FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

palik mért nem tud soha köszönni?

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem elõtt!

Istencsászár
érdekes lesz a gumi, Meki keményebb = talán nehezebb? hmm, vicces lenne az elmult futam után.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

[Jakuza]
Ebben az ugyben maximum ferditenek. Viszont nem az o asztalukon talaltak a Mercedes tervrajzait.
Ne csinaljunk mar bunost azokbol akiket hatrany ert.
Ez olyan Magyar politikusi mentalitas.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Damon Hill visszakérdezett hogy hol a magyar "driver" ,de lekeverték😊)

Triathlon for life

[Jakuza]
Ja es termeszetesen., a Ferrari a Monacoi futamon becsempeszte sajat tankjaiba azt a bizonyos feher port, hogy bemarthassa "Szent" Rodney-t es bukjon par pontot.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Istencsászár
A többiek is hazudhatnak, nem csak õ.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

[Jakuza]
Na persze hogy nem kovette el.
Inkabb kitalalta azt, hogy megromlott a viszonya a Ferrarival es az ahelyett, hogy kirugta volna, inkabb honapokon szervezte szamara azt, hogy ilyen ipari kemkedessel gyanusitsak. 😄DDDDD
Arrol nem is beszelve ugye, annyira megromlott a viszonya a Ferrarival, hogy ahelyett hogy kirugtak volna, inkabb megemeltek a fizeteset.
Szoval ez a pali ugy hazudik es akkora marhasagokat krealt, hogy az eleg vicces mar.

mflex
Persze,hogy azt mondja,amit az ügyvédje a fülébe rágott,ha nem akar rács mögé kerülni vagy hatalmas pénz büntetést kapni,bár ebböl a dumából csak a hülye nem tudja, hogy "mindentmegkelltennemhogytisztáramossammagam" valamennyire dumákat kell fokozatosan elejtenem szindróma "játszik" 😊

What about the forests?

Count Adyn
Értsd, akkor a kedvedért eléteheted, hogy ha elkövette😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Istencsászár
És mit ismerjen be amit lehett elsem követett? vagy mondjuk a Ferrari is hibás volt benne, mert amit elmondott abban lehet igazság és akkor már nem olyan egyértelmû... majd ki fog derülni, mert Stepney, Coughlan, Todt, Dennis és még Fry is a saját igazát állítja igy mindegyik lehet ártatlan s bûnös is...

Count Adyn
Hát ha beismerné akkor tuti meglincselnék valahol, szóval érhetõ😄 Még így se lehet nyugodt😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

[Jakuza]
Hihi, a pali mit ossze-vissza hazudozik 😛
Beallitja, hogy az osszeeskuves aldozata o, kozben meg egyutt latjak azzal, akinel a dokumentumokat megtalaltak. 😄

norbi56
fölveszem XD

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Bucser
Valamely ezévi versenyen amit közvetített õrjöngött, hogy Kovalainen feltartja az õt lekörözni akaró Raikönnent aztán kiderült, hogy raikönnen bezsorul Fisichella mögé és versenyhelyzetben nem tudta megelõzni pár körig.. (vagy Massa vagy Alonsó volt nem melékszem már)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

bardocz
hogy ne lenne akkora vinyó...
A kamerás dolgot már valaki megmagyarázta nekik régebben, de nem ragadt rájuk 😊

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

A közvetítésekre visszatérve:

Palik az F1 magyar "fõkommentátora", mondjon hülyeségeket, szívassa Gyulát, na de könyörgöm: 22 embert nem tud megjegyezni?
Õk is látják a TV adást, kiírják az autó alá, hogy Trulli, akkor nem Ralf-ot kell mondani!
Vagy olvasni sem tud?
Minden csapatnak 2 autója van, 2 pilótával - ha nem látszik a rajtszám, vagy a pilóta sisakja, akkor is ottvan a fejük feletti kamera, ami piros vagy sárga: Hamilton sárga, Alonso piros, Räikkönen sárga, Massa piros...stb, stb...

Ha nekem megy a TV elõtt, neki miért nem sikerül a monitorokkal megpakolt liftben?

http://gaborszantai.co.uk/

lac coo
Kicsit ovodás duma 😊))))))))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Istencsászár
Doksik lehetnek nála nem vitatom, csak mik? és mennyire titkosak?

Fry-t a dokumentumokkal keresték fel, Coughlan látta a papírokat - sokan hazudnak, vagy Stepney?😊

Istencsászár
Érdekes... vagy hazudik, vagy a Ferka járatja le, kiváncsi leszek mostmár.

sorry, csak az érdekesebb képeket szúrtam be, autókról, pilótákról találjon mindenki magának😊

Istencsászár

b-type
Igen én is vhogy így látom, nem akar feszültséget a közvetítésben.
Pedig ezt Harmati Árpi elég frankón megoldotta egy régi MotoGp-s közvetítésen (4T 2T együtt). A két szakkomentátor (Böröczky úr (rendben van), Várhegyi úr (nincs rendben)) együtt kántáltak vmit, akkor Árpi egy az egybe megmondta hogy hülyeség (ezekkel a szavakkal, jáj de tetszett 😊) ), és megmondta a frankót.
Ha vki úgy érzi hogy félrevezetik a nézõket, akkor határozottan közbe kell(ene) szólni, nem pedig hagyni.
Szvsz Gabi elég vékony szállon került ide az RTL klub F1 brancsába, ezért is olyan tébláb néha sztem.
Pedig sokat tud tényleg.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

azért Wébernek vannak jó meglátásai, csak ha 3 hülye mond valamit elõtte, nem mer velük ellentétes véleményt felvállalni...

Amugy Lapaj hozzaertesben megeszi az egesz bandat Palikostol, Weberestol, stb... Csak mar oreg...<#unalmas>

(bulvár)Sajtó: Button és Alonso a Renaultnál

Brit sajtóértesülések szerint a Renault az elkövetkezendõ esztendõben a Fernando Alonso - Jenson Button párossal vesz részt a Formula-1 futamain. A spekulációk szerint Flavio Briatore vissza akarja kapni a versenyzõket a jövõbeni siker érdekében. Alonso két bajnoki címet szerezett a csapatnál, míg Button a Benettonos korszakban bizonyította rátermettségét.

mflex
Räikkönen csalódott második rajtkocka miatt

A Brit Nagydíj pénteki és szombati szabadedzésein végig kimagaslóan jól szereplõ Kimi Räikkönen csalódott kvalifikáción elért második helyezése miatt. A Ferrari pilótája legutóbb a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjon tudott az elsõ sorból indulni.

A finn rontott az utolsó kanyarban, ennek ellenére az élre került, de a még gyors körén lévõ Lewis Hamilton elcsípte elõle a pole pozíciót.

"Jó volt az idõmérõ, de sajnos az utolsó kanyarban kisodródtam egy kicsit, ami miatt idõt veszítettem, de ezen most már nem tudunk változtatni"- mondta Räikkönen a kvalifikációt követõen.

"Egy kicsit csalódott vagyok, de jól kell rajtolnunk és a verseny hosszú. Meglátjuk, hogy mit tehetünk"- folytatta beletörõdve második helyébe a finn.

Räikkönen azt is hozzátette, hogy a szél megint megnehezítette a vezetést, bár a pénteki edzésnaphoz képest a szombati idõjárás jobb volt valamivel. A Ferrari másik versenyzõje, Felipe Massa negyedik helyrõl várhatja a vasárnapi futamot.

What about the forests?

mflex
Sziasztok!

off:
már miért ne lenne,nekem is 500-as van (WDigital) a a gépemben 2 db full tele zenékkel(nem xaros mp3),viszont már létezik a WD-nél 750-es is..

On:

<#ticking><#nevetes1>

What about the forests?

lol! aszem 1 évig kellene küldje folyamatosan 😊
meg még nincs is akkora winyó 😊

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

passatgt
:d

Snecie Smicie

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

a_n_d_r_e_w
Gyula úgy indult neki az egész Alonso dolognak, hogy figyeljétek meg, Alonso nagy pilóta lesz. Igaza lett, nem vitatom, de azóta a tenyerén hordozza, mint a saját iagzságának bizonyítékát. Nem tipikus belemagyarázás, amit valaki kiatlált, és az egész ország fújja, már általában sz***k az ország véleményére. Ha objektíven figyeli az ember nagyon sokszor elõjön, hol apróbb, hol nagyobb méreteket öltve. De ha eddig nem vetted észre, akkor szerintem hiába magyarázom.
Nem, arról konkrétan nem beszélt, hogy kinek szorít, de erõsen észrevehetõ, mintahogy Palikon is meg-meg látszik hogy éppen kit favorizál.
(egy ilyen, kisebb apróság, mai idõmérõ edzés utolsó szakaszában elhangzott egy olyan mondat tõle, hogy Alonsót nem lehet megverni, majd kicsit késõbb módosított nem valószínûre. Egynek elmenne szó nélkül, de már a sokadik)

One Vision. One Purpose.

Istencsászár
Miféle Alonso elfogultság? Speed miatt sikítson mert kiesik vagy hibázok? nem... Alonso miatt sikítson, ahogy Kimi miatt is vagy a többiek miatt, az más kérdés hogy eddig Alonso csinálta a mûsort legtöbször. Te láttál már elfogultságot? akkor nézd a motogp... 1szóval nem beszélt arról gyula hogy kinek hogy szorít, amihez a joga megvan persze... tipikus belemagyrázás amit valaki kitalált és az egész ország fújja.

a_n_d_r_e_w
akkor nem Knézy vitte egyedül a közvetítést?

One Vision. One Purpose.

Tényleg, régen ki volt Palikkal?
Azt tudom, hogy Dávid Sándor a 90-es években, de 2000-2001-ben ki?
Vagy még akkor is a Dávid Sándor?
a_n_d_r_e_w
Hamár közvetítés: Palikot szeretem, bár néha rohadtúl nincs képben, de ezt számomra kárpótolja a stílusa, Czollner viszont szörnyû, legalább annyira nincs képben mint Palik, viszont mégcsak nem is szórakoztató, az elvetemült kappan hangjáról izgalmi állapotában nem is szólva. Emellé társul valami olyan színtû Alonso elfogultság, hogy nem biztos, hogy ez jót tesz a közvetítésnek. Még az RTL-es kezdeti idõkben volt valami Juni György (sorry ha rosszúl írtam), na õ sokkal jobb volt szvsz. Wéber és Szabó is oké, Gyulai viszont mintha totál nem lenne képben, képes olyan dolgokat feldobni mint kérdés, hogy az ember csak értetlenül bámul maga elé.

Szóval Gyulát csak akkor tudom elviselni, ha nem egyedül közvetít, de egyébként évek óta azon a véleményen vagyok, hogy õ az, akitõl mielõbb meg kellene válni.

One Vision. One Purpose.

lac coo
Börni azon van 😊))))

Istencsászár
Ezért lenne jó minél hamarabb a segédszárnyak és társaik betiltása, felesleges ez ide.

Max ugy nézzen ki egy kocsi mint az idei Honda, de még azok a lapátok sem kellenek az oldalára.

lac coo
Aeodinamika , az a gyilkos .Alig hagy levegõt a kocsi mögött. Nincs már az , mint ezelõtt 15 évvel, hogy oda-vissza elõzték egymást a kocsik, mert jóval gyorsabb volt mindig a hátsó a szélárnyékban... Ma is gyorsabb , csak épp leszorító erõ nincs, azt felszáll ha nagyon tolja neki 😊))

Istencsászár
Ez összetettebb, nem a motor miat nem elõznek, az meg mind1 hogy v8 vagy v10... az kell kiiktatni hogy ne a boxban elõzzenek, mert akkor a pályán kényszerülnek rá, 2005ben ez sikerült el is törölték, persze a gimira fogták, de jobb volt hogy nem a boxban dölt el egy verseny.

2005ös Silverstoni verseny? Alonso-Monty csata az elsõ helyért... azok a szép régi idõk...

Istencsászár
Szal 2006ban az Ausztrál futam nem volt izgalmas? hogy csak az elsõt említsem, ha nem akkor rofl😊

Néztem most ezeket a videókat, és mind a V10-esek idejébõl való.
És azt vettem észre, hogy sokkal közelebb voltak egymáshoz az autók, és sokkal jobban lehetett elõzni -> izgalmasabb volt.

Szóval én azt mondom, hogy vissza a V10-esekkel.

Amúgy az eddigi legunalmasabb év talán a 2006-os volt, mióta nézem. Talán a Brazil futam volt egyedül izgalmas. 2004 se volt valami izgalmas, de volt 1-2 jó verseny. 2002-re már nem emlékszem annyira, talán abban az évben ki is hagytam pár versenyt. Aztán 2003-ban kezdtem el úgy nézni, hogy azóta 1 futamot sem hagytam ki. Az elég jó év volt, talán a legjobb eddig. 2005 az olyan átlagos volt, kicsit talán átlag feletti.
bardocz
ezek nagyon jók😄 2. hatalmas😄
Bocsánat, elírtam a becenevét(<#lama>).

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

bardocz
én bírom palikot nem tudom mi vele abajotok😊 ha hülyeségeket mond úgyis észreveszem,és tudom hogy nem úgy van,néha durva amikor premie plánba nem is fel egy autót,de az nem anyira gyakori hogy le kéne lõni😊