FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most versenyez valahol a Laci? Azaz lesz holnap vagy nem, tudja valaki? Gyula egyedül uncsi 😛
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Meg különben is ott van Wéber Gábor sztem õ vágja a témát, legalább is úgy adja elõ.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Vagy te tudod hogy csináltak valamit? mondjuk a Ferraritõl indult ki az üógy a Hondán keresztül jut a Mekiig vagy a Mekin a Hondáig meg ki tudja még mi van a háttérben, idõvel minden tisztázódni fog.
T.T.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Az FIA szóvivõje, az autosport.com-nak adott nyilatkozatában arról tájékoztatta a nyilvánosságot, hogy egyelõre minden kérdés nyitott, tehát nem csak a konstruktõri pontok kerülhetnek veszélybe. A Forma-1 mindenható ura, Bernie Ecclestone korábban kijelentette, hogy legrosszabb esetben a McLaren elveszítheti konstruktõri pontjait, ugyanakkor a versenyzõket nem érintheti az ügy. A szóvivõ azonban cáfolta mindezt.
Arról pedig, hogy mikor születhet döntés a nagy port felvert ügyben, a szóvivõ a következõket mondta: "Még nem tudjuk pontosan mikor kerül pont az ügy végére, de nagy valószínûséggel még az évad vége elõtt lezárulnak az akták."
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
ON
Emlékszem, mikor Schumi is biztonsági idõkkel néhol épphogy átevickélt az utolsó körig, ahol meg alázta a mezõnyt.
Ez igy baromság.
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
Igazából nem is értem ,miért nem úgy oldják meg,ahogy a Német rtl-en...ott mindig késöbb kezdik valamivel,de már le van fordítva rendesen.
What about the forests?
Hajrá Magyarország!
Amugy szerintem az uzemanyag taktika fog donteni... Gyanus, hogy az Alonso/Massa paros tobb uzemanyaggal korozgetett...
Forever kis Schumi...😊 Mondjuk a 2.-3.-4. kanyarkombinacioban ugyis leradirozza a fel mezonyt....<#zavart1>#zavart1>
What about the forests?
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Together we'll fly someday...
Together we'll fly someday...
Akkor õ csak kiment a fûre, Kimi viszont utána csúszkált, és a gázt is elengedte, amikor visszatért az aszfaltra, szóval megvolt az az 5 tized hidd el.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
"nagyon magabizónak tûnsz" - tolmács
1szerre jöttek ki a boxba, én nemlátok bele nemtudom mennyi benzinük van, sõt mivel mult heti futam elõtt a Meki verte hátba a Ferrarit ennyi erõvel most a Meki verheti ujra, de lehet hogy a Ferrari fogja én nemtudom te sem tudod mert teljesen kiszámíthatalan.
Hamilton meg szerintem direkt kevés benzinnel ment, hogy megnyerje, szóval szerintem holnap a Ferrarik simán lerajtolják a McLareneket.
Én azt mondom, hogy továbbra is 5 tized elõnyük van a Ferrariknak, illetve inkább Räikkönennek.
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
Volt még 10 mp amikor átment a célvonalon...
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"