Nemet nagydij
Magyar nagydij
Torok nagydij
Kina
Monty:
Austral nagydij
Europa nagydij
Spanyol nagydij
Canadai nagydij
USA
De la Rosa:
Nemet nagydij
Olasz nagydij
Persze ebben benne van minden kieses, na de akkor is.
Raadasul szamold mar bele azokat is amikor motort kellett cserelni es utolso helyre soroltak, mert az egyertelmuen a versenykorulmenyeket befolyasolja. Szinte minden masodik futamon eljatszottak.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
3 motorhiba nem elég? vagy több kellett volna?
nem hinném h KImi szerencsétlenkedése miatt szarakodott a kocsi
ennyi.
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!