FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://tottif1.extra.hu/lastlap.avi
nekem engedi

lol, ezt a futamot le kell töltsem mert Palik ki van bolondulva :) az elejétõl ilyen vagy csak az UTOLSÓ KÖR-ben?

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Istencsászár
http://tottif1.extra.hu/lastlap.avi

extráról nem neged linkelni elfelejtettem, sorry.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

szerk: Q1 végén mondták

http://gaborszantai.co.uk/

BaliBoy
<#eljen> legjobbak. :D Lehet állandóan hülyeségeket mond, de az a hangulat amit teremt az pótolhatatlan. Egyébként aki már évek/évtizedek óta néz F1-et az úgy is pontosan látja mi van a pályán. A kommentátorok meg azért vannak, hogy ne az unalmas motorhangot kelljen 1,5 órán keresztül hallgatni. Mert pl én Istencsászárral ellentétben nem szereném úgy nézni. Az úgy uncsi lenne.
Pl. Lapajjal nem bírtam. Nagyon monotonon közvetített. Nekem egyedül - mint már említettem - csak Pozsgay-val van bajom. Egyetértek G_ArchAngel-el, hogy jobb lenne, ha inkább elõbb szépen lefordítanák mielõtt leadják.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

buldozer99
404 :S:(

Forca Barca

Count Adyn
Van humoruk a hondásoknak, "michael is behind you":D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Talán az ragadt meg bennem, hogy Paja az elsõk között volt aki magyar nyelven kezdte közvetíteni az F1-t. Csak az ö-ö-özései voltak furcsák.

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

Csak várjuk már a holnapi futamot:)

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

nekem még ez a Pozsgay-s megoldás nem tetszik - legyen vége a versenynek, majd a nyilatkozatok helyet kapjon 5 percet a stúdió, addig rendesen lefordítják és beadják a felvett kép alá, ezt a németek korrekt módon megoldották...

(Q2 végén irónia volt, vagy komoly amit Barrichello-nak mondtak? "Great work, you're living on the edge":D)

Istencsászár
Na ittvan Az utolsó kör by palik ( 2005 Imola )

Mikor megnézem kiráz a hideg:), Paliktól is meg a látványtól is... ilyen befutó kellene már az F1nek idén is, mondjuk holnap.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
A motogp közveítés az ahol aztán lehetne ordítani, de ezek ott ketten elbeszélgetnek, vagy max felemli a hangját, de néha unalmas már amit ott dumálnak ketten, mert elhiszem hogy magyarok és Talmának szorítanak, de lényrgében arról van szó hogy neki mi a jó... nekem ez nem tetszik, mert nem ott kellene ezen filózni meg nem nekik, persze énis Talmáért szorítok kimásért, de nekem ezt szabad mert nemvagyok kommentátor, egy külföldi közvetítés a motogpnél meg azt a qurva szint:))

b-type
uhh, németül még nem hallgattam semmit sztem :))
olasz és angol ami jöhet, pl. ez most kicsit aktuális is, bár ide term. off

és szeretném ha a magyar közvetítés is egyre jobb lenne, Czollner igyekszik, nézi a köridõket, próbál is okosakat mondani, vmint hajlandó elengedni magát...szal nem bánnám, ha mindezt egy kicsit jobban csinálná, alapvetõen õt sem igazán kedvelem, de sztem õ egyre jobb lesz.
spect16:
Én Dávid Sándort nagyon nem szeretem :)
Igaz még a MotoGp közvetítések alatt alakult ki bennem, de most sem igazán jön be amiket mond...vhogy nem találja a helyét sztem.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

DjDano
Ez már szánalom, hogy ti itt a kommentátorokkal fogalkoztok... semmi baj nincs Czolnerrel, Palik is olyan amilyen , bár Gyula állandó basztatását befelyezhetné már

Istencsászár
Azért az elmult 2 évi San Marinoi nagydíj Palik nélkül nem lett volna az igazi...

Emlékeztek, órdítja hogy "AZ UTOLSÓ KÖR"!!! ( 2005 Alo vs Sumi )

azért néha a német kommentátorok is viccesek, pedig tudjuk, hogy "német romantikus vigjáték" nem létezik, mert a krautok sem a romantikáhozs, sem a poénokhoz nem értenek, de legalább megpróbálták...

igaz az Õ céltáblájuk elsõsorban Massa volt és a gyeprács melletti fû kapcsolata...
sajnos a finomabb árnyalatokat nem értem, de mindenesetre nehezményezték, hogy Massa elsõ szárnya túl magasan van, mert hamár harmadszor is elhagyja a pályát akkor legalább a fûvet nyírná le rendesen:)

Na várjál, Sípos jópár évig tekert, meg itt van a Tour' is, kezdõdik a móka neki:)Az biztos, hogy neki van jó humora.
Dávid Sándor is jó volt közvetíteni. Palik iskola meg, hagyjuk...

Palik1
Palik2
Palik3

passatgt
felirat van hozzá?:)

Istencsászár
Én inkább megnézem a futamokat angolul is azokbol kizárólag Martin Brundle és James Allen az az "ideális" nekem.

A mûsorvezetõ menesztésével egyetértek én is :) Én is szoktam nézni a kerekes közvetítéseket néha és csakis a riporterek miatt, mert jól nyomják. Azért ott is megy a melléduma rendesen, de ez érthetõ és számomra ezért nézhetõ, mert amúgy nem szeretem :)

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Count Adyn
Nekem a Palik + Gyula kombó az megfelelne, legalább palik leoltja gyuszit ha hülyeséget mer mondani:D Gyulai Balázs asszem, na hát õ egyértemlmûen pakoljon inkább tüzifát TV zés helyett:)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Freedom88
ez egy jó irás!:)

T.T.

b-type
Egyre jobbak sztem, én is nagyon ki vagyok sokszor bukva, de Palik nélkül sztem egyre jobb a közvetítés. Igazából azt érzem hogy mindenki tud fejlõdni, egyedül Palik Laci az aki valahogy megragadt a 10évvel ezelõtt is lökött közvetítésnél.
..és én sem vagyok kiváncsi arra hogy Czollner-t hogy ugratja, alapvetõen a futamra vagyok kiváncsi, nem bánom ha néha ugratják egymást (bár ez elég egyoldalú szvsz), de legalább 80-90%-ban az F1 közetítés legyen.
Számomra pl. a kerekes közvetítések iránymutatóak, több órákat leközvetítenek úgy hogy közben szórakozom,...jó nem igen lehet összehasonlítani a kettõt, de Síposék rögtön vágják kirõl van szó, ha az egyik téved akkor a másik javítja...és ott sokkal nehezebb felismerni a versenyzõt, vmint jóval kevesebb akció van.
Itt arányaiban kevés infót kapok és annál több önjelõlt humorizálást, és ez zavar, pláne hogy nekem Palik humora nagyon ritkán jön be.
Amikor pedig versenyzõn gúnyolódnak attól a bicsak kinyílik a zsebemben.
Szal Palik nélkül sztem fejlõdõképes a közvetítés, vele viszont mindig egy színvonalon mozog, és Czolner is visszasûlyed a rá kiosztott szerepre.
Wéber Gabi akarja érteni, õ jó szvsz, Szabó Robi is rendben van...viszont a músort vezetõ csávesz (aki az autós mûsorukat is viszi) az megint katasztrófa szvsz.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Freedom88
nekem is! Ne közvetitsen!:)

T.T.

Az a Gyula volt, arról is megvan a véleményem.
Freedom88
igen, meg tanuljon meg értelmezni a feliratokat ( lásd: francia gp )

T.T.

Freedom88
mert nem tudod értelmezni:))
Ja az meg másik h vakok! Nagyon jó példa rá a francia nagydij a massa-raikönnen helycserés. Simán, de olyan simán ki lehetett szúrni h massa ott fordul rá a háttérban a célegyenesre erre gyula, már biztos elment..mondom jóvan..
vagy legalább a pálya nyomvonalát ismernék..röhejes volt amikor mondta h most egy bal kanyar következik, erre jobbra volt...
Nézz eurosportot ahogy közvetitik ott a futamokat! Kiválóan! Minden elismerésem! és õk nem "profi" versenyzõk.

T.T.

Count Adyn
Gyulát meg megtanitanák összeadni, meg rákevernének a hangjára kis basszust és jó lenne:D

Én nem tudom, de a minap ismételtek egy kajak kenu VB-t asszem és ahogy a Vitrai suttogva kijelentette, hogy: "... és világbajnok a magyar együttes" (ismétlem ezt olyan hangsúlyal mondta, hogy majdnem elaludtam).

Ha választani kell akkor inkább maradjon ez a stílus :)

Én meg úgy vagyok, hogy Palik közvetítése a jó, a külföldiek szarok.
Azok csak mondják, amit amúgyis látok, mintha vakoknak szólna a mûsor.
Palikék meg nem azt mondják, hogy a képernyõn most látható autó piros, és Ferrari F2007 a neve, és egy Kimi Räikkönen nevû Finn versenyzõ vezeti, hanem olyan információkat, amiket a kép alapján nem lehet, vagy nehéz megállapítani. Meg amikor azt mutatják, hogy Speed az 5. próbálkozásra sem bírja megelõzni a 18. helyen álló Sutilt, akkor szívesebben halgatom a hülye vicceiket, minthogy és most Speed megint próbálkozik, és megint nem sikerült, és most átvált a kamera az egyik Williamsre. Ehhelyett konkrétan szívesebben hallom a rendezõ összehasonlítgatását a Maláj rendezõvel, meg ilyesmi.

Meg amikor a külföldi mondja, hogy és Räikkönen ott van Alonso mögött, és most próbálgatja megelõzni, és itt majdnem meg is volt, de visszajött, és most sikerült, addig Palik már üvölt, ami valahogy sokkal jobban illik a helyzethez. Azt én is látom, hogy mikor próbálkozik, meg hogy mikor sikerül, de azért én nem üvöltözhetek ilyen miatt, szóval jó hogy Palik megteszi helyettem :D
Freedom88
láttad te az elõzõ futamokat?:) Volt ott azért esemény! Nem olyan sok, de volt. Beszéljenek másról , ezermeg egyszáz másik f1 téma van.

T.T.

Istencsászár
Ha az F1 végig eseménydús lenne akkor nem kellene ilyenekkel foglalkozni, de mivel elig van elõzés és akció mirõl beszéljenek? csak a boxban való elõzés hoz némi izaglmat ott meg csak találgatni lehet...

Freedom88
megmagyarázzák és nem találgatnak ez a szomorú.
És akkor jön a wéber gabi és alájuk tol egy papirt h na akkor Massa 21. körben kijön tankolni, ha nem, húúúúú akkor itt bukta a Ferrari vagy hasonló..undoritó:(

T.T.

Istencsászár
Nem magyaráznak csak találgatnak szvsz.

Freedom88
De ne magyarázzák meg hogy ki milyen taktikán van, és ha már másképp van akkor elrontották. Sokkal de sokkal okosabb emberek ülnek ott mint Õk vagy én, vagy úgy ámblokk az átlag.

T.T.

Freedom88
ez amit mondasz f@szság már bocs. Ami nem tetszik akkor nem mondjam el?! Hát lol. Számomra undoritó ahogy Palik közvetiti a Forma 1-et. Nem a futammal foglalkozik, hanem azzal h Gyulá(ma)t hogy tudja megszivatni. Közvetitse a futamot, ahogy a német rtl vagy bármi más. De nem igy!

T.T.

Istencsászár
Dennis a pole ellenére dühös

Noha Lewis Hamilton kiharcolta a Brit Nagydíj pole pozícióját, a McLarent irányító Ron Dennis olyan nyomorúságos ábrázattal járkált a silverstone-i paddockban, mintha legalábbis a Spyker csapatfõnöke lenne. Kiderült: azon füstölög, hogy sokan még mindig a McLaren felelõsségét firtatják Nigel Stepney és a wokingiak fõtervezõje, Mike Coughlan adatlopási botrányában. Dennist annyira kiborította az eset, hogy a Mercedes sportigazgatójának, Norbert Haugnak kellet helyre tennie. "Félórája alapos fejmosást kaptam Norberttõl, amiért olyan fancsali képet vágok. Õszintén szólva még mindig felháborít az eset" - mondta újságíróknak Dennis. - "Még mindig erõs vágy mutatkozik a McLaren megbüntetésére olyan körülmények miatt, amelyek teljesen a befolyásán kívül álltak. Ez mindenre árnyékot vet. Még inkább dühít a reakciója olyan embereknek, akik évek óta ismerik a csapatot és engem, mégis boldogan táncolnának a sírunkon." Miként megírtuk, a ferraris Stepney április végén technikai dokumentációt csempészett ki csapatától, amiket Coughlannek is átadott, mielõtt közösen állásért kilincseltek a Hondánál. Az ügyet az FIA vizsgálja.

Dennis egyébként elismerõen szólt pilótái szombati teljesítményérõl, de kínosan ügyelt rá, hogy a 3. rajtkockát megszerzõ Fernando Alonsót is megdicsérje. "Ha valakit méltatni akarok, Fernandóval kezdeném. Kétszeres világbajnok, aki remek munkát végez, nagyon koncentrált, és borzasztóan vágyik a gyõzelemre. Lewist könnyû méltatni a teljesítménye miatt, hiszen újonc az F1-ben. De én kiegyensúlyozott akarok maradni" - hangsúlyozta.

Jó én abszolúte nem értek hozzá. Azt tudom, hogy Clio kupa, meg Palik terepen nyomja, de ez meg a F1. Mindegy én élvezem ha Palik közvetít :)

Most versenyez valahol a Laci? Azaz lesz holnap vagy nem, tudja valaki? Gyula egyedül uncsi :P

Istencsászár
Mindegyik vágja, "profi" versenyzõk bele látnak a dolgokba és abban mozognak, van amikor hülyeséget beszélnek, ez idegesítõ de ezvan.

Én bírom õket, mert õk legalább annyira értenek hozzá mint én :)
Meg különben is ott van Wéber Gábor sztem õ vágja a témát, legalább is úgy adja elõ.

Istencsászár
Ha valaki utálja és nézi akkor megérdemli, de ne legyen felháborodva. Ha a magyar nemtetszik nézze németül, angolul vagy akármilyen másik nyelven, senki sem kényszerít rá az embert hogy pozsgait, palikot vagy gyulánakt halgassuk. Nem attól lesz egy verseny jó hogy a kommentár ordibál vagy hülyeséget beszél hanem a versenytõl amit a képen látsz... én legszívesebben kommentár nélkül néznémcsak a motorhangokkal ugyan ugy élvezem és látom mi folyik ott, nemkell ahhoz más hogy magyarázza.

DjDano
Tipikus magyar mentalitás mindig mindennel elégedetlenek vagyunk...

Istencsászár
Mi lenne??? ha valaki szabálytalan dolgot csinál akkor azt megbüntetik ha nem akkor at nem fogják... 2 lehetõség van, majd elválik mi fog bebizonyosdni.

Vagy te tudod hogy csináltak valamit? mondjuk a Ferraritõl indult ki az üógy a Hondán keresztül jut a Mekiig vagy a Mekin a Hondáig meg ki tudja még mi van a háttérben, idõvel minden tisztázódni fog.

Freedom88
nem õt kéne erõltetni az tény, meg az összes rtl klubos kommentátor lemondhatna Palikkal az élen.

T.T.

Kit--Kat
Kiváncsi lennék mennyire lennének a mekisek felháborodva, ha ez fordítva történt volna....

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Istencsászár
Most valahogy ez nemizgat, ugysem lesz pont levonás, inkább az hogy most kinek akarta átadni a Honda milyen szerepet játszott benne és egyátalán a Mekihez kerültek e adatok, Ront szerint nem... októberbe megutdjuk.

Bajba kerülhetnek a McLaren-Mercedes versenyzõi a nemrégen kirobbant kémbotrány miatt, hiszen a legújabb hírek szerint a Nemzetközi Automobil Szövetség akár az õ pontjaikhoz is „hozzányúlhat".

Az FIA szóvivõje, az autosport.com-nak adott nyilatkozatában arról tájékoztatta a nyilvánosságot, hogy egyelõre minden kérdés nyitott, tehát nem csak a konstruktõri pontok kerülhetnek veszélybe. A Forma-1 mindenható ura, Bernie Ecclestone korábban kijelentette, hogy legrosszabb esetben a McLaren elveszítheti konstruktõri pontjait, ugyanakkor a versenyzõket nem érintheti az ügy. A szóvivõ azonban cáfolta mindezt.

Arról pedig, hogy mikor születhet döntés a nagy port felvert ügyben, a szóvivõ a következõket mondta: "Még nem tudjuk pontosan mikor kerül pont az ügy végére, de nagy valószínûséggel még az évad vége elõtt lezárulnak az akták."
norbi56
mindegy zárjuk le a témát

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

norbi56
igenám de nemtudok belépni és eddig kise írta

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

passatgt
katt a nevedre

b-type
:))