FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2, Azért ment volna mer, lényegtelen, ezer egy oka lehetett, de ha jólemléxem Stepney akarta magával csábítani õt, és Coughlan is azt mondta hogy nem kellene.
3, Miféle 2 hónap? egyátalán nézted mikor kerültek ki a dokumentumok? 2 hónap? ...
"A McLaren állítása szerint április végén került hozzájuk a titkos anyag, de bizonyítani tudjuk, hogy erre jóval késõbb, valamikor május környékén került sor."
pwnd
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ket jomadar ?
1.
A csapat egyik foembere miert is allitotta, hogy nem tudtak rola, kozben pedig tanacsolta a szakemberenek, hogy semmisitse meg a dokumentumokat ?
Ez mar eleve azt jelzi, hogy tudtak rola. Sot nem csak azt jelzi tudtak rola, hanem hazudtak az egeszrol.
2.
Honda
Ez is egy ellentmondas. A Mercedesnel lebukott, majd elbocsajtott szakembernek hatalyos hosszutavu es jol fizetett szerzodese volt a csapatanal, miert ment volna a Hondahoz, foleg ilyen aron kockaztatva azt, hogy az egesz palyafutasat tonkreteszi es soha senki nem venne fel utana egyik csapathoz sem.
Ertheto lenne ez meg a Ferraris szakembernel, hiszen o azt allitja, hogy az o megitelese valtozott a csapatnal. De "allitolag" nem csak o ment munkat keresni.
3.
Azzal, hogy nem rugta ki a szakemberet a Mercedes es bunreszese volt egy mindenhol buncselekmenynek minosulo ugynek, szinten azt jelzi, hogy tudtak rola, sot hogy fel is hasznaltak. Miert is mondom ezt ?
Mert ha teljesen elakartak hatarolodni az ugytol, vagy kirugjak azonnal, vagy pedig azonnal megsemmisittetik a dokumentumokat, nem pedig 2 honapot varnak ezzel es csak a botrany kipattanasaval akarjak megsemmisiteni a dokumentumokat.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nme csak azért, mert nem jog szerint járt el, hanem mert ennek kiderülésével, saját magukat hozták kellemetlen helyzetbe, ergo a csapatot kockáztatták Coughlanért. Semmiképpen nem látok ebben racionális cselekedet, igaz emberekrõl van szó. A helyzet jelenlegi állása szerint Stepney börtönbe kerülhet, Coughlan olcsón megússza a Ferrarival kötött alkujának köszönhetõen, a McLaren sorsa pedig annak fényében derül ki, hogy felhasznált valamit vagy csak falazott neki - illetve bizonyos alkalmazottak falaztak neki. Ha Ron Dennis lennék, és nem tudtam volna errõl, páros lábbal rúgnám ki azokat, akik a csaptvezetõ elõl ilyet eltitkoltak. Mert ez így egyszerûen nonszensz.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ez a "le akartuk beszélni" róla duma, nagyon olyan tehetelen, "na most mi a faszt mondjunk" dumának tûnik nekem :))))
Én nem vagyok egyik csapat ellensége sem, igazából még kedvencem sincsen , nem drukkolok senkinek, de ez az ügy , meg a sok mesebeszéd elfogadhatatlan ....Már azt sem értem , hogy miért a Ferrarinak, vagy valaki másnak kéne bizonyítani azt, hogy valamit felhasználtak, és nem nekik hogy nem.. !!!Holott a CSAPAT (!) birtokában voltak a lopott papírok !!!
Valóban nagy a különbség, mindenesetre érdekes, miért nem rúgták ki és jelentetteék fel idõben az alkalmazottjukat, ha bûncselekményt követett el. Ez jog szerinti kötelességük lett volna, ehhez képest a Ferrari lépéséig hallgattak. Én szeretném, ha a McLaren patyolattisztán jönne ki a dologból, de az ellentmondásos történések után, a vizsgálat eredményétõl és az igazságtól függetlenül, sokak - és nem csak elfogult más drukkerek - szemében ott marad rajtuk folt.
Mellesleg, ha esetleg egyértelmûen kiderülne, hogy felhasználták azt a bizonyos dokumentációt (és ezt Coughlan, mint fõtervezõ megtehette), akkor a pilótáktól is kellene levonni pontot, hiszen cinkelt kocsival érték el az eredméyneiket, és a többiekkel - kiváltképp a Ferrari pilótáival - szemben lenne igazságtalan, ha egy pontot sem veszítenének.
Engem legjobban az bosszant, hogy Coughlan meg fogja úszni a börtönt, pedig az eddigiek alapján odavaló a kis cimborájával együtt.
És hogy mi lesz a válasz a bíró elõtt arra, hogy ha tudtak a sok millió dolláros lopásról, kémkedésrõl, amit egyébként az akkor még az alakalmazásukban álló egyik emberük követett el, ugyan miért nem szóltak senkinek ? Hisz ha valaki bûncselekményrõl szerez tudomást arról köteles értesíteni a hatóságokat, nem csak ott , de szinte mindehol a földön, már ezért is komoly bünti jár ... ;))
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
egyértelmûen simliznek és ilyeneknek nem szabadna az F1-ben maradnia, így is elég rossz a hírneve ....Ha ugyanez egy kis csapattal történt volna , ugyanígy mint a Mc-vel, már rég röpült volna, az a szerencsélyük, hogy két csapat versenyez érdemben a vb címért és õk az egyik ...
Ártatlanok nemlehetnek
Az igazság sose derül ki, mert ugyis bûnösek
ok.
És abban is van igazság amit Bardocz mond a #52083.
Az már más dolog, hogy lehet, hogy a teljes igazság soha nem derül ki.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Eddig annyi derült ki hogy mindenki aki tudta azt javasolta 2 jómadárnak hogy állítsák le magukat és elhatároldótak, ennyi derült ki 1enlõre.
Két ember silabizálása az egész, mindenhol tudtak róla, de mindenki elhatárolódott tõlük, ez már kezd világossá válni, büntessék meg õket pénzbe nagyon hogy a gagyájuk is rámenjen és kész.
Ha nem tudtak rola, akkor a Mercedes hogyan bizonyithatja azt hogy amirol nem tudtak az nem Aprilisban, hanem Majusban tudtak rola, es ha igy van akkor miert csak Juniusban rugta ki azt az alkalmazottjat, akinel ezek a dokumentumok voltak.
Ellentmondasok tomkelege az egesz ügy.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A medve nem játék.
Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..
Az autosport.com értesülései szerint Coughlan vallomásához egyedül a Ferrari, valamint a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) illetékesei férnek hozzá.
A La Republica tudósításából kiderül, hogy Mike Coughlan birtokában titkos tervrajzok, illetve további Ferraris dokumentumok voltak. A McLaren korábbi munkatársa ezen kívül beismerte, hogy nem csupán Jonathan Neal tudott a dokumentumokról. Az ügyvezetõ a hét elején ismerte el, hogy valóban tudott a dologról.
A napilap beszámol arról is, hogy Coughlan munkatársai nem akartak részt venni efféle dolgokban és azt tanácsolták a szakembernek, hogy semmisítse meg azokat.
Azt azonban nem erõsítette meg, hogy valóban Nigel Stepneytõl kapta a titkos információkat, elmondása szerint futárral érkeztek a dokumentumok. Azt egyelõre nem tudni, hogy a McLaren-Mercedes felhasználta-e, és ha igen, milyen mértékben a kérdéses dokumentumokat.
Massimiliano Maestretti, a vörösök ügyvédje a RAI televíziónak elmondta: jónéhány kérdésre nem kaptak még választ, így arra sem, hogy pontosan ki tudott a dokumentumok létezésérõl, valamint az átvétel idõpontja sem tisztázott még.
"Nem tudjuk, mi volt Neal szerepet, abban azonban biztosak vagyunk, hogy tudott a Coughlannél lévõ dokumentumokról. Az azonban még kérdéses, hogy milyen információk jutottak ezáltal a birtokába" - mondta Maestretti.
"A McLaren állítása szerint április végén került hozzájuk a titkos anyag, de bizonyítani tudjuk, hogy erre jóval késõbb, valamikor május környékén került sor."
A wokingi alakulat idézést kapott július 26-ra, a Párizsban megrendezendõ FIA Motorsport Világtanács rendkívüli ülésére. A gárda ezzel kapcsolatban nemtetszését fejezte ki és nem értik, miért kell tisztázatlan kérdésekre választ adniuk.
A csapat közleményében megerõsítette, hogy a 780 oldalas dokumentáció kizárólag egy, jelenleg munkájából az ügy végéig felfüggesztett munkatársuk birtokát képezte és a csapatnak semmi köze az iratokhoz.
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Van humorérzékük:))
"A McLaren azért kérte az FIA-t, hogy indítson vizsgálatot ártatlansága igazolására."
"A McLaren szerfelett csalódottan vette tudomásul, hogy az FIA beidézte a csapatot a Ferrarihoz tartozó dokumentumok ügyében.
Most mi van?! A FIA csak azt a kérést teljesíti amit õk kérvényeztek.
<#idiota>#idiota>
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Mint ahogy az is, hogy a VB pontrendszere nagyon gagyi.
Aki nyer szinte semmit nem nyer a 2. illetve a 3.al szemben viszont ha kiesik akkor hatalmasat bukik, hiszen 5 futam kell hozza hogy behozza azt aki mogott mindig a 2. helyen vegez.
Hiaba nyer meg 4 futamot, ha a masik pilota allandoan mogotte vegez a 2. helyen.
Mar pedig kerdem en ki a jobb pilota, aki mondjuk 10 futamot nyer es ketszer motorhiba miatt kiesik, vagy az aki 10szer masodik helyen valamint, ketszer a harmadik helyen vegez, amikor kiesett a vetelytars?
Kimi 3 futamot nyert, Hamiltonnak van a legtöbb pontja - engem más nem érdekel:)
http://gaborszantai.co.uk/
http://gaborszantai.co.uk/