182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
És Barichello sikeresen megszerezte 628. második helyét:D -
Jó kérdés. De azért Vettel, hm. érezhette volna, hogy Kubica elmegy. Max. nyert volna vele egy kanyart, de ezt 4 körön át csinálni? Persz Kubica is "zseni" volt, hogy erre nem jött rá. -
donatus13 #78035 Igen jön előzni kubica és vettel inkább lemegy a pályáról ,hogy elengedhesse nagyon jó meglátás ez is csak az a baj ,hogy kubica erőszakosan ki akarta szorítani nem hagyta vettel és ahelyett ,hogy kubica várt volna inkább megoldotta a dolgot hát grat neki:)) 

-
Ez olyan, mint doppingal nyerni. Kb. -
Masakari #78033 attól úgyanúgy bele ment... -
Tudom csak elírtam mert ez gecire felhúzottt!!!
meg az ami kubica meg vettel között volt, most miért kell szétbasznia vettel versenyét? -
Vettel cool. Bajnok lesz idén, ha a nagyok ki nem veszik a KERSt. Ha kiveszik és ugyanolyan diffúzzort építenek be, akkor szoros lesz. -
pista89 #78031 miaz nem tudod elviselni a vereséget?
-
Ez oké, de miért is vették el Hamilton győzelmét SPAban? Azok után azért nem kéne ilyeneket megengedni. -
Vettel végig korrekt volt
a balesete után is az első mondata a bocsánat kérés volt
ha hibázott ha nem ... -
brawn nem zseni? te teljesen gyoker vagy. brawn messze a legnagyobb agy az egesz cirkuszban, de nem magyarazom ha ezt nem fogod fel -
Masakari #78028 ez a Barichello-s rajt dolog ugyanaz mint ami volt tavaly Massa és Bourdais között japánban,ha elis kezdett volna fékezni akkor is bele csúszott volna valameikbe,akkor meg az lenne a baj....de ennyi erővel akkor most énmeg elkezdhetném Vettelt fikázni hogy ő minek ment bele Kubicába,verseny volt ennyi.remélem Malayzia is ien izgalmas lesz -
1 dollárért ment el, 100 millát adott a Honda, hogy ne építsék le a csapatot, mert akkor többmillás végkielégítéseket kellett volna eszközölni, stb, stb. Semmi kivetni valót nem találnak bennük, pedig még más non kerses csapatot is tizedekkel vernek, Barrichello szétqurja a mezőnyt, bünti nélkül, stb stb.. Aki ezek után beveszi a Brawn féle zsenialiítást, az naív. -
ettol autoverseny az autoverseny....aki hulye haljon meg -
sKeezo #78025 de nem lesznek ott, mert most is csak azért 3. mert kiestek előle ketten
-
pista89 #78024
-
Pedig simán elhiszi,hogy mekkora ügyes volt. -
donatus13 #78022 Lol előbb nem küldi el most újra írom és itt van mind kettő:D:D -
mar most jobb... a pozsgay processzora kb pentium kettes, 10 masodperces laggal nyomta az oreg... -
Nem Button, hanem Barrichello iktatgatott ki autókat. Szerintem sokan óvni fognak ... -
donatus13 #78020 Mindig arra vágytam toyota első 3 ba legyen végre bent vannak, remélem bent is maradnak mert jól csinálják:)) -
"öööööööööö"
bár hallottam már élőben fordítás helyett káromkodni szinkron tolmácsot :D -
Ez is egy nagy komédia. Ha Rubens elhiszi amit mond, akkor jelentkezhetne itthon is egy bizonyos posztra ... -
donatus13 #78018 Mindig arra vágytam toyota bejut az első 3 ba végre ben van:D remélem így marad mert jól csinálják:) -
szerintem is jobb
még pár közvetítés és beleszokik és profi lesz -
Ez a futam egy vicc volt!
Nakadzsima keresztbe a füvön kerülgetik ki!
2 kört ott áll és jéééé ahogy Button visszajött a pályára már bent is a safety car...
Még a versenybírók is röhögtek rajt.
Button a 19 autóból 4 et kiiktatott 3-4et csak megrongált dee ááááá ez semmii hát ez teljesen szabályos...
ubica vettel összemegy 2 másodperc múlva bennvan a safety car
Azér látszik, hogy ecleston pénze is bennevan a brawn GP-be............ -

Azt mondjuk tényleg nem értem, hogy Barrichellót (vagy hogy írja) miért nem rángatták meg az első köre miatt... -
Trulli milyen nyugodt
szimpatikus
-
Én értem,de ezzel csak azt érik el hogy elpártoljanak a nézők mert egyes csapatokkal kivételeznek....
Kezd olyan szaga lenni mint az Olasz focinak! -
kb 126szor jobb csak mint a hulye pozsgay... de ne zavarjon -
Előtte azért beleszállt Rubens hátulról, és a fallal való ütközésnél is pont a hátulja szállt el a gecibe ... :( -
pista89 #78011 Értem már...thx -
jah
"az első szárnnyal problémák voltak"
jah mert odaverte vagy háromszor... -
Mekkorát kamuzik ez a Rubens!
Eltalálta egy McLaren ............... -
szerintem is
volt még bőven ideje
kivárhatta volna a megfelelő alkalmat
-
Kiminek is óriási mákja volt, hogy nem kapott defektet amikor hátilról beleszállt a penge Rubinho. Ez is véleményes. Ilyenért is láttunk már büntetést. -
Erről ennyit ... -
hová lett józsi? -
donatus13 #78004 Én nem tudom én jó sokat vissza néztem azt az előzést és nagyon az jön le ,hogy a fő ludas kubica volt... -
De szar ez a szinkron :S