FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
április végén,most mi van?július
Istencsászár
1, Valaki tudott valaki nem.
2, Azért ment volna mer, lényegtelen, ezer egy oka lehetett, de ha jólemléxem Stepney akarta magával csábítani õt, és Coughlan is azt mondta hogy nem kellene.
3, Miféle 2 hónap? egyátalán nézted mikor kerültek ki a dokumentumok? 2 hónap? ...

"A McLaren állítása szerint április végén került hozzájuk a titkos anyag, de bizonyítani tudjuk, hogy erre jóval késõbb, valamikor május környékén került sor."

pwnd

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

[Jakuza]
Alljunk meg egy szora.
Ket jomadar ?

1.
A csapat egyik foembere miert is allitotta, hogy nem tudtak rola, kozben pedig tanacsolta a szakemberenek, hogy semmisitse meg a dokumentumokat ?
Ez mar eleve azt jelzi, hogy tudtak rola. Sot nem csak azt jelzi tudtak rola, hanem hazudtak az egeszrol.

2.
Honda
Ez is egy ellentmondas. A Mercedesnel lebukott, majd elbocsajtott szakembernek hatalyos hosszutavu es jol fizetett szerzodese volt a csapatanal, miert ment volna a Hondahoz, foleg ilyen aron kockaztatva azt, hogy az egesz palyafutasat tonkreteszi es soha senki nem venne fel utana egyik csapathoz sem.
Ertheto lenne ez meg a Ferraris szakembernel, hiszen o azt allitja, hogy az o megitelese valtozott a csapatnal. De "allitolag" nem csak o ment munkat keresni.

3.
Azzal, hogy nem rugta ki a szakemberet a Mercedes es bunreszese volt egy mindenhol buncselekmenynek minosulo ugynek, szinten azt jelzi, hogy tudtak rola, sot hogy fel is hasznaltak. Miert is mondom ezt ?
Mert ha teljesen elakartak hatarolodni az ugytol, vagy kirugjak azonnal, vagy pedig azonnal megsemmisittetik a dokumentumokat, nem pedig 2 honapot varnak ezzel es csak a botrany kipattanasaval akarjak megsemmisiteni a dokumentumokat.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

lac coo
A végét várjuk ki, persze ,az érdekes és tanulságos lesz, de én annyi mindnet láttam már a világban, nekem ezt senki nem eteti be, hogy a McLaren ártatlan ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Mivel bûncselekményrõl van szó, melyhez ezen értelemzés szerint falaztak neki, ez esetben óriási és naív hibát követett el a McLaren.
Nme csak azért, mert nem jog szerint járt el, hanem mert ennek kiderülésével, saját magukat hozták kellemetlen helyzetbe, ergo a csapatot kockáztatták Coughlanért. Semmiképpen nem látok ebben racionális cselekedet, igaz emberekrõl van szó. A helyzet jelenlegi állása szerint Stepney börtönbe kerülhet, Coughlan olcsón megússza a Ferrarival kötött alkujának köszönhetõen, a McLaren sorsa pedig annak fényében derül ki, hogy felhasznált valamit vagy csak falazott neki - illetve bizonyos alkalmazottak falaztak neki. Ha Ron Dennis lennék, és nem tudtam volna errõl, páros lábbal rúgnám ki azokat, akik a csaptvezetõ elõl ilyet eltitkoltak. Mert ez így egyszerûen nonszensz.
Istencsászár
Szóval tök mind1 mivan, felhasználták bûnösek meg minden, vágülis nemtudom mennyivel jobb ez a meglátás mint az hogy várjuk ki a végét, és ne ítélkezzünk arról amirõl még nemtudunk túl sokat, amit meg tudunk az sem egyértelmû.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
A kiindulópnot a Ferrari és az õ szakemberük, mert õ trágyázta szét a Ferrarikat, mondjuk az is vicces és hihetelen.

lac coo
E zszép meg jó, csakhogy a bírák nem hülyegyerekek lesznek, kinõttek már a mesékbõl .
Ez a "le akartuk beszélni" róla duma, nagyon olyan tehetelen, "na most mi a faszt mondjunk" dumának tûnik nekem :))))
Én nem vagyok egyik csapat ellensége sem, igazából még kedvencem sincsen , nem drukkolok senkinek, de ez az ügy , meg a sok mesebeszéd elfogadhatatlan ....Már azt sem értem , hogy miért a Ferrarinak, vagy valaki másnak kéne bizonyítani azt, hogy valamit felhasználtak, és nem nekik hogy nem.. !!!Holott a CSAPAT (!) birtokában voltak a lopott papírok !!!

Istencsászár
Mivel a Hondához akartak menni valszeg már folyamatban volt hogy õ onnan le fog lépni, ha ez igaz mármint a Honda, és igen tudtak róla csapatnál is ezért derülnek most ki azok hogy próbálták róla õt lebeszélni mármint a papírokról hogy nem kéne... ha ez igaz. Ha õ nem használta fel a dolgokat csak megcsapta a szél mer belefolyt a hülyeségbe akkor a csapat miért jelentné fel? hogy egy életre tönkre tegyék? hibát mindenki követ el, súlyos pénzbirságot neki ha a bíróság ugydünt abból tanulni fog.

"A tudtak és felhasznlátak közt csak én érzek óriási különbséget?"

Valóban nagy a különbség, mindenesetre érdekes, miért nem rúgták ki és jelentetteék fel idõben az alkalmazottjukat, ha bûncselekményt követett el. Ez jog szerinti kötelességük lett volna, ehhez képest a Ferrari lépéséig hallgattak. Én szeretném, ha a McLaren patyolattisztán jönne ki a dologból, de az ellentmondásos történések után, a vizsgálat eredményétõl és az igazságtól függetlenül, sokak - és nem csak elfogult más drukkerek - szemében ott marad rajtuk folt.

Mellesleg, ha esetleg egyértelmûen kiderülne, hogy felhasználták azt a bizonyos dokumentációt (és ezt Coughlan, mint fõtervezõ megtehette), akkor a pilótáktól is kellene levonni pontot, hiszen cinkelt kocsival érték el az eredméyneiket, és a többiekkel - kiváltképp a Ferrari pilótáival - szemben lenne igazságtalan, ha egy pontot sem veszítenének.

Engem legjobban az bosszant, hogy Coughlan meg fogja úszni a börtönt, pedig az eddigiek alapján odavaló a kis cimborájával együtt.
lac coo
Megnézem az elkövetkezõ pár évben milyen sponzorok lesznek a Mercedesen :)))))))))
És hogy mi lesz a válasz a bíró elõtt arra, hogy ha tudtak a sok millió dolláros lopásról, kémkedésrõl, amit egyébként az akkor még az alakalmazásukban álló egyik emberük követett el, ugyan miért nem szóltak senkinek ? Hisz ha valaki bûncselekményrõl szerez tudomást arról köteles értesíteni a hatóságokat, nem csak ott , de szinte mindehol a földön, már ezért is komoly bünti jár ... ;))

Count Adyn
Azért te is megéred a pénzed, csak a másik oldalt képviseled:D Igen valószínû, hogy csunya sumákolás folyt ott, most meg szépen megy a mosakodás, de még valószínûbb, hogy ûgyse lehet semmit rájuk bizonyítani, ugyhogy kár rágódni az egészen :)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

lac coo
Hát ha tudták látták is, persze ezt senki nem bizonyítja olyan elvont dolog ez, hogy ki mondja meg , ha valamit el is loptak , valami írányelvet, azt fel-e használták , max ha az igazi bûnösök , tolvajok nyaka lesz megszorongatva azok fognak köpni még érdekes dolgokat ....De ha bevalja a McLaren , hogy tudtak róla ( mert kénytelen volt bevallani, ezt nem lehetett letagadni ) , akkor is elég szarban van ....Legalább is elõttem végképp elásta magát az egész simlis banda .
egyértelmûen simliznek és ilyeneknek nem szabadna az F1-ben maradnia, így is elég rossz a hírneve ....Ha ugyanez egy kis csapattal történt volna , ugyanígy mint a Mc-vel, már rég röpült volna, az a szerencsélyük, hogy két csapat versenyez érdemben a vb címért és õk az egyik ...

Istencsászár
Szóval bûnösek lehetnek
Ártatlanok nemlehetnek
Az igazság sose derül ki, mert ugyis bûnösek

ok.

BaliBoy
Nem akarok veled összeveszni, de ne légy naív. Ha azt mondom, hogy elástam 5 misit az erdõbe és megmondom a pontos helyét is akkor te nem fogsz elmenni érte. (ha nem akkor elég butus vagy :)))))

És abban is van igazság amit Bardocz mond a #52083.

Az már más dolog, hogy lehet, hogy a teljes igazság soha nem derül ki.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

bardocz
képzeld magad a helyükbe:te mit mondanál?gyilkos se megy a rendõrségre hogy levágott egy családot,õk sem fogják szivesen bevallani,ha használtak belõle valamit
Istencsászár
A tudtak és felhasznlátak közt csak én érzek óriási különbséget?

Eddig annyi derült ki hogy mindenki aki tudta azt javasolta 2 jómadárnak hogy állítsák le magukat és elhatároldótak, ennyi derült ki 1enlõre.

DjDano
Fölösleges egymásba kapni, megbízhatónak koránsem nevezhetõ félinformációk miatt.... A FIA majd dönt, utána lehet anyázni :)

Istencsászár
Komolyan mintha 1 hónapja nem olvasnál semmit sem, csak nyomod mint a gép h a McLaren bûnös, vagyék el a pontokat stb... nyisd már ki a szemed, pont hogy errõl nincs mostanában szó ahogy az ügy egyre jobban kiderül.

Egyébként ez csak költõi kérdés volt, tudjuk a FIA majd megmondja a frankót

BaliBoy
Mi az, hogy kezd lefolyni? Inkább most kezdenek csak igazán belegabajodni ha igaz, hogy ez a Neal gyerek is tudott a dologról... akkor kitudja, hogy még rajta kívül ki.

Szerinted ez egy kicsit is életszerû? Önmaguknak kémkednek?

bardocz
kezd nagyon nagy pofád lenni...vagyis már az...
Istencsászár
Büfi kijött? ki beszél itt a csapatról? ha nem vennéd észre a McLaren csapatról kezd az ügy lefolyni amit a média oda hányt rájuk... itt 1-2 ember simlis az ügyben, róluk van szó... a botrány meg a Ferraritól indult, 1emberen kersztül a McLaren emberén át a Honda felé majd vissza és kiderült.

bardocz
csapat pontjait is elvehetnék nyugodtan...pilótáknak meg maradna
Istencsászár
Ugy hogy az FIA megvizsgálja a csapatot és a dokumentumokat és összeveti...

Két ember silabizálása az egész, mindenhol tudtak róla, de mindenki elhatárolódott tõlük, ez már kezd világossá válni, büntessék meg õket pénzbe nagyon hogy a gagyájuk is rámenjen és kész.

[Jakuza]
Azert itt van egy igencsak erdekes kerdes.
Ha nem tudtak rola, akkor a Mercedes hogyan bizonyithatja azt hogy amirol nem tudtak az nem Aprilisban, hanem Majusban tudtak rola, es ha igy van akkor miert csak Juniusban rugta ki azt az alkalmazottjat, akinel ezek a dokumentumok voltak.
Ellentmondasok tomkelege az egesz ügy.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

kirol
Hát ez tök jó!

Istencsászár
Látom nemismered a történetet, akkor meg ne böfögj.

a.carkey
Bármi is igaz az egészbõl, bármikor is jöttek elõ az infok, minden esetre az azért elgondolkodtató, hogy pont a McLaren volt az, aki az elején rögtön "kiszúrta" a rualmas padlólemezt a Ferrarinál. Szóval ha nem is használták fel, nagyob úgy néz ki, hogy vsz belenéztek, és ahogy kipattant az ügy, meg a Ferrari is átalakította az autót, majd változtatott a taktikán, azonnal nincs elõnye a Mekinek. Lehet, hogy késõbb volt a "lopás", mint a padlólemez ügy, minden esetre érdekes fejlemények várhatóak ...

A medve nem játék.

Ja de mint tudjuk a Mclaren semmit sem használt fel belõle, magának lopta, hogy legyen mit olvasgatni a klotyón...

DjDano
Szerintem fölösleges ezeket berakni, az újságok össze vissza hazudoznak... a felét se szabad elhinni annak amit leírnak

INeedspeed

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

Istencsászár
Coughlan: Nem csak Neal tudott a dokumentumokrólA Ferrari nemrégiben peren kívül megegyezett a szakemberrel, így Coughlan minden információt eskütétel után elárul a maranellói gárdának, cserébe nem adják át az ügyet az olasz hatóságoknak.

Az autosport.com értesülései szerint Coughlan vallomásához egyedül a Ferrari, valamint a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) illetékesei férnek hozzá.

A La Republica tudósításából kiderül, hogy Mike Coughlan birtokában titkos tervrajzok, illetve további Ferraris dokumentumok voltak. A McLaren korábbi munkatársa ezen kívül beismerte, hogy nem csupán Jonathan Neal tudott a dokumentumokról. Az ügyvezetõ a hét elején ismerte el, hogy valóban tudott a dologról.

A napilap beszámol arról is, hogy Coughlan munkatársai nem akartak részt venni efféle dolgokban és azt tanácsolták a szakembernek, hogy semmisítse meg azokat.

Azt azonban nem erõsítette meg, hogy valóban Nigel Stepneytõl kapta a titkos információkat, elmondása szerint futárral érkeztek a dokumentumok. Azt egyelõre nem tudni, hogy a McLaren-Mercedes felhasználta-e, és ha igen, milyen mértékben a kérdéses dokumentumokat.

Massimiliano Maestretti, a vörösök ügyvédje a RAI televíziónak elmondta: jónéhány kérdésre nem kaptak még választ, így arra sem, hogy pontosan ki tudott a dokumentumok létezésérõl, valamint az átvétel idõpontja sem tisztázott még.

"Nem tudjuk, mi volt Neal szerepet, abban azonban biztosak vagyunk, hogy tudott a Coughlannél lévõ dokumentumokról. Az azonban még kérdéses, hogy milyen információk jutottak ezáltal a birtokába" - mondta Maestretti.

"A McLaren állítása szerint április végén került hozzájuk a titkos anyag, de bizonyítani tudjuk, hogy erre jóval késõbb, valamikor május környékén került sor."

A wokingi alakulat idézést kapott július 26-ra, a Párizsban megrendezendõ FIA Motorsport Világtanács rendkívüli ülésére. A gárda ezzel kapcsolatban nemtetszését fejezte ki és nem értik, miért kell tisztázatlan kérdésekre választ adniuk.

A csapat közleményében megerõsítette, hogy a 780 oldalas dokumentáció kizárólag egy, jelenleg munkájából az ügy végéig felfüggesztett munkatársuk birtokát képezte és a csapatnak semmi köze az iratokhoz.

Istencsászár
Hogylenne már az amikor 2006os dátum van rajta????

jaja, nekem is rögtön feltünt hogy nem Magny Cours

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Hát ez nem a francia pályán készült szal ergo bárki lehet...anyós ülésen lévö illetö meg inkább egy hölgyeménynek tünik számomra mitöbb a video elején van egy Rijeka 2006 nov 5 vagyis tuti nem akkor készült

BaliBoy
Shumi és Zidane Nem tom valójában õk-e azok.

BaliBoy
<#mf1><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Count Adyn
eheh:D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Istencsászár
Pár képz még az utóbbi versenyrõl:

Van humorérzékük:))

Istencsászár
Nem, a McLaren arra kért vizsgálatot hogy a kocsit vizsgálják át hogy semmi a dokumentumokba fellett dolog nincs beépítve, ha egyátalán voltak ilyenek a dokumentumba.

BaliBoy
Hát ezek hülyék.
"A McLaren azért kérte az FIA-t, hogy indítson vizsgálatot ártatlansága igazolására."
vs.

"A McLaren szerfelett csalódottan vette tudomásul, hogy az FIA beidézte a csapatot a Ferrarihoz tartozó dokumentumok ügyében.

Most mi van?! A FIA csak azt a kérést teljesíti amit õk kérvényeztek.
<#idiota>

M@TriX
A McLaren nem ezt várta

Jópofák... ;)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

guardian hero
Jah, szarabbul ki se találhatták volna.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

[Jakuza]
Igen ez igy van.
Mint ahogy az is, hogy a VB pontrendszere nagyon gagyi.
Aki nyer szinte semmit nem nyer a 2. illetve a 3.al szemben viszont ha kiesik akkor hatalmasat bukik, hiszen 5 futam kell hozza hogy behozza azt aki mogott mindig a 2. helyen vegez.
Hiaba nyer meg 4 futamot, ha a masik pilota allandoan mogotte vegez a 2. helyen.
Mar pedig kerdem en ki a jobb pilota, aki mondjuk 10 futamot nyer es ketszer motorhiba miatt kiesik, vagy az aki 10szer masodik helyen valamint, ketszer a harmadik helyen vegez, amikor kiesett a vetelytars?

Istencsászár
Csak megjegyeztem.

nem kell a félremagyarázás:)

Kimi 3 futamot nyert, Hamiltonnak van a legtöbb pontja - engem más nem érdekel:)

http://gaborszantai.co.uk/

Istencsászár
Ha jól emlékszem Hamiltonéknál is esett sõt.

tegnap változatos idõ volt, ma csak esõ

http://gaborszantai.co.uk/