FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mflex
Az egyik német szaklap szerint,állítólag egy körülbelül 500 oldalas dokumentum cserélt gazdát. A paksaméta tartalmazza az F2007-es adatait, a beállításokat, a versenystratégiát, a teszteredményeket, de a jövõbeni fejlesztési terveket, vagyis rengeteg értékes adatot.

na wazze...

What about the forests?

Punker
100 millát õk se fizetnek zsebbõl, a további fejlesztéseket eléggé jól visszafogná, így a ferrari és a többi csapat is eredményesebb lehetne.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

lac coo
Na még az lenne a szép, hogyha "nem lenne bizonyíték " 😊))))Talán senki nem is tudott a dokumentumokról, amit a fõtervezõ lakásán találtak házkutáskor 😊))))))

De valszeg nem lesz "hatalmas" büntetés, én már tavaly is igazságtalannak tartottam, hogy a Renault semmit nem kapott a félig-meddig aktív felfüggesztésért, ami egyértelmûen szabálytalannak nyílvánítottak utána .(???)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

mflex
Éppen azért írtam, hogy a pénz fog dominálni,ergo lesz valami kis ejnye-bejnye,bár lehet az "asztalracsapnak" most :-)

Mindenesetre Börni már régóta nincs a helyzet magaslatán-talán nem is volt-és ezzel csak jobban magára rántja a szart,vagyis talán már most sokan úgy ülnek le F1-et nézni,hogy vajon melyik csapat kitöl "lopott" vagy talán Massa vagy Hamilton vagy bárki más gyözelme tényleg megérdemelt-e stb...

A pénzéség(ükkel)ével teljesen szétcseszi(k) ennek a gyönyörü sportágnak a nivoját!

nem tudok írni hosszú Ü,O,Ö betüket,mert egy nagy Q jelenik meg helyette...<#miaz>

What about the forests?

az Kimin és Massan nem segít, ha a McLaren tudni fog mindent róluk, és a pilótáik röhögve nyerik a VB-t...

http://gaborszantai.co.uk/

Punker
csapatot a pontversenybõl kizárni, és min 100 millára megvágni, azt megéreznék az tuti.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Itt a dolog túlmegy két csapat érdekein - Bernie lesz*rja, hogy ez mennyire fáj egy McLaren vagy Ferrari pilótának/technikusnak/szurkolónak...

ez a két csapat és a küzdelmük az idei év mozgatórugója az F1 világában...

nagyon nehéz lesz jó döntést hozni, ami megfelel mindenkinek:
- a Ferrarinak, akit igazságtalanul hatalmas hátrány ért
- a McLarennek, akinek a pilótái ártatlanok az ügyben
- a nézõknek, akik kiélezett küzdelmet akarnak és nem csak két Ferrarit látni elõl a McLaren kizárása esetén
- a nézõknek, akik kiélezett küzdelmet akarnak és nem csak két McLarent látni elõl a jogosulatlanul megszerzett infók miatt megerõsödve
- a nézõknek, akik kiélezett küzdelmet akarnak és nem azt, hogy a 4 leginkább VB címre esélyes pilóta közül 2 pontjairól a zöld asztalnál döntsenek
- a hirdetõknek, akik egy rossz döntés esetén ki is vonhatják a pénzüket az F1-bõl
- és szinte mindenki igazságos, példaértékû döntést szeretne

bardocz
tényleg egy olyan büntetés kéne,ami után nem mernek ilyet tenni többé,csak a pilóták ngayon nagyot szívnának mert õk tuti nem tudtaka dolgokról,bár még nem nagyon nyilatkoztak,igaz ki is lennének baszva a csapattól,az lenne jó ha idén már ló**** sem fejleszthetnének,és ki lennének jövõre zárva,ezzel veszítnének egy nagyon jó pilótát,meg egy másikat is,aki szintén jó,de nem anyira😛
mflex
Komoly büntetés kell kiszabni!!

A világon csak néhány elvakult idióta hiszi azt, hogy erröl nem tudott RD vagy NH!!

Fordított helyzetben is ugyanez lenne a véleményem ,egyszerüen nevetséges, hogy manapság ilyen megtörténhet és az még nevetségesebb,hogy a büntetés mikéntjén gondolkoznak!

Persze a pénz fog dominálni,de akkor is mi vagyunk a legjobban átcseszve!

cöhhh

What about the forests?

Amennyiben csak pénzbírság lesz a dologból azt ne felejtsük el, hogy ha tényleg használták az adatokat (miért ne tették volna) az elõny az náluk marad. Ugyanis agymosáson nemhiszem, hogy át fognak esni. Így igazságtalannak tartanám a kialakult helyzetet. A ferkának se válna elõnyére, ha most a bevált stratégiákon kényszerbõl változtatni kell, hogy ne tudjanak elõre jósolni az ellenfelek. Én csak szigorú büntetést tudok elképzelni, na persze csak akkor, ha a bizonyítékok megvannak ami korántsem biztos, hogy meglesznek.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

leoon
hát eléggé...

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

DjDano
Hát öszintén szólva nekem is furcsa volt a Meki brutális forma és megbízhatóság javulása...

bardocz
én is ilyesmire gondoltam,pénzbüntetsést semmiért sem nekik,mert leszarnák,és ugyen anyi esélyük van csalással évvégén,mint ha nem csinálnának semmit
A versenyzok biztos nem tudtak, de attol meg az alattuk levo technikaval elert eredmenyek megkerdojelezhetok....

A versenyzõk megbüntetése alatt kizárólag versenybeli büntetést értettem, tehát pl pontlevonást, pár futamról kizárást, ilyesmit, és nem pedig pénzbüntetést.
bardocz
büntessék meg alonsot,hamiltonnak meg csak vonjanak le pár pontot<#eplus2>
pár pont levnása viszont jogos lenne a versenyzõknek is,csak ha nem tudtak róla akkor nagyon nagy szívás nekik,már pedig hamilton a versenyzésért van a forma1-be nem a pénzért,és szerintem õ tuti nem tudta,van anyira jó ember hogy szólt volna
A Ferrarit 1 millióra büntették az Ausztriai eset után, amikor szóltak Barichello-nak, hogy engedje el Schumachert. Pedig akkor még azt hiszem, hogy konkrétan ilyen szabály nem volt még, csak utána hozták.

Tehát szerintem a reális pénzbüntetés most olyan 10-20 millió lenne minimum.

És azzal nem értek egyet, hogy a versenyzõket ne büntessék meg, mert egy ILLEGÁLIS technológiát használtak, még ha nem is tudtak róla. Amikor a BAR Honda duplatankos esete volt, akkor is megbüntették a versenyzõket, pedig nem biztos, hogy tudtak róla.
bardocz
vagy a csapat nem kaphat pontokat a konstruktõribe,de a pilóták kapnának,csak külön ami nem számítódna bele a konstruktõri vb-be,és emellett hatalmas nagy pénzbüntetés,de nem lyen ezer dolláros faszságok hanem milliós öszegek(dollárba természetesen)
Kár, ezzel jobban néz ki a kocsi.

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

Szvsz a gyors pilótáknak inkább a Michelin gumi feküdt jobban.

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

Kaaaaar, ez jobb mint a mostani hivatalos festes...

lac coo
Hát állítólag 500 oldal iratoto foglaltak le a házkutatás során, köztük versenystratégiák , beállítási tervek, tesztadatok stb...Ha ezt rájuk húzzák, (márpedig ott találták9 akkor ezért elég nagy ban járna, nehogymár valaki tudhassa a másik csapat milyen stratégiával beállítással fog versenyezni ....

"....Ez az anyag nemcsak az F2007-es tervdokumentációját tartalmazza, hanem olyan bizalmas adatokat is, mint a Ferrari beállítási információi különbözõ pályákra, versenystratégiák, jövõbeni fejlesztési tervek, minõségellenõrzési adatok és tesztadatok - azaz a McLaren szinte mindent tudhatott legnagyobb riválisáról, amennyiben felhasználta ezeket az adatokat..."

nearo
és majd nagy, hófehér autókkal fognak közlekedni a pályán, a csapatrádióban pedig zene fog szólni, ami hangerejével túltesz a motor zúgásán

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

lac coo
Ez nagyon jó !!!Tetszik , szebb a mostani !

[Jakuza]
El tudom kepzelni hogy zajlott ez.
Derek RAP enekesunk 5 mazsanyi fuxxal a nyakaban, kapcsolgatott a TV adok kozott, amikor eszrevette, hogy egy "teso" valamilyen autos versenyen elso helyen vegzett.
S mivel a RAP sztarunk onerzetes fajelmelet hivo volt, egybol csettintett gorillajanak, hogy hozza a telefont, mert hivni akarja a managert, hpogy befektethessen o is ebbe az autos dologba, nehogy a draga "teso" egyedul erezze magat a sok alnok, feher kozott. 😄DDDDDDDDDDDDD

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

b-type
<#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

pályára nem ezzel mennek, ez csak kiállítva lesz

nearo
Ezzel a sárga-fekete színezéssel nekem sokkal jobban tetszik a gépjármû...

szerk.: olyan Jordan-es 😊

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Sean Combs, Puff Daddy, P. Diddy - sok néven ismerjük, F1-csapattulajdonosként azonban még nem, de ez hamarosan változhat. Az amerikai rapsztár Unforgivable nevû új parfümjének londoni bemutatóbuliján - ahol csak a pezsgõre 200 ezer dollárt költöttek - arról beszélt, hogy komolyan fontolgatja, hogy beszáll a száguldó cirkuszba, méghozzá csapattulajdonosként.

Az eseményen Diddy találkozott Lewis Hamiltonnal is, aki a mehívottak között volt. Ugyancsak ott volt egy másik ismert fekete zenész, Pharrell is. Õ és Diddy is felbukkantak már korábban Forma-1-es futamokon.

Egyre színsebb lesz az F1😊))

Jah, köszi 😊

Nincs alapjáték.Az egy teljes játék.Mint a challange Nem kell semmi alá csak letöltöd felrakod és már játszol is.
<#taps>

Istencsászár
30 éves a Renault

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Az alapjáték micsoda? Csak kiváncsiság és bocsi, hogy nem nézek utánna 😊)

egy dolog biztos, semmi értelme nem lenne az egésznek, ha Coughan ezt hobbyból tette volna - itt a fõmérnökrõl van szó, nem egy feltörekvõ technikusról, ebben nyakig benne van a McLaren vezetõség, az ellenkezõjét csak a szemellenzõsök vagy a vakok hiszik el...

az más kérdés, hogy bizonyható-e

(szvsz, nem)

Count Adyn
Meg a TV ben a "szakértõk"😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

A mod a ligához bal oldalt felül a letöltésekben van
Istencsászár
Vagy nincs... akkor lenne káosz ha a Meki annak ellenére kiállna az igaza mellett és FIA vizsgálatot kér ha tényleg valamit sumákoltak ( mondjuk ilyen biztos van, ki az aki nem csal egy picit se.. ), de ha nincs mit takargatni akkor nincs mitõl stresszelni, és a 7végére kell konventrálni, itt max a firkászok lesznek az idegesítõk most 1-2 hétig.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Mi az alapprogram.. Min fut a mod... Nem talaltam....

Silverstone-ban nem lesz az ügy egyik csapat segítségére sem, lehet akkora káosz van a fejekben, hogy ebbõl ideiglenesen a BMW profitálhat...

én szerintem a lopás bizonyítható idõpontjától kell elvenni mind a versenyzõi, mind a csapat vb. pontokat...

vagy

mivel ez súlyosabb dolog, mint a BAR szabálytalan tankja, 4-5 futamról elkell tiltani a Mekit, a pontokat pedig így hagyni...

Hummm kezdodik a szerecsenmosdatas... A konstruktori pontok elvonasat kirohogik.............................................................................

Istencsászár
Vagy nem, várjuk már ki a végét, hogy mivel zárul az FIA vizsgálata.

igenám, csak a két piros autóban ül két versenyzõ, akik szintén nem tudtak semmirõl és mégis ezmiatt hátrány érte õket...

A McLaren elveszítheti konstruktõri pontjait

A napokban kirobbant kémbotrányban a Nemzetközi Automobil Szövetség is megkezdte a vizsgálatokat. Amennyiben kiderül, hogy a McLaren-Mercedes felhasználta a Ferraritól származó adatokat az MP4-22-es konstrukcióhoz -legrosszabb esetben - elveszíthetik az idei esztendõben megszerzett pontjaikat.

A Formula-1 ura, Bernie Ecclestone biztos abban, hogy a pontok annulálása csak a csapatot fogja érinteni, a versenyzõket nem. "Elõször is be kell bizonyítani, hogy ha kaptak is adatokat a Ferrariról, akkor azokat felhasználták-e. És ha valóban így történt, akkor ez mely területeket érintette és mennyiben befolyásolta a teljesítményt. Legrosszabb esetben az FIA törölheti a konstruktõri pontokat. A versenyzõket viszont nem érintheti az ügy. Nekik ehhez semmi közük. Csak beülnek az autóba, mit sem tudva ezekrõl."

"Egyelõre nem tudjuk, hogy az érintett személy maga fogadta-e el az adatokat, vagy a McLaren is érintett. Ron Dennis azt mondta, hogy nem a McLaren a megbízó. Ha valóban ez az egy fickó tette, akkor õ megvette az adatokat? Ha igen, tudta-e hogy lopottak? Ha így történt, akkor õ is akkora bajban van, mint az, aki ellopta."

Sajna ahhoz kormany kene, az meg most egyeb okokbol kizart (nem anyagi), igy marad a billentyus szaguldozas....<#eplus2>

Megneztek a fenykepeket, es szemre nem hasonlitanak... Oke, akkor nem hasznaltunk semmit fel....<#buck>

Punker

Van egy forma-1 es ligám és szeretném ha sokan jelentkeznének.Itt az oldal linkje nézzétek meg és jelentkezzetek.http://gportal.hu/portal/hf1l/
Az igazi kihívás a forma-1 szerelmeseinek.Kösz
BaliBoy
"Hehe... ezt csak úgy tudják megállapítani (szerintem), hogy ismerik azokat az anyagokat, amiket a Ferraritól szereztek. Ha nem ismerik, akkor honnan a csudából tudják, hogy nem építették bele õket a kocsiba? "
<#mf1> Tényleg. Erre nem is gondoltam. 😄

Mostmár értem, hogy a Meki honnan tudta, hogy a Ferrarin mozognak a padlólemezek. <#boxer>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End