FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem engedi
lol, ezt a futamot le kell töltsem mert Palik ki van bolondulva :) az elejétõl ilyen vagy csak az UTOLSÓ KÖR-ben?
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
extráról nem neged linkelni elfelejtettem, sorry.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
http://gaborszantai.co.uk/
Pl. Lapajjal nem bírtam. Nagyon monotonon közvetített. Nekem egyedül - mint már említettem - csak Pozsgay-val van bajom. Egyetértek G_ArchAngel-el, hogy jobb lenne, ha inkább elõbb szépen lefordítanák mielõtt leadják.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(
Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(
(Q2 végén irónia volt, vagy komoly amit Barrichello-nak mondtak? "Great work, you're living on the edge":D)
Mikor megnézem kiráz a hideg:), Paliktól is meg a látványtól is... ilyen befutó kellene már az F1nek idén is, mondjuk holnap.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
olasz és angol ami jöhet, pl. ez most kicsit aktuális is, bár ide term. off
és szeretném ha a magyar közvetítés is egyre jobb lenne, Czollner igyekszik, nézi a köridõket, próbál is okosakat mondani, vmint hajlandó elengedni magát...szal nem bánnám, ha mindezt egy kicsit jobban csinálná, alapvetõen õt sem igazán kedvelem, de sztem õ egyre jobb lesz.
spect16:
Én Dávid Sándort nagyon nem szeretem :)
Igaz még a MotoGp közvetítések alatt alakult ki bennem, de most sem igazán jön be amiket mond...vhogy nem találja a helyét sztem.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Emlékeztek, órdítja hogy "AZ UTOLSÓ KÖR"!!! ( 2005 Alo vs Sumi )
igaz az Õ céltáblájuk elsõsorban Massa volt és a gyeprács melletti fû kapcsolata...
sajnos a finomabb árnyalatokat nem értem, de mindenesetre nehezményezték, hogy Massa elsõ szárnya túl magasan van, mert hamár harmadszor is elhagyja a pályát akkor legalább a fûvet nyírná le rendesen:)
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
..és én sem vagyok kiváncsi arra hogy Czollner-t hogy ugratja, alapvetõen a futamra vagyok kiváncsi, nem bánom ha néha ugratják egymást (bár ez elég egyoldalú szvsz), de legalább 80-90%-ban az F1 közetítés legyen.
Számomra pl. a kerekes közvetítések iránymutatóak, több órákat leközvetítenek úgy hogy közben szórakozom,...jó nem igen lehet összehasonlítani a kettõt, de Síposék rögtön vágják kirõl van szó, ha az egyik téved akkor a másik javítja...és ott sokkal nehezebb felismerni a versenyzõt, vmint jóval kevesebb akció van.
Itt arányaiban kevés infót kapok és annál több önjelõlt humorizálást, és ez zavar, pláne hogy nekem Palik humora nagyon ritkán jön be.
Amikor pedig versenyzõn gúnyolódnak attól a bicsak kinyílik a zsebemben.
Szal Palik nélkül sztem fejlõdõképes a közvetítés, vele viszont mindig egy színvonalon mozog, és Czolner is visszasûlyed a rá kiosztott szerepre.
Wéber Gabi akarja érteni, õ jó szvsz, Szabó Robi is rendben van...viszont a músort vezetõ csávesz (aki az autós mûsorukat is viszi) az megint katasztrófa szvsz.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ja az meg másik h vakok! Nagyon jó példa rá a francia nagydij a massa-raikönnen helycserés. Simán, de olyan simán ki lehetett szúrni h massa ott fordul rá a háttérban a célegyenesre erre gyula, már biztos elment..mondom jóvan..
vagy legalább a pálya nyomvonalát ismernék..röhejes volt amikor mondta h most egy bal kanyar következik, erre jobbra volt...
Nézz eurosportot ahogy közvetitik ott a futamokat! Kiválóan! Minden elismerésem! és õk nem "profi" versenyzõk.
T.T.
Ha választani kell akkor inkább maradjon ez a stílus :)
Azok csak mondják, amit amúgyis látok, mintha vakoknak szólna a mûsor.
Palikék meg nem azt mondják, hogy a képernyõn most látható autó piros, és Ferrari F2007 a neve, és egy Kimi Räikkönen nevû Finn versenyzõ vezeti, hanem olyan információkat, amiket a kép alapján nem lehet, vagy nehéz megállapítani. Meg amikor azt mutatják, hogy Speed az 5. próbálkozásra sem bírja megelõzni a 18. helyen álló Sutilt, akkor szívesebben halgatom a hülye vicceiket, minthogy és most Speed megint próbálkozik, és megint nem sikerült, és most átvált a kamera az egyik Williamsre. Ehhelyett konkrétan szívesebben hallom a rendezõ összehasonlítgatását a Maláj rendezõvel, meg ilyesmi.
Meg amikor a külföldi mondja, hogy és Räikkönen ott van Alonso mögött, és most próbálgatja megelõzni, és itt majdnem meg is volt, de visszajött, és most sikerült, addig Palik már üvölt, ami valahogy sokkal jobban illik a helyzethez. Azt én is látom, hogy mikor próbálkozik, meg hogy mikor sikerül, de azért én nem üvöltözhetek ilyen miatt, szóval jó hogy Palik megteszi helyettem :D
T.T.
És akkor jön a wéber gabi és alájuk tol egy papirt h na akkor Massa 21. körben kijön tankolni, ha nem, húúúúú akkor itt bukta a Ferrari vagy hasonló..undoritó:(
T.T.
T.T.
T.T.
Noha Lewis Hamilton kiharcolta a Brit Nagydíj pole pozícióját, a McLarent irányító Ron Dennis olyan nyomorúságos ábrázattal járkált a silverstone-i paddockban, mintha legalábbis a Spyker csapatfõnöke lenne. Kiderült: azon füstölög, hogy sokan még mindig a McLaren felelõsségét firtatják Nigel Stepney és a wokingiak fõtervezõje, Mike Coughlan adatlopási botrányában. Dennist annyira kiborította az eset, hogy a Mercedes sportigazgatójának, Norbert Haugnak kellet helyre tennie. "Félórája alapos fejmosást kaptam Norberttõl, amiért olyan fancsali képet vágok. Õszintén szólva még mindig felháborít az eset" - mondta újságíróknak Dennis. - "Még mindig erõs vágy mutatkozik a McLaren megbüntetésére olyan körülmények miatt, amelyek teljesen a befolyásán kívül álltak. Ez mindenre árnyékot vet. Még inkább dühít a reakciója olyan embereknek, akik évek óta ismerik a csapatot és engem, mégis boldogan táncolnának a sírunkon." Miként megírtuk, a ferraris Stepney április végén technikai dokumentációt csempészett ki csapatától, amiket Coughlannek is átadott, mielõtt közösen állásért kilincseltek a Hondánál. Az ügyet az FIA vizsgálja.
Dennis egyébként elismerõen szólt pilótái szombati teljesítményérõl, de kínosan ügyelt rá, hogy a 3. rajtkockát megszerzõ Fernando Alonsót is megdicsérje. "Ha valakit méltatni akarok, Fernandóval kezdeném. Kétszeres világbajnok, aki remek munkát végez, nagyon koncentrált, és borzasztóan vágyik a gyõzelemre. Lewist könnyû méltatni a teljesítménye miatt, hiszen újonc az F1-ben. De én kiegyensúlyozott akarok maradni" - hangsúlyozta.
Most versenyez valahol a Laci? Azaz lesz holnap vagy nem, tudja valaki? Gyula egyedül uncsi :P
Meg különben is ott van Wéber Gábor sztem õ vágja a témát, legalább is úgy adja elõ.
Vagy te tudod hogy csináltak valamit? mondjuk a Ferraritõl indult ki az üógy a Hondán keresztül jut a Mekiig vagy a Mekin a Hondáig meg ki tudja még mi van a háttérben, idõvel minden tisztázódni fog.
T.T.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Az FIA szóvivõje, az autosport.com-nak adott nyilatkozatában arról tájékoztatta a nyilvánosságot, hogy egyelõre minden kérdés nyitott, tehát nem csak a konstruktõri pontok kerülhetnek veszélybe. A Forma-1 mindenható ura, Bernie Ecclestone korábban kijelentette, hogy legrosszabb esetben a McLaren elveszítheti konstruktõri pontjait, ugyanakkor a versenyzõket nem érintheti az ügy. A szóvivõ azonban cáfolta mindezt.
Arról pedig, hogy mikor születhet döntés a nagy port felvert ügyben, a szóvivõ a következõket mondta: "Még nem tudjuk pontosan mikor kerül pont az ügy végére, de nagy valószínûséggel még az évad vége elõtt lezárulnak az akták."
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |