182274
  • johnny1030
    Amit ma Barichelonak elnéztek, azért Hamiltont tavaly megbüntették.
  • G_ArchAngel #78075
    Bocsanat, Trulli 17 helyet jott elore!
    20.-rol indul, azt hittem 19.-rol...
  • Kit--Kat
    Látom nagyon nem látod át a dolgokat ez megegyezik egy olyan kérdéssel, hogy kinek drukkolsz...
    Mert Alonsonak sok köze volt ma a győzelemhez...
    Sajnos a te postod is van olyan buta.
  • G_ArchAngel #78073
    En mar azon rohogtem, hogy Massa-t a boxba sem tudtak rendesen betolni:-)))
    Kiminek nagy makja volt, ez a csapat nem lesz VB kozelben par evig...
  • Masakari
    Hamilton is lággyal indult xDDD
  • johnny1030
    A Ferrari az egyetlen olyan gyári csapat, aki nem szerzett pontot, és még nem is megbízható.
  • donatus13
    Na ja ferrariban én is nagyon csalódtam most nem tudom mi volt velük de nagyon gyérek voltak :(
  • Kit--Kat
    Szerintem egy hét nem elég erre. Max Olaszországban tudnák átépíteni az autót és innen egyből küldik Malajziába.
    Én nem láttam annyira vészesnek a Ferrari teljesítményét még KERS-el együütt sem a kocsit.

És ha lehetne Domenicali túl ostoba ahhoz, hogy átlásson egy ilyen egyszerű képletet, hogy KERS nélkül gyorsabbak lennénk.
    Ki indult lágy gumikon a Ferarrikon kívül? Jó Kubica, de ezen kívül senki sem volt ekkora balek, hogy 10 kör + benzin mennyiséggel kellett kereket cserélni.
    Szerintem már minden KERS-es csapat rég kifogja venni ezt a fostartályt amikor a Ferrarik még mindig ezzel szenvednek.

Kimi nagy fasz volt mert amit kiizzadt a futam háromnegyedéig ami 4-5. helyre lett volna elég a kerékcsere lecsengésekkel, azt eldobta bután.

Viszont a megbízhatóság?! Szánalom szombaton Kiminél hidraulika hiba ma meg Massánál motor.
    És ez még ráhúz Kimi ostobaságára, mert lehet legközelebb nem hibázik de a motor döglik be.
    Kíváncsi vagyok sérült-e Kimi hátsófelfüggesztése Barrichello áldásos munkája után.
  • jaszy
    Jó verseny volt! Sajna a ferrari-k kiestek :(
  • G_ArchAngel #78067
    Hamilton meg minden elozest a KERS-sel oldott meg...
    Lehet valasztani, hogy ki mit akar...

A diffuzor a FIA szerint szabalyos, az RBR-nek sincs, BMW-nek sincs, megis ott voltak, belehet fejezni a kopkodest, htx...
  • madmanic
    kicsit szélesre vette a kanyart, átdobta a túloldalra
  • G_ArchAngel #78065
    igazabol nem fogtam fel, hogy mit cseszett el Raikkonen, mert az ismetles majdnem semmit nem ert...
    ment egyenesen aztan mar a falat huzta, kb. mint Nakajima... - tul gyors volt nekem ez a verseny hajnalban:-)
  • rucinho
    Nem mákból,kakaóból!
    LOL
  • repvez
    na nekem a legnagyobb és legjobb ujjitás az hogy leváltották a pozsgait.Hihetetlen hogy husz évnek kellett ehhez eltelnie.Irritált az ahogyan forditott.
    Amugy nem volt rossz futam.
  • madmanic
    jó adót néztél, ne haragudj..

sima versenybaleset volt.

HA Vettel elveszi, vagy HA Kubica szélesebb íven fordul, vagy HA vár 300 métert...

Sztem vagy mindkettő hibás, vagy egyik sem. autóverseny...
  • cement
    LOL MENNYI BUTA KIMI SZURKOLO VAN :D ROHOGNOM KELL! :DDDDD
  • johnny1030
    Ha szabálytalannak itélik a difúzort akkor mi lesz a végeredmény? Hamilton, Alonso, Buemi?
  • desigo
    Legjobb volt ma...
  • Marki
    Csakhogy a Toyota nem úgy vágott neki a futamnak, hogy a pontszerzést is lehetetlennek tartják; és ugye ott van a jobb diffúzor is.
  • johnny1030
    Azért kíváncsi lennék azokra a Honda vezetőkre arcára akik a döntést meghozták. Gyanítom életlenítik a kardot a harakirihez. :)
  • sKeezo
    de hét Hamilton az isten, ő nem mákból jött föl.. vettelék is azért lökték ki egymást, mert siettek előle...
  • a.carkey
    KERS nélkül .)
  • a.carkey
    Ennek, így, értelme: semmi.
  • SrAta
    azért nem azt mondta h fucking kubica, mert ő nem barichello....
  • G_ArchAngel #78053
    es?
    Trulli 16-ot jott es boxbol rajtolt, hozza kepest Hamilton kisdobos...
  • donatus13
    Mind ketten ludasak voltak ebben egyet értek én is csak kubicát találom hibásabbnak alig kellett volna valamit várni és egyenesbe simán kielőzhette volna vettelt mert a gumi nem bírta volna csak egy kis türelmen múlott az egész, nem vagyok kubica ellenes csak szerintem most várni kellett volna.
  • bardocz
    Már tudni,hogy a KERS miatt szart be Massa kocsija?Ha nem,akkor miért fejlesztenének mégis egy új kocsit?
  • rucinho
  • bandi007
    Végre újra van verseny a királykategóriában...!!!
    Jót tettek az új szabályok.
    Hajrá BRAWN GP!
  • icemankimi
    van egy olyan érzésem, hogy jövőhéten a Ferrarikban nem lesz KERS.
  • kiserik
    Most visszanézve ismét is Vettelt találom kicsit vétkesebbnek. Kubica az előző kanyarból olyan tempókülönbséggel jött ki, hogy nem volt más út, csak vettel mellett. Esetleg, ha nagyobb helyet enged vettelnek, az megolhatta volna a problémát, de akkor meg félő volt, hogy szépen kisodródik a pálya szélére. Vettel nem vette el, megpróbált nagyon szűken befordulni, a gumi nem engedte. Nem véletlen volt az első szava a csapat felé, hogy "Sorry" nem pedig az hogy "Fucking Kubica"...
  • a.carkey
    No igen. +#78027
  • Marki
    Gratula Buttonnak, a vörösök pedig láthatják, mit tud Hamilton egy gyenge kocsiban
  • Osi20
    Vettelnek elöször meg kellenne tanulnia szabályokat utána kellenne versenyezni!!!
  • ManoNegra
    Brawn zseni, de az csupán egy nuansznyi előnyt jelentene kiélezett helyzetben, nem utcahossznyit...
  • Punker
    azért nem tagadjátok meg magatokat, alig van vége az első futamnak és már személyeskedtek.....
  • donatus13
    Mondhatnánk azt is ,hogy kubica nem kezd el előzni ilyen nagyon jól akkor nem történik semmi vár egy kicsit és akkor betámad és sima dolog lett volna...
  • Masakari
    látom totál nem érted miről beszélek..na mind1 a lámpát meg máshol oltogasd:)
  • cAmp4gNoLo
    Vettel ment neki Kubicanak, ha elveszi a gázt akkor nem lett volna semmi...autóverseny elvégre vagy mi a fene
  • SrAta
    nah ez a nem semmi nézdd meg az én és a te hozzászólásom számát
    XD annyira egyszerre nyomtuk az entert h mind a 2őnké 32esXDXD