FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó én abszolúte nem értek hozzá. Azt tudom, hogy Clio kupa, meg Palik terepen nyomja, de ez meg a F1. Mindegy én élvezem ha Palik közvetít 😊

Most versenyez valahol a Laci? Azaz lesz holnap vagy nem, tudja valaki? Gyula egyedül uncsi 😛

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Istencsászár
Mindegyik vágja, "profi" versenyzõk bele látnak a dolgokba és abban mozognak, van amikor hülyeséget beszélnek, ez idegesítõ de ezvan.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Én bírom õket, mert õk legalább annyira értenek hozzá mint én 😊
Meg különben is ott van Wéber Gábor sztem õ vágja a témát, legalább is úgy adja elõ.

Istencsászár
Ha valaki utálja és nézi akkor megérdemli, de ne legyen felháborodva. Ha a magyar nemtetszik nézze németül, angolul vagy akármilyen másik nyelven, senki sem kényszerít rá az embert hogy pozsgait, palikot vagy gyulánakt halgassuk. Nem attól lesz egy verseny jó hogy a kommentár ordibál vagy hülyeséget beszél hanem a versenytõl amit a képen látsz... én legszívesebben kommentár nélkül néznémcsak a motorhangokkal ugyan ugy élvezem és látom mi folyik ott, nemkell ahhoz más hogy magyarázza.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DjDano
Tipikus magyar mentalitás mindig mindennel elégedetlenek vagyunk...

Istencsászár
Mi lenne??? ha valaki szabálytalan dolgot csinál akkor azt megbüntetik ha nem akkor at nem fogják... 2 lehetõség van, majd elválik mi fog bebizonyosdni.

Vagy te tudod hogy csináltak valamit? mondjuk a Ferraritõl indult ki az üógy a Hondán keresztül jut a Mekiig vagy a Mekin a Hondáig meg ki tudja még mi van a háttérben, idõvel minden tisztázódni fog.

Freedom88
nem õt kéne erõltetni az tény, meg az összes rtl klubos kommentátor lemondhatna Palikkal az élen.

T.T.

Kit--Kat
Kiváncsi lennék mennyire lennének a mekisek felháborodva, ha ez fordítva történt volna....

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Istencsászár
Most valahogy ez nemizgat, ugysem lesz pont levonás, inkább az hogy most kinek akarta átadni a Honda milyen szerepet játszott benne és egyátalán a Mekihez kerültek e adatok, Ront szerint nem... októberbe megutdjuk.

Bajba kerülhetnek a McLaren-Mercedes versenyzõi a nemrégen kirobbant kémbotrány miatt, hiszen a legújabb hírek szerint a Nemzetközi Automobil Szövetség akár az õ pontjaikhoz is „hozzányúlhat".

Az FIA szóvivõje, az autosport.com-nak adott nyilatkozatában arról tájékoztatta a nyilvánosságot, hogy egyelõre minden kérdés nyitott, tehát nem csak a konstruktõri pontok kerülhetnek veszélybe. A Forma-1 mindenható ura, Bernie Ecclestone korábban kijelentette, hogy legrosszabb esetben a McLaren elveszítheti konstruktõri pontjait, ugyanakkor a versenyzõket nem érintheti az ügy. A szóvivõ azonban cáfolta mindezt.

Arról pedig, hogy mikor születhet döntés a nagy port felvert ügyben, a szóvivõ a következõket mondta: "Még nem tudjuk pontosan mikor kerül pont az ügy végére, de nagy valószínûséggel még az évad vége elõtt lezárulnak az akták."
norbi56
mindegy zárjuk le a témát

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

norbi56
igenám de nemtudok belépni és eddig kise írta

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

passatgt
katt a nevedre

b-type
😊)

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

norbi56
igen de hogy nézzem meg mikor a pontok miatt nemlehet bevolt ixszelve mind a 2 cucc a keresõnél és mégse találta

passatgt
jajj talán áthelyezték nemde?

norbi56
OFF:A *********************************** nyitok 1 témat amilyen nincs törlik úgy hogy kise írja hogy volt ilyen megint megnyitom jön a bünti és megint törölték úgy hogy most se találja,ja a téma egy formula-1 es szólánc lett volna
ON

Jó, de akkor azt is vegyük figyelembe, hogy nem mindenki autózza ki magából a maximumot csak azt amivel biztosra bemegy a 16-ba, 10-be. Azért szerintem így nem lehet összehasonlítani.

Emlékszem, mikor Schumi is biztonsági idõkkel néhol épphogy átevickélt az utolsó körig, ahol meg alázta a mezõnyt.

maradjunk annyiban, hogy az edzésen a leggyorsabb kört Alonso futotta....voltak szép idõk, amikor tényleg azé lett a pole, aki a leggyorsabb volt abban az egy órában, biztos csak nekem fáj ez, de az volt a jobb.
Ez igy baromság.

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

mflex
Nem mindig azt modja ,amit hall <#zavart1>...

Igazából nem is értem ,miért nem úgy oldják meg,ahogy a Német rtl-en...ott mindig késöbb kezdik valamivel,de már le van fordítva rendesen.

What about the forests?

Zsolti9014
Jaja. Én azt elhiszem hogy Pozsgai megérti amit hall, de hogy visszaadni nem tudja az is biztos.

Hajrá Magyarország!

Azt én sem értettem, hogy mi akart lenni 😊

Gyula volt a legjobb.. Sose tudta ki mikor milyen gumin volt, ki mikor ment ki a box-ba, es ebbol meg megprobalt kombinalni is... Palikot akarom, az legalabb viceeeees...<#eplus2>
Amugy szerintem az uzemanyag taktika fog donteni... Gyanus, hogy az Alonso/Massa paros tobb uzemanyaggal korozgetett...
Forever kis Schumi...😊 Mondjuk a 2.-3.-4. kanyarkombinacioban ugyis leradirozza a fel mezonyt....<#zavart1>

Amúgy valami olyat is mondott, hogy pöfös szél fúj<#idiota>
mflex
Hamilton is elcseszte az egyik kanyart,ettöl függetlenül én is azt mondom, hogy ha egyikük sem hibázott volna,akkor Kimi verte volna a mezönyt,mert többet ott hagyott ,mint H...

What about the forests?

BaliBoy
A "nagyon magabizó vagy"-ot pl múlthéten is így mondta. Erre már akkor is felfigyeltem. Pozsgaitól amúgy sem kell senkinek eldobnia az agyát. Vannak rajta kívûl is nagyon jó szinkron tolmácsok szerintem.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Tigristank
Pedig az a hiba biztos többe került Kiminek, mint 0.102 másodperc.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Me0w
Legyszives forditsd le televzion keresztul hallva, hogy mit mond folyekonyan angolul beszelo. Ha nem hibazol, kritizalhatsz masokat.

Together we'll fly someday...

Istencsászár
Már tök mind1, az a mult, holnap bizonyíthat.

Me0w
Szerintem kar josolni, ez van ami van, megha nem is vagyok Hamilton fan, azert az egyertelmu, hogy a srac hatalmas tehetseg, es remekul tudja magabol akkor kihozni a teljesitmenyt, amikor kell.

Together we'll fly someday...

Alonso 1-2 éve itt a Hungaroringen csinált egy hasonló hibát az idõmérõ végén, és nagyon sok helyet vesztett.
Akkor õ csak kiment a fûre, Kimi viszont utána csúszkált, és a gázt is elengedte, amikor visszatért az aszfaltra, szóval megvolt az az 5 tized hidd el.
Istencsászár
Persze HA Hamilton is hibázok akkor lehet... nem egyértelmû.

MaSzKa
holnap is ezt várom tõle!

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa

Tigristank
A pole akkor is meglett volna Kiminek, ez szerintem egyértelmû.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

MaSzKa
"egész jól telesítettünk" - tolmács <#vigyor4>

MaSzKa
raikönnen mit ment de én hamiltonra fogadtam (3000Ft)remélem nyerek holnap

"nagyon magabizónak tûnsz" - tolmács

MaSzKa
mert semmi versenyszellem sincs benne

Istencsászár
5 tized? azért túlzásokba ne essünk, itt 1-2 tizedrõl van szó, de láttad Hamilton is rontott a végén szal ez a sohasemtudjukmegmilettvolnaha.

1szerre jöttek ki a boxba, én nemlátok bele nemtudom mennyi benzinük van, sõt mivel mult heti futam elõtt a Meki verte hátba a Ferrarit ennyi erõvel most a Meki verheti ujra, de lehet hogy a Ferrari fogja én nemtudom te sem tudod mert teljesen kiszámíthatalan.

DjDano
Hát a Pole akkor is elúszott... na mindegy majd lestartolja Kimi Hamiltont

De, Kimi azt elég rendesen elrontotta, szerintem legalább 5 tizedet dobott ott.
Hamilton meg szerintem direkt kevés benzinnel ment, hogy megnyerje, szóval szerintem holnap a Ferrarik simán lerajtolják a McLareneket.

Én azt mondom, hogy továbbra is 5 tized elõnyük van a Ferrariknak, illetve inkább Räikkönennek.
leoon
Ez a Pole Kimié lett volna ha a végén nem rontja el. 😞(

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

bardocz
vááá Hamilton egy UFO csak mosolygós négernek álcázták,hogy kedvesebbenk tünjön az embereknek
Istencsászár
Durva vereny lesz, Kimi azért a gázt nem vette el, annyira nemvolt vészes hiba, de HAmilton durva mit össze hozott és õ is csúszkált a végén és ellen kormányzott, szóval holnap szoros versenyre számítók és remélem csata lesz és nem vonatozás.

desigo
Nem értem,hogy ALonso miért nem ment egy gyors kört?
Volt még 10 mp amikor átment a célvonalon...
Hamilton megcsinálta, nem semmi.

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

MEdievil
Szerintem a toyota is kapott pár oldalt <#vigyor4><#idiota>

F

Count Adyn
Lehet benéztem azt a pole idõt😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Punker
remélem jégesõ <#banplz>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Count Adyn
Juj milesz itt😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"