182279
  • Punker
    azért nem tagadjátok meg magatokat, alig van vége az első futamnak és már személyeskedtek.....
  • donatus13
    Mondhatnánk azt is ,hogy kubica nem kezd el előzni ilyen nagyon jól akkor nem történik semmi vár egy kicsit és akkor betámad és sima dolog lett volna...
  • Masakari
    látom totál nem érted miről beszélek..na mind1 a lámpát meg máshol oltogasd:)
  • cAmp4gNoLo
    Vettel ment neki Kubicanak, ha elveszi a gázt akkor nem lett volna semmi...autóverseny elvégre vagy mi a fene
  • SrAta
    nah ez a nem semmi nézdd meg az én és a te hozzászólásom számát
    XD annyira egyszerre nyomtuk az entert h mind a 2őnké 32esXDXD
  • bardocz
    És Barichello sikeresen megszerezte 628. második helyét:D
  • a.carkey
    Jó kérdés. De azért Vettel, hm. érezhette volna, hogy Kubica elmegy. Max. nyert volna vele egy kanyart, de ezt 4 körön át csinálni? Persz Kubica is "zseni" volt, hogy erre nem jött rá.
  • donatus13
    Igen jön előzni kubica és vettel inkább lemegy a pályáról ,hogy elengedhesse nagyon jó meglátás ez is csak az a baj ,hogy kubica erőszakosan ki akarta szorítani nem hagyta vettel és ahelyett ,hogy kubica várt volna inkább megoldotta a dolgot hát grat neki:))
  • a.carkey
    Ez olyan, mint doppingal nyerni. Kb.
  • Masakari
    attól úgyanúgy bele ment...
  • SrAta
    Tudom csak elírtam mert ez gecire felhúzottt!!!
    meg az ami kubica meg vettel között volt, most miért kell szétbasznia vettel versenyét?
  • a.carkey
    Vettel cool. Bajnok lesz idén, ha a nagyok ki nem veszik a KERSt. Ha kiveszik és ugyanolyan diffúzzort építenek be, akkor szoros lesz.
  • pista89
    miaz nem tudod elviselni a vereséget?
  • a.carkey
    Ez oké, de miért is vették el Hamilton győzelmét SPAban? Azok után azért nem kéne ilyeneket megengedni.
  • desigo
    Vettel végig korrekt volt
    a balesete után is az első mondata a bocsánat kérés volt
    ha hibázott ha nem ...
  • cement
    brawn nem zseni? te teljesen gyoker vagy. brawn messze a legnagyobb agy az egesz cirkuszban, de nem magyarazom ha ezt nem fogod fel
  • Masakari
    ez a Barichello-s rajt dolog ugyanaz mint ami volt tavaly Massa és Bourdais között japánban,ha elis kezdett volna fékezni akkor is bele csúszott volna valameikbe,akkor meg az lenne a baj....de ennyi erővel akkor most énmeg elkezdhetném Vettelt fikázni hogy ő minek ment bele Kubicába,verseny volt ennyi.remélem Malayzia is ien izgalmas lesz
  • a.carkey
    1 dollárért ment el, 100 millát adott a Honda, hogy ne építsék le a csapatot, mert akkor többmillás végkielégítéseket kellett volna eszközölni, stb, stb. Semmi kivetni valót nem találnak bennük, pedig még más non kerses csapatot is tizedekkel vernek, Barrichello szétqurja a mezőnyt, bünti nélkül, stb stb.. Aki ezek után beveszi a Brawn féle zsenialiítást, az naív.
  • cement
    ettol autoverseny az autoverseny....aki hulye haljon meg
  • sKeezo
    de nem lesznek ott, mert most is csak azért 3. mert kiestek előle ketten
  • pista89
  • desigo
    Pedig simán elhiszi,hogy mekkora ügyes volt.
  • donatus13
    Lol előbb nem küldi el most újra írom és itt van mind kettő:D:D
  • cement
    mar most jobb... a pozsgay processzora kb pentium kettes, 10 masodperces laggal nyomta az oreg...
  • a.carkey
    Nem Button, hanem Barrichello iktatgatott ki autókat. Szerintem sokan óvni fognak ...
  • donatus13
    Mindig arra vágytam toyota első 3 ba legyen végre bent vannak, remélem bent is maradnak mert jól csinálják:))
  • Punker
    "öööööööööö"

bár hallottam már élőben fordítás helyett káromkodni szinkron tolmácsot :D
  • a.carkey
    Ez is egy nagy komédia. Ha Rubens elhiszi amit mond, akkor jelentkezhetne itthon is egy bizonyos posztra ...
  • donatus13
    Mindig arra vágytam toyota bejut az első 3 ba végre ben van:D remélem így marad mert jól csinálják:)
  • desigo
    szerintem is jobb
    még pár közvetítés és beleszokik és profi lesz
  • SrAta
    Ez a futam egy vicc volt!
    Nakadzsima keresztbe a füvön kerülgetik ki!
    2 kört ott áll és jéééé ahogy Button visszajött a pályára már bent is a safety car...
    Még a versenybírók is röhögtek rajt.
    Button a 19 autóból 4 et kiiktatott 3-4et csak megrongált dee ááááá ez semmii hát ez teljesen szabályos...
    ubica vettel összemegy 2 másodperc múlva bennvan a safety car
    Azér látszik, hogy ecleston pénze is bennevan a brawn GP-be............
  • RelakS

Azt mondjuk tényleg nem értem, hogy Barrichellót (vagy hogy írja) miért nem rángatták meg az első köre miatt...
  • desigo
    Trulli milyen nyugodt
    szimpatikus
  • rucinho
    Én értem,de ezzel csak azt érik el hogy elpártoljanak a nézők mert egyes csapatokkal kivételeznek....
    Kezd olyan szaga lenni mint az Olasz focinak!
  • cement
    kb 126szor jobb csak mint a hulye pozsgay... de ne zavarjon
  • a.carkey
    Előtte azért beleszállt Rubens hátulról, és a fallal való ütközésnél is pont a hátulja szállt el a gecibe ... :(
  • pista89
    Értem már...thx
  • desigo
    jah
    "az első szárnnyal problémák voltak"

jah mert odaverte vagy háromszor...
  • a.carkey
    Mekkorát kamuzik ez a Rubens!

Eltalálta egy McLaren ...............
  • desigo
    szerintem is
    volt még bőven ideje